Miniferie på Løgstør Parkhotel

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Løgstør Parkhotel

Tag på miniferie i Løgstør, tæt på Limfjorden og byens seværdigheder.

Bestseller direkte ved Limfjorden
Fri adgang til wellnessafdeling
Fantastisk natur og mange muligheder omkring Limfjorden
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

Tag på miniferie i den charmerende havneby Løgstør, som ligger naturskønt lige ned til Limfjorden. Hotellet byder på wellnessafdeling med bl.a. pool, sauna og dampbad samt en fantastisk beliggenhed lige ved siden af golfbanen og tæt på byens spændende seværdigheder.  

Hotellet tilbyder

Dagen starter godt i hotellets restaurant, hvor der serveres traditionel dansk morgenbuffet. Her bydes gæster også indenfor til aftensmad og det er desuden muligt at bestille en madpakke eller en smør-selv-madpakke. ​I kan slutte dagen med en drink eller en kold øl i hotellets engelske pub, The Foxy Pub. Her kan I også tage en svingom - de fleste weekender spilles der nemlig livemusik på pubben.

Hotellet er røgfrit, men gæster har adgang til indendørs rygerum. Gæsterne har adgang til gratis internet, og der er gratis parkering foran hotellet.

Løgstør Golfklub ligger lige ved siden af hotellet og I kan købe greenfee til særpris i hotellets reception.

Wellnessafdeling

Hotellets wellnessafdeling er på ca. 500 m2, og byder på sauna, dampbad, jacuzzi, koldtvandskar, varmtvandskar, fitnessrum samt en indendørs pool, der er opvarmet året rundt. Der er mulighed for tilkøb af massagebehandlinger.

Værelser

Hotellet har 75 værelser, som alle er udstyret med fladskærms TV og eget badeværelse med toilet og brusekabine. Alle værelser er røgfrie. Både enkelt og dobbeltværelser er på ca. 24 kvm.

Bemærk at

Der er fri adgang til wellnessafdeling.

Receptionen er åben man.-fre. 7.30-18.00, lør. 08.00-18.00 og søn. 08.00-12.00.

Ankommer I udenfor åbningstid, vil der ligge en velkomstkuvert i receptionen med jeres navn på og jeres værelsesnøgle indeni.

Hotellets restaurant er lukket søndag aften i vinterhalvåret og middag serveres derfor på Løgstør Badehotel om søndagen. Der kan forekomme andre perioder og dage, hvor middagen serveres på Løgstør Badehotel.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Det er ikke muligt at både have terrasse og værelse med udsigt. Der kan kun bookes én af delene.

Vis flere

Værd at se

 • Løgstør (1.5 km)

  Tag på bilferie i Danmark og læg vejen forbi Løgstør som ligger helt ned til Limfjorden. Find billige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i området hos Risskov Bilferie og besøg Løgstør, også kendt som ”Muslingebyen Løgstør”, da byen i særdeleshed er kendt for denne velsmagende specialitet. Gå en tur igennem byens gamle gader med små huse bygget til fiskere og sømænd i 1800-tallet, eller langs havnen, som altid summer af liv. Lystfiskeri er populært i Løgstør, hvor blandt andet sild, østers og naturligvis muslinger kan fiskes op af fjorden. I centrum kan I besøge Løgstør Kirke eller Limfjordsmuseet. Der er desuden et godt udvalg af restauranter og butikker i byen. Løgstør er omgivet af smuk natur, som egner sig godt til både vandre-, cykel- og rideture. Oplagt til en aktiv ferie. Find en familieferie til Limfjorden med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd lidt muslinger, hvis sæsonen er til det.

  Løgstør
  Muslingebyen Løgstør er omgivet af en meget smuk natur.
 • Limfjordsmuseet (2.2 km)

  Tag på bilferie i Danmark og besøg de mange danske perler. Find en kør-selv ferie eller et weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse langs Limfjorden. Besøg Limfjordsmuseet som ligger i havnebyen Løgstør og som byder på spændende udstillinger om livet over og under Limfjordens overflade. Her kan I følge livet blandet fjordens mange fisk og I kan endda få lov at stikke fingrene i museets store rørebassin. I kan også se museets historiske fartøjer, der ligger ved kaj i Frederik den VII's Kanal ved Danmarks ældste fungerende drejebro. Find en billig sommerferie eller vinterferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse i Danmark, i eget tempo.

