Nyd en billig weekendferie på Landhotel Zur Linde

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Landhotel Zur Linde

Tag på miniferie i Nordtyskland kun en halv time fra kulturbyen Bremen.

Hyggeligt landhotel nær floden Weser
Hyggelige og stemningsfulde omgivelser på hotellet
Spændende besøgsmål såsom Bremen
 • 260 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 260 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Mulighed for cykelleje
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Dette hotel ligger på landet og er placeret ved floden Weser. Der er kun 3 km ind den gamle bydel i den lille by Verden og ca. 35 minutter ind til centrum af Bremen. Hotellet byder på afslapning og er et eftertragtet sted for cyklister, der turer området. 

Hotellet tilbyder

Hotellets restaurant serverer morgenbuffet hver dag fra klokken 7, og har også et stor udvalg af både tyske og internationale retter til aften. Hotellet tilbyder desuden gratis WiFi og parkering. De cykelinteresserede kan leje cykler på hotellet, og da Weser-cykelstien løber lige forbi hotellet, er det en oplagt mulighed for at komme ud og sondere terrænet. 

Værelser

Samtlige værelser på Landhotel Zur Linde har satellit-tv og eget badeværelse med hårtørrer. Værelserne er moderne indrettet og moderniseret i 2017. 

Bemærk at

Vis flere

Værd at se

 • Tysk Hestemuseum, Verden (3.8 km)

  På det tyske hestemuseum kan I rigtigt få fortalt noget om heste! Der gives et fascinerende overblik over menneskets historie med hesten, hestesportens historie og hesteavl. I den tidligere kavalerikaserne på Holzmarkt kan I også søge spor: fremkomsten af heste og ridning, hestens rolle i forskellige epoker og kulturer - her findes svar på alle spørgsmål. På ridesimulatoren kan I foran en storskærm galopere over Verdener hestevæddeløbsbane, køre med karet eller opleve tæt på hvordan hesten ser og opfatter sine omgivelser. Ved hjælp af en ”reflektor” kan I betragte verden med hesteøjne. Et andet højdepunkt er biblioteket, hvor mere end 15.000 bøger dokumenterer hestens historie.

  Tysk Hestemuseum, Verden
  Tysk Hestemuseum, Verden er et must for heste- og væddeløbsinteresserede
 • Magic Park Verden (6.9 km)

  Magic Park Verden er helt klart stedet at besøge hvis de yngste medlemmer af familien er med. Oplev eventyrskoven, se lamaerne og kom tæt på de mange andre dyr, som bor i Magic Park Verden. Træd ind i den magiske verden og cirkusartisternes rige. Der er trampoliner, magisk show, og der venter en masse sjove oplevelser for hele familien. Magic Park Verden er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie og sommerferie i Tyskland.

  Magic Park Verden
  Hvad med en 'sejltur' i Magic Park Verden
 • Walsrode (34.3 km)

  Walsrode er en by beliggende i grønne omgivelser med gode muligheder for fritidsaktiviteter. Her kan I nyde de naturskønne omgivelser, tage på cykel- eller vandretur på de mange afmærkede stier eller tilbringe en dag i en af oplevelsesparkerne i området. En af de mest fascinerende oplevelsesparker er fugleparken, der råder over mere end 650 fuglearter og hvor der er flotte shows.

  Walsrode
  Walsrode er en by beliggende i grønne omgivelser med gode muligheder for fritidsaktiviteter
 • Freibad Holtorf (32.0 km)

  I udkanten af Nienburg finder I Freibad Holtoft, der med en række faciliteter byder på en palet af sjove aktiviteter. I finder blandt andet en 50 meter lang sportspool med 8 baner, vipper på op til 10 meter og vandrutsjebaner. Der er også en børnepool til de små. Ud over forskellige aktiviteter i det våde element kan I også spille bordtennis, volleyball og slå jer slås på deres 18-hullers store minigolfbane. Friluftsbadet holder åbent fra slutningen af maj til september. I kan se opdaterede åbningstider på Freibad-am-dobben.de.

  Freibad Holtorf
  I Freibad Holtof er der vandoplevelser både for de store og for de små.
 • Niedersachsens Asparges Museum (37.0 km)

  Der findes ikke mange museer i verden dedikeret til aspargesen. Et af dem findes i Nienburg og blev indviet i 2005 af regionens landbrugsminister. Dette spøjse og unikke museum er bygget i et gammelt rygehus fra 1600-tallet og er beliggende i centrum af byen tæt på forretninger og spisesteder. Museet demonstrerer de forskellige trin til at plante og kultivere den perfekte asparges præsenteret med forskellige redskaber, modeller og kortfilm. Aspargesen er en vigtig afgrøde for den regionale gastronomi og en vigtig indtægtskilde for områdets lokale landbrug.

  Niedersachsens Asparges Museum
  Der findes ikke mange museer dedikeret til aspargesen. Det spøjse og unikke museum er bygget i et rygehus fra 1600-tallet.
 • Universum (41.3 km)

  Universum er et stort Science Center med over 250 udstillinger, hvor man kan lære om alverdens ting. Det spændende er dog at de 250 udstillinger kræver at man selv "leger" med dem. Se om du kan generere strøm nok til en elpære, prøv løgndetektoren, oplev et jordskælv og meget mere! En lærerig og sjov dag i sigte!

  Universum
  Universum er et stort Science Center med over 250 udstillinger, hvor man kan lære om alverdens ting.
 • Ochtum Park Outlet (41.9 km)

  I Ochtum Park Outlet kan I finde en masse butikker med nedsatte mærkevarer op til 70% billigere end i butikkerne bl.a. Betty Barclay, Adidas, Esprit, Levi's, Lindt Chokolade og mange flere. Så spænd shoppeskoene og få en god shopping dag med resten af familien.

  Ochtum Park Outlet
  Tag på storbyferie i Bremen og shop løs i Ochtum Park Outlet.
 • Bremen (43.1 km)

  Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og besøg Bremen som er en storby i bedste forstand, hvor der er noget for enhver smag og lyst. Den 1200 år gamle hansestad er yderst populær og kombinerer det bedste af historie, tradition og kultur. Byens mest berømte vartegn er uden sammenligning byens prægtige rådhus i Weser-renæssancestil samt den ærværdige Roland-figur på den historiske markedsplads, der har været på UNESCOs liste over verdenskulturarv siden 2004. Af andre interessante seværdigheder kan nævnes byens ældste kvarter, Schnoor, den usædvanlige arkitektur i den traditionsrige Böttcherstraße samt byens domkirke. Find en billig miniferie hos Risskov Bilferie og nyd turen sydpå med hele familien på en kør-selv oplevelse i Tyskland. Der er mange børnevenlige hoteller i området, så husk at få børnene med.

  Bremen
  I Bremen venter der mange familievenlige oplevelser.
Vis flere

Kort

Landhotel Zur Linde
Thedinghauser Str. 16, 27283 Verden (Aller)

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Standard dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 30% rabat