BLUE COLLECTION

Norefjell Ski & Spa

Spahotel i naturskønne omgivelser kun 1,5 times kørsel fra Oslo
Gennemsnitlig kundevurdering
4.0 / 5

Norefjell Ski & Spa er 4 år i træk blevet kåret til Norges førende Spa Resort og her tilbydes rekreation og skønne spa oplevelser i smukke omgivelser. Hotellet ligger smukt i de norske fjelde og her tilbydes friluftaktiviteter både sommer og vinter kun halvanden times kørsel fra Oslo og Gardermoen.

Hotellet tilbyder

Hotellets visuelle identitet bygger på detaljer fra Norefjells natur og dyreliv, og disse motiver går igen i hele hotellets indretning. Hotellet fik udmærkelsen "Norways leading Spa & Resort” i 2010 - 2011 og 2015 - 2020 af World Travel Awards og er yderligere dekoreret med ”Mærket for God Indretning” i 2010. 

Fra hotellets Restaurant 815 har I hotellets bedste udsigt. Køkkenet fokuserer på brug af sunde og friske råvarer for at skabe en madoplevelse, som både giver jer en kulinarisk oplevelse og ny energi til næste dag. I Restaurant 815 serveres der hver morgen en god og sund morgenmad med et stort udvalg af økologiske produkter. Her finder I både varm mad, morgenbrød, pålæg og ost, frisk frugt og grøntsager. Her kan I også afslutte dagen med aftensmad omgivet af store vinduer og masser af naturligt lys, som skaber gode rammer for et lækkert måltid.

I sommeren 2021 åbnede hotellet sin nye restaurant: Matbaren som er åben 7 dage om ugen. Det tilbyder en enklere og familievenlig menu. Her finder du mange gode og populære pizzaer i menuen. Hvis I ønsker at tage maden med jer til værelset kan I bede om take away.

Lobbybaren er det perfekte mødested før middagen eller når I ønsker at nyde eftermiddagssolen på terrassen udenfor med en kaffe eller en iskold øl.

Der er gratis trådløst internet på hotellet.

Bøseter Bad & Træning

Bøseter Bad & Træning ligger på hotellets trejde etage og består af et bassinområde samt et træningslokale. I træningslokalet finder I udstyr til både styrke- og konditionstræning. Der findes også en klatrevæg i træningslokalet, som er på hele 16 meter og har forskellige sværhedsgrader. 

Adgang til Spa er ikke inkluderet

Norefjell Ski & Spa er berømt for sin anderkendte Spa afdeling, som ikke er inkluderet i opholdet. Dette skal bestilles inden ankomst på norefjellskiogspa.no.

Spaafdelingen tæller en række spafaciliteter som ”eventbruser”, fodbad, forskellige baderum og boblebad. Her finder I også udendørsspa med varmt boblebad, hvor I kan nyde et godt glas med udsigt ud over fjeldene.

Spaafdelingen har et bredt udvalg af behandlinger, der kan tilpasses alle jeres behov. Oplev behandlinger med norske æteriske olier, synk ned i et varm bad med fjeldplanter eller lad jer svøbe ind i enebær, gran eller skovfyr. I kan også blive masseret med sten eller svøbes ind i nordisk tørv. 

Værelser

Hotellet har 244 værelser. Det er dobbeltværelser (ofte med to enkeltsenge), med skrivebord og lænestol. Badeværelserne er lækkert indrettede med bruser og har håndvask af natursten. Strygejern og bræt finder I også på alle værelser. Mange værelser har udsigt over fjeldet.

Værelsestyper

Enkeltværelse
Hyggeligt standard dobbeltværelse til enkel brug med dobbeltseng eller 1 enkeltseng, skrivebord og badeværelse med bruser. Alle badeværelser er smukt indrettet med håndvaske af natursten. Nogle af værelserne har udsigt mod bjerget.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Dobbeltværelse
Hyggeligt standard dobbeltværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, skrivebord og badeværelse med bruser. Alle badeværelser er smukt indrettet med håndvaske af natursten. Nogle af værelserne har udsigt mod bjerget.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Norefjell Ski & Spa har modtaget en række priser og nomineringer.
Nyd en god middag i hotellets moderne restaurant.
I bliver indkvarteret på smagfulde værelser med moderne design inspireret af den omkringliggende natur.
Den lille sø lige udenfor hotellet indbyder til vandaktiviteter om sommeren.
Det naturskønne område er perfekt til såvel vandre-og cykelture som sejlture på søen.
Find roen i hotellets spaafdeling med både indendørs-og udendørs bade samt spabehandlinger.

Se flere billeder

Check-in fra:
Check ud indtil:

16:00

11:00

Restaurant
Bar
Udendørs swimmingpool
Indendørs swimmingpool
Jacuzzi
Spa behandlinger mod gebyr
Praktisk
Check ind kl. : 16:00
Check ud inden kl. : 11:00
Aktivitet
Wellness
Indendørs swimmingpool
Jacuzzi
Fitness
Spa behandlinger mod gebyr
Massage mod gebyr
Udendørs swimmingpool
Sauna
Område
Nærmeste togstation : 55 km (Hønefoss)
Nærmeste busstoppested : 11.4 km (Norefjellveien)
Nærmeste lufthavn : 131 km (Oslo Lufthavn Gardermoen)
Afstand til skiområde : 0.1 km
Afstand til hav eller sø : 0 km
Nærmeste golfbane : 10.6 km (Norefjell Golfklubb)
Afstand til centrum : 13 km (Noresund)
Andre
Gratis internet
Restaurant
Restaurant
Bar
Hotel vælger menu el. buffet
Værelset
Hund : 250 NOK pr. ophold
Daglig rengøring
Børnerabatter Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset

  • cd Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
Bemærk at
Hos Norefjell Ski & Spa følger vi alle anbefalinger, råd, retningslinjer og regler, der gives af offentlige myndigheder i forhold til Covid-19. De er altid opdaterede og følger de nødvendige regler. Her følges både nationale og lokale infektionsregler som følge af Covid-19. Da flere mennesker vaccineres, og antallet af infektioner falder, vil reglerne ikke være så strenge . Der er dog nogle begrænsninger tilbage, som vi skal tage i betragtning. Det anbefales at læse om dette på hotellets hjemmeside: https://norefjellskiogspa.no/apningstider-og-info/ Spa afdeling er ikke inkluderet i opholdet. Dette skal bestilles inden ankomst på norefjellskiogspa.no. Frokostbuffet: Hotellet har indført spisetidspunkter for hotellets gæster. Alle gæster bedes reservere frokost- tidspunkt på følgene link: https://norefjellskiogspa.no/spise-drikke/ Aftensmad: Middagen serveres på ankomstdagen i hovedrestauranten, Restaurant 815. Reservationer aftales med receptionen ved indtjekning. Der kan forekomme ændringer, og på visse dage kan middagen serveres i Matbaren. Bemærk venligst at opholdet for børn i barneseng er uden mad i pakken. Ved andre børnerabatter er maden en del af pakken. Ønsker I at medbringe hund på suiterne, koster dette 500 NOK per ophold. Hund er altid på anmodning og skal bekræftes af hotellet. Det er ikke muligt at betale med kontanter på hotellet. Alle betalinger på hotellet skal derfor gennemføres med kort uanset beløbets størrelse. Følgende korttyper accepteres: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express og Diners Club.
Har du spørgsmål?
Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie
Andre hoteller i nærheden

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.