Prøv en billig kør-selv ferie til Hotell Nissastigen i Småland.

Dansk | DKK

Hotell Nissastigen

Bo nær Smålands mange seværdigheder, med en central beliggenhed i Gislaved.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Inklusiv halvpension og gratis parkering
 • Tæt på Gekås Ullared og High Chaparral
 • Midt i Småland og det centrale Gislaved
855,-
3~4 dage fra
829,-

Inkl. halvpension

Ferie i Småland

3 dage
Kun 829,- / spar op til 534,-
SPAR
4 dage
Kun 1.179,- / spar op til 855,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis parkering og internet
Risskov Pakken

Hotell Nissastigen har en central placering i Gislaved, og er som byens absolutte midtpunkt et naturligt samlingssted. Fra hotellet har I kort afstand til mange af områdets seværdigheder, som f.eks. Wild West-parken, High Chaparral, Isaberg Mountain Resort, hvor I kan stå på ski om vinteren og selveste Skandinaviens største varehus, Gekås Ullared.


Hotellet tilbyder

Hotellet har en suveræn beliggenhed midt i Småland, og tilbyder en god base for at udforske alt, hvad området har at byde på. Hvad enten I søger en aktiv ferie i Smålands skønne omgivelser og natur, som par eller en familieferie med børn, har I her alletiders udgangspunkt. Her har hotellets ejere virkelig formået at forvandle et traditionelt byhotel til en levende oase midt i Småland.

Bygningen er nænsomt renoveret i flere ombæringer, atmosfæren i spisesalen er moderne og trendy, og om sommeren kan maden nydes udendørs på hotellets herlige terrasse.

Hotellet er yderst børnevenligt, og man mærker allerede ved indtjekning, at børn er velkomne her. Under opholdet kan I nyde godt af hotellets gode samarbejde med Wild West-parken, High Chaparral, Isaberg Golfklub og Isaberg Mountain Resort.

Der er gratis parkering ved hotellet, fri adgang til trådløst internet under opholdet, og på hotellets tredje sal er der gratis kaffe, te og varm chokolade.


Værelser

Hotellet har 54 værelser, alle med eget badeværelse med bruser, tv og hårtørrer. I enkelte af hotellets værelser kan der medbringes hunde, som også får stillet mad- og vandskål samt hundekurv til rådighed, rent dyreluksus. Der er også allergivenlige værelser, men disse såvel som de hundevenlige værelser, skal bestilles på forhånd.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

130 km fra
Göteborg, Sverige
170 km fra
Helsingborg, Sverige 
270 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Stora Mosse nationalpark (36.8km)

Naturinteresserede bør tage en tur til nationalparken Stora Mosse. Her findes den største uberørte mose syd for Lapland med et fantastisk fugleliv. I vandrer på broer og planker gennem det store område, mens I nyder stilheden.

Gekås Ullared (68.9km)

Gekås Ullared er Skandinavien største varehus og et rigtigt shoppingparadis. Her kan I shoppe tøj, elektronik, legetøj, kosmetik, belysning, hjemmetekstiler og værktøj.

Jönköping (76.2km)

På sommerferie eller en miniferie i det sydlige Sverige bør man besøge regionens største by, Jönköping, er en gammel købstad. Her finder I et rigt udvalg af butikker, ​​der passer til enhver smag. Byen er en af ​​de hurtigst voksende byer og der sker altid noget. Det er værd at besøge områder som City Park, spændende museer, koncerter og teaterforestillinger i det nybyggede kulturhus "Spira", adskillige biografer og et af de største indkøbscentre i Skandinavien; A6 center. Jönköping har også en lang kystlinje med en dejlig havn fyldt med cafeer, udendørs terrasser, restauranter og hyggelige barer.

Fuglemuseet i Jönköping (75km)

I udkanten af Jönköping Stadspark, I en rød teglbygning fra 1914, ligger fuglemuseet i Jönköping med en stor samling udstoppede fugle. Samlingen består af 1.450 udstoppede fugle fordelt på 330 arter, som stammer fra perioden omkring år 1900. Museet rummer også 2.580 æg fra svenske fugle.

Sand Golf Club (96.8km)

For øvede golfspillere er den spektakulære Sand Golf Club i Bankeryd et must at prøve at gå rundt på. Banen rangerer som Sveriges 11. bedste, nr. 92 i Europa og der skal bookes teetid på forhånd. Det kan I gøre her: http://www.sandgolfclub.se/ hvor I også finder mere information om den fantastiske bane.

Julmarked i Jönköping (79.7km)


Tag familien på dejlig miniferie eller weekendophold i Jönköping i løbet af den anden weekend i december og besøg det traditionelle og hyggelige julemarked på Strömsberg gård.

I det historiske miljø på Strömsbergsgård arrangerer Strömsberg Foreningen det traditionelle julemarked, hvor besøgende kan opleve en dejlig julestemning. Her er der små boder hvor der sælges alt fra håndværk, keramik, smykker, tekstilarbejde og billedkunst til slik og søde sager.

Julemarkedet er børnevenligt, og i løbet af dagen er der underholdning med Lucia-tog og børnekor samt et chokoladehjul og et lotteri. Og når sulten begynder at melde sig serveres der hotdogs og kaffe.

Strömsbergsgård ligger lidt uden for Jönköping og er nemt tilgængelig hvis I kommer i bil. Bestil en billig hotelpakke hos Risskov Bilferie i eller tæt på Jönköping og benyt samtidig lejligheden til at besøge den smukke Smålandske natur i Strömsbergs naturreservat.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Good Morning Halmstad

Ophold inkl. halvpension

Vestkysten

Oplev Halmstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x lettere aftensmad
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

125,-
Kun
869,-

Vis kort

Tæt på shopping og underholdning

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~99.99 år i ekstra opredning 272.64kr per nat

BW Vetlanda Stadshotell

Ophold med morgenbuffet

Småland

Oplev Småland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering og internet
 • Beliggende i centrum

517,-
Fra kun
579,-

Vis kort

Bo centralt i hyggelige Vetlanda

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat