Magic Hotel Xhibition slog dørene op i 2017 i Bergen.
Hotellet ligger centralt i norske Bergen med dets flotte bykerne og natur.
For at opleve Bergen fra sin flotteste side, kan I tage Fløybanen helt til toppen.
Med sin centrale beliggenhed er der derfor også et stort udvalg af restauranter og caféer til glæde for gæsterne.
Bryggen i Bergen er smuk og samtidig UNESCO Verdenskulturarv, hvilket betyder den er unik i historisk og kulturel forstand.
Bergen er også kendt for sit fiskemarked, som har traditioner og rødder tilbage til middelalderen, hvor byen er grundlagt. Så oplev noget lokalt og besøg dette marked.
Hotellets placering gør det nemt at udforske byen og dets historie med også mulighederne for shopping.

Magic Hotel Xhibition

Godt udgangspunkt til at udforske den norske perle Bergen
Find afstand til hvor du bor

Højdepunkter

  • Centralt beliggende hotel med høj komfort
  • Nyrenoveret designerhotel i Bergen
  • Oplagt destination til weekend- eller miniferien
Price tag
3~5 dage fra
749,-

Ønsker I at se eller gense smukke Norge og fantastiske Bergen på en idyllisk miniferie? Så er det nu, I har chancen. Denne historiske perle ligger mellem pragtfulde fjelde, klart vand og varieret natur. Book nu og få en fantastisk oplevelse. 

Hotellet tilbyder

Magic Hotel Xhibition ligger centralt i den spændende og historiske by Bergen. Fra hotellet har I de fleste af byens seværdigheder i gåafstand, hvorfra I kan gå på opdagelse i den historiske by. Bergen er en dejlig by med mange historiske seværdigheder, herunder også Bryggen. Dertil er byen omgivet af smuk natur og fjelde. 

Hotellet adskiller sig fra andre hoteller qua sine unikke rammer. I tjekker ind på det nærliggende Hotel Korskirken. Stedet har således ikke egen morgenmadsrestaurant. Den kan I finde og spise på en af de mange dejlige caféer. Herfra kan I vælge, om I vil blive i Bergen, tage op i fjeldene eller køre på opdagelse uden for bygden. 

Om I bliver i Bergen eller tager på udflugt, så er I her garanteret smukke oplevelser.  Bergens historie har oprindelse i middelalderen og de tyske hansestæder. Bryggen i Bergen er UNESCO’s verdensarv, hvilket betyder, at der ikke er et lignende sted i verden ud fra historiske, arkitektoniske og kulturelle parametre. Bergens Domkirke er også et besøg værd. Det er en langkirke, der går 1000 år tilbage i tiden og er et vigtigt vidnesbyrd om kristendommens udbredelse i Norge.

Skulle I få lyst til at nyde en god udsigt fra fjeldene omkring byen kan I med fordel rejse med Fløybanen op til toppen af Fløyfjeldet, hvorfra I har den smukkeste udsigt ud over fjorden, Bergen og den smukke natur.

Velkommen til Bergen!

Værelser 

Værelserne er indrettet af designeren Karim Rashid. I har således en unik indretning på værelset. På værelset er der fokus på komfort, hvorfor I har skrivebord/stol, møblement, elkedel samt TV m. Chromecast. Hertil eget badeværelse med bruser/WC. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse
Enkeltværelse på 12-14m2 med enkeltseng. Værelset designet af Karim Rashid, der er kendt for at lege med farver og disses kombinationer i ny stil. Alle værelser har et lille arbejdsområde med skrivebord/stol. Værelset har også en elkedel til te/kaffe, som I kan tage med ud i byen. Af andre fordele har I TV med Chromecast, badeværelse med bruser og hårtørrer. Hertil har I udsigt til enten Fløyfjellet eller vejen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Dobbeltværelse
Magic dobbeltværelse med god komfort (12-14m2) og dobbeltseng. Værelset designet af Karim Rashid, der er kendt for at lege med farver og disses kombinationer i ny stil. Alle værelser har et lille arbejdsområde med skrivebord/stol. Værelset har også en elkedel til te/kaffe, som I kan tage med ud i byen. Af andre fordele har I TV med Chromecast, badeværelse med bruser og hårtørrer. Hertil har I udsigt til enten Fløyfjellet eller vejen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Superior værelse
Magic Superiorværelset er ekstra rummelig på 16-23 m2 med dobbeltseng. Værelset designet af Karim Rashid, der er kendt for at lege med farver og disses kombinationer i ny stil. Alle værelser har et lille arbejdsområde med skrivebord/stol. Værelset har også en elkedel til te/kaffe, som I kan tage med ud i byen. Af andre fordele har I TV med Chromecast, badeværelse med bruser og hårtørrer. Hertil har I udsigt til enten Fløyfjellet eller vejen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Junior suite
Magic Juniorsuite på mellem 16-29m2 med dobbeltseng og sovesofa (til en voksen eller to børn). Hertil lille stue med sofa og Nespressomaskine. Værelset designet af Karim Rashid, der er kendt for at lege med farver og disses kombinationer i ny stil. Alle værelser har et lille arbejdsområde med skrivebord/stol. Værelset har også en elkedel til te/kaffe, som I kan tage med ud i byen. Af andre fordele har I TV med Chromecast, badeværelse med bruser og hårtørrer. Hertil har I udsigt til enten Fløyfjellet eller vejen. I dette værelse kan der tilføjes 1 eller 2 ekstra senge.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Magic Hotel Xhibition slog dørene op i 2017 i Bergen.
Hotellet ligger centralt i norske Bergen med dets flotte bykerne og natur.
For at opleve Bergen fra sin flotteste side, kan I tage Fløybanen helt til toppen.
Med sin centrale beliggenhed er der derfor også et stort udvalg af restauranter og caféer til glæde for gæsterne.
Bryggen i Bergen er smuk og samtidig UNESCO Verdenskulturarv, hvilket betyder den er unik i historisk og kulturel forstand.
Bergen er også kendt for sit fiskemarked, som har traditioner og rødder tilbage til middelalderen, hvor byen er grundlagt. Så oplev noget lokalt og besøg dette marked.

Se flere billeder

Vigtigt

Rejserestriktionerne i Europa er generelt blevet lempet eller fjernet helt. Det er en god ide at tjekke rejsevejledningerne - og altid lige inden, du rejser. I forbindelse med et ophold er det kundens pligt, at være opdateret med myndighedernes gældende Covid-19 anbefalinger og regler i det pågældende land samt at følge dem.

Bliver nogle restriktioner mod forventning genindført gør vi opmærksom på at hotellernes drift og faciliteter kan blive tilpasset i overensstemmelse hermed.

Check-in fra:
Check ud indtil:

15:00

12:00

Elevator
Praktisk
Check ind kl. : 15:00
Check ud inden kl. : 12:00
Område
Afstand til centrum : 0 km (Bergen)
Beliggende i centrum
Afstand til strand : 1.6 km (Marineholmen Sandstrand)
Afstand til hav eller sø : 0.2 km (Vågen)
Afstand til skiområde : 61 km (Eikedalen Skisenter)
Nærmeste golfbane : 10 km (Bergen Golfklubb)
Nærmeste togstation : 0.6 km (Bergen)
Nærmeste busstoppested : 0.05 km (Småstrandgaten)
Nærmeste lufthavn : 18 km (Bergen Lufthavn Flesland)
Andre
Wifi
Elevator
Etager : 6
Renoveret : 2017
Værelset
TV på værelset
Føntørrer
Aircondition på alle værelser
Antal værelser på hotellet : 55
Størrelse på værelse angivet i m² : 12,5-28,2
Sengens størrelse : 120-150
Børnerabatter Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset

  • cd Barn 0~4.99 år i forældres seng gratis
  • cd Barn 0~12.99 år i ekstra opredning 161kr per nat
  • cd Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 241kr per nat
Bemærk at
Bemærk, at hotellet ikke har egen reception. Indtjekning sker på søsterhotellet Magic Hotel Korskirken lige i nærheden. Som gæst hos Magic Hotels får du 15% rabat på parkering. NB! Bilens registreringsnummer skal registreres ved check-in/ankomst i receptionen for at få rabatten. Rabatten gælder kun for et enkelt besøg: en ind- og en udkørsel. Ved ny parkering skal rabatten indtastes igen. Rabatten gælder både i KlosterGarasjen og ByGarasjen.
Har du spørgsmål?
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk
Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie
Andre hoteller i nærheden

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.