Billig bilferie til Kalmar og Hotell Svanen

Dansk | DKK

Hotell Svanen

Hyggelig miniferie i Kalmar, tæt på centrum, havet og Ölandsbroen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Central beliggenhed i Kalmar, nær Ölandsbroen
 • Smukt beliggende på Ängö med dejlig udsigt over vandet
 • Bo på hotellets ’Ekstra Komfort’-værelser
527,-
3~4 dage fra
579,-

Minipris til Kalmar

Oplev Öland og Kalmar

3 dage
Fra 579,- / spar op til 348,-
SPAR
4 dage
Fra 829,- / spar op til 527,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x sandwich inkl. 1 kop kaffe/te aften
 • velkomst pose ved ankomst
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Hotell Svanen ligger smukt på Ängö i Kalmar, bare en kort gåtur fra byens hyggelige centrum. Risskov Bilferie tilbyder en fantastisk hotelpakke med overnatning i Svanens ekstra komfortable værelser, inklusiv morgenmad, aftensnacks og en velkomstgave.


Hotellet tilbyder

Hotell Svanen ligger omgivet af smuk, grøn natur og vandet omkring Ängö i Kalmar. Her har I et komfortabelt udgangspunkt for en miniferie i Kalmar, med kort afstand til centrum, Ölandsbroen og det historiske Kalmar Slot.

Hver morgen serveres en god morgenbuffet i hotellets lyse faciliteter. Hotelpakken inkluderer også en aftensnack med kaffe/te som kan nydes efter en oplevelsesrig dag.

En vandretur rundt på øen er en perfekt måde, enten at starte eller slutte dagen på. Nyd den dejlige udsigt over Kalmarsund fra Kindbergsudden med tilhørende bådplads. Øen er et tidligere fiskerisamfund, hvilket stadig tydeligt ses på dens charmerende atmosfære og de gamle både.

Er I til aktiv ferie, tilbyder hotellet kanoudlejning for en halv eller en hel dag ad gangen, samt mulighed for at leje cykler i receptionen. Således kan I let komme på opdagelse både til lands og til vands.

Hotellet har et gæstekøkken, som I frit kan benytte under opholdet. Derudover findes der også en sauna og et vaskerum, som kan benyttes mod et gebyr.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

På Hotell Svanen bliver I indkvarteret i hotellets værelser med eget bad og toilet. Der kan vælges mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, med mulighed for at tilføje op til to ekstra opredninger på dobbeltværelserne. Alle værelserne er nyligt renoverede og har eget bad og toilet, behagelige senge og TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

310 km fra
Helsingborg, Sverige 
330 km fra
Øresundsbroen
340 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Kalmar (1.8km)

Oplev Kalmar på en kør-selv ferie til én af Sveriges ældste byer og Kalmar har masser at byde ind med. Det er en charmerende by som ligger i det smukke Kalmarsund ved den 6 km. lange Öland Bro. Her blandes det bedste fra fortiden med nutidens moderne byliv. Byens historie omfatter bl.a. Kalmarunionen, Gustav Vasa og Nils Dacke. Oplev byens charme med en hyggelig tur rundt i de små gader med butikker, restauranter og forskellige seværdigheder. Find familievenlige hoteller i området og tag på en billig kør-selv ferie til Sverige med Risskov Bilferie.

Kronan-udstillingen ved Kalmar läns Museum (1.3km)

Tag til Sverige på sommerferie eller vinterferie og oplev det dejlige Småland på en rigtig familieferie. Besøg den spændende by Kalmar og Kronan-udstillingen som er Kalmar läns Museum’s helt store attraktion. Oplev den spændende historie om Sveriges stormagtstids mægtigste skib. Det imponerende linjeskib ’Stora Kronan’ eksploderede og sank i 1676 og blev først fundet i 1980. Mere end 30.000 genstande er siden blevet bjærget fra vraget ud for Öland, heriblandt Sveriges største guldmøntskat. Find billige rejser med børrnevenlige hoteller til Småland og Kalmar hos Risskov Bilferie og nyd at gå på opdagelse i den charmerende by. 

Kalmar Domkirke (1.2km)

Tag på en billig kør-selv ferie til Sverige og oplev den charmerende by Kalmar. Find børnevenlige hoteller og tag hele familien med til denne smukke og historiske by. En af de store seværdigheder er så bestemt byens imponerende domkirke, der ligger centralt i Kalmar. Kalmar Domkirke er bygget tilbage i 1600-tallet og opført i italiensk barok stil. Domkirken vidner om Kalmars storhedstid og er en af de eneste bygninger fra den tid, der stadig pryder byen. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og få jer en aktiv ferie i og omkring Kalmar.

