Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Hotel Vinhuset

Bo godt og oplev de mange interessante udflugter i Næstved og omegn

Billige ophold

3-6 dage fra 669,-

Vi anbefaler

Vinterhygge i Næstved

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 velkomstdrink

3 dage fra 699,-

Spar op til 351,-

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Hotel Vinhuset

På Hotel Vinhuset kan I nyde et romantisk ophold i historiske rammer. Det gamle hotel og tidligere Vinhus har været byens hotel siden 1778, og man kan tydelig fornemme de charmerende detaljer fra tidligere tider. I den gamle kælder med hvælvinger, kan I spise god mad alt imens, at I tydeligt kan fornemme den intime stemning i de hyggelige kulisser. Næstved og omegn har ligeledes mange spændende udflugter at byde på.

Hotellet tilbyder

Hotel Vinhuset ligger centralt i Næstved lige ved den historiske Sct. Peder Kirke og blot 200 m. fra gågaden. Dele af hotellet er fra 1500-tallet, mens andre er fra 1700-tallet. 

Hotellet har et godt køkken, og her serveres både danske og internationale retter i hotellets to hyggelige restauranter, Restaurant Bytinget og Vinhuskælderen. Her serveres udsøgt mad og menukortet skifter flere gange i løbet af året, så retterne altid er baseret på sæsonens friske råvare. 

I 1700-tallet var bygningen en vinhandel drevet af handleren Hansteen. Hansteen anmodede kongen om, at datteren Maren måtte overtage handlen, når Hansteen afgik ved døden. I 1754 overtog Maren så vinhandlen og gården fik navnet Vinhuset. I 1778 blev vinhandlen lavet om til et hotel, og hotellet blev sidst renoveret i år 2006, så det nu er et funktionelt hotel i historiske rammer. 

Hotellet har ingen elevator og er ikke egnet til gangbesværede. Der er gratis offentlig parkering tæt ved hotellet, reservation er ikke nødvendig.

Værelser

Alle hotellets værelser er individuelt indrettede med en unik stil, der tager højde for bygningens historie. Værelserne er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, eget badeværelse, adgang til internettet og TV 

Næstved

Næstved er en spændende handelsby på Sydsjælland, blot en times kørsel fra København. Der er mange interessante seværdigheder i nærheden, som indbyder til mange dejlige timer. Byen var et religiøst centrum i middelalderen, og der blev bygget adskillige klostre. I dag er byens vartegn Sct. Peders Kirke, som blev bygget i slutningen af 1200-tallet. Man skal helt sikkert besøge kirken og se den indefra, når man bor på Hotel Vinhuset, for kirken ligger lige overfor hotellet. I slutningen af 1800-tallet kom der igen fart på Næstveds udvikling, da jernbanen blev ført gennem byen. Den dag i dag er der også mange spændende forretninger i byen, bl.a. i Næstved Storcenter, der har mere end 60 butikker.

M/S Friheden er et hyggeligt skib som ligger i Næstved havn. Mellem to og syv dage om ugen, sejler skiber på rute forbi Gavnø Slot og Karrebækminde, hvor der begge steder er på- og afstigning. Sejltiderne varierer mellem sæsoner, så husk at tjekke sejltiderne på www.hammershipping.dk inden I begiver jer afsted. Om bord kan I købe mad og drikke, mens I nyder den smukke sejltur. Yderligere info findes på hjemmesiden.

I Næstved er der også gode muligheder for at røre sig. I den lokale svømmehal kan I få en forfriskende svømmetur og er I golfentusiaster, kan I besøge Næstved Golfbane, som ligger små 4 km. fra hotellet. Her kan I nyde en omgang golf i dejlige omgivelser helt ned til kønne Karrebæk Fjord.

Lige uden for Næstved ligger den smukke gamle avlsgård Rønnebæksholm. Godset har gennem tiderne haft en central rolle for skiftende ejere og forskellige formål. Godset har siden 1994 været ejet af Næstved Kommune. I 1999 godkendte Næstved Byråd vedtægterne for Den Selvejende Institution Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter. De har nu til opgave at arrangere kulturelle begivenheder og indkøbe billedkunst og skulpturer til samlingen. Der er offentlig adgang til parken, og der kan året rundt opleves koncerter, udstillinger, omvisninger og foredrag i hovedbygningen. I parken har også været afholdt opera- og teater arrangementer.

Hvis I har børn med, så er Næstved Legeland bestemt et besøg værd. Her er et kæmpe indendørs legeland med hoppeborge som cirkus land, oppustelige dyr og en boldborg hvor der kan leges i bløde bolde. Der er også flere action forlystelser bla. en stor slide (rutchebane) til de store børn og en mini slide til de lidt mindre børn og endelig er der en jungle forhindringsban, gladiatorbane, fodboldtunnel mm. I caféen kan der passende nydes en forfriskning i forbindelse med besøget. 

Tag også en tur til den spændende ZOOPARK i Næstved. Her er der både vilde og tamme dyr - så nogle kan I røre mens andre skal nydes på afstand. Der er en god legeplads og mulighed for at spise.

Anslået antal indbyggere 42.588 

Udflugter

Blomsterparken ved Gavnø Slot er bestemt et besøg værd. Gavnø er én af Danmarks største kulturskatte med en enestående historie. Kong Valdemar II nævner i 1231 “Huset på Gavnø”, der faktisk var en befæstet borg til beskyttelse af de syddanske kyster. Gavnøs beboere drev også et indbringende sørøveri på stedet. Fra starten af 1400-tallet til 1536 lå her et kloster for adelige jomfruer. I 1737 overtog den kunstinteresserede Grev Otto Thott Gavnø. Han er grundlægger af slottets imponerende samling af malerier, rokokointeriør samt håndskrifter og bøger. I dag er slottet privat beboet af Hofjægermester, Otto baron Reedtz-Thott og Hofjægermesterinde, advokat og baronesse Helle Reedtz-Thott, men dele af slottet er tilgængelige for offentligheden - som f.eks. blomsterparken, en naturlegeplads og et bryggeri.

Har I børnene med er det oplagt at besøge Bonbonland, der ligger 10 km. fra hotellet i Holme Olstrup. Når først entréen er betalt, har I adgang til alle parkens mange sjove forlystelser. I kan finde mere end 60 forlystelser for både store og små. Nyd også alle de populære bolsjer, som har lagt grunden for den hyggelige familiepark.

Møns Klint er en af Danmarks mest storslåede naturoplevelser og det ligger kun godt en times kørsel fra Næstved. De lyse kridtskrænter strækker sig mere end 100 meter lodret op mod himlen og udgør dermed en dramatisk afslutning på Møns ellers blide landskab. Når I bevæger jer rundt på Møns Klint, bevæger I jer samtidig på toppen på 70 millioner års historie. En historie der fortæller om en tid med varme have og særlige dyr og alger, som vi slet ikke kender til i dag. En verden man som tilskuer får et lille indblik i når man kan være heldig at finde et af de smukke fossiler for foden af Møns Klint.

På Vestsjælland finder I Slagelse, som er den største by i dette område. Det er også den største shoppingby med centre, hyggelige torve, spændende pladser og et levende caféliv. Byen er også kendt for et aktivt kulturliv med bl.a. Slagelse Teater, der er hele egnens store teatersal, Krabasken, der er Danmarks største amatørteater og Slagelse Musikhus der rummer en fantastisk koncertsal. Slagelse er ikke for ingenting Vestsjællands største handelsby, hvor enhver kan få shoppinglysten stillet med både Vestsjællands Centeret, Galleriet og mange små specialbutikker. Og skulle I blive sulten undervejs, er der masser af små hyggelige cafeer rundt omkring på byens mange torve og i de små stræder. Det var også i Slagelse, at Hans Christian Andersen gik i latinskole. På Slagelse Museum kan I gå igennem en gade i Slagelse fra den tid, og se datidens håndværkere samt skolestuen og rektor Meislings kontor. I bymidten kan I fryde jer over de mere end 50 opstillede skulpturer og monumenter og de vekslende kunstudstillinger i Det Røde Tårn. Desuden er byen og omegnen rig på spændende lokal kunst og kunstnere. Hver onsdag kl. 13 kan I opleve det flotte syn når gardehusarerne rider igennem byen. En helt unik oplevelse I kun får i Slagelse.

Andre udflugter: Købmagergade: 0 km. - Sct. Peders kirke: 0 km. - Ridderhuset: 0,2 km. - Sct. Peders sognegård (landets ældste rådhus): 0,4 km. - Fladså Trolden og Munkebakken: 2 km. - Karrebæksminde: 10 km. - Bonbon-Land: 10 km. (åbent apr.-okt.) - København: 85 km.

Hotellets placering

Hotel Vinhuset
Sct. Peders Kirkeplads 4
4700 Næstved

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Detaljeret hotelinformation

Nærmeste busstoppested
0.5 km
Beliggende i centrum
Ja
Afstand til strand
5 km
Nærmeste golfbane
3 km
Restaurant
Ja
Hotellet vælger menu el. buffet
Ja
Bar
Ja
Gratis parkering
Ja
Hund
Nej
Miljøtillæg (person) pr. døgn*
59 DKK
Gratis internet
Ja
Check ind kl.
15:00-18:00
Check ud inden kl.
10:00
Kun slutrengøring inkluderet
Ja

* Vejledende information

Bemærk at

Miljøtillæg (person) pr. døgn 59 DKK afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Ankommer I til hotellet en søndag, vil der være personale i receptionen indtil kl. 14. I kan ankomme i mellem kl. 13.00-14.00. Ankommer I efter kl. 14 en søndag, skal I på forhånd ringe til hotellet inden kl. 14, da I skal have oplyst en kode for at få Jeres adgang til Jeres værelsesnøgle. Hotellets træffes på tlf.: 55 72 08 07.

Ved ankomst senere, bedes i kontakte Risskov Bilferie indenfor vores åbningstid ift. udlevering af nøgler.

I weekenden er udtjekning kl. 11:00.

Hotellet har to restauranter: såfremt I bestiller ophold med 2-retters menu serveres denne i Restaurant Bytinget og ophold med 3-retters menu serveres i Vinhuskælderen.
Hotellets restauranter er lukket søndag efter morgenmad.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod et gebyr.

Den gratis parkering ligger ikke direkte ved hotellet, men tæt derved.

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give det ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Vinterhygge i Næstved

Inkl. kaffe & kage

3 dage kun 699,-
Spar op til 351,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 velkomstdrink

Priser

Lavsæson 699 - 789,-
Højsæson 789 - 879,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~5,99 år
Gratis i forældres seng

Barn 0~14,99 år
50% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen 15~99 år
25% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +330,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Januar 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
52
26
27
28
29
30
31
1
1
2
3
4
5
6
7
8
2
9
10
11
12
13
14
15
3
16
17
699
18
699
19
789
20
21
22
4
23
24
25
26
27
28
29
5
30
31
1
2
3
4
5
Februar 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
5
30
31
1
2
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
7
13
14
15
16
17
18
19
8
20
21
22
23
24
25
26
9
27
28
1
2
3
4
5
Ankomstsmåneder
2017 | JAN | FEB
Flere dage? klik herunder

Centralt i Næstved

Middag i Restaurant Bytinget

3 dage kun 669,-
Spar op til 352,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Centralt i Næstved

Priser

Normalpris 669 - 739,-
Højsæson 739 - 819,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~5,99 år
Gratis i forældres seng

Barn 0~14,99 år
50% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen 15~99 år
25% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +330,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Januar 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
52
26
27
28
29
30
31
1
1
2
3
4
5
6
7
8
2
9
10
11
12
13
14
15
3
16
17
669
18
669
19
739
20
21
22
4
23
24
25
26
27
28
29
5
30
31
1
2
3
4
5
Februar 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
5
30
31
1
2
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
7
13
14
15
16
17
18
19
8
20
21
22
23
24
25
26
9
27
28
1
2
3
4
5
Marts 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
9
27
28
1
2
3
4
5
10
6
7
8
9
10
11
12
11
13
14
15
16
17
18
19
12
20
21
22
23
24
25
26
13
27
28
29
30
31
1
2
April 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
13
27
28
29
30
31
1
2
14
3
4
5
6
7
8
9
15
10
11
12
13
14
15
16
16
17
18
19
20
21
22
23
17
24
25
26
27
28
29
30
Maj 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
18
1
2
3
4
5
6
7
19
8
9
10
11
12
13
14
20
15
16
17
18
19
20
21
21
22
23
24
25
26
27
28
22
29
30
31
1
2
3
4
Juni 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
22
29
30
31
1
2
3
4
23
5
6
7
8
9
10
11
24
12
13
14
15
16
17
18
25
19
20
21
22
23
24
25
26
26
27
28
29
30
1
2
Juli 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
26
26
27
28
29
30
1
2
27
3
4
5
6
7
8
9
28
10
11
12
13
14
15
16
29
17
18
19
20
21
22
23
30
24
25
26
27
28
29
30
31
31
1
2
3
4
5
6
August 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
31
31
1
2
3
4
5
6
32
7
8
9
10
11
12
13
33
14
15
16
17
18
19
20
34
21
22
23
24
25
26
27
35
28
29
30
31
1
2
3
September 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
35
28
29
30
31
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
1
Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
December 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
48
27
28
29
30
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31
Ankomstsmåneder
2017 | JAN | FEB | MAR | APR | MAJ | JUN | JUL | AUG | SEP | OKT | NOV | DEC
Flere dage? klik herunder
Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give det ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Middag i Vinhuskælderen

Vælg menu fra Vinhuskælderens menukort

3 dage kun 1.019,-
Spar op til 181,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x aftenkaffe med sødt
 • 1 glas sekt og snacks (dag 2)
 • 1 velkomstdrink

Priser

Normalpris 1.019 - 1.099,-
Højsæson 1.099 - 1.179,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~5,99 år
Gratis i forældres seng

Barn 0~14,99 år
50% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen 15~99 år
25% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +330,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Januar 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
52
26
27
28
29
30
31
1
1
2
3
4
5
6
7
8
2
9
10
11
12
13
14
15
3
16
17
18
19
20
21
22
4
23
24
25
26
27
28
29
5
30
31
1
2
3
4
5
Februar 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
5
30
31
1
2
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
7
13
14
15
16
17
18
19
8
20
21
22
23
24
25
26
9
27
28
1
2
3
4
5
Marts 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
9
27
28
1
2
3
4
5
10
6
7
8
9
10
11
12
11
13
14
15
16
17
18
19
12
20
21
22
23
24
25
26
13
27
28
29
30
31
1
2
April 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
13
27
28
29
30
31
1
2
14
3
4
5
6
7
8
9
15
10
11
12
13
14
15
16
16
17
18
19
20
21
22
23
17
24
25
26
27
28
29
30
Maj 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
18
1
2
3
4
5
6
7
19
8
9
10
11
12
13
14
20
15
16
17
18
19
20
21
21
22
23
24
25
26
27
28
22
29
30
31
1
2
3
4
Juni 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
22
29
30
31
1
2
3
4
23
5
6
7
8
9
10
11
24
12
13
14
15
16
17
18
25
19
20
21
22
23
24
25
26
26
27
28
29
30
1
2
Juli 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
26
26
27
28
29
30
1
2
27
3
4
5
6
7
8
9
28
10
11
12
13
14
15
16
29
17
18
19
20
21
22
23
30
24
25
26
27
28
29
30
31
31
1
2
3
4
5
6
August 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
31
31
1
2
3
4
5
6
32
7
8
9
10
11
12
13
33
14
15
16
17
18
19
20
34
21
22
23
24
25
26
27
35
28
29
30
31
1
2
3
September 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
35
28
29
30
31
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
1
Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
December 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
48
27
28
29
30
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31
Ankomstsmåneder
2017 | JAN | FEB | MAR | APR | MAJ | JUN | JUL | AUG | SEP | OKT | NOV | DEC
Flere dage? klik herunder

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 3 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden