Sejl gennem den fantastiske smukke norske natur på vej til Oslo.
Risskovs Mini Cruise med Oslobåden inkluderer aftensmad på bade ud- og hjemrejsen.
Skibene byder på flere barer, hvor man kan nyde dejlige drinks og hinanden selskab.
Besøg det smukke kongeslot i Oslo og gå en tur i slotshaven
I kan opgradere til en udvendig kahyt med havudsigt
Operaen er en fantastisk arkitektonisk oplevelse og ligger i smukke omgivelser.
Oslo har mange shoppingmuligheder - fra indkøbscentre til små butikker, charmerende antikvitetsforretninger, internationale mærker og lokale kunsthåndværksbutikker.

DFDS Oslobåden fra København

Tag på minicruise til Oslo og opdag Norges hovedstad
Find afstand til hvor du bor
Gennemsnitlig kundevurdering
4.2 / 5

Dette hotel er ikke tilgængeligt i øjeblikket

Se venligst alternativerne

Angiv din mail adresse, hvis du ønsker at blive kontaktet når hotellet er tilgængeligt igen

Tag på minicruise med Oslobåden fra København til Oslo og tilbring en dag i Norges hovedstad inden turen til aften igen går tilbage til København.

Oslobåden

Med 4 forskellige restauranter, pool, live musik og flere forskellige barer, er der noget for enhver. Skibet tilbyder en høj standard i forhold til alle faciliteter, og der er både noget for børn og voksne.

Start dagen i Restaurant 7 Seas med en overdådig morgenbuffet og udsigt over vandet. Om aftenen bliver restauranten forvandlet til en indbydende buffet restaurant, der serverer noget for enhver smag. Her har I rig mulighed for at kombinere jeres favoritter i alt fra varme og kolde retter samt desserter. Der bydes blandt andet på fiske- og skaldyrsbuffet, lune retter, ost, hjemmebagt brød og stort dessert- og kagebord. Børnene har deres egen buffet med klassiske børnefavoritter.

Båden tilbyder også andre restauranter, f.eks. en italiensk inspireret restaurant samt et steakhouse og en café.

Efter aftensmaden kan I tage en drink på en af skibets barer, f.eks. på Navigator bar, hvor der serveres forskellige cocktails og kvalitetsøl, mens der spilles live musik. I kan også tage en sving-om i Columbus Night Club.

Forkæl jer selv i Bubblezone, som byder på swimmingpool, jacuzzi og soldæk. Bad og omklædning må gerne ske i kahytten. Der er dog omklædningsfaciliteter i poolområdet med lukkede omklædnings- og baderum med unisex adgang. Bubblezone er tilgængelig mod gebyr.

Kahytter

Alle de indvendige kahytter på skibet har en høj standard og er alle udstyret med eget bad og toilet. Kahytten har også garderobe samt bord og er lys og bekvem. Der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt med havudsigt. Da der er stor efterspørgsel på udvendige kahytter, kan denne værelseskategori være udsolgt hen over sommeren.

Det er desværre ikke muligt at imødekomme specialønsker, som eksempelvis at få kahytter placeret ved siden af hinanden.

Der er ikke mulighed for rygerkahytter, men der er et stort dæk på færgen med mulighed for at trække frisk luft eller ryge.

Det er muligt at bestille kahytter med enten 2 eller 4 senge samt enkeltkahytter.

Program

Dag 1

12:15 – 14:45 Check in i terminalen på Dampfærgevej 30, 2100 København Ø Husk billed-ID (Pas, kørekort eller bankkort med billede). 15:00 Afgang fra København. 20:15 Buffet i 7 Seas Restaurant. 

Dag 2

07:00 – 10:00 Morgenmad i 7 Seas Restaurant. 10:00 Ankomst til Oslo, hvor I kan opleve byen på egen hånd. Husk at medbringe boardingkort og billed-id til ombordstigning. 12:15-14:45 Check in i terminalen på Vippetangen i Oslo. 15:00 Afgang fra Oslo. 20:15 Buffet i 7 Seas Restaurant.

Dag 3

07:00 – 10:00 Morgenmad i 7 Seas Restaurant. 10:00 Ankomst til København.Der kan tilkøbes parkering for kr. 175,- per døgn på havnen. Skulle færgen blive forsinket, opkræves I ikke yderligere for parkering.

Sejl gennem den fantastiske smukke norske natur på vej til Oslo.
Risskovs Mini Cruise med Oslobåden inkluderer aftensmad på bade ud- og hjemrejsen.
Skibene byder på flere barer, hvor man kan nyde dejlige drinks og hinanden selskab.
Besøg det smukke kongeslot i Oslo og gå en tur i slotshaven
I kan opgradere til en udvendig kahyt med havudsigt
Operaen er en fantastisk arkitektonisk oplevelse og ligger i smukke omgivelser.

Se flere billeder

Check-in fra:
Check ud indtil:

Restaurant
Bar
Indendørs swimmingpool
Jacuzzi
Sauna
Parkering mod gebyr
Aktivitet
Indendørs swimmingpool
Jacuzzi
Sauna
Område
Nærmeste togstation : 0.60 km (Østerport Station)
Nærmeste lufthavn : 12 km (Kastrup)
Andre
Parkering mod gebyr : 175 DKK pr. dag
Restaurant
Restaurant
Bar
Værelset
Mulighed for rygerværelser
Bemærk at
Afrejsetidspunkter ændres ofte, hold øje med dette på https://www.dfds.com/da-dk/passagerfaerger/passagerinformation/kobenhavn-oslo/sejlplan inden afgang. Fra den 28/3 gælder følgende check in tider fra København og Oslo: København: Check in Kbh Oslo fra 12:15-14.45 Afgang 15:00 Frederikshavn: Check in: fra 21:30/23:30 Afgang: 23.55 Oslo: Ankomst 10:00 Retur // Oslo: Checkin fra 12:15- 14.45 Afgang: 15:00 Frederikshavn Ankomst 01:00 Afgang 01:00( Dette stop er kortere da vi kun skal læsse af og vi ikke modtager passagerer mod København fra Frederikshavn ) København Ankomst 10:00 Ændrede sejltider: Fra København til Oslo d. 31/8 – Sejltid ændres fra kl. 15.00 til kl.16.00 Fra København til Oslo d. 8/9 – Sejltid ændres fra kl. 15.00 til kl.16.00 Skibet anløber ikke Frederikshavn mandage og onsdage i denne periode. Se: https://www.dfds.com/da-dk/passagerfaerger/passagerinformation/kobenhavn-oslo/sejlplan for yderligere information. Fra København sker check in i terminalen på Dampfærgevej 30, 2100 København Ø. Husk billed-ID (Pas, kørekort eller bankkort med billede). Parkering tilkøbes hos Risskov Bilferie i bookingprocessen. Ved tilkøb af parkering benyttes DFDS' egen parkering (ikke Europark). På afrejsedagen; Gæsterne skal parkere bilen (hvis de har forudbestilt det) på vores markerede parkeringspladser ved terminalen og medbringe alt deres baggage med op ved check in. Her skal de henvende sig til check in personalet, hvor de skal oplyse deres bookingnummer og bilens registreringsnummer når de tjekker ind. Personalet registrere så bilens registreringsnummer i systemet så det automatisk opdateret til parkeringsvagterne. Boardingkort udleveres ved Check-in oppe i terminalbygningen. Der kan også parkeres I selve Oslobåden efter aftale med DFDS. Hvis Oslobåden ikke har ledige parkeringspladser, er det muligt at parkere i parkeringshuset på Amerikaplads, der ligger 300 meter fra båden. Det koster 200 kr. i døgnet. Det er desværre ikke muligt at imødekomme specialønsker, såsom at få kahytter placeret ved siden af hinanden. Ved bestilling af mere end 8 personer, kan der desværre ikke garantere, at I sidder ved sammen bord i restauranten. I restauranten tilbydes ‘late night seating’, hvilket betyder, at der reserveres bord til jer i 7 Seas buffet restauranten på et af følgende tidspunkter; kl. 20:15, 20:30, 20:45 eller 21:00. Venligst bemærk at tiderne kan variere alt efter ledighed på den specifikke afgang. OBS: Ved rejser med Oslobåden skal minimum den ene deltager være fyldt 20 år. Spabade og pool kan benyttes mod gebyr. Vejl. pris er 50 DKK per person per vej. Børn under 11 år betaler 25 DKK per person per vej. Der tilbydes ikke 3-personers kahytter.
Har du spørgsmål?
Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Andre hoteller i nærheden

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.