Miniferie ved Limfjorden på Hotel Vinderup

Dansk | DKK

Hotel Vinderup

Nyd et ophold med god dansk mad og historisk atmosfære nær Limfjorden

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.9 / 5

Highlights

 • Nyd god dansk mad i restauranten
 • Mange dejlige strande i nærheden
 • Familiehotel med plads til børn
651,-
3 dage kun
699,-

Inkl. halvpension

Miniferie ved Venø Bugt

3 dage
Kun 699,- / spar op til 651,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Hotel Vinderup tilbyder en god placering i Vinderup, som ligger mellem Skive og Struer. Her bor I i hyggelige rammer på et hotel, som har fokus på den gode danske mad og den personlige service, og herfra har I kort afstand til en lang række herlige oplevelser og seværdigheder omkring Limfjorden.

Hotellet tilbyder

Dette hyggelige gamle hotel har rødder tilbage i begyndelsen af 1900-tallet, og ligger nær Venø Bugt som udgør Limfjordens sydligste område. Den smukke bygning rummer en historisk atmosfære, som man nænsomt har bevaret efter flere renoveringer, og det er således en ganske særlig og sjælfuld hoteloplevelse, som venter jer her i Vinderup.

Hotellets placering giver jer masser af spændende muligheder for oplevelser og udflugter, inden for en times kørsel, og der er også mulighed for at leje cykler, så I let kan drage på opdagelse i den skønne natur omkring Limfjorden.

Hver morgen serveres en rig og varieret morgenbuffet i hotellets hyggelige rammer. Om aftenen er der gode danske retter på menuen i den flotte restaurant.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Vindreup har 16 nydelige værelser, bestående af 9 standardværelser 6 nostalgiske værelser og 1 suite. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed, og dobbeltværelser kan bookes med op til 3 ekstra opredninger.

Alle hotellets værelser er indrettet med eget brusebad og toilet, og udstyret med behagelige senge og TV, samt kaffe- og tefaciliteter. Nogle værelser har terrasse og udsigt over byens tage. Værelserne ligger på 1. sal og der er ikke elevator på hotellet.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse med 3/4 seng. Der er eget bad og toilet. Værelset er udstyret med TV og Wi-Fi, og der er mulighed for at lave kaffe og the. ​
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelse med dobbeltseng eller 3/4 seng og eget bad og toilet. Værelset er udstyret med TV og Wi-Fi, og der er mulighed for at lave kaffe og the. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa. ​
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hjerl Hede (7km)

Frilandsmuseet Hjerl Hede viser en bygningssamling af små kulturmiljøer og elementer af det danske landsbyfællesskab. Her kan I gå på opdagelse i regionale variationer af byggeskik, boligindretning og se hvordan man boede og levede som for 100-200 år siden. Bl.a. har Hjerl Hede også Danmarks ældste kendte bondegård, Vinkelgården fra år 1546, som bestemt er værd at tage på udflugt til, når I holder sommerferie eller familieferie i det jydske.

Møllesø (12.3km)

Ved Møllesø er der 3 anlagte stier til en smuk gåtur. NATURSTIEN er flisbelagt og strækker sig knap 2 km. rundt om Møllesøen i et afvekslende terræn. En dejlig tur, hvor stien flere steder går helt ned til søkanten. På denne tur kan I nyde udsigten til svanerne, der glider forbi på søen eller være heldige at se en af svanerederne. JUNGLESTIEN er godt 2 km. lang og anlagt omkring golfbanen og tørvemosen. Dette er en hyggelig og lidt udfordrende sti, der byder på meget sjov undervejs, da der er opstillet forskellige opgaver langs ruten. Det er også på denne tur, I finder "jorden er giftig"- banen, naturfitness området, som består af 8 forskellige natur fitnessredskaber, samt trækfærgen til øen i søen. HJERTESTIEN bruges som en forlængelse af Naturstien og er på yderligere 3 km. En dejlig tur for dem, der gerne vil gå lidt længere eller have en god løbetur. Stien følger små mark- og skovveje i området og passerer den meget smukke Borbjerg Holmgård Sø.

Struer Museum (14.2km)

Det kulturhistoriske museum ligger i Struer by og byder på noget af det, som har været med til at præge Struer og omegn i både nationalt og internationalt regi. Museet stammer helt tilbage fra 1930, men blev i 2006 ombygget og udvidet. Museet har flere permanente udstillinger. Start med at opleve radio- og fjernsynseventyret, Bang & Olufsen, og kulturhistorien bag lyd- og billedmedierne. Det er også muligt at besøge forfatteren Johannes Buchholtz´ hus, som står som et ikon fra 1930´ernes forfattermiljø.

Struer - et jernbaneknudepunkt, fortæller om den første jernbane, der forbandt Århus, Randers og Struer samt om den indflydelse jernbanen havde på Struers udvikling, og hvorfor var det nu lige at Struer blev kaldt for ´uniformsbyen´. I udstillingen ´Limfjorden på lærred´kan de besøgende nyde de mange landskabsmalerier fra den vestlige del af Limfjorden, der altid har været en stor inspirationskilde for mange kunstnere. Mød kendte kunstnere som Jens Søndergaard, Knud Agger, Povl Povlsen og mange flere i Struer Museum. Leg, oplev og bliv klogere på lyden og høresanserne i ´Lyduniverset´. Prøv nogle af de mange sjove eksperimenter som for eksempel at lægge lyd på en tegnefilm eller find ud af fra hvilken retning løvens brøl kommer. Der er masser af oplevelser til enhver smag for hele familien på Struer Museum.

Holstebro (19.6km)

Holstebro er en livlig handelsby, som ligger i det nordlige vestjylland. I hjertet af byen finder I hyggelige gader samt Danmarks næstældste gågade (anlagt 1962), hvor der er et stort udvalg af butikker, specialforretninger, caféer og restauranter såsom Det Gamle Apotek, Støberiet eller Under Klippen. Men byen byder også på museer, fine kunstværker og kulturelle oplevelser. Gå ikke glip af bronzeskulpturen Kvinde på kærre, der er placeret foran Det Gamle Rådhus i gågaden. Skulpturen er nu så værdifuld, at den skal sænkes i jorden hver aften for ikke at blive stjålet. Holstebro og omegn byder på mange seværdigheder, aktiviteter, kultur- og naturoplevelser for hele familien og det er en oplagt destination på en kør-selv ferie til Jylland.   

Skive (22km)

Skive by har en spændende historie og er med tiden blevet til et handelscentrum, med et net af gågader og masser af shoppingfristelser. De mange specialbutikker og små hyggelige butikker ligger inden for en behagelig afstand, der er simpelthen bare ikke langt til den næste butik. Der er altid liv og glade dage i gaderne især omkring Rådhustorvet og Posthustorvet, hvor der ofte arrangeres aktiviteter og markedsdage.

Spøttrup Middelalderborg (23.8km)

Det er nok den bedst bevarede Middelalderborg i det danske Kongerige og stammer tilbage fra starten af det 16. århundrede. Her er der rig lejlighed for at gå på opdagelse i en ægte borg med borgtårne, en riddersal og et kirkerum og alt det, som hørte sig til dengang i middelalderen. Borgens meget tykke mure samt de mange forsvarsanlæg giver et godt indblik i det daglige liv på borgen. Men også en klar idé om hvordan en borg bedst kunne forsvare sig mod angribende fjender. Der er også en meget smuk have ved borgen, hvor der blandt andet dyrkes lægeurter og lige foran borgen ligger Spøttrup Sø, der blandt andet er kendt for sine mange fugle. Hele året rundt afholdes der forskellige aktiviteter, der er med til at gøre borgens historie mere levende. Tag hele familien med, når turen går til denne helt utrolige middelalderborg, hvor oplevelserne bare ligger og venter.

Der afholdes også et årligt julemarked i december, hvor der hygges med julemusik, lækre godter og udsøgte specialiteter, der sælges fra de mange indbydende juleboder.

Jesperhus (41.8km)

Tag hele familien med på ferie og besøg ferieparken på Mors, hvor Jungledyret Hugo bor.

I Jesperhus Blomsterpark er dyrene fritgående, således at I kan komme helt tæt på dem.

Læs mere om ferieparken her: http://www.jesperhus.dk.

Ulfborg (40.5km)

Ulfborg er en hyggelig stationsby beliggende 20 kilometer nord for Ringkøbing. Centralt i byen kan I besøge Ulfborg Kirke samt det lokale bibliotek, der blev indviet i 1997 og rummer en materialebestand på ca. 20.000 bøger og andre medier. Et par kilometer mod vest kan I se den karakteristiske rød-hvide 54 meter høje vindmølle, Tvindmøllen og mod øst bliver I mødt af en smuk udsigt over den jyske hede.

Byen er blandt andet kendt for det kongeligt privilegerede Ulfborg Marked, som blev afholdt første gang den 21. august 1840. Gennem årene har besøgstallet været konstant stigende. Er I interesserede i at besøge markedet, så afvikles det hvert år den anden sidste weekend i august.

Fur (46.5km)

Kom afsted på opdagelse til Fur, som er nok en af Danmarks nok skønneste øer. Det blev Fur i øvrigt kåret til i 2010, “Danmarks skønneste ø” og efter et besøg på Fur er det ganske vist. Tag en tur ned på stranden og nyd det gode vejr og den enestående mulighed for at få et spændende indblik i den danske fortid. Men start med at besøge det spændende økomuseum, Fur Museum, som giver sine besøgende en rigtig god indsigt i øens historie, og så er der selvfølgelig den helt utrolige udstilling af forsteninger. Der er også naturværksteder samt en geopark med dinosaurer. Og tro det eller ej, men der er minsandten også et bryghus på Fur, som ligger i den tidligere molerfabrik. Fabrikken er blevet moderniseret og huser nu et mikrobryggeri og enkelte restauranter. Henover sommeren er der faste rundvisninger på fabrikken, og turen rundt i bryggeriet kaster også et par smagsprøver af sig. Der produceres et spændende udvalg af forskellige øltyper, fra portere til hvede og lagerøl og der brygges mere end 15 forskellige lyse og mørkere øl, så der burde være et par stykker, som ramte den rigtige smag. Måske er det også her, at de mange Fur-kunstnere finder deres inspiration. Der er nemlig ikke mindre end 20 atelierer og værksteder på øen, hvor der laves alt fra smykkedesign og keramik til skulpturer og silkemaling.

Nationalpark Thy (77.9km)

Nationalpark Thy kaldes "Danmarks sidste vildmark". Nationalparken strækker sig fra fyret i Hanstholm og 50 km. langs vestkysten til Agger Tange. Nationalparken tilbyder nogle enestående naturomgivelser, der er karakteriseret af åbne vidder, uberørthed, stilhed og sjældne naturtyper. Desuden kan I opleve kyst, klitter, klitheder, store søer og klitplantager samt Danmarks største naturreservat, Hanstholm Vildtreservat. Kort sagt er der naturoplevelser for enhver smag.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. 3-retters menu

Midtjylland

Natur, shopping og golf

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

157,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Himmerland

Limfjorden

Minipris til Aars

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

723,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat