Wellnessferie i Harzen på Kurhotel Bad Suderode

Dansk | DKK

Kurhotel Bad Suderode

Hotel nær Quedlinburg, omgivet af fantastisk natur

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Idyllisk beliggenhed tæt på naturen og Harz-bjergene
 • Wellnessophold med udsøgt mad i Harzen
 • Inkl. sightseeingtur med Quedlinburger Bimmelbahn
412,-
3~8 dage fra
1.079,-

Inkl. halvpension

Wellnessferie med udsøgt mad i Harzen

3 dage
Fra 1.079,- / spar op til 219,-
SPAR
4 dage
Fra 1.599,- / spar op til 257,-
SPAR
5 dage
Fra 2.099,- / spar op til 316,-
SPAR
6 dage
Fra 2.619,- / spar op til 355,-
SPAR
7 dage
Fra 3.149,- / spar op til 384,-
SPAR
8 dage
Fra 3.679,- / spar op til 412,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x by rundtur
 • 1 x 10 EUR voucher til wellness behandlinger
Risskov Pakken

Kurhotel Bad Suderode har en idyllisk beliggenhed i kurbyen Bad Suderode i Harzen, med både fantastisk natur, Harz-bjergene og den UNESCO-listede by, Quedlinburg, indenfor kort afstand. Her venter et herligt ophold med wellness, dejlig mad og masser af spændende muligheder lige i nærheden.

Hotellet tilbyder

Kurhotel Bad Suderode fra 1998, er bygget i en charmerende bindingsværksstil, og tilbyder en varm og gæstfri atmosfære. Her er der lagt op til en ferie fuld af nydelse, hygge og romantik i Harzens smukke, grønne omgivelser.

I Bad Suderode kan I bl.a. opleve den maleriske kurpark, som huser kilden med det salte vand ’Behringer Brunnen’ og den smukke ’Zaubergarten’. Samtidig udgør byen et suverænt udgangspunkt for vandre- og cykelture i Harzens fantastiske natur, såvel som spændende bybesøg. Tag f.eks. en tur til Wernigerode, Thale eller Brocken (Bloksbjerg), eller udforsk UNESCO-byen Quedlinburg, som ligger mindre end ti kilometer fra hotellet. Derudover starter den 72 kilometer lange, romantiske vandrerute ’Selketalstieg’ direkte ude foran hotellet. Opholdet inkluderer en sightseeingtur med Quedlinburger Bimmelbahn, hvor I kommer på en herlig rejse gennem den 1.000 år gamle by.

Mellem oplevelserne kan I nyde livet i hotellets lækre wellnessoase, hvor der bl.a. er finsk sauna, et afslapningsområde, forskellige spabade og ’BrainLight’, som er en relativt ny teknologi indenfor stressaflastning. Derudover er det også muligt at bestille forskellige spabehandlinger. Opholdet inkluderer to timer i saunaen per dag, såvel som en voucher til spabehandlinger.

Start dagen med dejlig morgenmad i hotellets hyggelige omgivelser. Om aftenen kan I nyde udsøgt mad restauranten med terrasse, hvor der er traditionelle, regionale og klassiske retter på menuen

Hotellet tilbyder gratis udendørs parkering, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 30 charmerende og komfortable værelser til rådighed, og I kan vælge mellem Standard enkeltværelser og dobbeltværelser, samt dobbeltværelser PLUS, med mulighed for at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Standard enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt Standard enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, behagelig seng, safe (mod gebyr), minibar (mod gebyr), telefon og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt Standard dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, behagelig seng, safe (mod gebyr), minibar (mod gebyr), telefon og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse PLUS

1 / 2
Ekstra komfortabelt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, behagelig seng, safe (mod gebyr), minibar, telefon og TV. Derudover egen balkon eller siddeområde. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

430 km fra
Rostock, Tyskland
440 km fra
Puttgarden, Tyskland
460 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ballenstedt (9km)

Tag på en bilferie til Ballenstedt, som også i 2010 blev udmærket med betegnelsen ”Statsligt anerkendt rekreationssted” ved blandt andet at have en fremragende beliggenhed med gode vejrforhold samt cykelruter, et lukket net af vandreveje samt gode tilbud om sports- og fritidsaktiviteter. Så der er også gode muligheder for at familien kan få sig en aktiv ferie. Den charmerende by har alt, hvad der forventes af en lille tysk by og der er muligheder for indkøb, små restauranter og udskænkningssteder, smukke terrasser og i midten af byen ligger “Generationernes plads”, som er et skønt fritids- og afslapningsområde, hvor hele familien kan hygge sig i de dejlige naturlige omgivelser.

