Bilferie i Danmark til Hotel Strandparken

Dansk | DKK

Hotel Strandparken

Tag på miniferie i Holbæk og bo i smukke omgivelser med udsigt til fjorden.

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4 / 5

Highlights

 • Suveræn placering ved Holbæk Fjord
 • Kombinér hygge, afslapning og aktiviteter
 • Naturoplevelser og spændende seværdigheder
468,-
3~4 dage fra
899,-

Miniferie i dejlige omgivelser

Besøg Holbæk

3 dage
Fra 899,- / spar op til 246,-
SPAR
4 dage
Fra 1.249,- / spar op til 469,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Tæt på stranden
Risskov Pakken

Hotel Strandparken er med sin centrale beliggenhed i Danmark et optimalt sted at holde nogle dages ferie. Hotellet ligger blot 45 minutters kørsel fra København og 35 minutters kørsel fra færgelejet i Odden. Med placeringen midt i parken og lige ned til fjorden har Hotel Strandparken nogle gode udendørs rammer, der er særdeles velegnet til diverse lege, boldspil etc. 

Hotellet tilbyder

På hotellet er der forskellige spil såsom Kongespil, kroket og petanque, der naturligvis er til fri afbenyttelse. Der er masser af muligheder for løb og cykling rundt i området. Gennem parken og op i skoven har hotellet opmålt ruter på 4,5 og 7 km., så der er lidt for enhver smag. Ruterne kan anvendes til orienteringsløb – til fods eller på cykel – med eller uden poster og opgaver der skal findes og løses. 

Hotellets restaurant har udsigt over park og fjord. Om sommeren åbner hotellet naturligvis for servering på den udendørs terrasse så snart vejret tillader det.

Hotellet har greenfeeaftaler med 11 golfklubber på Sjælland, hvoraf flere ligger tæt på hotellet - og hotellet er således et godt udgangspunkt for golfophold for både nybegyndere og øvede golfspillere. Så spørg på hotellet, hvor de kan hjælpe jer. 

Hotellet har desuden en elevator.

Værelser

De 33 værelser er alle indrettet med eget bad og toilet, føntørrer, elkedel til fri kaffe, te og kakao, minibar, telefon, TV og gratis trådløst Internet. En stor del af værelserne har udsigt over fjorden og parken. Enkelte af værelserne ligger ”en suite” og er derfor velegnede til familier med børn. 

Som noget nyt, har hotellet indledt et samarbejde med Wa'core, som har stillet en vandseng til rådighed. Ved at sove i vandseng, fordeler vandet kroppens vægt og aflaster trykket på ryg, skuldre og nakke. Herved opnås en skøn, vægtløs fornemmelse og I vil vende jer betydeligt mindre og opnå dybere søvn. Vandsenge er desuden særligt velegnede til personer med astma og allergi, fordi vand-madrassen kan rengøres med vinylrens, og betrækket kan vaskes i vaskemaskine - derved kan I undgå at støv, støvmider og bakterier ikke trænger ind hér som almindelige madrasser. Hvis I ønsker at sove på værelse med vandseng, kan dette ønskes ved bestillingen, men ikke garanteres.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 9
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med TV, telefon, elkedel og gratis kaffe, te og kakao, minibar og gratis WIFI. Mange værelser har desuden udsigt over fjorden og parken.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 11
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med TV, telefon, elkedel og gratis kaffe, te og kakao, minibar og gratis WIFI. Mange værelser har desuden udsigt over fjorden og parken. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Holbæk Museum (1.5km)

På Holbæk Museum kan I opleve en lang række udstillinger, der på forskellige måder belyser Holbæks kulturarv. Hele 250.000 genstande er at finde i museet, og Danmarks største samling af Knabstrupkeramik findes her. Museet består af 13 historiske bygninger samt en lodsbåd. Nogle af bygningerne stammer helt tilbage fra 1600-tallet. I én af museets bygninger, på Bakkekammen 45, ligger interiørmuseet for Bedre Byggeskik, der i det 20. århundrede arbejdede for en bedre byggekultur i Danmark.

Lige ved siden af museet ligger Sankt Nicolai Kirke, en klassisk rød munkestenskirke og Holbæks største. En anden kirke, der er et besøg værd, er Tveje Merløse Kirke, som ligger i Tveje Merløse tre kilometer syd for Holbæk og er nem at besøge, når man er på ferie i bil. Kirken er en stenkirke med tvillingetårne og en af Sjællands ældste, opført i 1100-tallet. Oplevelserne står nærmest i kø, når man holder sommerferie i Holbæk!