Byporten Västerport (2km)

Tag på bilferie til Sverige og besøg den spændende og fascinerende byport kaldes Västerport og somme tider også ”Högvakten”. Porten stod færdig i 1658 og var hovedindgangen til Kvarnholmen helt op til 1870. En militær enhed var, i et godt stykke tid, stationeret inde i hvælvet, som i dag huser Westholms Glasstudio.

I 1997 rekonstrueredes Ravelinsbroen som fører over til malmen. Find et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie med hele familien til Sverige.

Kalmar gamle bydel (1.7km)

Tilbage i middelalderen var Kalmar en af de få svenske byer, der var omgivet af en rigtig ringmur. Denne kan I stadig se rester af i dag flere steder i den gamle bydel. Den gamle bydel er placeret helt ude ved Kalmarsund. Oplev den smukke by på en kør-selv ferie hvor I selv styrer tempoet. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og tag på en billige sommerferie eller vinterferie og oplev den smukke by og resterne af den spændende ringmur.

Kalmar Slot (2.4km)

Find en billig bilferie og tag på en familieferie til Sverige. Besøg Kalmar Slot som er byens største attraktion og er et af Sveriges bedst bevarede renæssanceslotte. Hele året rundt kan der bookes guidede rundvisninger hvor I får et spændende indblik i slottets og Kalmars historie. På Jeres vej rundt vil I bl.a. stifte bekendtskab med slottets riddere, en imponerende våbensamling, fængselstårnet og kapellet. Efter rundvisningen kan I gå en dejlig tur i slotsparken. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en billig ferie i eget tempo.

Kalmar Kunstmuseum (2.1km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Sverige og selvfølgelig Kalmar, som har meget at byde på. I centrum af Kalmar finder I et af Sveriges mest berømte kunstmuseer. Dette er et ekstremt moderne kunstmuseum med formålet, at stimulere diskussionen om spørgsmål der påvirker menneskehedens fremtid og de udfordringer regionen står overfor. 

Stensö (4.2km)

Stensö finder I ca. 2,5 km. syd for Kalmar centrum og er et af byens mest populære rekreative områder. Stensö byder bl.a. på en 3-stjernet lejrplads, hytteudlejning, en café og restaurant, vandrestier, minigolf og skønne naturomgivelser. Gå en tur på stierne og nyd de varierende land- og skovprægede omgivelser og den overdådige fauna. Tag en svømmetur i Kalmarsund eller besøg stedet hvor Kong Gustav Vasa endte efter sit eksil i 1520.

Skälby (3.7km)

Skälby er et af de mange grønne områder omkring Kalmar. I dette børnevenlige og idylliske gårdmiljø bor der både kaniner, grise, køer, høns, geder, får, heste og katte – og alle er velkomne! Aktiviteter tæller bl.a. en stor legeplads, ponyridning, grill og picnic samt hyggelige vandreture. I sommerhalvåret åbner caféen dørene og serverer kaffe, pølser, is og vafler. Besøg også den lille gårdbutik hvor I bl.a. kan købe frisklagte æg.

Öland (12.2km)

Tag en tur til smukke Øland, som er tilgængelig både med bil og bus samt med båd. Ølandbroen er 6 km. lang og tilbyder et pragtfuldt kystlandskab som kan nydes på vejen over. Øland har alt hvad man kan ønske sig – især om sommeren. Her er kalkstensområder med fredede orkideer, skove, vidunderlige cykelstier, hvide strande, dyrepark, ecopark, geopark, vikingegrave og naturreservater. Derudover finder I en række restauranter, caféer og natklubber.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Witt

Oplev Öland & Kalmar

Småland

Super tilbud i Kalmar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas vin
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet

303,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Kalmar er en af sveriges ældste byer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat

Ronneby Brunn Hotel

Luksuriøst spahotel i Sydsverige

Blekinge

Velvære i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Entré til spa
 • Gratis internet og parkering

355,-
Kun
1.179,-

Vis kort

Udnyt den lave svenske krone!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotell Högland

Inkl. dagens ret

Småland

I nærheden af Astrid Lindgrens verden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering

519,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Hold ferie i højlandet i Småland

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 85.2kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat