Gl. Skovridergaard er ét af Danmarks smukkest beliggende hoteller og tilbyder behagelige og stilfulde rammer for en ferie i Silkeborg.

I bor tæt på Silkeborgs søer og skove, og har alletiders mulighed for, at kombinere natur og by under ferien.

Nyd lækker mad af høj kvalitet i restauranten, og få en god start på dagen med hotellets prisvindende morgenmad.

I Silkeborg kan I bl.a. tage en herlig tur med Hjejlen, som er Verdens ældste, aktive hjuldamper.

De flotte og stilfulde værelser tilbyder alle et højt komfortniveau, og er bl.a. udstyret med lækkert sengetøj og bløde moskusdundyner.

I har mulighed for at leje cykler på hotellet, så I let kommer ud på eventyr i området.

Fra hotellet har I blot en kort gåtur fra Silkeborgs rige kulturliv, og mange hyggelige caféer.

Gl. Skovridergaard Hotel

Stilfuldt hotel med højt komfortniveau og naturskøn placering i Silkeborg

Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.4 / 5

Highlights

  • Dejligt ophold i Silkeborg, som byder på mange kulturtilbud
  • Oplev Gudenåen, Danmarks største skov og Silkeborgsøerne
  • Naturskønt hotel i smukke og historiske rammer
Price tag
515,-
3~4 dage fra
1099,-

Gl. Skovridergaard har en suveræn placering mellem søerne og skovene og Gudenåen, i kort afstand fra Silkeborgs kulturrige centrum. Her har I nogle yderst behagelige rammer for et ophold med skøn natur, god mad og spændende oplevelser, på et hotel hvor komfort og kvalitet er i fokus.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger i udkanten af skoven, ikke langt fra centrum i Silkeborg, og tilbyder rolige rammer med kunst og klassisk dansk møbeldesign. Receptionen er døgnbemandet og her står hotellets venlige og professionelle personale klar til, at byde jer velkommen og assistere jer under opholdet.

Beliggenheden giver jer masser af varierede muligheder, og I kan f.eks. nyde en vandretur rundt om Almind Sø eller blot slappe af på søens badestrand, udforske naturen omkring Gudenåen, tage på udflugt til Himmelbjerget, nyde en tur med Hjejlen eller tage på shopping og sightseeing i Silkeborgs charmerende centrum. Hotellet er således helt ideelt for en ferie, hvor by og natur kan kombineres, og under opholdet har I mulighed for at leje cykler, så I let kan komme ud på eventyr i området.

Mellem oplevelserne kan I nyde ferielivet på hotellet, med hygge i den store have med loggia, slappe af med en bog i biblioteket eller med et spil i opholdsstuen, eller I kan træne i fitnessrummet, blunde i saunaen eller tage et spil petanque.

Om morgenen serveres hotellets prisvindende morgenmad i hyggelige rammer, og om aftenen kan I nyde lækre måltider af høj kvalitet i restauranten. Hotellets nydelige bar er det perfekte sted at runde dagen af, med en drink og en hyggelig samtale.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Gl. Skovridergaard har 65 flotte værelser, som alle tilbyder et højt komfortniveau i en historisk atmosfære. Værelserne er stilfulde og hjemlige i indretningen, og der findes både enkelt- og dobbeltværelser.

Samtlige værelser er indrettet med eget badeværelse med toilet, hårtørrer og make-up spejl, og udstyret med lækkert sengetøj og bløde moskusdundyner, B&O-fjernsyn, kaffe- og tefaciliteter samt strygeredskaber. Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen mod gebyr.

Gl. Skovridergaard er et hotel af ældre dato, og der er derfor trapper mellem etagerne.

Værelsestyper *

Enkeltværelse
Dejligt lille enkeltværelse med enkeltseng og eget bad og toilet med hårtørrer og make-up spejl. Værelset er udstyret med B&O TV, el-kedel til at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt. Der er også gratis trådløst fibernet på værelset.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Dobbeltværelse
Flot og moderne dobbeltværelse eget bad og toilet med hårtørrer og make-up spejl. Værelset er udstyret med B&O TV, el-kedel til at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt. Der er også gratis trådløst fibernet på værelset.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Dobbeltværelse
Flot dobbeltværelse med dobbeltseng, som måler 140cm. Værelset indeholder eget bad/toilet, wifi, kabel tv, telefon og elkedel til te/kaffe, samt arbejdsbord til arbejdet der skal ordnes inden dagen er omme.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Se flere billeder

Vigtigt

Som generel information gældende for alle hoteller gør vi opmærksom på at hotellernes drift og nogle af hotellernes faciliteter kan være tilpasset i henhold til de nye gældende Covid-19 regler.

Eksempelvis kan en buffet være ændret til anrettede serveringer, daglig rengøring erstattet af slutrengøring og visse indendørsfaciliteter være begrænsede eller ikke tilgængelig i perioder herunder f.eks. swimmingpools, fitnessrum og lignende. Kontakt venligst hotellet direkte i tilfælde af at du ønsker yderligere information angående dette. 

I forbindelse med et ophold er det kundens pligt, at være opdateret med myndighedernes gældende Covid-19 anbefalinger og regler samt at følge dem. F.eks. at medbringe en negativ Covid19 test og/eller coronapas.

Det er også kundens pligt at følge hotellernes anvisninger.    

Tilpasningerne af hotellets drift, service og myndighedernes forskrifter er selvfølgelig grundlaget for at skabe de bedst mulige sikre rammer for hele opholdet.

Check-in fra:
Check ud indtil:

15.00

10.00

Restaurant
Bar
Sauna
Fitness
Mulighed for cykelleje
Elevator
Praktisk
Check ind kl. : 15.00
Check ud inden kl. : 10.00
Døgnåben reception
Aktivitet
Sauna
Fitness
Mulighed for cykelleje : Mod gebyr
Område
Afstand til centrum : 1.6 km (Silkeborg)
Nærmeste golfbane : 8 km
Nærmeste lufthavn : 38 km (Midtjyllands Lufthavn)
Nærmeste togstation : 1.6 km (Silkeborg St.)
Andre
Gratis parkering
Gratis internet
Wifi
Elevator
Etager : 4
Byggeår : 1798
Renoveret : 2018
Opladning af elbil
Restaurant
Restaurant
Bar
Restauranten er lukket søndag fra
Værelset
Kun slutrengøring inkluderet
Hund : 195 DKK pr. dag
Bemærk at
Der er checkin fra kl. 15:00. Aftensmaden serveres i Kursalen. Der serveres ikke aftensmad om søndagen - i stedet får I en flaske vin på værelset. Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen mod gebyr. Hund koster 195 DKK pr. hund pr. dag (maks. 2 hunde).
Har du spørgsmål?
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk
Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie
Andre hoteller i nærheden
AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.