Æglageret (1.1km)

Find en bilferie der passer til en sommerferie, vinterferie eller måske efterårsferien. Tag på opdagelse i Danmark på en kør-selv oplevelse med hele familien og find også de billige hoteller hos Risskov Bilferie. Går vejen forbi Holbæk, så læg lige vejen forbi Æglageret på Lindevej, der altså ikke er et lager fyldt med æg, men en populær kunsthal med en sjov historie. Det smukke hus blev opført i 1921 af Danmarks største ægproducent på det tidspunkt, Odense Ægforretning. Huset blev i 1980 overtaget af Holbæk Kunstforening, der har gjort et stort restaureringsarbejde.

Nogle af byens ældste træer står i Æglagerets have, der fungerer som et fredeligt åndehul for byens borgere og besøgende. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted med hele familien i eget tempo.

Tyrkisk Bad - Sidesporet (0.6km)

Det landskendte Hamam tyrkisk bad byder på behandlinger og wellnessbade både inden- og udendørs samt udsigt over Holbæk Fjord. Så kombiner jeres miniferie med en wellnessoplevelse ud over det sædvanlige på Tyrkisk Bad - Sidesporet. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og prøv lidt tyrkisk wellness ved Holbæk.

Dragsholm Slot (25.5km)

Det er muligt at besøge slottet og nyde den gode mad i restauranterne eller deltage i en af de historiske rundvisninger, hvor I måske kan være heldige at møde et af spøgelserne. I de seneste år har Dragsholm Slot opbygget et enestående ry som et af landets bedste spisesteder. Hvad enten I indtager et måltid i gourmetrestauranten ”Slotskøkkenet” eller i det mere folkelige ”Lammefjordens Spisehus”, så er I sikre på at stifte bekendtskab med ”smagen af Odsherred”. Gastronomisk har man på slottet skabt et helt unikt køkkenkoncept med køkkenchefen Claus Henriksen i spidsen.

Birkegårdens Haver (30.4km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange skønne ting der foregår, også i børnehøjde. Her kan I nyde dagen i de smukke haver, der er legeplads til børnene og en hyggelig lille café. Planlæg en ferie i egen bil og find et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie.

Sommerland Sjælland (28.5km)

Sommerland Sjælland er det oplagte udflugtsmål for en aktiv dag sammen med familien. Med et kæmpe vandland og et væld af sjove og udfordrende forlystelser som f.eks. loop-rutsjebane, MiniLegeland, tømmerflådeekspedition i junglen, klatring, guldgravning, trampoliner og 3D-bio, er underholdningen sikret dagen igennem.

UNESCO Global Geopark Odsherred (29.2km)

Det smukke landskab i Odsherred er nu optaget på UNESCOs verdensarvsliste og kan kalde sig UNESCO Global Geopark Odsherred - som den første danske geopark nogensinde. Optagelsen skyldes først og fremmest et helt unikt istidslandskab, hvis geologiske forhold har en afgørende kulturhistorisk betydning. Det imponerende istidslandskab har tiltrukket kunstmalere igennem 200 år, som har gengivet dramatiske landskabsformer. Af samme grund kan I besøge utallige gallerier og kunstmuseer i området.

Det kuperede istidslandskab med de mange imponerende udsigter og uspolerede naturområder er også helt ideelt til aktiv ferie hvad end I er til cykel- eller vandreture.

Vikingeskibsmuseet i Roskilde (33.7km)

Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskibsmuseet. Museet blev bygget i 1969, men siden er der kommet mange tilbygninger til. Museet har hele fem originale vikingeskibe, og her kan I virkelig få et indblik i det hårde søfartsliv.

Odsherred Zoo (22.3km)

Odsherred Zoo er en oase på 14 tønder land midt i det smukke Nordvestsjælland, hvor I kommer helt tæt på 600 eksotiske dyr fordelt på 100 arter i Danmarks første zoo- og rescuecenter. Som noget helt specielt tilbyder parken også et trygt og blivende hjem til eksotiske dyr, der har været igennem hårde strabadser i deres liv.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Frederiksdal Sinatur Hotel

Inkl. halvpension

Storkøbenhavn

Smuk natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis opgradering til Superior værelse

484,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Naturskønt område nord for København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Superior dobbeltværelse

Comwell Holte

15 km nord for København

Storkøbenhavn

Miniferie i Holte

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

159,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

4-stjernet ophold tæt på København

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 540kr per nat

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat