Tag på bilferie til Hotels am Kranichsee i Harzen

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Hotels am Kranichsee

Ferie i Harzen et stenkast fra Kranichsee tæt på Goslar

Fantastiske naturoplevelser tæt på hotellet
Slap af og nyd wellness på hotellet
Oplev den smukke by Goslar
 • 400 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 380 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 430 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

Tilbring en afslappende ferie i det dejlige Harzen ved Kranichsee i Goslar-Hahnenkleehvor der venter jer nogle skønne dage på det 4-stjernede Hotels am Kranichsee. Udover god mad, wellness muligheder og den hyggelige indretning, er området omkring Goslar fantastisk smukt og betagende både for naturelskere og aktive feriegæster. Her kan I også koble helt af og lade batterierne op i hotellets dejlige omgivelser.

Hotellet tilbyder

Hotels am Kranichsee ligger skønt ved søen Kranichsee i Goslar-Hahnenklee. Hotellet består af 3 hoteller i landlig stil: Hotel Diana, Hotel Seerose og Jagdhof.

Hotellets hyggelige restaurant er indrettet i traditionel alpe-stil og der er en dejlig terrasse med panoramaudsigt over Kranichsee-søen. 

Hotellet har også en wellnessafdeling med swimmingpool, finsk sauna, aromadampbad, solarium mod gebyr, massage- og kosmetik studie samt fitness faciliteter. I kan også få jer et slag bordtennis eller slappe af i Kranichbaren og nyde pejsens knitren og den hyggelige atmosfære. For børn og barnlige sjæle er der en legeplads.

Der er adgang til gratis trådløst internet i lobbyen og på værelset kan I benytte internet mod gebyr.

I bygningen, hvor restauranten ligger, er der elevator, men i de to andre bygninger, med værelser og wellnessafdeling, er der ikke elevator. Hotellet er ikke handicapvenligt.

Værelser

Alle værelserne er komfortable og hyggeligt indrettet med bad og toilet, kosmetikspejl, føntørrer, telefon, radio, fjernsyn og minibar. Nogle værelser er placeret i underetagen.

Det er muligt at benytte wifi på værelset mod gebyr men hotellet er ikke velegnet til kørestolsbrugere.


Bemærk at

Indeholder jeres pakke menu/buffet, beslutter hotellet, om der serveres menu eller buffet. Serveres en menu, vil denne indeholde retter udvalgt af hotellet.

Turistskat (person) pr. døgn 2,30 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Børn, der sover gratis i forældres seng, skal betale for aftensmad. Vejl. pris: 3 euro per dag. Beløbet skal betales på hotellet.

Der er gratis parkering ved hotellet, samt parkeringshus til 6,50 € pr. dag.

Der er adgang til gratis trådløst internet i lobbyen og på værelset kan I benytte internet mod gebyr.

Hvis I vil fejre jul i Harzen, er følgende underholdningsprogram inkluderet: En dag med te og vafler og dans med live musik. Der afholdes også bingoaften med muligheder for at vinde forskellige præmier. Der er også fakkeloptog og gløgg. Juleaften er der levende musik, dans og julemanden kommer sikkert også på besøg.

Vis flere

Værd at se

 • Gustav-Adolf-Stavkirke (0.7 km)

  Gustav-Adolf-Stavkirke i Hahnenklee blev bygget i 1908 efter inspiration fra de nordiske stavkirker, og står i dag som byens vartegn. Foruden den enestående arkitektur, kan I inde i den smukke kirke også se et Goll-Orgel fra Luzern i Schweiz og et Carillon, et tårnklokkespil, som kirketjeneren kan spille på ved hjælp af både hænder og fødder. Kirken bliver blandt andet brugt til gospelkoncerter og klassisk musik. 

  Gustav-Adolf-Stavkirke
  Besøg Gustav-Adolf-Stavkirke i Hahnenklee
 • Liebesbankweg (1.0 km)

  Find en aktiv ferie til Harzen hvor der er et utal af smukke vandreområder, hvoraf en af de nok smukkeste er, “Liebesbankweg.” Stien løber syv kilometer og er også kendt som kærlighedsruten, da der er små kærlighedsbænke og hytter langs ruten, en garanteret sund oplevelse for hele familien. Oplev blandt andet lagerbassinerne og de farverige enge i Upper Harz, en meget smuk tur som hele familien kan være med på. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv ferie til Harzen i Tyskland.

  Liebesbankweg
  Der er mange smukke vandreture ved Liebesbankweg.
 • BocksBergBob (2.1 km)

  Tag på en skøn kør-selv ferie i Harzen med hele familien og læg vejen forbi Bocksberg. Den sjove sommerkælkebane som findes på skråningerne af Bocksberg ved Hahnenklee. Her kan I en til to personer drøne ned af skråningerne. I styrer selv hastigheden, så det ikke bliver vildere end ønsket. BocksBergBob banen befinder sig mellem 1 og 6 meter over jorden afhængigt af, hvor I er på banen. Efter turens afslutning bliver I trukket op til start igen, mens I sidder i slæden. I kan enten tage svævebanen op til banens start eller tage en rask vandretur derop. Så der er også lagt op til en aktiv ferie og selvfølgelig, ferie med børn.

  BocksBergBob
  BocksBergBob
 • Goslar (16.3 km)

  Goslar er Harzens største by, og er præget af bindingsværksbygninger og bygninger med skifferbelægninger i fantastiske mønstre. Disse blev bygget på baggrund af de minearbejdere i byen, som arbejdede med at udvinde sølv, bly og kobber. I Goslar kan I opleve Tysklands ældste verdslige bygning, Kaiserhaus, som blev opført i 1050. Denne blev anvendt som bolig for kejseren frem til år 1250.

