Oplev Sort Sol ved Ribe i september og oktober

Ribe Camping er kåret til Danmarks bedste campingplads i 2020, og ligger kun 1,5 km fra Ribe.

I bor i hyggelige og moderne feriehytter, alle private med stue, køkken, bad og toilet.

Hytterne er rummelige og har plads til mellem 3 og 6 personer, alt efter type.

Udforsk UNESCO Verdensarv Nationalpark Vadehavet, som byder på unikke oplevelser året rundt.

Oplev Danmarks ældste by, Ribe, eller tag på idylliske udflugter i omgivelserne.

Den sydvestjyske natur indbyder til skønne vandre- og cykelture.

Ribe Camping

Oplev Ribe Camping - kåret til Danmarks bedste klassiske campingplads 2020

Find afstand til hvor du bor

Highlights

  • Hyggelige feriehuse med eget køkken og bad
  • Tæt på Nationalpark Vadehavet og Ribe by
  • Inkl. morgenmad og håndklæde
Price tag
597,-
3~8 dage fra
849,-

Nyd en unik ferie for hele familien ved Ribe Camping, som ligger tæt på Danmarks ældste by, og det UNESCO-listede vadehavsområde. Ligenu i september og oktober kan I se det fantastiske naturfænomen ”Sort sol”, når 10 tusindvis af stære danser ballet på aftenhimlen i marsken tæt ved Ribe Camping. Her bor I i rummelige feriehytter med plads til mellem 3 og 6 personer, og kan se frem til et ophold med masser af aktiviteter, oplevelser og udflugtsmuligheder.

Ribe Camping tilbyder

Ribe Camping ligger omgivet af skøn natur lidt udenfor Ribe by, og tilbyder alletiders base for en unik ferie hele året rundt. Stedet er kåret til Danmarks bedste Klassiske campingplads i 2020, og er kendt for sin gode og personlige service.

Området omfatter en lang række faciliteter og muligheder, så der er masser at lave uanset årstid. I sommerperioden har I gratis adgang til den opvarmede udendørs swimmingpool. Der findes hele to legepladser, hvor den største bl.a. byder på boldbaner, hoppepude, trampoliner, mooncars og tarzanbane. Derudover er der jævnligt arrangementer på pladsen, såsom koncerter og forskellige aktiviteter for både børn og voksne. Ribe Camping huser også en hyggelig café og adskillige servicebygninger, heriblandt vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler. Der findes desuden en hundeskov lige i nærheden.

Udover de mange muligheder på campingpladsen, har I også alletiders udgangspunkt for at opleve Danmarks ældste by, Ribe, som udover den smukke domkirke byder på masser af historie, kulturelle indslag, restauranter, caféliv og specialbutikker. Samtidig har I også bare en kort køretur ud til kysten, hvor I kan udforske UNESCO Verdensarv Nationalpark Vadehavet, hvor der hele året rundt er unikke oplevelser, såsom sort sol, sælsafari, østerssafari, og udflugter til Mandø. Derudover har I også korte afstande til både Gram Slot, og Esbjerg,

Opholdet inkluderer morgenmad bestående af rundstykker, kaffe, yogurt, juice og pålæg så I får den perfekte start på dagen. I forhold til dagens øvrige måltider kan I helt selv vælge, om I selv vil kokkerere i hyttens eget køkken, eller om I vil spise ude, f.eks. i Ribe by.

Hver feriehus har egen parkeringsplads, og under opholdet har I adgang til trådløst internet mod et gebyr - der er dog et gratis hotspot i caféen.

Feriehuse

I bor i rummelige feriehuse med plads til mellem 2 og 6 personer, og kan vælge at nyde opholdet i en ’Vadehavshytte’, en ’Ribehytte’ eller en ’Komforthytte’ (hvoraf nogle har egen spa).

Værelsestyper *

Vadehavshytte
Vadehavshytterne er indrettet med et fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine og tilhørende spisepladser, der ligger i forlængelse af stuen med TV og en sofa/sovesofa. Dertil er der to separate soveværelser, begge indrettet med dobbeltsenge samt tilhørende dyner og puder. Feriehuset har også eget bad og toilet, samt en overdækket træterrasse med havemøbler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Ribehytte
Ribehytterne er opført i ægte bindingsværk, og er indrettet med et fuldt udstyret køkken med ovn, komfur og opvaskemaskine samt tilhørende spisepladser, der ligger i forlængelse af stuen, med TV, sofastole og en sofa/sovesofa. Feriehusene er indrettet i 2 etager, hvor begge soveværelser ligger på 1. sal, begge med dobbeltseng og tilhørende dyner og puder. Ribehytterne har også eget bad og toilet, samt en dejlig lille gårdhave og overdækket terrasse med havemøbler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Komforthytte med spa
Komforthusene er indrettet med et fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine og tilhørende spisepladser, som ligger i forlængelse af stuen med TV, sofastole og en sofa/sovesofa. Feriehusene er indrettet i 2 etager, hvor det ene soveværelse med dobbeltseng er i stueetagen og det andet soveværelse på 1. sal har 2 enkeltsenge. Alle senge med tilhørende dyner og puder. Komforthusene har også eget bad, toilet og spabad, samt en overdækket træterrasse med havemøbler og en tagterrasse hvor udsigten over pladsen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Komforthytte m. tre værelser
Komforthusene er indrettet med et fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine og tilhørende spisepladser, som ligger i forlængelse af stuen med TV, sofastole og en sofa/sovesofa. Feriehusene er indrettet i 2 etager, hvor der er 2 soveværelser i stueetagen; et med dobbeltsenge, og et andet med køjeseng, samt et soveværelse på 1 sal med 2 enkeltsenge. Alle senge med tilhørende dyner og puder. Komforthuset har også eget bad og toilet, samt en overdækket træterrasse med havemøbler og en tagterrasse hvor udsigten over pladsen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Se flere billeder

Vigtigt

Som generel information gældende for alle hoteller gør vi opmærksom på at hotellernes drift og nogle af hotellernes faciliteter kan være tilpasset i henhold til de nye gældende Covid-19 regler.

Eksempelvis kan en buffet være ændret til anrettede serveringer, daglig rengøring erstattet af slutrengøring og visse indendørsfaciliteter være begrænsede eller ikke tilgængelig i perioder herunder f.eks. swimmingpools, fitnessrum og lignende. Kontakt venligst hotellet direkte i tilfælde af at du ønsker yderligere information angående dette. 

I forbindelse med et ophold er det kundens pligt, at være opdateret med myndighedernes gældende Covid-19 anbefalinger og regler samt at følge dem. F.eks. at medbringe en negativ Covid19 test og/eller coronapas.

Det er også kundens pligt at følge hotellernes anvisninger.    

Tilpasningerne af hotellets drift, service og myndighedernes forskrifter er selvfølgelig grundlaget for at skabe de bedst mulige sikre rammer for hele opholdet.

Check-in fra:
Check ud indtil:

15:00 - 23:00

10:00

Restaurant
Udendørs swimmingpool
Gratis parkering
Hund
Legeplads
Opladning af elbil
Praktisk
Check ind kl. : 15:00 - 23:00
Check ud inden kl. : 10:00
Aktivitet
Udendørs swimmingpool
Udendørs pool åben : 01.06-31.08
Legeplads
Område
Afstand til centrum : 1 km (Ribe)
Afstand til strand : 35 km (Rømø Strand)
Afstand til hav eller sø : 6 km (Vadehavet)
Nærmeste golfbane : 12 km (Ribe Golfklub)
Nærmeste togstation : 2 km (Ribe station)
Nærmeste busstoppested : 1 km (Ribe City)
Nærmeste lufthavn : 45 km (Billund)
Andre
Gratis parkering
Opladning af elbil : 3.5 DKR KWH
Byggeår : 2005
Renoveret : 2021
Internetgebyr pr. dag : 30 pr. d DKR
Internet i lobbyen
Restaurant
Restaurant
Værelset
Hund : 100 DKR pr. dag
Balkon på alle værelser
Værelser i stueetage
TV på værelset
Allergivenlige værelser tilgængelige
Bad på alle værelser
Størrelse på værelse angivet i m² : 35
Sengens størrelse : 140x200cm
Børnerabatter Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset

Vadehavshytte
  • cd Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 240kr per nat
Har du spørgsmål?
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk
Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie
Andre hoteller i nærheden
AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.