Miniferie med luksus på Hotel Skt Petri i København

Dansk | DKK

Hotel Skt. Petri

Afslappet luksus på ét af Københavns ypperste hoteller

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.6 / 5

Highlights

 • Parkering inkluderet i prisen
 • Inkl. 10-retters smagsoplevelse
 • Ophold i Superior værelse
1.591,-
3~4 dage fra
1.899,-

Inkl. middag på restaurant DADA

Unik luksus i København

3 dage
Fra 1.899,- / spar op til 981,-
SPAR
4 dage
Fra 2.579,- / spar op til 1.591,-
SPAR
* Pris pr. person i superior dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Menu serveres i DADA-stil
 • Superior City View-værelse
 • Sen udtjekning
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Book den ultimative 5-stjernede luksusoplevelse med valetparkering, room service, gratis wellness, udsøgte smagsoplevelser og lækre værelser på allerhøjeste komfortniveau. Bo midt imellem alle Københavns spændende muligheder, med gåafstand til det meste, og lad jer opvarte fra check ind til check ud. Velkommen til Hotel Skt. Petri!

Hotellet tilbyder

Der venter et eksklusivt ophold på ét af landets ypperste hoteller, med Københavns absolut bedste beliggenhed. Skt. Petri er et 5-stjernet luksushotel, med en helt suveræn placering midt på Krystalgade, og herfra har I alle byens herligheder indenfor kort afstand.

Hotellet emmer af topkvalitet fra gulv til loft, og som gæst her er det eneste I skal tænke på, at slappe af og nyde livet. Hotelpakken inkluderer gratis adgang til det lækre wellnessområde, hvor I kan slappe af i saunaen eller dampbadet, eller bestille en herlig omgang massage. I kan også frit benytte hotellets eget fitnesscenter, som er udstyret med topmoderne faciliteter.

Nyd godt af hotellets suveræne placering med både shopping, byliv, kultur og seværdigheder indenfor få skridt. Der er også mulighed for at låne cykler, så I let og bekvemt kommer rundt i den smukke hovedstad.

Dagen starter med en fantastisk morgenmad. Morgenmaden kan også nydes på værelset mod ekstra betaling. 

Om aftenen kan I se frem til en helt unik kulinarisk rejse i Restaurant DADA, hvor I forkæles med en udsøgt 10-retters smagsoplevelse. Der kan naturligvis anmodes om vegetariske og allergivenlige versioner.

Har I lyst, kan det anbefales at runde dagen af med en herlig hyggestund i baren, hvor nogle af hovedstadens allerdygtigste bartendere står klar til at trylle drinks til jer.

Værelser

Hotellet har 288 unikke og rummelige værelser, hvor der er skruet helt op for komfortniveauet. Som standard inkluderer hotelpakken ophold på et af de lækre Superior værelser på mellem 24 og 29 m², men I har også mulighed for at opgradere til et Superior værelse med balkon og udsigt, eller et af de endnu mere rummelige og komfortable Deluxe værelser.

Alle værelserne er indrettet med eget luksuriøse badeværelse, og udstyret med air condition, minibar, skrivebord, hårtørrer, elkedel, safe, fladskærms-TV og gratis trådløst internet.

Værelsestyper *

Superior dobbeltværelse

1 / 3
Hotellets Superior dobbeltværelser er mellem 24 og 29 m² store, og har alt hvad man behøver for et komfortabelt ophold. De har eget luksuriøse badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer, og er udstyret med air condition, minibar, skrivebord, elkedel, safe, fladskærms-TV og gratis trådløst internet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 5
Deluxe dobbeltværelserne tilbyder, udover det som Superior værelserne har at byde på, lidt ekstra plads og komfort. Deluxe værelserne er på 29-33 m².
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior dobbeltværelse med byudsigt

1 / 1
Det er muligt at opgradere til et Superior dobbeltværelse med udsigt over byen. Disse findes både med og uden balkon.

Superior dobbeltværelse m. balkon og byudsigt

1 / 1
Det er muligt at opgradere til et Superior dobbeltværelse med udsigt over byen. Disse findes både med og uden balkon.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

København (1.3km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

Botanisk Have, København (0.8km)

Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev hovedstadens mange attraktionerl. Start eventuelt med Botanisk Have, hvis historie går tilbage til 1600-tallet da den første have blev anlagt og siden da er haven blevet udvidet og nyanlagt fire gange, sidst i 1874. Botanisk Have udgør en oase af fred og ro i symbiose med de over 11.000 plantearter der udstilles i det ´grønne´museum. Der er alt fra kødædende planter til sjældne orkideer og et væld af farvepragt i alle nuancer. Slut besøget af med en tur på caféen og nyd en forfriskning i de smukke og naturlige omgivelser. Find børnevenlige hoteller i området omkring København og nyd den smukke by på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie.

Rundetaarn (0.7km)

Mange af de smukke renæssancebygninger, der findes i København er bygget under Christian IV's kongedømme. Rundetaarn er ikke en undtagelse, og blev i sin tid bygget som et observationstårn i forlængelse af Trinitatis Kirken. Men det var dengang, i dag er det en enestående chance for at opleve København fra oven. Gående er der ca. 210 meter op til toppen af Rundetaarn, og det er selvom, at det kun er 36 meter højt. Turen op går i en spiral rundt om indersiden af tårnvæggene, og derfor vil turen også synes lidt længere. Men oppe fra oberservationsplatformen er der en skøn udsigt ud over hele det gamle København med angivelser af de højeste bygninger, der kan ses med det blotte øje. God motion for hele familien, der belønnes med en enestående panoramaudsigt og nogle uforglemmelige øjeblikke fra Købmagergade.

Strøget (0.8km)

Fra Rådhuspladsen ned til Kongens Nytorv løber strækningen, som har fået kælenavnet Strøget. Helt præcist dækker Strøget over Nygade, Vimmelskaftet, Østergade og Frederiksberggade samt de tre torve: Nytorv, Gammeltorv og Amagertorv. Strøget er mest kendt for de mange specialbutikker og tøjbutikker, og der findes både discountvarer samt store internationale mærkevarer, som Prada og Hermès. Der er et utal af caféer og barer for ikke at nævne det enorme udbud af restauranter, der tilbyder alt fra Sushi til Pariserbøffer. Men Strøget er også meget mere end blot restauranter og butikker. De mange gøglere og gademusikanter fylder godt i billedet, og der er også mange historiske bygninger langs ´Strøg-ruten´.

Rosenborg Slot (0.8km)

Det smukt anlagte slot ligger i hjertet af København og blev bygget efter ordre fra Christian IV i den nyanlagte Kongens Have. Slottet holder også på nogle af Danmarks største kulturskatte og i kælderen udstilles de danske kronjuveler og kongekroner. Riddersalen er den flotte sal med tronstolen udført af en narhvalstand . Der er også en meget imponerende udstilling af Flora Danica og veneziansk glas, som kan besøges i tårnkamrene. I Skatkammeret opbevares kronjuvelerne bag lås og slå og meget tykke mure. Kronerne er udsmykket til fulde med alt hvad der hører med af ædelstene og guldornamenter. Kronjuvelerne består blandt andet af nogle af verdens fineste smaragder.

Statens Museum for Kunst (1.1km)

SMK er en forkortelse for det statslige kunstmuseum, som ligger i centrum af København og udstiller både kunst og kunsthistorie fra de sidste 700 år. SMK er en varieret blanding af gammel og ny kunst, og der kan blandt andet opleves værker af Nolde, Anna Ancher, Hammershøj, Munch og Rubens for blot at nævne nogle få. Men SMK er nok bedst kendt for den helt utrolige samling af dansk guldalderkunst og sin ganske spektakulære samling af fransk kunst fra 1900 til 1930 med kendte kunstnere som Matisse og Picasso. Der er også løbende udstillinger af en særlig karat og derfor er det godt og vel umuligt ikke at få fuld valuta for den tid der bruges på Statens Museum for Kunst. Deltag i de mange aktiviteter som museet arrangerer både for børn og voksne og nyd en spændende dag blandt de store kunstnere.

Nyhavn (2.1km)

Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev det idylliske havnekvarter i det gamle København stammer tilbage fra 1670'erne og blev udgravet som et alternativ til den allerede eksisterende havn. Nyhavn var i gamle dage kendt som et mere skummelt kvarter, men i starten af 1980'erne fik hele området et ansigtsløft og i dag huser Nyhavn en lang række lækre restauranter, barer og caféer og så findes der ikke noget bedre end at nyde en kold drink på en af de mange havneterrasser på en varm solskinsdag. De gamle, kulørte og til tider skæve huse langs kajen står flotte og farverige, og der hersker altid en festlig og god stemning på kajen. H.C. Andersen boede i fem år i nr. 20, hvor han skrev en række af sine bedst kendte værker, blandt andet Prinsessen på Ærten og Fyrtøjet. Tag på en miniferie i København og find et billigt hotel i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

Carlsberg Glyptotek (1.4km)

Glyptoteket i Københavns centrum udstiller en imponerende samling af antik kunst og værker fra 19. og 20. århundrede i storslåede omgivelser. Museet blev stiftet af brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling rummer ca. 10.000 kunstværker fordelt på to hovedsamlinger. Oplev en af Københavns kulturperler, og nyd evt en forfriskning i Glyptotekets café.

Tivoli (1.5km)

Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags, kun Dyrehavsbakken er ældre. Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Prøv parkens mange forlystelser og nyd en oplevelsesrig dag med familien, eller gå en tur i parken og se den smukke opsætning. Tivoli er kendt for sin smukke juleudstilling, som kan nydes i December.

Operaen, København (4km)

Operaen på Holmen er Danmarks nationalopera og blev indviet af Dronning Margrete II den 15. januar 2005. Bygningen er tegnet af arkitekten Henning Larsen og det er Mærsk Mc-Kinney Møller som både har været initiativtager og bygherre. Københavns Operahus fylder med sine 41.000 kvadratmeter godt i landskabet på Holmen. De mange kvadratmeter indebærer blandt andet omkring tusind rum med øvelokaler, garderobe og omklædningsrum. Operaen huser to scener, den Store Scene, hvor der er plads til 1.400 gæster og Takkelloftet, med plads til 200.

Tag kanalbåden over til Holmen, eller tag turen med bilen. Den flotte bygning samt det smukke interiør er bestemt et besøg værd, og måske kan der tages et velfortjent pusterum i Operaens restaurant over en lille frokost.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat