Aktiv ferie ved Vänern på Hotel Wictoria

Dansk | DKK

Hotel Wictoria

Hyggeligt hotel med god mad og personlig service centralt i Mariestad

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Central og rolig placering
 • Aktiv ferie ved Vänern
 • Friske og nydelige værelser
697,-
3~4 dage fra
759,-

Inkl. halvpension

Aktiv ferie ved Vänern

3 dage
Fra 759,- / spar op til 425,-
SPAR
4 dage
Fra 1.079,- / spar op til 697,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatning m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret med salat
 • 2 x eftermiddagskaffe
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering, WiFi, fitness
Risskov Pakken

Hotel Wictoria har en central, men rolig, beliggenhed i Mariestad, tæt på Sveriges største sø, Vänern. Her er der lagt op til en skøn aktiv ferie eller hyggelig miniferie, med dejlig natur, god mad og spændende oplevelser i Västra Götaland.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger lige ved åen, Tidan, som løber ud i Vänern, og er indrettet i en charmerende italiensk villa-stil. Her bor I i smukke parkomgivelser på et hyggeligt hotel, med personlig service og stort fokus på miljøet. Hotel Wictoria tilbyder en god base for en aktiv ferie med vandre- og cykelture i de varierede naturområder omkring Vänern.

Fra hotellet har I bare en kort gåtur til centrum i Mariestad, som er en charmerende by med rødder tilbage i 1500-tallet. Her kan I bl.a. opleve byens imponerende domkirke, og gå opdagelse mellem de mange hyggelige caféer og specialforretninger.

Har I børn med på ferie vil de elske at komme en tur i Skara Sommarland, som ligger mindre end en times kørsel syd for hotellet. Kører I en tur mod nord, skal I ikke køre ret længe, før I når den lille maritime by, Sjötorp, som ligger helt ud til Vänern.

Ikke langt derfra finder I også den smukke bøgeskov, Surö Bokskog, som er perfekt for hyggelige vandreture. Efter en oplevelsesrig dag, kan I slappe af på hotellet, hvor opholdet inkluderer gratis adgang til saunaen.

Start dagen med lækker morgenmad som omfatter mange forskellige økologiske produkter. Når vejret er til det kan morgenmaden også nydes på terrassen eller i den hyggelige vinterhave. Om aftenen kan I se frem til hjemmelavede, økologiske retter i den indbydende bistro.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløs internet.

Værelser

Hotel Wictorias værelser tilbyder hyggelige og komfortable rammer for opholdet, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Hyggeligt dobbeltværelse egnet til enkeltpersoner, med eget bad og toilet, 180cm dobbeltseng eller to separate 90cm enkeltsenge, skrivebord, lænestol, elkedel, minibar og TV med 14 kanaler. Værelset vender ud mod de rolige omgivelser i baghaven.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Hyggeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, 180cm dobbeltseng eller to separate 90cm enkeltsenge, skrivebord, lænestol, elkedel, minibar og TV med 14 kanaler. Værelset vender ud mod de rolige omgivelser i baghaven. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

180 km fra
Göteborg, Sverige
370 km fra
Helsingborg, Sverige 
460 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Mariestad (0.7km)

Mariestad er en charmerende by med rødder tilbage i 1500-tallet, beliggende direkte på Vänerns sydøstlige bred, hvor åen ’Tidan’ har sit udløb i søen. Byens ’gamla stan’ (gamle bydel) hører til blandt Sveriges ti bedst bevarede historiske bykerner, og her er bygningerne fra det 18. og 19. århundrede sammen med den historiske domkirke med det høje tårn en oplevelse i sig selv. Kirken er rejst i årene mellem 1593 og 1625, og blev restaureret ved arkitekt Folke Zettervalls, 1903 - 1905, hvor det tidligere kalkpuds blev fjernet, og tårnets spir blev hævet til de nuværende 82 meter. Mariestad er også et godt sted for shopping. Butikkerne er primært koncentreret omkring det nye og det gamle torv, og der findes både større butikskæder og små specialforretninger såvel som ugentlige markedsdage.

Torsö (18.6km)

Ude i Vänern, lige ud for Mariestads kyst, ligger Torsö som er den største af de mere end 22.000 øer, småøer og skærgårde som Vänern huser. Mariestads Skærgård, som Torsö indgår i, er Vänerns største af slagsen. Her har I alletiders forhold for rekreative aktiviteter, såsom bål, badning og vandre- og cykelture, men der findes også mange spændende seværdigheder som bl.a. tæller Torsö Kirke, Fågelö-kapellet og en række historiske monumenter. Der er let adgang til Torsö fra fastlandet, via en 1 kilometer lang bro, hvorfra I har en pragtfuld udsigt. Hele vejen rundt om øen er der dejlige badestrande at slå sig ned på, og der findes også en restaurant oppe på øens nordvestlige kyst.


Torsö er det perfekte sted at starte sin udforskning af de øvrige øer og skærgårde, især hvis I har en båd at komme rundt i. Mange af øerne er nemlig bilfri.

Göta Kanalen (31.1km)

Langs kanalen, kan du vandre eller cykel og besøge de hyggelige caféer og restauranter. Det tilbyder en bred vifte af begivenheder langs kanalen i løbet af året, for eksempel juleaktiviteter, med julemiddagen, sjove aktiviteter og smukke omgivelser.

Der er desuden mulighed for bådture på kanalen. Og disse kan vare lige fra et par timer til tæt på en uge.

Skövde (37.9km)

Skövde ligger mellem Vänern og Vättern og byder på et bredt udvalg af oplevelser for alle besøgende uanset alder og interesser. Oppe på bjerget Billingen mødes I af utallige aktiviteter lige fra blide gåture gennem skoven til hurtige skiløjper. Ved foden af bjerget ligger Skaraborgs centrum hvor over en kvart million mennesker i nabolaget ynder at spise, drikke, feste og leve.

Skara Sommerland (49.1km)

Velkommen til Skara, Skandinaviens største vandland med et tivoli og gokart-bane. Badelandet er en af de største vandland, vandrutsjebaner og flere poolområder. Med andre ord, et vand eventyr for hele familien! Forlystelsesparken har alt fra rolige forlystelser til de hurtige attraktioner og rutsjebaner. Parken indeholder også legepladser og sommeraktiviteter egnet for børn i alle aldre.

Skara (50km)

Skara, med sine ca. 11.000 indbyggere, er en af Sveriges ældste byer, og er for nyligt blevet kåret til Skaraborgs flotteste by. Her findes mange flotte bygninger samt en skøn atmosfære. Flere af 1800- og 1900-tallets berømte svenske arkitekter har tegnet mange af byens huse, f.eks. vandtårnet af Ernst Torulf, Ivar Tengbom, arkitekten bag Stockholms koncerthus, bidrog til ombygningen af Skaras domkirke og Ragar Östberg, arkitekten af Stockholms rådhus, har tegnet Skaras togstation.

Skara domkirke er en af Sveriges største kirker. Dens nuværende stil stammer fra 1300-tallets højgotiske stil, mens enkelte dele af kirken har aner tilbage fra 1000-tallet. Fra 1000-tallet findes der en unik krypt, der blev brugt som hvilested for stiftets første biskopper. Det nuværende kor er fra 1200-tallets begyndelse, langhuset og tværskibet, som har givet bygningen sit højgotiske præg, er primært fra begyndelsen af 1300-tallet. Disse dele er opført af lokal sandsten. Kirken har været restaureret flere gange, blandt andet som følger af de dansk-svenske krige og ved storbrande. I dag er domkirken en moderne bygning med et mangfoldigt præg af middelalder-arkitektur. Kirken er også værd at besøge for sin kunstsamling.

I Skara kan I vælge at besøge Västergötlands Museum og Veterinærmuseet. Västergötlands Museum har permanente udstillinger, der viser livet, som det tog sig ud i området gennem tiden og et varierende antal midlertidige udstillinger. Bagved ligger friluftmuseet Fornbyn, et idyllisk museum i 1930-tals bygninger, der portrætterer områdets gamle bondesamfund.

Veterinærmuseet ligger centralt, men i mere landlige omgivelser på Veterinärgatan 7, cirka 5 minutters gang fra hotellet. Det ligger i en flot bygning, som engang var Sveriges første veterinærskole og i dag er Sveriges eneste veterinærmuseum. Her præsenteres veterinærfagets udvikling gennem 250 år ved hjælp af moderne museumspædagogik. For historieinteresserede kan vi yderligere anbefale ruinerne af franciskanerklosterets kirke St. Katarina. Husk at tjekke åbningstider inden besøget.

I Skaras centrum kan I shoppe i hyggelige butikker med et særpræget middelaldermiljø. Her findes der også hyggelige cafeer og restauranter.

Karlsborgs Fästning (61.8km)

Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag på oplevelse hos vores naboer i Sverige. Find børnevenlige hoteller tæt på Vanäs og læg vejen forbi Karlsborg Fæstning som ligger på halvøen Vanäs, ude i Vättern-søen, og er en af de største og bedst bevarede fæstninger i hele Sverige. Der er åbent for besøgende hele året rundt, og her får man et spændende indblik i fortets lange historie som tager rødder omkring 1819. Find en billig sommerferie, eller vinterferie, hos Risskov Bilferie og oplev det smukke område i eget tempo.

Hestevognstur gennem Grevbäcks natur (62.4km)

Ønsker I en unik oplevelse og en idé om, hvordan tingene var engang, så kan en tur med hest og vogn anbefales. På en kør-selv ferie til Sydsverige, kan I opleve naturen og de smukke landskaber fra hestevognen og lyden af hove der rytmisk klapper derudaf.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl. halvpension

Vänern

Ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

616,-
Kun
939,-

Vis kort

Ferie ved Sveriges største sø

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Best Western Hotel Carlia

Inkl. Højryg Burger

Vestkysten

Centralt i Uddevalla

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x Højryg Burger
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

308,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Nyd Bohusläns fantastiske natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 50% rabat