Miniferie på Kobæk Strand med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Kobæk Strand

Besøg Sydsjælland med Risskov Bilferie og bo på Kobæk Strand med familien

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.2 / 5

Highlights

 • Lige ved stranden
 • Et stenkast fra både natur og kultur
 • Kvalitet til en fantastisk pris
516,-
3~5 dage fra
1.049,-

Inkl. 3-retters menu og kaffe

Lige ved stranden

3 dage
Fra 1.249,- / spar op til 421,-
SPAR
4 dage
Fra 1.849,- / spar op til 494,-
SPAR
5 dage
Fra 2.499,- / spar op til 516,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe m. sødt
 • 1 flaske vin pr. værelse
Wild Offer

Inkl. halvpension og kaffe

Oplev Sydsjælland

3 dage
Fra 1.049,- / spar op til 146,-
SPAR
4 dage
Fra 1.559,- / spar op til 234,-
SPAR
5 dage
Fra 2.119,- / spar op til 271,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe m. sødt
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Inkl. halvpension og kaffe

Enkeltværelse Pakke

3 dage
Fra 1.049,- / spar op til 146,-
SPAR
4 dage
Fra 1.559,- / spar op til 234,-
SPAR
5 dage
Fra 2.119,- / spar op til 271,-
SPAR
* Pris pr. person i enkeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis parkering
Wild Offer

Det dejlige Kobæk Strand har sin egen private sandstrand helt ned til Storebælt. Samtidig har hotellet også en rigtig god placering i Sydvestsjælland, og der er ikke langt til centrale byer som Skælskør og Korsør. Kobæk Strand er et rigtigt dejligt sted som egner sig godt til familier eller bare til en miniferie for at komme lidt væk fra storbyen og ud i den friske luft.

Hotellet tilbyder

Hotellets placering ned til vandet gør stedet oplagt til også at få en lille badeferie ud af opholdet. Hotellet byder på forskellige aktiviteter og der kan spilles bordfodbold og billard samt dart på hotellet. Der er også et udendørs fitnessområde, hvis I stadigvæk har energi tilovers efter at have afprøvet de dejlige vandre- og cykelruter som ligger i den skønne natur der omgiver Kobæk Strand. Somme tider – når vejret tillader det – vil hotellet tænde op i grillen, og der vil blive serveret grillede retter. Der kan også slappes af på terrassen.

Hotellet har også sin egen restaurant, hvor køkkenet tryller lækre retter frem med det bedste som årstiderne kan byde på. Der er et udvalg af både danske og internationale retter. Tilbuddet med Risskov Bilferie inkluderer en to-retters menu i restauranten.

Fra havnen i Stigsnæs afgår der færger Omø og Agersø, og med bilen tager det lidt under et kvarter fra hotellet at køre de 13 km ned til havnen. Vikingeslottet Trelleborg ligger under 30 minutters kørsel fra hotellets adresse.

Der tilbydes gratis trådløs internetadgang til hotellets gæster.

Værelser

Alle værelser er moderne og lyst indrettet og der er tv, opholdsområde og arbejdsbord på samtlige værelser. Alle værelserne har selvfølgelig også eget badeværelse med brusebad. Bestilles turen hos Risskov Bilferie er der flere valgmuligheder, dobbeltværelser og dobbeltværelser med ekstra opredning, med eller uden havudsigt, samt enkelt-værelser.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De rummelige enkeltværelser (17 m²) har eget badeværelse med toilet, badekar eller bruser. Rummet er yderligere udstyret med et arbejds- / opholdsområde, TV, telefon, radio, alarm og gratis WiFi. Alle værelser er i stuen og med udgang til egen terasse
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
De rummelige dobbeltværelser (37 m²) har eget badeværelse med toilet, badekar eller bruser. Rummet er yderligere udstyret med et arbejds- / opholdsområde, TV, telefon, radio, alarm og gratis WiFi. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. Alle værelser er i stuen og med udgang til egen terasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse med havudsigt

1 / 2
Disse rummelige dobbeltværelser (37 m²) med havudsigt har eget badeværelse med toilet, badekar eller bruser. Rummet er yderligere udstyret med et arbejds- / opholdsområde, TV, telefon, radio, alarm og gratis WiFi. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. Alle værelser er i stuen og med udgang til egen terasse
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Skælskør (3.4km)

Der er forlydender om at Skælskør hører til en af landets bedst bevarede hemmeligheder. Men efter et besøg i den hyggelige havneby, kan der ikke herske tvivl om, at Skælskør bestemt er en perle, helt for sig selv, i det vestsjællandske landskab. Skælskør er også kendt som ´Solskinsbyen´ med ca. 200 ekstra solskinstimer om året. Blandt de lokale, som tæller ca. 6.500 indbyggere, kaldes byen også for ´Skælle´. De mange velbevarede, gamle og skæve huse er med til at højne byens historiske baggrund. Der er også gode muligheder for at shoppe lidt rundt i de mange keramikbutikker og tag endelig et smut ned i den hyggelige havn, som er centrum for en række kulturoplevelser, som bl.a. ´Kulturkajen´, hvor der er udstillinger om kunsthåndværk og hobby- og fritidsaktiviter. Og hvad med en tur ombord på Skælskør V, som altid er klar til at tage sine gæster på en mini-cruise rundt i området og de omkringliggende øer.

Borreby Slot (5.5km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder som ligger og venter. En af dem er Borreby Slot som ligger ca. to km fra centrum af Skælskør og stammer helt tilbage fra ca. 1345. Slottet er en befæstet herregård i Magleby Sogn og er opført ved et dobbelt voldsted og har et et areal på omkring 675 hektar. Slottet er et imponerende syn og er bestemt et besøg værd. I 2012 slog Borreby Teater dørene op på slotsgrunden og er med tiden blevet et afholdt sted at opleve dansk skuespil, når det er bedst. Find børnevenlige hoteller i tæt på Skælskør hos Risskov Bilferie og kør-selv ud til det smukke Borreby Slot på Sjælland.

Agersø (15.2km)

Agersø er en smuk dansk ø beliggende mellem Storebælt og Smålandsfarvandet og der er omkring 180 heldige indbyggere, der til hverdag kan nyde den meget natursmukke ø fra nært hold. Tag færgen fra Stignæs, som ligger ca. 10 km sydvest for Skælskør for at komme over til øen.

Den bedste måde at opleve Agersø på er ved at tage på safari med ´Traktorbussen´, trukket af øens stolthed, en John Deere 2130-traktor fra 1977. Turen går fra syd til nord, og den giver et godt indtryk af den helt uberørte natur og de skønne og vilde naturområder helt omgivet af vand og med et fantastisk fugleliv. Se det gamle kanonbatteri fra Englandskrigene i 1812 eller måske er det muligt at finde en forstening i strandkanten, det kræver bare lidt tålmodighed. Kunne en fisketur være interessant, så er Agersø også et godt sted at begynde. Der findes både pighvar, rødspætter, havørred, laks og mange flere lækre fiskearter i farvandet omkring Agersø. Agersø Sund, som adskiller øen med Sjælland, er det dybeste farvand i Danmark og kaldes også for den ´danske Filippinergrav´. Besøg også endelig den lille hyggelige by Agersø, og hvis der er tid til det, så tag også en tur ned i den lille lystbådehavn og oplev den gode atmosfære.

Korsør (17.4km)

Tag på bilferie i Danmark og find de mange charmerende byer der også egner sig glimrende til en kør-selv ferie i det danske. Risskov Bilferie kan tilbyde billige bilferier med børnevenlige hoteller. Kør-selv til Korsør som ligger på det yderste vestlige hjørne af Sydvestsjælland ud til Storebælt og er en lille hyggelig købstad med en masse historie. Der har faktisk været beboelser siden sten- og bronzealderen, og det er der rigeligt med beviser på. Bare tag et kig ud over de mange gravhøje, der pryder landskabet. Korsør Slot er bestemt også et besøg værd. De gamle volde er fortsat bevaret sammen med bastionerne og den flotte magasinbygning fra 1600-tallet. Find et billigt hotelophold til jeres sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Korsør.

Slagelse Museum (20.2km)

Slagelse Museum skal næsten besøges når man er i området. Det er et egnsmuseum, der rummer en interessant samling af gammelt håndværk, og samtidig giver besøget et enestående indblik i hvordan både handlen, håndværket og industrien har udviklet sig i det sidste århundrede.

Vikingeborgen Trelleborg (23.3km)

Vikingeborgen Trelleborg er en af Danmarks helt store kulturskatte, da det er en af de bedst bevarede ringborge, der findes i det ganske land. Trelleborg blev bygget af Harald Blåtand i år 980 og de mange rester i terrænet er forsat til skue. Det er helt gratis at blive en del af den spændende historie. Tag familien med og oplev, hvordan vikingerne arbejdede både som landmænd og krigere, en rigtig god oplevelse for hele familien.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Comwell Sorø

Inkl. 2-retters menu

Vestsjælland

Ferie på Midtsjælland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

224,-
Fra kun
1.519,-

Vis kort

Ferie under Danmarks største stråtag

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat

Comwell Roskilde

Udsigt over Roskilde Fjord

Storkøbenhavn

Miniferie i Roskilde

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

244,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

Udsigt udover Roskilde Fjord

Læs mere

Vissenbjerg Storkro

Hyggeligt kroophold

Fyn

Kroferie centralt på fyn

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

100,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Tæt på Egeskov Slot!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse