Tag på bilferie i Danmark til Hotel Vinhuset

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Vinhuset

Bo godt og oplev de mange interessante udflugter i Næstved og omegn

Central beliggenhed midt i Næstved
God mad i dejlige omgivelser
Mange spændende muligheder indenfor kort afstand
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

På Hotel Vinhuset kan I nyde et romantisk ophold i historiske rammer. Hotel Vinhuset ligger centralt i Næstved lige ved den historiske Sct. Peder Kirke og blot 200 m. fra gågaden.

Hotellet tilbyder

Dele af hotellet er fra 1500-tallet, mens andre er fra 1700-tallet. I 1700-tallet var bygningen en vinhandel drevet af handleren Hansteen. Hansteen anmodede kongen om, at datteren Maren måtte overtage handlen, når Hansteen afgik ved døden. I 1754 overtog Maren så vinhandlen og gården fik navnet Vinhuset. I 1778 blev vinhandlen lavet om til et hotel, og hotellet blev sidst renoveret i år 2006, så det nu er et funktionelt hotel i historiske rammer. 

Hotellet har et godt køkken, og her serveres både danske og internationale retter i Restaurant Bytinget, baseret på sæsonens friske råvarer. Hotellet har ingen elevator og er ikke egnet til gangbesværede. Der er gratis offentlig parkering tæt ved hotellet, reservation er ikke nødvendig.

Værelser  

Alle hotellets værelser er individuelt indrettede i en unik stil, der tager højde for bygningens historie. Alle værelser er af forskellige størrelser og er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, eget badeværelse, adgang til internettet og TV.

Bemærk at

Ved ankomst søndag er det muligt at tjekke ind imellem kl. 13:00-14:00, da der kun vil være personale i receptionen indtil kl. 14. Ankommer I efter kl. 14 en søndag, skal I på forhånd ringe til hotellet, da I skal have oplyst en kode for at få adgang til jeres værelsesnøgle. Hotellet træffes på tlf.: 55 72 08 07.
Ved ankomst senere, bedes I kontakte Risskov Bilferie indenfor vores åbningstid ift. udlevering af nøgler. I weekenden er udtjekning kl. 11:00.

Hotellets restaurant er lukket søndag aften. Såfremt I bestiller et ophold med halvpension og opholder jer på hotellet søndag aften, vil aftensmad søndag blive erstattet af en flaske vin per værelse.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod et gebyr.

Den gratis parkering ligger ikke direkte ved hotellet, men tæt derved.

Vis flere

Værd at se

 • M/S Friheden (0.6 km)

  Nyd en billig weekendferie fra Risskov BIlferie og besøg M/S Friheden, som er et hyggeligt skib, som ligger i Næstved havn. Mellem to og syv dage om ugen, sejler skibet på rute forbi Gavnø Slot og Karrebækminde, hvor der begge steder er på- og afstigning. Sejltiderne varierer mellem sæsoner, så husk at tjekke sejltiderne på www.hammershipping.dk, inden I begiver jer afsted. Om bord kan I købe mad og drikke, mens I nyder den smukke sejltur. Yderligere info findes på hjemmesiden.

  M/S Friheden
  M/S Friheden
 • Rønnebæksholm (3.5 km)

  Lige uden for Næstved ligger det smukke gamle gods, Rønnebæksholm. Godset har gennem tiderne haft en central rolle for skiftende ejere og forskellige formål. Godset har siden 1994 været ejet af Næstved Kommune. I 1999 godkendte Næstved Byråd vedtægterne for Den Selvejende Institution Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter. De har nu til opgave, at arrangere kulturelle begivenheder og indkøbe billedkunst og skulpturer til samlingen. Der er offentlig adgang til parken, og der kan året rundt opleves koncerter, udstillinger, rundvisninger og foredrag i hovedbygningen. I parken har der også været afholdt opera- og teaterarrangementer.

  Rønnebæksholm
  Besøg Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter
 • Næstved Golfbane (4.9 km)

  I Næstved er der også gode muligheder for at røre sig. Er I golfentusiaster, kan I besøge Næstved Golfbane. Her kan I nyde en omgang golf i dejlige omgivelser helt ned til Karrebæk Fjord.

  Næstved Golfbane
  I kan nyde en omgang golf i dejlige omgivelser på Næstved Golfbane
 • Gavnø Slot (6.3 km)

  Oplev Gavnø Slot og Slotspark. Det smukke slot og dets omgivelser, betragtes som en væsentlig del af Danmarks kulturarv. Grunden har mere end 600 år på bagen, og er i dag en betagende oplevelsespark for både store og små. Se det fantastiske slot indefra, oplev sansehaven og pas på I ikke farer vild i den smukke rosenlabyrint.

  Gavnø Slot
  Gavnø Slot betragtes som en vigtig del af Danmarks kulturarv.
 • Vesterhavegaarden Vingård (11.5 km)

  Kom på besøg i Vesterhavegaarden Vingård, sydøst for Næstved. Her kan I blive vist rundt i gårdens omfattende vin- og æbleplantage og høre om vinens tilblivelse, hvorefter I kommer ned i gårdens hyggelige vinkælder, hvor I får indblik i processen. I kommer naturligvis også til at smage på sagerne. Vingården har også en gårdbutik, hvor I kan købe spændende økologiske produkter.

  Vesterhavegaarden Vingård
  Vingården er smukt beliggende helt ud til Smålandshavet i Karrebæksminde Bugt, og ligger i læ af Karrebækstorp Skov.
 • BonBon-Land (15.0 km)

  Tag på bilferie i Danmark og kør med hele familien til BonBon-Land nær Holmegaard ikke langt fra Næstved. Her kan alle i familien få en sjov dag. Der er forlystelser til enhver smag. En tur i Mågeklatterne, Hundeprutte-rutschebanen eller hvad I nu lige er til, så skal I nok få det sjovt. Om sommeren har Pelle-piratsprøjt åbent, hvor den indre vandhund kan slippes løs. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie med hele familien i Danmark.

  BonBon-Land
  BonBon-Land
 • Holsteinborg Slot (20.2 km)

  Holsteinborg Slot blev bygget af Trolle-familien og stod færdigt i 1651. Siden 1707 har det været ejet af familien Holstein. Den meget flotte hovedbygning er omgivet af en voldgrav og omkring slottet ligger der en større park med en skøn udsigt over Storebælt og Smålandshavet samt småøerne Glænø og Ormø. H.C. Andersen besøgte også Holsteinborg, og det blev faktisk til hele 35 besøg, og var et sted han holdt meget af. "Det var her, at der blev lagt solskin i mit hjerte”, skrev han, og det gode venskab med Grev Ludvig Holstein og grevinde Joachimine Holstein, holdt indtil hans død. Der er rundvisninger for grupper, som blandt lægger vejen forbi Holsteinborgs kirke og H.C. Andersens værelser og krydrer turen med de mange spændende fortællinger fra slottets lange og interessante historie og er man historie- og slots-interesseret, så er det oplagt at holde sin sommerferie eller en miniferie på Sydsjælland og besøge dette smukke slot.

  Holsteinborg Slot
  Besøg Holsteinborg Slot med den meget flotte hovedbygning, når i holder sommerferie på Sydsjælland.
 • Danmarks Borgcenter (29.5 km)

  Oplev Gåsetårnet - ét af Danmarks allerbedst bevarede borgtårne ved Borgcentret i Vordingborg. Navnet kommer af at man satte en gylden gås på toppen for at gøre nar af det tyske Hanseforbund. Få hele den historie og meget mere på Danmarks Borgcenter, med daglige rundvisninger på hele borgen. Under jorden har man også indrettet et udstillingshus, hvor gæsterne gennem bl.a. projektioner og autentiske middelaldergenstande får en ekstra oplevelse.

  Danmarks Borgcenter
  Gåsetårnet i Vordingborg - nyd den fantastiske udsigt
 • Faxe Kalkbrud (31.1 km)

  Faxe Kalkbrud er et unikt landskab, der strækker sig over et 2 km² stort område, og består af koralkalk, som er hele 63 millioner år gammelt. I området finder I også Geomuseum Faxe, hvor I kan få masser af spændende historie og gå på jagt efter fossiler i kalkbruddet.

  Faxe Kalkbrud
  I Geomuseum Faxe kan I se masser af spændende udstillinger og finde fossiler i kalkbruddet.
 • Møns Klint (69.1 km)

  Tag en fantastisk tur til Møns Klint; ét af Danmarks smukkeste steder. Møns Klint består af kridtaflejringer, stammende tilbage til slutningen af Kridttiden, for ca. 75 millioner år siden. Nogle steder er helt op til hundrede meter over vandoverfladen, og her får I altså et unikt sus af dansk historie og natur, når det er allerbedst.

  Møns Klint
  Møns Klint er ét af de steder i Danmark, I bare skal opleve.
Vis flere

Kort

Hotel Vinhuset
Sct. Peders Kirkeplads 4 4700 Næstved

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Stort dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat