Tag på et uforglemmeligt minicruise med Oslobåden.

Afgang fra Frederikshavn.

Forkæl jer selv i den flotte wellnessafdeling.

Gå ombord i de mange forskellige barer og restauranter.

I bor i hyggelige og komfortable kahytter.

Nyd den smukke sejltur på Oslofjorden ved ankomst.

Tag bilen med til Oslo - vælg en pakke som inkluderer bilen.

DFDS Oslobåden fra Frederikshavn

Tag med Oslobåden på et herligt minicruise fra Frederikshavn

Find afstand til hvor du bor

Highlights

  • Tag på minicruise udforsk Norges hovedstad
  • Oplev masser af fantastiske sights under turen
  • Kombiner bilferie og minicruise til Oslo
Price tag
413,-
2~2 dage fra
649,-

Tag på minicruise med Oslobåden fra Frederikshavn til Oslo, og tilbring en dag i Norges hovedstad, inden turen igen går tilbage til Frederikshavn.

Hotellet tilbyder

Oslobåden har hele fire forskellige restauranter, pool, live musik og flere forskellige barer, så der er virkelig noget for enhver. Skibet tilbyder høj standard i forhold til alle faciliteter, og der er noget for både børn og voksne. Nogle af pakkerne inkluderer bilen, som I således kan tage med ombord på Oslobåden uden yderligere omkostninger.

Start dagen med en overdådig morgenbuffet og udsigt over vandet i Restaurant 7 Seas. Om aftenen bliver restauranten forvandlet til en indbydende buffetrestaurant, som serverer noget for enhver smag. Her er der rig mulighed for at kombinere jeres favoritter i alt fra varme og kolde retter til desserter. Der bydes bl.a. på fiske- og skaldyrsbuffet, lune retter, ost, hjemmebagt brød og et stort dessert- og kagebord. Børnene har deres egen buffet med klassiske børnefavoritter.

Nogle af bådens øvrige spisesteder tæller bl.a. en italiensk-inspireret restaurant, et steakhouse og en café.

Efter aftensmaden kan I tage en drink på en af de hyggelige barer, f.eks. Navigator Bar, som serverer forskellige cocktails og kvalitetsøl, mens der spilles live musik. I kan også tage en sving-om i Columbus Night Club.

Forkæl jer selv i "Bubblezone" som byder på swimmingpool, soldæk og Jacuzzi. Bad og omklædning må gerne ske i kahytten. Der er dog omklædningsfaciliteter i poolområdet med lukkede omklædnings- og baderum med unisex adgang. Bubblezone er tilgængelig mod gebyr.

Kahytter

Alle de indvendige kahytter på skibet har en høj standard, og er alle udstyret med eget bad og toilet. Der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt med havudsigt. Da der er stor efterspørgsel på udvendige kahytter, kan denne værelseskategori være udsolgt hen over sommeren.

Det er desværre ikke muligt at imødekomme specialønsker, som eksempelvis at få kahytter placeret ved siden af hinanden.

Der er ikke mulighed for rygerkahytter, men der er et stort dæk på færgen med mulighed for at trække frisk luft eller ryge.

Det er muligt at bestille kahytter med enten 2 eller 4 senge, samt enkeltkahytter.

Program

Dag 1:

21.30 Åbner Check-in i terminalen Velkommen til DFDS Frederikshavn. Husk billed-ID (pas, kørekort eller bankkort med billede).

23.55: Afgang fra Frederikshavn.

Dag 2:

07.00 - 10.00: Morgenmad i 7 Seas Restaurant

10.00 Ankomst til Oslo, hvor I kan opleve byen på egen hånd. Husk at medbringe boardingkort og billed-ID til ombordstigning.

12.15 Åbner Check-in i terminalen på Vippetangen i Oslo lukker kl. 13.30

15.00: Afgang fra Oslo.

20.15: 2-retters á la carte menu i 7 Seas Restaurant.

Dag 3:

01.00: Ankomst til Frederikshavn.

Værelsestyper *

Enkelt indvendig kahyt
De indvendige kahytter er udstyret med privat badeværelse, sminkebord, et spejl, samt knager og bøjler og et almindeligt strømstik. Egnet til 1 person.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Indvendig kahyt
De indvendige kahytter er udstyret med privat badeværelse, sminkebord, et spejl, samt knager og bøjler og et almindeligt strømstik.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Commodore Class Kabine (indvendig)
De indvendige Commodore Class kahytter er udstyret med privat badeværelse, dobbeltseng og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Commodore Deluxe
Commodore de Luxe-kahytten findes med dobbeltseng og nogle kahytter har desuden en sovesofa. Denne kahyt har som standard en dobbeltseng med blødt sengetøj, bløde håndklæder, et privat badeværelse med diverse toiletartikler, klædeskab, hårtørrer og et almindeligt strømstik. En 1/4 flaske mousserende vin på udrejsen er inkluderet. Alle Commodore de Luxe-kahytter har fantastiske ekstra faciliteter, bl.a. adgang til den eksklusive private Commodore-lounge, roomservice, forfriskninger og meget mere. (Dette er eksklusivt for de der bor i de Luxe kahyt, Balcony eller Owner's Suite).
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Commodore de Luxe, med delvis havudsigt
Commodore de Luxe-kahytten findes med dobbeltseng og nogle kahytter har desuden en sovesofa. Denne kahyt har som standard en dobbeltseng med blødt sengetøj, bløde håndklæder, et privat badeværelse med diverse toiletartikler, klædeskab, hårtørrer og et almindeligt strømstik. En 1/4 flaske mousserende vin på udrejsen er inkluderet. Alle Commodore de Luxe-kahytter har fantastiske ekstra faciliteter, bl.a. adgang til den eksklusive private Commodore-lounge, roomservice, forfriskninger og meget mere. (Dette er eksklusivt for de der bor i de Luxe kahyt, Balcony eller Owner's Suite).
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Ejer-suite
Owner's Suite er de mest rummelige og luksuriøse kahytter om bord på Oslobåden. I disse Premium kahytter er der både havudsigt og ekstra behagelige senge. Denne kahyt har som standard en dobbeltseng med blødt sengetøj, bløde håndklæder, et privat badeværelse med diverse toiletartikler, klædeskab, hårtørrer og et almindeligt strømstik. En 1/4 flaske mousserende vin på udrejsen er inkluderet. Derudover får I fantastiske ekstra faciliteter, bl.a. adgang til den eksklusive private Commodore-lounge, roomservice, forfriskninger og meget mere. (Dette er eksklusivt for de der bor i de Luxe kahyt, Balcony eller Owner's Suite).
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Udvendig kahyt
De udvendige kahytter byder på havudsigt. Kahytterne er udstyret med privat badeværelse, sminkebord, et spejl, samt knager og bøjler og et almindeligt strømstik. Mulighed for ekstra personer i køjeseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Commodore kahyt, privat balkon
Commodore Balcony kahyt har privat balkon, en dobbeltseng med blødt sengetøj, bløde håndklæder, et privat badeværelse med diverse toiletartikler, klædeskab, hårtørrer og et almindeligt strømstik. Derudover fantastiske ekstra faciliteter, bl.a. adgang til den eksklusive private Commodore-lounge, roomservice, forfriskninger og meget mere. (Dette er eksklusivt for de der bor i de Luxe kahyt, Balcony eller Owner's Suite).
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Se flere billeder

Vigtigt

Som generel information gældende for alle hoteller gør vi opmærksom på at hotellernes drift og nogle af hotellernes faciliteter kan være tilpasset i henhold til de nye gældende Covid-19 regler.

Eksempelvis kan en buffet være ændret til anrettede serveringer, daglig rengøring erstattet af slutrengøring og visse indendørsfaciliteter være begrænsede eller ikke tilgængelig i perioder herunder f.eks. swimmingpools, fitnessrum og lignende. Kontakt venligst hotellet direkte i tilfælde af at du ønsker yderligere information angående dette. 

I forbindelse med et ophold er det kundens pligt, at være opdateret med myndighedernes gældende Covid-19 anbefalinger og regler samt at følge dem. F.eks. at medbringe en negativ Covid19 test og/eller coronapas.

Det er også kundens pligt at følge hotellernes anvisninger.    

Tilpasningerne af hotellets drift, service og myndighedernes forskrifter er selvfølgelig grundlaget for at skabe de bedst mulige sikre rammer for hele opholdet.

Check-in fra:
Check ud indtil:

Restaurant
Bar
Indendørs swimmingpool
Jacuzzi
Aktivitet
Indendørs swimmingpool
Jacuzzi
Område
Nærmeste togstation : 0.5 km (Frederikshavn St. )
Nærmeste lufthavn : 66 km (Aalborg )
Restaurant
Restaurant
Bar
Værelset
Mulighed for rygerværelser
Børnerabatter For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Indvendig kahyt
  • cd Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
Bemærk at
Inklusiv i prisen er 1½ overnatninger på færgen. Bookes med bil er eventuelle øvrige overnatninger i Norge for egen regning *Afrejsetidspunkter ændres ofte, hold øje med dette på https://www.dfds.com/da-dk/passagerfaerger/passagerinformation/kobenhavn-oslo/sejlplan inden afgang. Fra den 28/3 gælder følgende check in tider fra København og Oslo: København: Check in Kbh Oslo fra 12:15-14.45 Afgang 15:00 Frederikshavn: Check in: fra 21:30/23:30 Afgang: 23.55 Oslo: Ankomst 10:00 Retur // Oslo: Checkin fra 12:15- 14.45 Afgang: 15:00 *Frederikshavn Ankomst 01:00 Afgang 01:00( Dette stop er kortere da vi kun skal læsse af og vi ikke modtager passagerer mod København fra Frederikshavn ) København Ankomst 10:00 Husk billed-ID (pas, kørekort eller bankkort med billede). Det er desværre ikke muligt at imødekomme specialønsker, såsom at få kahytter placeret ved siden af hinanden. Ved bestilling af mere end 8 personer, kan det desværre ikke garanteres, at I sidder ved samme bord i restauranten. I restauranten tilbydes ’late night seating’, hvilket betyder, at der reserveres bord til jer i 7 Seas Restaurant på et af følgende tidspunkter: kl. 20.15, 20.30, 20.45 eller 21.00. Bemærk venligst, at tiderne kan variere alt efter ledighed på den specifikke afgang. OBS: Ved rejser med Oslobåden skal minimum den ene deltager være fyldt 18 år. Spabade og pool kan benyttes mod gebyr. Vejl. pris er 50 DKK per person per vej. Børn under 11 år betaler 25 DKK per person per vej. Der tilbydes ikke 3-personers kahytter. Der er kun få parkeringspladser inden for terminalområdet. Vi anbefaler, at du parkerer på de parkeringspladser, som Frederikshavn Havn tilbyder på Sydhavnsvej 1, 9900 Frederikshavn. Herfra er der 10 min. gang til terminalen via gangbroen.
Har du spørgsmål?
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk
Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie
Andre hoteller i nærheden
AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.