Quedlinburg (9.4km)

Denne middelalderby har en spændende historie, der går helt tilbage til det første årtusindskifte. Byen er på UNESCO´s verdensarvsliste på grund af de helt fantastiske og velbevarede bindingsværkshuse, toppede brostensgader og gyder, der snor sig rundt i den gamle bydel, som også byder på arkitektonisk kræs i verdensklasse. Her er der mulighed for at se forskellige stilarter fra længst forsvundne epoker, og der fremvises byggeteknikker i et væk, som et visuelt tag-selv-bord. Midt i byen ligger den smukke romanske Skt. Servatius-kirke, som også fik betydning rent politisk, da det efter sigende var her Kong Heinrich I blev kronet – han blev begravet i år 936. Byen har omkring 26.000 indbyggere. Det årlige julemarked afholdes fra november og julemåneden ud og er flere gange blevet kåret som et af de smukkeste julemarkeder i Sachsen-Anhalt.

Golfclub Schloss Meisdorf (15km)

Holder I af at spille golf, så ligger der en 18-hullers golfbane, par 72. En skøn bane med gode og gennemtænkte forhindringer, der gør banen rigtig underholdende at spille på, men også til tider udfordrende. Efter en tur på banen, er det muligt at nyde en drink eller to i klubhuset, og i den tilstødende PRO-shop kan der købes alt muligt golfudstyr eller måske bare golfbolde, hvis der skal bruges nogle flere af dem. Klubben arrangerer i øvrigt også golftimer, hvis der skulle være brug for at forbedre sit “swing”.

Falkenstein Slot (20.1km)

Falkenstein Slot placeret på den smukke bakketop i Selketal. Hele området er et naturreservat med mulighed for flere gode vandreture. Borgen blev bygget mellem 1120 og 1150 og hører til en af de mest befæstede borge i Harzen. Dens strategiske placering på toppen af den 320 meter høje bakke gjorde borgen utrolig svær at indtage, og trods flere forsøg lykkedes det heller aldrig. I dag fungerer borgen som et museum, som er et yndet turistmål, da området er en del af den Romanske Vej, som er en smuk ottetalsrute med centrum i Magdeburg og som forbinder de betagende romanske monasterier, katedraler og slottet bygget mellem 950 og 1250 og som samtidig repræsenterer starten på kristendommen i denne del af Tyskland. Den 1.000 km lange rute byder på over 72 bygninger over 60 forskellige steder i ottetallet.

Stolberg (28.8km)

Lad jer fortrylle af den charmerende by Stolberg! Den historiske by i naturrige Harzen byder på karakteristisk charme og middelalderligt flair. Her kan I opleve det sydlige Harzen og de sagnomspundne Kyffhäuser bjerge i al deres mangfoldighed.

Nyd et kig til det hvide Stolberg Slot, som ligger på en bakketop i udkanten af byen. Her kan I gå en tur i slotsparken og nyde den smukke udsigt til Harzens skove. I kan også tilbringe nogle timer i svømmebadet "Thyragrotte", som ligger centralt i byen. Her finder I 3 indendørs swimmingpools samt 1 udendørs swimmingpool og en terrasse med liggestole til at nyde det gode vejr. Det udendørs område er kun åbent i sommersæsonen (maj-oktober).

Wernigerode (44.6km)

"Den farverige by ved Harzen" Wernigerode og Wernigerode slot. Slottet troner højt oppe over byen. På slottet kan I kigge ind i fyrstelige værelser og der findes forskellige udstillinger hele året rundt. Fra slottet har I en fantastisk udsigt over Harzens landskab op til Bloksbjerg. Wernigerode er en by med masser af charme. Her findes mange pragtfulde bindingsværkshuse - det ældste er fra omkring år 1400.

Bloksbjerg (Brocken) (53.7km)

Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

HarzquerBahn (48.4km)

Tag en tur med det historiske damptog på Hazquerbahnen. I kan stå på i Nordhausen, Wernigerode og Quedlinburg.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Aparthotel Panoramic

All inclusive ophold

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • 2 x let frokost + kaffe og kage
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

194,-
Fra kun
1.569,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat