Tag på bilferie til Hotels am Kranichsee i Harzen

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotels am Kranichsee

Ferie i Harzen et stenkast fra Kranichsee tæt på Goslar

 • 400 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 380 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 420 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Om hotellet

I dejlige Harzen venter der jer nogle skønne dage på Hotels am Kranichsee. Udover god mad, wellness muligheder og den hyggelige indretning, er området omkring Goslar fantastisk smukt og betagende. Her er der mulighed for at koble helt af og lade batterierne op i dejlige omgivelser.

Hotellet tilbyder

Hotels am Kranichsee ligger skønt ved søen Kranichsee i Goslar-Hahnenklee. Hotellet består af 3 bygninger. Hotellets hyggelige restaurant er indrettet i traditionel alpe-stil. Fra restauranten er der adgang til en lang terrasse med udsigt udover Kranichsee.

Hotellet har også en wellnessafdeling med swimmingpool, finsk sauna, aromadampbad, solarium mod gebyr, massage- og kosmetik studie samt fitness faciliteter.

For børn og barnlige sjæle er der en legeplads. Der er gratis parkering ved hotellet, samt parkeringshus til 6,50 € pr. dag.

Der er adgang til gratis trådløst internet i lobbyen. På værelset kan I benytte internet mod gebyr.

I bygningen, hvor restauranten ligger, er der elevator, men i de to andre bygninger, med værelser og wellnessafdeling, er der ikke elevator. Hotellet er ikke handicapvenligt.

Værelser

Alle værelserne er komfortable og hyggeligt indrettet med bad og toilet, kosmetikspejl, føntørrer, telefon, radio, fjernsyn og minibar.

Det er muligt at benytte wifi på værelset mod gebyr. Nogle værelser er placeret i underetagen.

Juleaftensophold  

Ønsker I at fejre jul i Harzen er følgende underholdningsprogram inkluderet: Den ene dag serveres te og vafler med mulighed for dans til levende musik. Der er bingoaften med mulighed for at vinde forskellige priser samt fakkelvandring, hvor der serveres glühwein undervejs. Juleaften er der levende musik og dans og julemanden kommer måske på besøg.  

Nytårsophold  

Nytårsaften serveres galabuffet og der er mulighed for dans til livemusik. Den 1. januar serveres nytårsbruch, så der er mulighed for at sove lidt længere end normalt.

Bemærk at

Indeholder jeres pakke menu/buffet, beslutter hotellet, om der serveres menu eller buffet. Serveres en menu, vil denne indeholde retter udvalgt af hotellet.

Miljøtillæg (person) pr. døgn 2.30 EUR. afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Børn, der sover gratis i forældres seng, skal betale for aftensmad. Vejl. pris: 3 euro per dag. Beløbet skal betales på hotellet.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • BocksBergBob (2.1 km)

  Tag på en skøn kør-selv ferie i Harzen med hele familien og læg vejen forbi Bocksberg. Den sjove sommerkælkebane som findes på skråningerne af Bocksberg ved Hahnenklee. Her kan I en til to personer drøne ned af skråningerne. I styrer selv hastigheden, så det ikke bliver vildere end ønsket. BocksBergBob banen befinder sig mellem 1 og 6 meter over jorden afhængigt af, hvor I er på banen. Efter turens afslutning bliver I trukket op til start igen, mens I sidder i slæden. I kan enten tage svævebanen op til banens start eller tage en rask vandretur derop. Så der er også lagt op til en aktiv ferie og selvfølgelig, ferie med børn.

  BocksBergBob
  BocksBergBob
 • Goslar (16.3 km)

  Goslar er Harzens største by, og er præget af bindingsværksbygninger og bygninger med skifferbelægninger i fantastiske mønstre. Disse blev bygget på baggrund af de minearbejdere i byen, som arbejdede med at udvinde sølv, bly og kobber. I Goslar kan I opleve Tysklands ældste verdslige bygning, Kaiserhaus, som blev opført i 1050. Denne blev anvendt som bolig for kejseren frem til år 1250.

  Goslar
  Charmerende Goslar med de små gader, det imponerende Kaiserhaus og Goslar er mindst lige så betagende i julen med dens julemarked.
 • Rammelsberg Minen (17.1 km)

  Harzen var før i tiden kendt for sine mange mineraler og metaller. Herunder sølv, guld, kobber, kul og jern. I området er der mange udtjente miner. Hvis I kunne tænke jer at udforske en mine er Rammelsberg Minen et besøg værd. Her kan I se, hvordan man arbejdede i miner i de gamle dage, og se hvordan man gør i moderne tid med sprængstoffer. I kan tage et lille bjergtog dybt ind i minen, hvor de små selv kan få hjelm med pandelygte på, og prøve sig som minearbejdere. Minen har desuden et museum og en restaurant.

  Rammelsberg Minen
  Udforsk Rammsberg Minen og se hvordan man udvandt metaller før i tiden.
 • Bloksbjerg (Brocken) (37.2 km)

  Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

  Bloksbjerg (Brocken)
  Bloksbjerg
 • Nationalpark Harz (26.6 km)

  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

  Nationalpark Harz
  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på
 • Bad Lauterberg (42.8 km)

  Tag på ferie i Harzen og besøg Bad Lauterberg som ligger i en dyb dal i den sydlige del af det smukke Harzen og er et skønt rejsemål i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og besøg det smukke Bad Lauterberg som er omgivet af stejle bjerge på mellem 460 og 700 meter. Bad Lauterberg har knap 12.000 indbyggere og er en anerkendt, populær kurby, så en wellnessferie er bestemt også muligt. Da byen er over 800 år gammel finder I en smuk bymidte med romantiske gader. Byen byder på alt lige fra større varehuse til små butikker, caféer, iscaféer og restauranter. Der er en ugentlig markedsdag i Bad Lauterberg ved St. Andreaskirken, som I kan kigge nærmere på. Det er også muligt at tage på et weekendophold, så hør ad hos Risskov Bilferie og tag på spa, wellness og forkælelse.

  Bad Lauterberg
  Bad Lauternberg byder på wellness og smuk natur.
Vis flere

Kort

Hotels am Kranichsee
Parkstrasse 4 - 6 38644 Goslar-Hahnenklee

Priser fra 1.399,-

Spar op til 116,-