  Goslar
  Charmerende Goslar med de små gader, det imponerende Kaiserhaus og Goslar er mindst lige så betagende i julen med dens julemarked.
 • Rammelsberg Minen (17.1 km)

  Harzen var før i tiden kendt for sine mange mineraler og metaller. Herunder sølv, guld, kobber, kul og jern. I området er der mange udtjente miner. Hvis I kunne tænke jer at udforske en mine er Rammelsberg Minen et besøg værd. Her kan I se, hvordan man arbejdede i miner i de gamle dage, og se hvordan man gør i moderne tid med sprængstoffer. I kan tage et lille bjergtog dybt ind i minen, hvor de små selv kan få hjelm med pandelygte på, og prøve sig som minearbejdere. Minen har desuden et museum og en restaurant.

  Rammelsberg Minen
  Udforsk Rammsberg Minen og se hvordan man udvandt metaller før i tiden.
 • Nationalpark Harz (26.6 km)

  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

  Nationalpark Harz
  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på
 • Baumwipfelpfad Harz (32.5 km)

  Oplev den smukke natur i Harzen fra et nyt perspektiv med en tur mellem trækronerne i Bad Harzburg! På jeres næste kør-selv ferie til Harzen kan I lægge vejen forbi Baumwipfelpfad Harz. Flere meter over skovbunden er opført en rute af træbroer imellem trætoppene, hvorfra I får en spektakulær 360 graders udsigt over landskabet med flere udsigtspunkter undervejs. En spændende oplevelse for hele familien. 

  Baumwipfelpfad Harz
  Smukke naturoplevelser fra Baumwipfelpfad Harz
 • Herzberg (32.9 km)

  Den lille by Herzberg ligger syd for nationalparken Harzen. Her kan I besøge Welferslottet, der ligger højt over byen. Slottet brændte ned i 1510, men blev derefter bygget op igen med bindingsværksteknik, som er noget usædvanligt for denne type bygninger. I dag er slottet Niedersachsens største bindingsværksslot og en byggeteknisk attraktion. Den dag i dag, kan I besøge flere museer på slottet. Området omkring Herzberg am Harz tilbyder desuden en række udendørs aktiviteter, og utallige kilometer vandrestier strækker sig gennem den fantastiske region. Desuden er området ideelt for klatring, stavgang og cykling. Om vinteren kan I stå på ski i området, både alpin og langrend, så Herzberg er et ganske ideelt sted at besøge på en aktiv ferie eller miniferie med gode muligheder for masser af oplevelser.

  Herzberg
  Tag på miniferie i Tyskland og oplev den lille by Herzberg, syd for nationalparken Harzen.
 • Bloksbjerg (Brocken) (37.2 km)

  Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

  Bloksbjerg (Brocken)
  Bloksbjerg
 • Bad Lauterberg (42.8 km)

  Tag på ferie i Harzen og besøg Bad Lauterberg som ligger i en dyb dal i den sydlige del af det smukke Harzen og er et skønt rejsemål i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og besøg det smukke Bad Lauterberg som er omgivet af stejle bjerge på mellem 460 og 700 meter. Bad Lauterberg har knap 12.000 indbyggere og er en anerkendt, populær kurby, så en wellnessferie er bestemt også muligt. Da byen er over 800 år gammel finder I en smuk bymidte med romantiske gader. Byen byder på alt lige fra større varehuse til små butikker, caféer, iscaféer og restauranter. Der er en ugentlig markedsdag i Bad Lauterberg ved St. Andreaskirken, som I kan kigge nærmere på. Det er også muligt at tage på et weekendophold, så hør ad hos Risskov Bilferie og tag på spa, wellness og forkælelse.

  Bad Lauterberg
  Bad Lauternberg byder på wellness og smuk natur.
 • Julemarked i Goslar (16.3 km)


  Julemarkedet i Goslar er åbent fra den 27. november til den 30. december. Vejledende åbningstider mandag-lørdag kl. 10-20 og søndag kl. 11-20. Den 24. december kl. 11-14, den 25. og 26. december kl. 12-19 og den 30. december kl. 10-18.


  I Goslar er der et magisk julemarked, hvor du kan få en helt speciel oplevelse. Byens gamle bydel bliver hvert år forvandlet til en skov af juletræer, hvor de gamle middelalderbygninger står som et malerisk lærred i baggrunden. Juleskoven et sikkert hit hos store og små. Med 40 illuminerede grantræer, blød skovbund, duftende specialiteter og blid musik, bringes julestemningen frem hos alle.

  Når I ankommer til julemarkedet på Goslars historiske markedsplads kan I nyde synet af de mere end 70 juleboder, som er opstillet i stjerneformation. Fra boderne vil det være muligt at købe alt fra traditionelle tyske specialiteter som eksempelvis glühwein og klejner, eller de håndlavede produkter fra lokalområdet.

  Hver dag vil der til Julemarked i Goslar også være musikalske indslag, koncerter eller underholdning rundt om på den store markedsplads. Udover julemarkedet, byder Goslar også på mange store historiske oplevelser. Byens historiske centrum er en del af UNESCOs kultursarvsliste, og den gamle kejserbys Altstadt, gamle bydel, er fra middelalderen. Her finder I smukke og berømte bindingsværkshuse side om side med Goslars smukke rådhus, som bringer en historisk stemning over det hyggelige julemarked.

  Hvis ikke at I kommer i julestemning over jorden, er det også muligt at besøge lysfesten i Roeder-minegangene, hvor det specielle julemarked finder sted under jorden.

  Julemarked i Goslar
  Kom i stemning på julemarkedet i Goslar
Vis flere

Kort

Hotels am Kranichsee
Parkstrasse 4 - 6 38644 Goslar-Hahnenklee

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat