Kiek In Hotel Zur Einkehr byder på miniferie i Tyskland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Kiek In Hotel Zur Einkehr

Tag på ferie i landlige omgivelser ved floden Elben i Nordtyskland.

Skøn beliggenhed nær Elben i Stade
Charmerende hotel som indbyder til romantik
Oplev smukke Stade eller kør en tur til Hamburg
 • 200 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 220 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 270 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Sauna
 • Massage mod gebyr
 • Mulighed for cykelleje
 • Hund

Hotellet

Hotel Zur Einkehr har en skøn placering i Stade, tæt på floden Elben og den smukke gamle bydel. Lad Jer indlemme i den hyggelige atmosfære på hotellet med masser af afslapning, skønne omgivelser samt spændende oplevelser og udflugtsture.

Hotellet tilbyder

Dette hotel ligger ca. 4 km. fra floden Elben i udkanten af den historiske tyske by, Stade i Niedersachsen. Her startes dagen med en lækker morgenbuffet. Senere på dagen serveres middag i hotellets hyggelige restaurant. Her tilbyder kokken både forskellige varierende specialiteter samt en fast menu bestående af retter for enhver smag. 

Der er rig mulighed for at slappe af og forkæle Jer selv med hotellets mange helsetilbud, som b.la. omfatter finsk sauna og fodbad, et relax-område med liggestole samt et udvalg af forskellige skønheds- og massagebehandlinger. Derudover kan der lånes en god bog i hotellets hyggelige boghjørne. Desuden er der mulighed for at slappe af og nyde himlen og udsigten i den hyggelige vinterhave.  

Der er gratis parkering ved hotellet og gæsterne har gratis adgang til hotellets trådløse internet i lobbyen.

Værelser

De enkelt indrettede værelser findes både som dobbelt- og enkeltværelser. Alle værelserne er udstyret med eget bad og toilet, et stort garderobeskab, skrivebord, fladskærms-TV med 60 kanaler, radio med vækkeur og en telefon. Dobbeltværelserne er ca. 24 kvm og enkeltværelserne ca. 14 kvm. 

Værd at se

 • Das Freilichtmuseum (2.6 km)

  Das Freilichtmuseum ligger idyllisk på en ø midt i byen Stade, og er et af de ældste frilandsmuseer i Tyskland. På øen kan I blandt andet se en historisk vindmølle, en ceremoniport samt smuk bindingsværksbygning med original indretning, som stammer helt tilbage fra 1733. Nyd en frokost eller forfriskning i frilandsmuseets hyggelige restaurant, som er indrettet i en gammel bondegård, med aner tilbage fra 1641.

  Das Freilichtmuseum
  Frilandsmuseet ligger idyllisk på en ø midt i byen
 • Schloss Agathenburg (58.9 km)

  Agathenburg Slot blev bygget i 1655 af svenske Hans Christoph. Slottet ligger i naturskønne omgivelser med udsigt til Elbdalen. Her kan I opleve herskabelig arkitektur, besøge den spændende udstilling på slottet og gå en tur i den smukke slotspark.

  Schloss Agathenburg
  Se slottet og gå en dejlig tur i slotsparken under Jeres ferie nær Hamburg og floden Elben
 • Kirche St. Cosmae (1.5 km)

  Lidt nordvest for Hamborg ligger den lille og charmerende by Stade. Find en billig ferie til området omkring Hamborg hos Risskov Bilferie og besøg Stade og selvfølgelig Skt. Cosmae Kirke, som blev bygget helt tilbage i det 13. århundrede og ligger placeret centralt i byen Stade. Kirken er udbygget af flere omgange og er en spændende arkitektonisk oplevelse. I 1682-84 fik kirken sit udtryksfulde kirketårn, som i dag er byens vartegn. Find et hotel med børnerabat, og kør-selv sydpå mod Hamborg og Stade som egner sig godt til en bilferie, og både til sommerferie og vinterferie.

  Kirche St. Cosmae
  Den charmerende Kirche St. Cosmae blev bygget i det 13. århundrede.
 • Tidenkieker-båden (1.8 km)

  Den flotte natur på Elben opleves særlig godt på båden, Tidenkieker. Denne fladbundede båd får jer tæt på flodens skønne fugleliv, fragtskibe og den friske luft. I kan tilmed også være heldige at se sæler, der stortrives i Elbens vand

  Tidenkieker-båden
  Den flotte natur på Elben opleves særlig godt på båden, Tidenkieker
 • Zoo in der Wingst (36.6 km)

  Zoo in der Wingst er en lille hyggelig og særdeles familievenlig zoologisk have, beliggende i Wingst i Niedersachsen. Haven huser over 50 forskellige dyr fra hele Verden, lige fra vaskebjørne til sneugler. Gå en tur i ulve- og bjørneskoven, se silkeaber og kænguruer, løver og tigre og meget meget andet.

  Zoo in der Wingst
  Zoo in der Wingst byder også både på sjældne og truede dyr.
 • Aussichtsturm Deutscher Oplymp (37.9 km)

  Udsigtstårnet i Wingst er sandsynligvis kommunens ældste attraktion. Helt tilbage i 1860 indviedes et 7 meter højt tårn, som siden er blevet renoveret i flere omgange. I dag er tårnet 23 meter højt og giver en fantastisk udsigt over Wingst og Elben, Brunsbüttel og Nordsøen. Kan man lide at komme lidt op i højden og nyde en betagende udsigt, er en udflugt til Aussichtsturm Deutscher Oplymp helt sikkert værd at tage med på sin kør-selv ferie i Nordtyskland.

  Aussichtsturm Deutscher Oplymp
  I området finder I picnic-bænke og legeplads, så I kan hygge Jer og spise madpakker.
 • Spielpark Wingst (37.1 km)

  I Spielpark Wingst lægges der op til, at ungerne rigtig kan boltre sig mens de voksne slapper af. Den 50.000 m² store legepark byder bl.a. på kælkebane, klatreland, gynger, rutsjebaner og trampoliner. Det interaktive spil SmartUs kombinerer logisk sans med fysisk udfoldelse.

  Spielpark Wingst
  Spielpark Wingst er et sikkert hit for både børn og voksne og det er meget billigt at komme ind.
 • Hamburg (53.9 km)

  Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren. Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

  Hamburg
  Hamburg
Vis flere

Kort

Hotel Zur Einkehr
Freiburger Straße 82 21682 Stade

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Standard dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 30% rabat