Miniferie i Nordtyskland på Landgut Stemmen

Dansk | DKK

Landgut Stemmen

4-stjernet hotel med skøn placering i idyllisk landsby nær Lüneburger Heide

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggeligt villahotel nær Lüneburger Heide
 • 3-retters menu inkluderet
 • 1 times bowling inkluderet i opholdet
562,-
3~6 dage fra
1.079,-

Landsbyidyl i Tyskland

Miniferie i Stemmen

3 dage
Kun 1.079,- / spar op til 159,-
SPAR
4 dage
Kun 1.519,- / spar op til 300,-
SPAR
5 dage
Kun 1.999,- / spar op til 401,-
SPAR
6 dage
Kun 2.419,- / spar op til 562,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
 • Adgang til sauna og fitness
Risskov Pakken

Nyd en herlig kør-selv ferie i Nordtyskland, med et billigt ophold på Landgut Stemmen, som tilbyder en komfortabel og stilfuld base for både aktiv ferie og familieferie. Udforsk Lüneburger Heide, tag børnene med i Heide Park eller besøg spændende byer som Hannover og Hamburg.

Hotellet tilbyder

Landgut Stemmen er et hyggeligt 4-stjernet hotel beliggende i den lille landsby, Stemmen, som er placeret mellem Hamburg og Bremen, i Niedersachsen. Det familiedrevne hotel er indrettet i en charmerende godsvilla af røde mursten, og tilbyder god komfort i en elegant atmosfære.

Her har I et hyggeligt og roligt udgangspunkt for en ferie med mange spændende muligheder indenfor kort afstand. Besøg f.eks. det smukke nordtyske hedelandskab, Lüneburger Heide, som er perfekt for vandre- og cykelture. Er I på familieferie er det oplagt at tage ungerne med en tur i Heide Park, som er Nordtysklands største forlystelsespark. Derudover har I både Hamburg, Bremen og Hannover indenfor en overskuelig køreafstand, og således har I et væld af muligheder for både historie, kultur, shopping og sightseeing.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets sauna og fitnessområde, og hotelpakken inkluderer også en gratis times bowling på hotellets egen keglebane.

Start dagen med dejlig morgenmad i hotellets hyggelige rammer, og drag ud på opdagelse i regionen. Om aftenen serveres regionale retter, som er tro mod traditionerne, i den indbydende restaurant ’Schultens’. Her er der også et hyggeligt legehjørne, hvor børnene kan hygge sig, mens I nyder maden. Og skulle I have lyst til at runde dagen af med en øl eller et glas vin, er hotellets rustikke bar det helt perfekte sted for det.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser giver jer komfortable rammer under opholdet, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser eller dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger - perfekt til familieferien.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt og komfortabelt enkeltværelse på ca. 20 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, safe, telefon og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse på 20 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, dobbeltseng (180x200cm), safe, telefon og TV. Det er muligt at booke dobbeltværelser med en eller to ekstra senge.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 2
Ekstra komfortabelt dobbeltværelse på 22 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, dobbeltseng (180x210cm) skrivebord, safe, telefon og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

210 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
210 km fra
Puttgarden, Tyskland
250 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Stemmen (0.4km)

Den lille charmerende landsby Stemmen ligger i nærheden af det berømte hedeområde Lüneburger Heide samt midt imellem storbyerne Bremen og Hamburg.

Når I går en tur rundt i den lille landsby vil I støde på flere af områdets typiske gamle bygninger med mintfarvede gavle. Eksempler er bl.a. Muskanten, Hoops Hus, Mattens Hus og Harms Hof. De fine bygningsværker fører mange år tilbage i tiden og der gøres meget i området for at bibeholde bygningerne i deres oprindelige fremtoning.

Når I slentrer rundt og kigger på de gamle bygninger, så vil I ligge mærke til, at der også stadigvæk holdes fast i bygningernes gamle navne som f.eks. Heins Hus, Peets Hof og Lühmanns Hus. I kan bemærke de gamle navne på de gamle sten, der står ved bygningerne, hvorpå bygningens navn er indgraveret.

Der er ingen tvivl om, at det er naturen, der er i højsædet i den lille landsby. De store grønne træer præger hver eneste gade og byens forskellige bygninger som f.eks. den gamle skole er omgivet af grønne områder. I udkanten af byen præges udseendet af vandløb og små stier i det grønne. Her starter Lüneburger Heide og I bliver indhyllet i vidunderlige naturomgivelser.

Hamburg (64.3km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

Lüneburger Heide (39.8km)

Tag på en aktiv ferie med familien og nyd det smukke Lüneburger Heide på en kør-selv ferie til Tyskland. Find billige hoteller i området og sæt kursen mod et af de meget naturskønne områder i Tyskland. Lüneburger Heide er velegnet til gå- og cykelture, hvor de dejlige naturoplevelser er en del af ferien. Nyd den friske luft, blomstrende lyng eller et smukt tæppe af frost i vintermånederne. Lüneburger Heide er også populært til rideture på heden, vådområder og ådale. Området er beliggende mellem byerne Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I næsten hundrede år har man forsøgt at bevare områdets naturlige miljø, og Lüneburger Heide består af en række af naturparker og fredede naturområder. Find en billig miniferie eller et weekendophold for hele familien og kom afsted på en aktiv ferie i Lüneburger Heide.

Barfusspark Egestorf (43.1km)

Find børnevenlige hoteller tæt på Barfusspark Egestorf, lidt syd for Hamborg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik oplevelse; oplev naturen på en anden måde og hav føddernes velbefindende i fokus. Den ca. 14 hektar store naturoplevelsespark byder på 2,7 km anlagte stier med 60 forskellige forhindringer i naturmaterialer, så masser af mulighed for at få sig en aktiv ferie og parken er det perfekte sted for en skøn gåtur. I parken findes også en lille kiosk, hvor der kan købe forfriskninger. Der er i den grad lagt op til en aktiv ferie i den skønne park. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie.

Heide Park Soltau (36.2km)

Savner I lidt vind i håret og kilden i maven, mens I er på sommerferie, kan det anbefales at besøge Heide Park Soltau, som er Nordtyskland største fritids- og familiepark. Her kan I mærke suset i de gigantiske rutsjebaner eller få gåsehud, når I besøger vampyrernes Transsylvanien. I kan let tilbringe en hel dag i den sjove forlystelsespark.

Schloss Agathenburg (69.5km)

Agathenburg Slot blev bygget i 1655 af svenske Hans Christoph. Slottet ligger i naturskønne omgivelser med udsigt til Elbdalen. Her kan I opleve herskabelig arkitektur, besøge den spændende udstilling på slottet og gå en tur i den smukke slotspark.

Walsrode (52.2km)

Walsrode er en by beliggende i grønne omgivelser med gode muligheder for fritidsaktiviteter. Her kan I nyde de naturskønne omgivelser, tage på cykel- eller vandretur på de mange afmærkede stier eller tilbringe en dag i en af oplevelsesparkerne i området.

En af de mest fascinerende oplevelsesparker er fugleparken, der råder over mere end 650 fuglearter og hvor der er flotte shows.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Hotel Domicil Hamburg

Ophold med morgenbuffet

Hamborg området

Oplev Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

264,-
Fra kun
749,-

Vis kort

Værelser med høj komfort

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat

BW Hotel Achim Bremen

Besøg de mange attraktioner

Bremen området

Kulturbyen Bremen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

136,-
Kun
899,-

Vis kort

Storbyferie i Bremen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat