Sommerferie og wellnessferie på Landhotel Römerhof

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Landhotel Römerhof

Gasteindalen i Salzburgerland venter på jer

Traditionelt østrigsk hotel i Gasteindalen
Wellness, udsøgt mad og børnevenlige omgivelser
Spændende natur og byer i Salzburgerland
 • 1.150 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 1.150 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.000 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

Bo på det familieejede Landhotel Römerhof, som ligger i hjertet af Dorfgastein i Gasteindalen. På hotellet kan I slappe af i den store wellnessafdeling med pool, sauna og relaxafdeling.

Hotellet tilbyder

Omgivet af de smukke bjerge i Hohe Tauern ligger Landhotel Römerhof. Det er et traditionelt, familieejet hotel i hjertet af Dorfgastein i Gasteindalen. Hotellet tilbyder elegante og bekvemmelige værelser samt et stort wellnesscenter med pool, sauna og relaxafdeling. 

Hotellets hyggelige restaurant serverer lækre retter, og restauranten er åben kl. 12-14 og 18-21:30. Hver gourmetmiddag eller vinsmagning bliver til en oplevelse, som placerer jeres ferie på et højere niveau. Endvidere finder I bordtennis- og legerum for børnene og en gratis internetterminal. Der er gratis cykelleje på hotellet på forespørgsel.

Landhotel Römerhof er et familievenligt hotel, så her kan I sagtens tage børnene med. I sommerperioden, cirka juli-august, er der børneklub med aktiviteter. Der er også et legerum for børn på hotellet.

Værelser

Den rustikke, elegante Salzburgerlandstil er godt kombineret med moderne faciliteter. Hotelindretningen er udført med en omhyggelig sans for detaljer. Alle værelser har badekar eller bruser, toilet, føntørrer, safe, telefon, radio, TV og balkon.

Hotellet råder også over ferielejligheder, som ligger i en sidebygning ca. 35 meter fra hotellet. Lejlighederne er udstyret med køkken, stue med soveplads, separat soveværelse, badeværelse og balkon.

Bemærk at

Bestiller I et ophold i lejlighed, er disse placeret i en bygning lige ved siden af hotellet.

Gastein Card giver rabat til forskellige turist attraktioner og fritidsaktiviteter i området.

Turistskat (person) pr. døgn 1,70 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

I kan gratis låne en badekåbe på hotellet under opholdet.

Vis flere

Værd at se

 • Felsentherme (16.1 km)

  Termisk bad med et fantastisk sceneri, som kombinerer sten, vand og arkitektur, så I stadig kan nyde bjergsiderne i Gastein. Der tilbydes: Afslapningszone, indendørs adventurespa, hvor der er geysere, massagesenge, vandrutsjebaner og meget mere, udendørs sportspool, sauna område med forskellige saunaer og dampbade, infrarød Sauna samt fitness center.

  Felsentherme
  Forkæl jer selv med et wellnessophold og besøg Felsenthermes termiske bade.
 • Liechtensteinklamm (24.1 km)

  Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie og tag afsted i egen bil til Østrig på en kør-selv familieferie. Besøg Østrigs måske nok mest storslåede bjergslugt, Liechtensteinklamm. Her kan I opleve store mængder af smeltevand, der kommer brusende ned i imponerende vandfald. I kan gå på opdagelse i slugten og fra flere af broerne har I et godt overblik over naturens kræfter. Liechtensteinklamm er desuden en af de længste og dybeste slugter i Alperne. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i det smukke Østrig, i eget tempo.

  Liechtensteinklamm
  Liechtensteinklamm er nok den mest kendte bjergslugt i Østrig.
 • Hængebroen ved Stubnerkogel (25.6 km)

  På Stubnerkogel ”hænger” den berygtede hængebro, 140 meter lang og med et fald på over 28 meter. Broen hænger 2400 meter over havets overflade og er dermed Europas højeste hængebro. Broen er gennemsigtig og kan tage pusten fra enhver og kan slet ikke anbefales, hvis der er højdeskræk iblandt familiemedlemmerne. Der er lidt mere fast grund under fødderne på udkigsplatformen Glocknerblick; nyd den friske bjergluft i lungerne og lad øjnene vandre over det rå og bjergfyldte landskab, men husk kameraet til at forevige den smukke udsigt.

  Hængebroen ved Stubnerkogel
  Hvis du er til eventyr og betagende omgivelse, bliver du nødt til tage en tur på Europas højeste hængebro.
 • Bad Gastein (15.4 km)

  Bad Gastein ligger midt i nationalparken Hohe Tauern og er det perfekte sted for en bilferie i Europa. Bad Gastein ligger gemt væk blandt bjergene og byens smukke bygninger i Jugendstil smelter godt sammen med de naturlige omgivelser. Om sommeren er det især de meget attraktive vandreruter, der tiltrækker entusiasterne. I den smukke nationalpark er der også anlagt cykel- og motorcykelruter ud over et netværk af helt fantastiske og naturskønne vandreruter. Derfor er det også godt besøgt af turister som søger en aktiv ferie. Besøg også det 341 meter høje vandfald midt i byen – ganske imponerende at betragte de mange kubikmeter vand styrte ned midt igennem byen. 

  Find en billig sommerferie sydpå eller et juleophold i skønne omgivelser og besøg det smukke Bad Gastein. Tag hele familien med på ferie, og se efter hos Risskov Bilferie, om der skulle være weekendophold tilbud eller last minute rejser. Få den billigste ferie med Risskov Bilferie. God tur!

  Bad Gastein
  Oplev det smukke vandfald midt i Bad Gastein.
 • Ishulerne i Werfen (43.0 km)

  Ishulerne i Werfen er de største i verden, og her har I mulighed for at opleve bjergene på en helt ny måde. I ser ispaladser af krystalklar skønhed, som selv på varme sommerdage er en isverden. Det samlede net af gange i hulerne strækker sig over en længde på over 42 km., hvoraf den største, der er ca. 1 km. lang, har flere enorme isfigurer. Et aldeles oplagt mål på en bilferie i de Østrigske bjerge.

  Ishulerne i Werfen
  Ishulerne i Werfen er som at træde ind i en anden verden. -En magisk oplevelse.
 • Zell am See (32.7 km)

  Den hyggelige ferieby Zell am See er et af de smukkeste steder i Østrig med en fantastisk placering mellem Zeller søen og Schmittenhöhe bjergene. Den lille by ligger omgivet af høje bjerge og grønne bakker. Samtidig hører byen til en af de hyggeligste med de mange snævre stræder i centrum, hvor I kan slentre en tur og nyde atmosfæren eller sidde på en af de mange fortovscaféer. På byens torv er der masser af liv og I kan sidde og betragte de mange mennesker.

  Zell am See
  Den fabelagtige udsigt over Zell am See.
Vis flere

Kort

Landhotel Römerhof
Römerplatz 2 5632, Dorfgastein

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • Vi havde været på Landhotel Römerhof, det var fantastisk, det levede fuldt op til vore forventninger.
  Vi rejste derfra en stor og god oplevelse rigere. Så mange tak herfra os.

  Inger og Egon Østergaard, Nørresundby

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~6 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 30% rabat