Prøv opholdspakken med Hotel Strandlys lækre tapasservering.
Der er talrige muligheder for afslapning i hyggelige omgivelser.
Hotel Strandly ligger perfekt nær stranden, haven og Skagen bymidte.
Sov godt i de fantastiske og komfortable nye senge fra Drømmeland.
Vinkælderen byder på spændende vine, som harmonerer godt med tapas.
Gratis parkering og hurtig WI-FI for at gøre ferien mere behagelig.
På Hotel Strandly serveres der en delikat morgenmad.

Hotel Strandly Skagen

Besøg feriebyen Skagen og de utallige seværdigheder på toppen af Danmark.
Find afstand til hvor du bor
Gennemsnitlig kundevurdering
4.0 / 5

Highlights

  • Fantastisk beliggenhed i Skagen
  • Inkl. kaffe og hjemmelavet sødt
  • Vælg mellem 2 ophold
Price tag
141,-
3 dage fra
1199,-

Hotel Strandly Skagen har en skøn og hyggelig ´Skagens atmosfære´ med traditioner og en helt fantastisk service på en rar og familiær måde. Hotellet er meget eftertragtet både for sin helt fantastiske beliggenhed, men også for den meget venlige og imødekommende betjening. Her har I et skønt udgangspunkt for en miniferie i Skagen.Med beliggenhed i den gamle del af Østerby og de unikke historiske rammer trækkes historien og stedets naturlige omgivelser med ind på hotellet. Hotel Strandly er løbende renoveret med spændende referencer til hotellets oprindelsesperiode.

Hotellet tilbyder

Hotellet blev i begyndelsen af 2023 overtaget af Thomas Luca Andreasen og Kim Andreasen, og dermed er et nyt kapitel i hotellets 118-årige historie skudt i gang. Spisestuen er respektfuld renoveret, så stemningen og den særlige atmosfære fra 1920´erne er bibeholdt, hvor de smukke malerier fra den tid blandt andet er bevaret.Hver morgen serveres der lækker morgenbuffet i spisestuen. Om sommeren er det også muligt at nyde morgenmaden på terrassen. Fællesfaciliteterne på Hotel Strandly omfatter en dejlig have og terrasse, hvor morgenmaden, tapasanretningen og udsøgte vine kan nydes når vejret tillader det.Autenticiteten og den afslappede stemning kan mærkes, når man kommer på Hotel Strandly. I reception er der mulighed for at købe forfriskninger, lækre kaffespecialiteter, vin, øl, drinks og snacks.

Fra hotellet er der kun få minutters gang til stranden og omkring 350 meter til havnen. Der er 20 gratis parkeringspladser på hotellets område og adgang til gratis internet.

Såfremt dit ophold inkluderer 2-retters menu, serveres denne på Restaurant Bodilles Kro hvor der i over 40 år blevet serveret god dansk mad af høj kvalitet. Det ligger restauranten meget på sinde både at levere et godt måltid mad og en god oplevelse. Råvarerne er altid friske og nøje udvalgt for at give de sultne gæster den bedste oplevelse.Hvis opholdet inkluderer tapasanretning, vin og kaffe med hjemmelavet sødt, nydes dette i hotellets hyggelige stuer. Der lægges vægt på kvalitet, hygge og klassisk livsnydelse.

Værelser

Hotellets 29 værelser er løbende blevet renoveret i begyndelsen af 2023. De har alle eget bad og toilet, og der er også sørget for underholdningen med TV. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger på værelserne. Hotellet har 4 værelser i stueetagen og de resterende værelser ligger på 1. sal, hvor der er adgang ad en trappe trappe. Værelserne på 1. sal er ikke egnede for gangbesværede. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse
Enkeltværelserne har komfortable Nexus-senge fra Drømmeland. Der er eget bad og toilet, TV og lille skrivebord på alle værelserne. Disse værelser ligger på 1. sal, hvor der er adgang ad en trappe. Disse værelser er ikke egnede for gangbesværede. Alle værelser er ikke-ryger værelser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Dobbeltværelse
Dobbeltværelserne er ca. 16-18 m2, og alle værelserne har komfortable Nexus-senge fra Drømmeland. Der er eget bad og toilet, TV og lille skrivebord på alle værelserne. Hotellet har 4 værelser i stueetagen og de resterende værelser ligger på 1. sal, hvor der er adgang ad en trappe. Disse værelser er ikke egnede for gangbesværede. Alle værelser er ikke-ryger værelser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Dobbeltværelse m. balkon
Dobbeltværelserne med balkon er ca. 16-18 m2, og alle værelserne har komfortable Nexus-senge fra Drømmeland. Der er eget bad og toilet, TV og lille skrivebord på alle værelserne. Hotellet har 4 værelser i stueetagen og de resterende værelser ligger på 1. sal, hvor der er adgang ad en trappe. Disse værelser er ikke egnede for gangbesværede. Alle værelser er ikke-ryger værelser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Dobbeltværelse m. terrasse
Dobbeltværelserne med terrasse er ca. 16-18 m2, og alle værelserne har komfortable Nexus-senge fra Drømmeland. Der er eget bad og toilet, TV og lille skrivebord på alle værelserne. Hotellet har 4 værelser i stueetagen og de resterende værelser ligger på 1. sal, hvor der er adgang ad en trappe. Disse værelser er ikke egnede for gangbesværede. Alle værelser er ikke-ryger værelser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Prøv opholdspakken med Hotel Strandlys lækre tapasservering.
Der er talrige muligheder for afslapning i hyggelige omgivelser.
Hotel Strandly ligger perfekt nær stranden, haven og Skagen bymidte.
Sov godt i de fantastiske og komfortable nye senge fra Drømmeland.
Vinkælderen byder på spændende vine, som harmonerer godt med tapas.
Gratis parkering og hurtig WI-FI for at gøre ferien mere behagelig.

Se flere billeder

Vigtigt

Rejserestriktionerne i Europa er generelt blevet lempet eller fjernet helt. Det er en god ide at tjekke rejsevejledningerne - og altid lige inden, du rejser. I forbindelse med et ophold er det kundens pligt, at være opdateret med myndighedernes gældende Covid-19 anbefalinger og regler i det pågældende land samt at følge dem.

Bliver nogle restriktioner mod forventning genindført gør vi opmærksom på at hotellernes drift og faciliteter kan blive tilpasset i overensstemmelse hermed.

Check-in fra:
Check ud indtil:

14:30-18:00

11:00

Bar
Mulighed for cykelleje
Gratis parkering
Hund
Gratis internet
Praktisk
Check ind kl. : 14:30-18:00
Check ud inden kl. : 11:00
Receptionens åbningstider : 8:30-18:00
Aktivitet
Mulighed for cykelleje
Område
Beliggende i centrum
Afstand til strand : 0.3 km (Sønderstrand)
Afstand til hav eller sø : 0.3 km
Nærmeste golfbane : 18 km (Golfklubben Hvide Klit)
Nærmeste togstation : 0.4 km (Skagen St.)
Nærmeste lufthavn : 105 km (Aalborg Airport)
Andre
Gratis parkering
Gratis internet
Wifi
Etager : 3
Byggeår : 1905
Renoveret : 2023
Restaurant
Bar
Kun morgenmadsrestaurant
Værelset
Kun slutrengøring inkluderet
Værelser i stueetage
Hund
Antal værelser på hotellet : 29
TV på værelset
Bad på alle værelser
Føntørrer
Bemærk at
Hvis du har bestilt et ophold inkl. 2-retters middag: Middagen serveres kl. 18.00 på Bodilles Kro, som ligger ca. 300 meter fra hotellet. Hotellets reception er åben 8:00-18:00. Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr. Det er ikke tilladt at medbringe hund på hotellet.
Har du spørgsmål?
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk
Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie
Andre hoteller i nærheden
For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.