Miniferie i Nordtyskland på Hotel Söruper Hof

Dansk | DKK

Hotel Söruper Hof

Masser af hjemlig hygge og skøn natur i Nordtyskland

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Dejlig beliggenhed tæt på Flensborg
 • Familiedrevet hotel med kunstnerisk sjæl
 • Hjemlig hygge i historiske omgivelser
152,-
3~4 dage fra
669,-

Inkl. 1 frokostpakke

Oplev Nordtyskland

3 dage
Kun 669,- / spar op til 119,-
SPAR
4 dage
Kun 969,- / spar op til 152,-
SPAR
* Pris pr. person i mini dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x frokostpakke (medbringes)
 • 1 x kaffe og kage
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hotel Söruper Hof ligger skønt mellem Flensborg Fjord og Slien i Slesvig-Holsten og tilbyder et ganske unikt ophold i Nordtyskland. Hotellet har en glødende kunstnerisk sjæl og ejes og drives af en passioneret familie, som vil gøre alt for, at I føler jer som en del af familien, når I kommer på besøg. Dette kombineret med den korte afstand til Flensborg og de omgivende naturskønne landskaber, gør hotellet til et ideelt valg for et ophold i Nordtyskland.

Hotellet tilbyder

Det familieejede kunsthotel Söruper Hof ligger i den charmerende slesvigske landsby, Sørup, blot ca. 20 km. sydøst for Flensborg. Gårdbygningen, som hotellet er indrettet i, stammer fra slutningen af 1800-tallet og fungerede, i sin tid, som et af regionens første smørfragthuse. Senere har der været et apotek på grunden og efter en længere periode, hvor bygningen har stået tom, påbegyndtes i 2005 nænsomme renoveringer under kunstnerfamilien Kolev, som havde en vision om, at skabe et fristed for kunstnerisk udveksling og påskønnelse.

Og den kunstneriske ånd lever i den grad videre i bedste velgående på hotellet den dag i dag. Overalt i hotellets lokaler finder I masser af skøn kunst og dedikationer til det kulturelle og det kreative – ikke mindst i den tilstødende Kunsthalle, hvor hotellet har sit eget kunstgalleri. Der afholdes også jævnligt små hyggelige arrangementer med sang og musik på hotellet.

Morgenmaden nydes i den lyse Salon Rubens, som prydes af malerier skabt af værtinden, Julia Kolev. I forbindelse med salonen finder I også et charmerende bibliotek, som er perfekt til fordybelse og nydelse af kaffespecialiteter i hyggelige rammer. I løbet af dagen kan I desuden nyde lækre snacks, øl og drinks i salonens bistro og bar.

Der er gratis parkering direkte ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets flotte værelser er alle forskellige og er, i fuld harmoni med hotellets kunstneriske udtryk, opkaldt efter kendte forfattere såsom Hemingway og Mark Twain. Alle værelserne er indrettet med nøje udvalgte antikviteter og en blanding af vintage- og moderne møbler, som tilsammen skaber en meget hyggelig og hjemlig atmosfære. Væggene er udsmykket med kunst, og på nogle værelser har lofterne endda fået liv af værtinden, Julia Kolev, som selv har håndmalet dem.

Vælg mellem stort eller lille dobbeltværelse, som begge er indrettet med eget bad og toilet, komfortable senge og satellit-TV. Hotellets små dobbeltværelser er ca. 18 m², mens de store ligger mellem 34 og 45 m². (Badeværelset er kun adskilt af et forhæng.)

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr og der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Mini dobbeltværelse

1 / 2
Individuelt, kunstnerisk designede dobbeltværelser på 1. og 2. sal, udstyret med en kingsize-dobbeltseng (180x200cm), et skrivebord, eget badeværelse med brusebad, hårtørrer og hotelkosmetik, tv og WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Stort dobbeltværelse

1 / 2
Individuelt, kunstnerisk designede dobbeltværelser, op til 45 m² i størrelse, udstyret med en king-size springmadras (180x200 cm), et skrivebord, eget badeværelse med brusebad, hårtørrer og hotelkosmetik, tv og WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

32 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
160 km fra
Puttgarden, Tyskland
300 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Flensburg (21.8km)

Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på.

Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie.

Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske.

Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

Glücksburg Slot (18.5km)

Slottet betragtes som et af de mest betydningsfulde renæssanceslotte i Norden. Vandslottet ligger i Glücksburg by på en opdæmmet dam, som blev bygget på en 2,5 meter høj granitsokkel. Forbindelsen til land gik over en bro. Slottet var før den 2. slesvigske krig i 1864 en dansk kongelig residens, hvor Frederik d. 7. tilbragte en del af hans tid og han døde her i 1863 året før krigen.

Frørup Bjerge (19km)

Naturreservatet Frørup Bjerge blev etableret i 1936. Landskabet er kendt for sit store moseområde, som blev skabt under istiden. Store dele af området er fredet.

Sønder Brarup (13.6km)

Den lille landsby Sønder Brarup omsluttes af smuk natur med det Slesvig-Holstenske bakkelandskab i baggrunden. Der er blot ca. 10 km. til den nærmeste strand og det smukke område omkring fjorden, Schlei (Slien), dannet ved den seneste istid, kan nydes. Her er der også fremragende muligheder for at fiske.

Der er dansk præg at spore i byen, f.eks. er der både en tysk og en dansk fællesskole. Sønder Brarups danske skole er en af de største danske skoler i Sydslesvig. I byen findes også en dansk menighed, som indviede deres nye trækirke i December 2002.

Tarp Friluftsbad (23.1km)

Den lille by Tarp har et hyggeligt friluftsbad, der er åben i sommerperioden. Her er der sjov for både store og små. Det store udendørs bassin kan benyttes både til en dejlig svømmetur, hoppe på vipper, vandrutsjebanerne eller bare soppe lidt i børnebassinet. Friluftsbadet er omgivet af grønne arealer, hvor I kan nyde solen eller den medbragte frokost.

Sankelmark Sø (19.4km)

Den ca. 1,6 km. lange og 500 m. brede Sankelmark Sø ligger i det nordlige Sydslesvig. Den smukke indsø dannede i 1864 kulissen for et mindre slag mod østrigske tropper, som de danske soldater tabte stort. De danske tropper var på tilbagetog fra stillingerne i Dannevirke ca. 30 km. syd derfra, da de blev angrebet af østrigsk artilleri. Efter få timer havde 431 østrigske og 952 danske soldater mistet livet. I dag kan man finde mindesmærker for såvel danske, som prøjsiske og østrigske faldne, tæt ved Sankelmark Sø.

Phänomenta (23km)

Phänomenta i Flensburg er et mere end 2.000 m² stort science center, hvor alle Jeres sanser kommer på banen. De mere end 200 eksperimenter fordelt over fire etager sørger for timevis af sjov for folk i alle aldre.

Grænsehandel (27.5km)

Gør et godt køb i en af de mange butikker lige syd for grænsen under jeres næste bilferie til Sønderjylland eller Nordtyskland. Butikkerne bugner med varer til billige priser, så I finder helt sikkert noget, I kan købe med hjem.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpension

Sønderjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering

311,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Sønderjysk miniferie på Als

Læs mere

Landgasthof Tarp

Inkl. halvpension og kaffe

Østersøkysten

Kun 20 km fra grænsen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • 1 fl. vin pr. vær. ved afrejse
 • 1 spillerunde på keglebane

289,-
Kun
769,-

Vis kort

Vores mest solgte hotel i Tyskland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 33% rabat

Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Ferie nær Kiel

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftensmad (1 hovedret)
 • 2 x Gratis parkering
 • Gratis internet

524,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Oplev Kiel og Østersøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse