BLUE COLLECTION

Kragerup Gods

Nyd et ophold med pool og fremragende mad i smukke og historiske omgivelser

Gør dig klar til en uforglemmelig ferie på et af Danmarks smukkeste og mest historiske steder: det storslåede Kragerup Gods! Denne fantastiske ejendom, der kan dateres tilbage til 1100-tallet, ligger i det idylliske vestsjællandske område, omgivet af frodig grøn natur. Det er de perfekte rammer for en helt speciel ferieoplevelse. Så snart du krydser broen på vej til hovedbygningen, vil du vide, at du er i gang med noget særligt. Nyd et romantisk ophold med udsøgt mad, afslapning, poolområde og masser af fascinerende historie og smuk natur.

Hotellet tilbyder

Kragerup Gods ligger i smukke grønne omgivelser cirka 15 km nord for Slagelse på Vestsjælland. Den storslåede hovedbygning stammer fra 1100-tallet, hvortil den første kendte ejer dateres til år 1327.

Kragerup Gods har været drevet af familien Dinesen siden 1801 og ejes nu af 9. generation, Regitze Dinesen. Tidligere godsejer og 8. generation, Birgitte Dinesen, renoverede godset i 1998 og omdannede det til et hotel med konference- og selskabslokaler. Det skal bemærkes at Karen Blixen, var en del af familien, da hun er født Dinesen, og godsets restaurant er opkaldt efter hende.

Under dit ophold kan du forkæle dig selv i det lille poolområde, som har en opvarmet indendørs swimmingpool, selvbetjent fodspa, og sauna. Det kan være nødvendigt at reservere, når hotellet er fuldt, men det er det hele værd!

Godsets store udendørsarealer omfatter en smuk park, der sammen med det omkringliggende skovområde giver gode muligheder for at gå eller cykle i det omkringliggende område. Kragerup Gods Aktivitetspark tilbyder en bred vifte af aktiviteter, herunder klatepark, 'Go High', trampolinpark, 'Go Bounce', fodboldgolf, mountainbiker og meget mere. Dette kan tilkøber på forhånd eller direkte i Aktivitetsparken under opholdet.

Hver dag kan du stå op og få den perfekte start på dagen med en velsmagende og varieret morgenbuffet i godsets hyggelige omgivelser. Den smukke 'Restaurant Blixen' åbnede i 2015 og er som tidligere nævnt opkaldt efter Karen Blixen, der i sine unge år selv havde sin gang på godset. Restauranten byder på mad i særklasse inspireret af det klassiske køkken med franske traditioner. Retterne er produceret med omsorg, og er inspireret af at få ekstremt meget smag ud af enkelte råvarer. Friskhed, høj kvalitet og den korte distance fra jord til bord er signatur for restauranten. Restauranten benytter årstidens friske råvarer, herunder det bedste kød, fisk og skaldyr, og fra godsets egen have byder de på sæsonens urter, spiselige blomster samt frugt, og bær.

Kragerup Gods har stort fokus på bæredygtighed, og det er en naturlig del af visionen, at der gøres en stor indsats for at beskytte miljøet. Godset er Danmarks første CO2-neutrale gods, og selvforsynende med el fra egne vindmøller, vand fra eget vandværk og varme fra eget halmfyr.

Der er gratis parkering på matriklen med ladestandere til elbiler, og du har gratis adgang til trådløst internet under dit ophold.

Værelser

Kragerup Gods har 57 forskellige værelser, som alle er pæne og velholdte og falder smukt ind i resten af godset. De er placeret i gosets hovedbygning samt avlysbygninger. Hvert værelse er unikt møbleret og dekoreret. Alle værelser har eget bad og toilet, tv, telefon og hårtørrer. Pakken tilbyder overnatning i godsets standard-, superior-, deluxe- eller familieværelser.

Værelsestyper

Enkeltværelse (Avlsbygning)
Enkeltværelser ligger i godsets avlsbygninger og har en 140 x 200 cm seng. Værelset er ideelt, hvis du rejser alene. Der er eget badeværelse, hårtørrer, TV, skrivebord, kaffe/te-sæt og Wi-Fi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Standard dobbeltværelse standard (Avlsbygning)
Du finder de fine standard dobbeltværelser i godsets renoverede avlsbygninger. De smagfuldt indrettede værelser har komfortable dobbeltsenge, badeværelse, hårtørrer, TV, skrivebord, kaffe/te-sæt og Wi-Fi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Superior dobbeltværelse (Avlsbygning)
Superior værelser er placeret i de tilhørende avlsbygninger. Dette er bl.a. Herskabsstalden, Forvalterboligen og Mejeriet. Værelserne er hver især forskellige og smukt indrettede. Værelserne har komfortable dobbeltsenge, badeværelse (nogle få med badekar), toiletartikler, hårtørrer, TV, skrivebord, kaffe/te-sæt og Wi-Fi. Superiorværelser er det ideelle luksusvalg for dem, der ønsker mere luft og plads end hvad du finder i vores standardværelser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Deluxe dobbeltværelse (Hovedbygning)
De romantiske og rummelige 9 deluxeværelser er placeret i hovedbygningen, og er alle forskellige og smagfuldt indrettede. Deluxeværelser er det oplagte valg for dem, der ønsker luksusværelser med plads til at forkæle både krop og sind. Alle værelser er indrettet med smukt tapet, stuk, høje paneler, dobbeltsenge og skrivebord. Der er badekåber og tøfler samt hårtørrer, toiletartikler, tv, skrivebord, kaffe/te-sæt og Wi-Fi. Flere værelser har udsigt over parken, badekar, dobbeltbruser eller himmelseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Familieværelse til 4 personer (Forvalterkælderen)
Familieværelse består af 2 soveværelser ensuite med henholdsvis 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge. Endvidere er der et bord med plads til 4 personer samt et badeværelse med både badekar og bruser. Der er desuden mulighed for opredning til yderligere et barn. Familieværelset er beliggende i Forvalterboligens kælder.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Oplev den unikke charme ved Kragerup Gods, en berømt historisk ejendom, der byder på udsøgte omgivelser til en uforglemmelig ferie.
Spis på Restaurant Blixen, der er kendt for sit enestående køkken lavet af de fineste råvarer. Nyd en bemærkelsesværdig kulinarisk oplevelse under dit ophold.
Nyd gratis adgang til hotellets afslappende indendørs pool og sauna under dit ophold.
Hvert værelse er et lille stykke af himlen, individuelt møbleret og indrettet til den højeste standard. Det er ikke underligt, at Kragerup Gods er kendt for sin høje kvalitet og udsøgte stil!
Kragerup Gods er gennemsyret af historie og tradition. De smukke stuer byder på både autenticitet og skønne rammer for samtale og fordybelse.
Oplev enestående service fra det professionelle og charmerende personale, hvilket sikrer et dejligt ophold.

Se flere billeder

Check-in fra:
Check ud indtil:

15:00-19:00

10:00/11:00

Restaurant
Bar
Indendørs swimmingpool
Sauna
Wellness
Mulighed for cykelleje
Praktisk
Check ind kl. : 15:00-19:00
Check ud inden kl. : 10:00/11:00
Receptionens åbningstider : 07:00-19:00/08:00-14:00
Døgnåben reception
Senest mulige tidspunkt for check-ind : 19:00
Aktivitet
Indendørs swimmingpool
Wellness
Sauna
Mulighed for cykelleje
Legeplads
Område
Afstand til centrum : 13 km (Slagelse)
Afstand til hav eller sø : 9 km
Nærmeste golfbane : 12 km (Trelleborg Golfklub Slagelse)
Nærmeste togstation : 14 km (Slagelse Station)
Nærmeste busstoppested : 0.4 km
Nærmeste lufthavn : 96 km (Københavns Lufthavn)
Afstand til strand : 17 km (Mullerup Strand)
Andre
Wifi
Gratis internet
Gratis parkering
Etager : 3
Byggeår : 1801
Renoveret : 2019
Opladning af elbil : Mod gebyr
Elevator
Cykel opbevaring (låst)
Motorcykel opbevaring 
Restaurant
Restaurant
Restauranten er lukket søndag fra : 11:00
Bar
Mulighed for laktosefri mad
Mulighed for glutenfri mad
Mulighed for vegetar mad
Middagen serveres på et angivet tidspunkt for Risskovs gæster : 19:15
Åbningstider i baren : 23:00
Restauranten er åben weekender
Værelset
Daglig rengøring
Hund : 200 DKK pr. dag
Værelser i stueetage
Antal værelser på hotellet : 57
TV på værelset
Minibar
Føntørrer
Allergivenlige værelser tilgængelige
Badekar på alle værelser
Bad på alle værelser
Aircondition på alle værelser
Størrelse på værelse angivet i m² : 14-50
Sengens størrelse : 180 cm (DBL), 140 cm (SGL)
Børnerabatter Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset

  • cd Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
  • cd Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 706kr per nat
Bemærk at
Receptionens åbningstider: Mandag - fredag kl. 07.00 - 19.00, lørdag kl. 08.00 - 19.00 og søndag kl. 08.00 - 14.00 Poolområdet er åbent mandag - fredag fra 07:00 - 22:00, lørdag fra 09:00 - 22:00 og søndag fra 09:00 - 14:00 (undtagen uge 27-32 til 22:00). Børn er velkomne hver dag fra 10.00 - 16.00 i følge med en voksen. Ejendommen er ikke kørestols- eller handicapvenlig. Der er mange trapper. Allergier og intolerance: Restauranten kan imødekomme størstedelen af allergener og spisepræferencer. Dette skal der informeres om ved bestilling af opholdet. Daglig rengøring er ikke inkluderet i prisen for opholdet. Da godset er et populært sted for bryllupper og andre større selskaber, kan nogle af godsets stuer ind imellem være reserveret. Check ud: Hverdage kl. 10:00 og weekender, ferier og helligdage kl. 11.00. Middagen serveres på et angivet tidspunkt for Risskovs gæster : 19.15, med mulighed for at ændre dette. Dette bedes oplyses ved booking af opholdet.
Har du spørgsmål?
Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie
Andre hoteller i nærheden

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.