BLUE COLLECTION

Jørgensens Hotel

Udsøgt restaurant, historisk elegance og førsteklasses beliggenhed

Jørgensens Hotel i Horsens giver en unik oplevelse, der rækker ud over blot indkvartering. Det elegante 4-stjernede hotel ligger i et smukt restaureret barokpalæ fra det 18. århundrede og er anerkendt for sit engagement i excellence.

Hotellet tilbyder

Lichtenberg Palace, nu kendt som Jørgensens Hotel, blev bygget af den respekterede købmand Gerhdt de Lichtenberg. Den oprindelige bygning blev omdannet til et storslået barokpalæ i 1744, der viste ejerens succes og rigdom med ekstravagante dekorationer som malede lofter, et privat kunstkammer og en samling af sjældne våben. Paladset blev solgt i 1813 og omdannet til en kro, hvilket markerede begyndelsen på hans gæstfrihedsarv. 

Hotellet er en unik oplevelse af kunst, design og historie. Det har gennemgået en komplet renovering, og der er bl.a. kommet restaureringseksperter fra Vatikanet for at genskabe den oprindelige charme i malerierne i lofterne. 

Den antikke stemning går hånd i hånd med det moderne, sofistikerede design i bar-, lounge- og restaurantområderne. Jørgensens Hotel kan prale af en række faciliteter, herunder en restaurant, en café, en vinbar, en vinbutik og en terrassebar. Der er ingen tvivl om, at hjørnestenen i oplevelsen på Hotel Jørgensens er gastronomi. Den anerkendte restaurant Restaurant Eydes serverer fransk-danske retter. I den smukt renoverede kælderrestaurant kan du nyde et udvalg af gourmetretter tilberedt med friske, lokale råvarer. I caféen kan du få lettere måltider. Baren byder på kolde fadøl, forfriskende cocktails og et fint udvalg af vine fra hele verden, suppleret med snacks, velsmagende charcuteri og små retter. Når vejret bliver varmere, forvandles terrassen foran hotellet til en trendy bar, der som regel er fyldt med lokale og besøgende fra Horsens. 

Værelser

Jørgensens Hotel tilbyder en helt unik hotelværelsesoplevelse - du finder ikke noget lignende andre steder! Værelserne er en afspejling af det historiske Lichtenberg Slot, som hotellet ligger i, med et væld af særprægede detaljer og karakter. Hvert værelse har norske kvalitetssenge, gratis Wi-Fi og et stort tv, der tjener to formål: som hotellets informationscenter og som dit personlige tv med cast-tv-funktionalitet. Desuden har hvert værelse eget badeværelse med økologiske plejeprodukter og alle de faciliteter, der er nødvendige for et behageligt ophold.

Værelsestyper

Good Room til 1 person
Det 15-19 m² store værelse har en komfortabel seng med kvalitetsdyner og -puder samt tv, pengeskab, hårtørrer og økologiske badeprodukter. Omhyggeligt udvalgte tæpper og hyggelig, sengestyret belysning forbedrer værelsets komfort og atmosfære.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Better Room
Værelset på 17-19 m² har senge, dyner, puder, tv, pengeskab, hårtørrer, økologiske badeværelsesprodukter, omhyggeligt udvalgte tæpper og hyggelig, sengestyret belysning for overlegen komfort og stemning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Even Better Room
Værelserne i kategorien Even Better er til dig, der foretrækker et stort værelse (24-25 m²). Det er udstyret med komfortable senge, dyner og puder af højeste kvalitet, tv, pengeskab, hårtørrer og økologiske plejeprodukter på badeværelset. Tæpperne på værelset er nøje udvalgt for at give dig den bedste komfort og glæde, når du er på værelset. Den hyggelige og stemningsfulde belysning styres nemt fra din seng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Nyd et udvalg af fransk-danske gourmetretter tilberedt med friske, lokale ingredienser.
Spis på Restaurant Eydes, hvor kulinarisk ekspertise er en tradition, ikke en trend. De evigt skiftende, sæsoninspirerede menuer er skabt til at gøre hvert måltid til en mindeværdig oplevelse.
Jørgensens Hotels centrale beliggenhed gør det nemt at opleve den pulserende kultur i Horsens, tage på shopping eller sightseeing.
Besøg attraktionerne i de nærliggende byer. Vi anbefaler Jellingestenene, Givskud Zoo eller Moesgaard Museum.
Forundres over de arkitektoniske detaljer. Palæet er indrettet som et moderne boutiquehotel, men er stadig meget i kontakt med sin lange historie.
Når solen skinner, bliver hotellets terrasse det perfekte sted at nyde et bredt udvalg af retter, mens du nyder et glas af din yndlingsdrink.

Se flere billeder

Check-in fra:
Check ud indtil:

15:00

11.00

Restaurant
Bar
Elevator
Gratis parkering
Hund
Gratis internet
Praktisk
Check ind kl. : 15:00
Check ud inden kl. : 11.00
Område
Afstand til centrum : 0.1 km
Afstand til strand : 1.4 km (Langelinje)
Afstand til hav eller sø : 1 km (Horsens Fjord)
Nærmeste togstation : 0.6 km (Horsens)
Nærmeste busstoppested : 0.1 km (Horsens Teater)
Andre
Gratis parkering
Gratis internet
Elevator
Restaurant
Restaurant
Bar
Mulighed for laktosefri mad
Mulighed for glutenfri mad
Mulighed for vegetar mad
Værelset
Daglig rengøring
Hund
Antal værelser på hotellet : 59
Sengens størrelse : 140-180x200
Bemærk at
Hotellet tilbyder gratis parkering for alle hotellets gæster på Levysgade P-hus. Dette er beliggende på Levysgade 8, 8700 Horsens. Husk at indskrive din nummerplade ved ankomst i receptionen for at validere parkeringen. Parkeringspladsen ligger 50 meter fra hotellet.
Har du spørgsmål?
Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie
Andre hoteller i nærheden

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.