Familieferie i Hamburg på JUFA Hotel Hamburg Hafen City

Dansk | DKK

JUFA Hotel Hamburg HafenCity

Billig bilferie med oplevelser i Hamburg for hele familien

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Moderne 4-stjernet hotel
 • Børnevenlige aktiviteter
 • Skøn beliggenhed tæt på centrum
323,-
3~5 dage fra
999,-

Ophold med morgenbuffet

Moderne 3.5-stjernet hotel

3 dage
Fra 999,- / spar op til 141,-
SPAR
4 dage
Fra 1.479,- / spar op til 212,-
SPAR
5 dage
Fra 1.919,- / spar op til 324,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Nær offentlig transport
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Oplev Hamburg med et ophold på det moderne og stilfulde JUFA Hotel Hamburg HafenCity. Beliggende i den charmerende bydel, HafenCity, har I her alletiders udgangspunkt for oplevelser for hele familien i kort afstand fra Hamburgs centrum. Lad børnene hygge sig i hotellets indendørs legerum eller ude på legepladsen som bl.a. har et stort klatreskib, spis masser af god mad i den hyggelige restaurant og nyd udsigten over havnen fra hotellets store solterrasse.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel har en skøn beliggenhed med udsigt over havnen i den charmerende Hamburg-bydel, HafenCity. I finder gode offentlige transportforbindelser i kort afstand fra hotellet, som tager Jer ind til Hamburgs smukke centrum på blot 15 minutter.

Hotellet har en moderne og stilfuld indretning og er et yderst familie- og børnevenligt hotel med adskillige aktiviteter og muligheder for børn, såsom indendørs legerum og en stor udendørs legeplads med lege- og klatreskibet, Störtebeker. Hotellet er således helt perfekt for en familieferie i Hamburg. Der er også mulighed for at leje klapvogne til de små. I hotellets store, flotte lobby findes bl.a. en hyggelig souvenirbutik og mulighed for at leje cykler.

Fra hotellets nydelige solterrasse har I en formidabel udsigt over vandet og havnen. Her er der lagt op til hygge og afslapning med en tår at drikke i den friske luft.

Hver morgen kan I stå op til en overdådig morgenbuffet i hyggelige og lyse rammer.

Hotellets restaurant serverer både frokost og aftensmad i behagelige omgivelser og også her er der flere børnevenlige tiltag.

Morgenmad serveres Mandag til Fredag kl. 06.30 - 10.30 samt Lørdag og Søndag kl. 07.00 - 11.00. Restauranten er åben for frokost og aftensmad alle dage, henholdsvis kl. 12.00 - 14.00 og kl. 18.00 - 21.00

Hotellet har også en hyggelig bar som er det perfekte sted, at runde en dejlig dag af.

Hotellets placering i HafenCity giver Jer kort afstand til store seværdigheder som Elbphilharmonie, Det Internationale Maritime Museum, det UNESCO-listede varehuskvarter, Speicherstadt, og det skønne grønne område, Lohsepark - altsammen indenfor gåafstand.

Den korte afstand ind til Hamburgs centrum giver Jer desuden alletiders udgangspunkt for, at opleve byens mange spændende muligheder og seværdigheder såsom vartegnet St. Michaeliskirken, det imponerende rådhus, sejlture med AlsterTour og meget andet.

Der er parkeringspladser direkte ved hotellets hovedindgang, som kan benyttes mod et gebyr og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 220 moderne og stilfulde værelser som alle tilbyder god plads og en 3.5 stjernet komfort. Der er både enkelt- og dobbeltværelser til rådighed og der findes også familieværelser. Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med behagelige senge med boxspring madrasser, air condition, fladskærms-TV, telefon, skrivebord, minibar og hårtørrer. Det er tilladt at medbringe kæledyr.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De 20 m2 enkeltværelser består af eget badeværelse med bruser, håndklæder, hårtørrer og gratis toiletartikler. Det inkluderer også et skrivebord, køleskab, fladskærms-tv, telefon, wifi, minibar og te- og kaffemaskine.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
De 20 m2 dobbeltværelser med ekstra seng består af eget badeværelse med bruser, håndklæder, hårtørrer og gratis toiletartikler. Det inkluderer også et skrivebord, køleskab, fladskærms-tv, telefon, wifi, minibar og te- og kaffemaskine. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder

3-personers familieværelse

1 / 3
De 22 m2 tripel værelser med ekstra seng består af eget badeværelse med bruser, håndklæder, hårtørrer og gratis toiletartikler. Det inkluderer også et skrivebord, køleskab, fladskærms-tv, telefon, wifi, minibar og te- og kaffemaskine. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

160 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
160 km fra
Puttgarden, Tyskland
200 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

HafenCity Hamburg (2.7km)

Tag på storbyferie eller weekendophold og oplev den fantastiske stemning i Hamburg-HafenCity bydelen. HafenCity kombinerer tradition og modernitet i en unik symbiose. En sand arkitektonisk og kulturel fornøjelse! Spændende seværdigheder som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og steder som det UNESCO-listede varehusdistrikt ”Speicherstadt”, tiltrækker hvert år tusindvis af turister fra hele verden.

Hamburg (3.5km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

Elbphilharmonie (4km)

Elbphilharmonie er en arkitektonisk bygning i Hamburg inspireret af havnens varehuse kombineret med moderne glas arkitektur. I bygningen afvikles forskellige koncerter og arrangementer i løbet af året ligesom der findes flere restauranter og barer. Elbphilharmonie Plaza er bygningens offentlige udsigtsplatform i 37 meters højde og herfra har I en fantastisk 360 graders udsigt over Hamburg by og havn. 

Hamburg Rathaus (4.3km)

Den imponerende rådhusbygning er bygget i neo-renæssance stil i 1897 og er åben for offentligheden. Her kan I både se udstillinger og komme med på en guidet bytur. Rathausmarkt, den store rådhusplads anvendes hyppigt til markeder og koncerter og er man på kør-selv ferie i området, er det værd at tjekke op på, om der skulle foregå noget hér.

AlsterTour (5.1km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en kør-selv sommerferie til Hamborg. Prøv at tage på sightseeing på Alster-floden og se byen og dens mange spændende facetter fra en unik vinkel. Har I lyst til en mere romantisk tur tilbydes en speciel ”Twilight Tour” hvor I vil kunne nyde solnedgangen mellem Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tændes rundt om i byen. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

Reeperbahn (6.2km)

I forlystelseskvarteret St. Pauli finder I den verdensberømte gade Reeperbahn. Den 930 meter lange gade har sit navn efter rebslagerne, som skulle bruge en lang bane til fremstillingen af skibstove, og i sin tid var det her sømændene festede, når de gik i land i Hamburg. Gaden har tidligere haft et blakket ry, men er i dag en af Hamburgs mest hippe gader fyldt med caféer, diskoteker og engelsk pubmiljø. En gåtur ned af den berømte gade er et must under et besøg i Hamburg.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Bad Bramstedt

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Nord for Hamburg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
 • Gratis parkering

534,-
Kun
719,-

Vis kort

Indendørs pool og bowling

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Østersøkysten

Miniferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

174,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Oplev Hamborg og Lübeck!

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 180kr per nat