BLUE COLLECTION

71 Nyhavn Hotel

Bedste beliggenhed i Københavns fortryllende gamle bydel

Oplev et par spændende dage i skønne København på det elegante og eksklusive 71 Nyhavn Hotel midt i byen, hvor vand møder by. På kanalens solside ligger det unike, luksuriøse designhotel, som perfekt kombinerer tradition med moderne indretning. Den suveræne beliggenhed i det livlige og fortryllende Nyhavn kunne ikke være bedre.

Hotel tilbyder

71 Nyhavn Hotel ligger centralt ved "krydset" mellem Nyhavn og Københavns Havn, byens største kanal, der løber direkte ud i Østersøen. Hotellet ligger i to fredede pakhuse: Det Røde Pakhus fra 1805 og Det Gule Pakhus fra 1830.

De rummelige værelser byder på en vidunderlig, unik atmosfære med synlige bjælker af pommersk fyr og moderne skandinaviske designmøbler. Hotellets kunstsamling sætter også ekstraordinære accenter: Den er baseret på den europæiske avantgardebevægelse COBRA, der blev grundlagt i Paris i 1948 af seks kunstnere, der ønskede at distancere sig fra det surrealistiske manifest: Christian Dotremont, Joseph Noiret, Asger Jorn, Karel Appel, Constant og Corneille. I moderne kunst spiller COBRA-bevægelsen en vigtig rolle og flere samtidige danske kunstnere har brugt den som inspiration til deres værker. Nogle af disse værker kan beundres i hotellets restaurant og lobby.

Få en helt speciel oplevelse, når du overnatter som gæst på 71 Nyhavn Hotel. Du bor i en eksklusiv og afslappet atmosfære, afskærmet fra støjen, men tæt på bylivet og kanalen. De gamle bygninger danner en autentisk ramme om de 130 executive-værelser og suiter. Start dagen på hotellet med en lækker omfattende morgenmadsbuffet med live-cooking-station, hvorefter du kan gå på sightseeing i København til fods eller på cykel. Begge dele kan varmt anbefales, da hotellet ligger tæt på de fleste af byens turistattraktioner.

Først og fremmest selvfølgelig Nyhavn  – med sine farverige huse og mange hyggelige restauranter, en af de mest berømte og populære bydele. Amalienborg Slot er et must-see turistmål, ligesom Tivoli, Danmarks mest berømte forlystelsespark kendt verden over. Shop på Strøget – Københavns gågade – hvor du kan finde mange spændende butikker eller oplev de mange interessante museer og gallerier, som helt klart er et besøg værd. Der er rigeligt at vælge imellem, så en plan for dagen kan være en fordel. Og sidst men ikke mindst er der Den Lille Havfrue, Københavns vartegn og nok det mest fotograferede motiv.

Om værelserne

Værelserne på 71 Nyhavn Hotel er alle af meget høj kvalitet, moderne og komfortabelt indrettede. Alle værelser har eget badeværelse med bruser/toilet, hårtørrer, tv og Wi-Fi. 

Værelsestyper *

Executiv dobbeltværelse
Hotellets Executive-værelser har har synlige bjælker og udkig til det modsatte pakhus, Her kan du glæde dig til luksuriøs nattesøvn i en Carpe Diem-seng, eksklusive badeprodukter fra Karmameju samt nyde gratis kaffe og te fra værelsets Nespresso-maskine Værelset er 20 m² og har en 160 cm bred dobbeltseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Se flere billeder

Vigtigt

Som generel information gældende for alle hoteller gør vi opmærksom på at hotellernes drift og nogle af hotellernes faciliteter kan være tilpasset i henhold til de nye gældende Covid-19 regler.

Eksempelvis kan en buffet være ændret til anrettede serveringer, daglig rengøring erstattet af slutrengøring og visse indendørsfaciliteter være begrænsede eller ikke tilgængelig i perioder herunder f.eks. swimmingpools, fitnessrum og lignende. Kontakt venligst hotellet direkte i tilfælde af at du ønsker yderligere information angående dette. 

I forbindelse med et ophold er det kundens pligt, at være opdateret med myndighedernes gældende Covid-19 anbefalinger og regler samt at følge dem. F.eks. at medbringe en negativ Covid19 test og/eller coronapas.

Det er også kundens pligt at følge hotellernes anvisninger.    

Tilpasningerne af hotellets drift, service og myndighedernes forskrifter er selvfølgelig grundlaget for at skabe de bedst mulige sikre rammer for hele opholdet.

Check-in fra:
Check ud indtil:

15:00

12:00

Bar
Mulighed for cykelleje
Elevator
Parkering mod gebyr
Gratis internet
Døgnåben reception
Praktisk
Check ind kl. : 15:00
Check ud inden kl. : 12:00
Døgnåben reception
Aktivitet
Mulighed for cykelleje
Område
Afstand til centrum : 0.7 km (Strøget)
Beliggende i centrum
Afstand til strand : 6.5 km (Amager Strandpark)
Afstand til hav eller sø : 0 km (Copenhagen Habour)
Afstand til skiområde : 5 km (Copenhill)
Nærmeste golfbane : 7 km (Royal Golf Centre)
Nærmeste togstation : 2.5 km (Nørreport)
Nærmeste metrostation : 0.7 km (Kongens Nytorv)
Nærmeste lufthavn : 9 km (Kastrup)
Cykelruter : 0 km (Copenhagen)
Andre
Parkering mod gebyr : 250 DKK pr. dag
Gratis internet
Etager : 6
Elevator
Byggeår : 1971/2001
Renoveret : 2016/2018
Restaurant
Bar
Åbningstider i baren : 12:30-23:00
Værelset
Antal værelser på hotellet : 130
Daglig rengøring
Balkon på alle værelser
Værelser i stueetage
TV på værelset
Telefon på værelset
Minibar
Værdiboks på værelset
Føntørrer
Allergivenlige værelser tilgængelige
Aircondition på alle værelser
Størrelse på værelse angivet i m² : 20m2
Sengens størrelse : 160cm x 200cm
Bemærk at
Gæster, der ankommer efter kl. 23.00, skal give hotellet besked. Mulighed for 2 enkeltsenge (efter anmodning). Der er trappetrin for at komme til morgenmadsrestaranten Venligst bemærk at hotellet ikke er kørestolsbrugervenligt
Har du spørgsmål?
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk
Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie
Andre hoteller i nærheden
AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.