Miniferie på Hotel Schloss Neustadt-Glewe

Dansk | DKK

Hotel Schloss Neustadt-Glewe

Naturoplevelser og kulturelle dage i Mecklenburg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • 4-stjernet slotshotel i skøn barokstil
 • Tæt på både strand, natur og by
 • Udsøgt mad og stemningsfulde omgivelser
758,-
3 dage fra
849,-

Inkl. 2-retters menu

Elegant slotsophold

3 dage
Fra 849,- / spar op til 759,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x eftermiddagskaffe
 • Adgang til sauna
Risskov Pakken

Hotel Schloss Neustadt Glewe er et fint hotel, der med sin barokke stil og firehundrede år gamle slotshistorie, giver gæsterne en oplevelse af at være landet i en helt anden tidsalder. Hotellets behagelige interiør er kombineret med den barokke arkitektur, og de betagende og velplejede stukkaturer giver fantasien frit råderum til forestillinger om store banketter og en aristokratisk livsstil.

Hotellet tilbyder

Det fire-stjernede hotel skal opleves på tæt hold og udover at have en fin geografisk placering, i hjertet Mecklenburg og ganske tæt på naturreservatet Lewitz, så kan hotellet også tilbyde sine gæster en række faciliteter, der er med til at sikre, at opholdet bliver så behageligt som muligt. Ikke uden grund er hotellet også et eftertragtet sted at afholde bryllup, da hotellets romantiske fremtoning er perfekt som baggrund for den store fest. 

Der er gode parkeringsmuligheder ved hotellet, og i receptionen er der hjælp at hente til næsten alt. Som gæst er der også adgang til en sikkerhedsboks.

Hotellet har også en sauna, og er der tid til det, så er det også muligt at forkæle sig selv med en god omgang massage mod et gebyr.  

Restaurant

Nede i den hvælvede kælder gemmer hotellet på sit forrådskammer, også kendt som restaurant Wallenstein. Her serveres der internationale retter i hyggelige omgivelser og restauranten har åbent til frokost i weekenderne mellem kl. 12:00 og kl. 14:00 og aftensmaden serveres hver dag mellem kl. 18:00 og kl. 21:00.

Værelser

Hotellets værelser er alle i forskellig størrelse og indrettet med både skrivebord og stol, radio, telefon, fri WiFi, der gælder i slotsbygningen og et satellit-tv med et bredt udvalg af kanaler. Alle værelser har eget bad og toilet og mod et mindre dagligt gebyr, er det også muligt at have kæledyret med på ferien – men husk at gøre opmærksom på det, når værelserne bestilles. Standard værelserne er beliggende i slottets sidepalæ få meter fra hovedbygningen og superior værelserne ligger i slottets hovedbygning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelset som fungerer som enkeltværelse er på 30m2 og ligger i sidebygningen med udsigt over byen. Værelset er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, satellit TV, telefon, minibar, tekedel og kaffemaskine samt ensuite badeværelse med bruser eller badekar, håndklæder og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelset som er på 30m2 ligger i sidebygningen med udsigt over byen. Værelset er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, satellit TV, telefon, minibar, tekedel og kaffemaskine samt ensuite badeværelse med bruser eller badekar, håndklæder og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 2
Superior dobbeltværelset er på 22m2 og ligger i hovedbygningen. Værelset er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, satellit TV, telefon, minibar, tekedel og kaffemaskine samt ensuite badeværelse med bruser eller badekar, håndklæder og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

140 km fra
Rostock, Tyskland
210 km fra
Puttgarden, Tyskland
270 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Barracuda Beach am See (1.3km)

Der er altid et godt rejsetilbud hos Risskov Bilferie, så hvorfor ikke tage på ferie i egen bil og få jer en ægte badeferie på Barracuda Beach, der byder på hvide sandstrande med palmer, vandrutsjebane samt både legeplads og en strandarena, hvor der kan spilles volleyball, basketball og fodbold om sommeren. Det perfekte sted at tilbringe en familiedag, hvis vejret er til det. Til de voksne er der også en Beach Bar med kølige drinks og bløde rytmer fra højtalerne, og i snackbaren serveres der bl.a. lokale pølser med den famøse Barracuda karrydressing for blot at nævne en enkelt af de mange forskellige snacks, der serveres i snackbaren. Tag på ferie i egen bil til Nordtyskland og oplev en verden med aktiviteter både til voksne og til børn. Det er også muligt at finde et billigt weekendophold for hele familien, med børnevenlige hoteller, hos Risskov Bilferie til området omkring den betagende by Schwerin ikke langt fra Barracuda Beach am See.

Lewitz (4.4km)

Tag på bilferie i Tyskland med Risskov Bilferie. Find billige hoteller og kom afsted på en kør-selv ferie syd for grænsen. Er det friluftslivet der trækker, er der også masser af muligheder for at komme helt tæt på den skønne og velbevarede natur i det smukke naturreservat Lewitz. Spørg i hotelreceptionen og få et kort over reservatet, og så er det bare med at komme afsted. Der findes mange forskellige ruter rundt i reservatet, og hele familien er garanteret en god oplevelse i de smukke omgivelser, fordi turene kan tilpasses, så alle familiemedlemmerne kan være med, fra de yngste til de ældste, uden at blive trætte før tid. Find en familieferie til Lewitz i Mecklenburg-Vorpommern hos Risskov Bilferie og nyd enten en sommerferie eller vinterferie i Tyskland.

Banzkow (26.6km)

Tag på juletur til Nordtyskland med Risskov Bilferie. Tag hele familien med på ferie og overrask dem med et besøg i Banzkow, som er en lille hyggelig landsby, som huser omkring 3000 indbyggere. Skønt byen er relativt lille har den hele tre kirker, alle fra 1800-tallet, og den er bestemt et besøg værd. Banzkow blev, i 2007, kåret som Mecklenburg-Vorpommerns smukkeste by. Læg også vejen forbi det charmerende hjemstavnsmuseum i Banzkow, og få et indblik i regionens spændende historie og udvikling gennem tiderne. Byen egner sig til både sommerferie besøg og vinterferie besøg, så nyd turen og det smukke julemarked. Tag på en kør-selv ferie til det smukke Nordtyskland med Risskov Bilferie.

Schwerin (38.2km)

Byen ligger smukt i maleriske omgivelser med søerne midt i byen, der er omgivet af skove. Schwerin er hovedstaden i deltaten Mecklenborg-Vorpommern. Søerne har en væsentlig betydning i Schwerin, og byen har givet navn til den dejlige Schweriner See, der med sine 61 km2, er en af Tysklands største søer.

Her finder I en stor mængde aktiviteter lige fra vandsport til kultur- og indkøbsmuligheder. En byrundtur i Schwerin er et absolut must, da byen har en stor rigdom af smukke, elegante og storladne byggerier.

Schwerin Brandmuseum (21.6km)

Internationales Feuerwehrmuseum Schwerin, er Tysklands største brandmuseum. Her fortæller over 15.000 udstillingsgenstande historien om brandvæsenets udvikling op gennem tiderne. Området strækker sig over 4500 m² og har, blandt meget andet, hele 112 køretøjer på udstilling.

Schwerin Slot (36.4km)

Schwerin Slot ligger i byens centrum på en lille ø mellem søerne Schweriner See og Burgersee. Slottet er åbent for besøgende, og I kan her besøge slotsmuseet eller tage en spadseretur i slotshaven. I nærheden kan især disse seværdigheder anbefales: Statliches Museum, Siegessaüle, Altes Palais, den historiske staldbygning Marstall og det klassicistiske statskancelli.

For yderligere information om Schwerin Slot se deres hjemmeside.

Hvert år i juli og august afholdes de storslåede Slots-festspil, som er en festival for operaentusiaster, hvor opsætninger af Puccini, Verdi mfl. afholdes i fantastiske kulisser og tiltrækker titusindvis af gæster til Schwerin.

Wismar (77.3km)

Wismar er en af de gamle hansestæder, og her finder I udover den historiske bykerne den gamle middelalderhavn, som stort set er intakt. Byen er præget af mange imponerende købmandshuse, hvoraf mange har karakteriske takkede gavle, som vender ud mod gadesiden.

Se den gamle havn, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 blev de historiske dele af Wismar optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Midt i Wismar ligger den smukke markedsplads, som med sine 10.000 m2 er en af de største i Nordtyskland. Ud til pladsen ligger en række statslige bygninger, heriblandt byens rådhus. I den store og smukt restaurerede rådhuskælder ses udstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens udvikling gennem tiden.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Plaza Schwerin

Natur og kultur i Tyskland

Østersøkysten

Eventyrlige Schwerin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 gl øl eller sodavand (middag)
 • Gratis internet

229,-
Fra kun
859,-

Vis kort

Kunst, Kultur og Shopping

Læs mere

Hotel Rabenstein

Kultur, natur og historie

Østersøkysten

Smukke Schwerin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

364,-
Kun
949,-

Vis kort

Skøn natur og eventyrligt slot

Læs mere

Ferien Hotel Lewitz Mühle

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Mecklenburg-Vorpommern

Natur og velvære

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet

116,-
Kun
799,-

Vis kort

Skøn nordttysk miniferie!

Læs mere

Hotel Schweriner Tor

Inkl. dejlig kroret

Mecklenburger Seenplatte

Miniferie nær Schwerin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x dejlig kroret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

384,-
Fra kun
599,-

Vis kort

Kombiner byliv med aktiv ferie

Læs mere

Hotel Dömitzer Hafen

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Mecklenburg-Vorpommern

Maritimt hotel direkte ved Elben

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x kaffe og kage

264,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Maritimt hotel direkte ved Elben

Læs mere