  Limfjordsmuseet
  Limfjordsmuseet har oplevelser til både voksne og børn.
 • Vikingeborgen Aggersborg (9.8 km)

  Vikingeborgen Aggersborg er den største ringborg i Danmark. Den blev bygget af Harald Blåtand i år 980. Borgen blev brugt til at overvåge sejladser mellem Danmark og Norge. Vikingeborgen lå i datidens handelscentrum, hvor handelsskibe mellem Hanherred og Vesthimmerland havde travlt med at transportere varer.

  Vikingeborgen Aggersborg
  Mærk historiens vingesus på Vikingeborgen Aggersborg
 • Vitskøl Kloster (10.9 km)

  Tag på bilferie i Nordjylland og find billige hoteller hos Risskov Bilferie. Find en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og planlæg en kør-selv ferie til blandt andet Vitskøl Kloster, som er et af Nordeuropas ældste klosteranlæg. Gennem de sidste 10 år klostret blevet nænsomt renoveret, og i dag fremstår som et unikt bygningsanlæg. Klosteret er bl.a. kendt for sin store krydderurtehave og det er muligt at købe planter i gartneriet. Besøg også den gamle klosterruin og tag et kig på husdyrene på markerne. Find jeres kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Vitskøl Kloster og Nordjylland.

  Vitskøl Kloster
  Vitskøl Kloster er en af de mange perler i Nordjylland.
 • Fosdalen (26.4 km)

  Besøg ét af Nordvestjyllands mest kendte og elskede naturområder! Fosdalen ligger mellem Tranum og Slettestrand og er et helt oplagt udflugtsmål for naturelskere, hvadenten I er på aktiv ferie eller familieferie. Dalen er skabt gennem regnvandserosion og som en herlig afslutning på jeres tur gennem det frodige landskab, vil I støde på et udsigtspunkt, hvorfra I kan skue ud over det smukke Vesterhav. Herefter er det oplagt at besøge Naturcenter Fosdalen og se udstillingen der.

  Fosdalen
  Fosdalen er et oplagt besøgsmål når I er på ferie nær Jammerbugten, Løgstør eller Slettestrand.
 • Løgstør Golfklub (1.9 km)

  Tag på golfferie til Løgstør Golfklub. Find et weekendsophold for 2 eller en billig miniferie for de golfinteresserede i familien og kom afsted på en aktiv ferie. Løgstør Golfklub ligger ca. 1,5 kilometer fra centrum af Løgstør og er en flot golfbane med 18 huller og en fantastisk udsigt over Limfjorden. Find et billigt hotel og tag på golfferie med Risskov Bilferie. Find en billig sommerferie og tag golfkøllerne med hvis turen går til Løgstør.

  Løgstør Golfklub
  Løgstør Golfklub har 18 huller og en skøn udsigt over Limfjorden.
 • Stenaldercenter Ertebølle (19.0 km)

  Midt i naturen i Vesthimmerland, og tæt på den berømte køkkenmødding fra jægerstenalderen, ligger Stenaldercentret Ertebølle. Danmarks eneste stenaldercenter byder på unikke oplevelser med fortiden, leg og læring. Centret har fokus på børneaktiviteter, de gode fortællinger og det enestående kultur- og naturlandskab rundt om Ertebølle Hoved.

  Stenaldercenter Ertebølle
  Stenaldercenter Ertebølle har stor fokus på børneaktiviteter og er et oplagt besøgsmåls under en familieferie i Vesthimmerland
 • Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj (20.9 km)

  Der er meget smuk natur i Danmark oplagt til en aktiv ferie med masser af vandre- og cykelture. Find en billig kør-selv ferie til Nordjylland hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse Alsbjerg Bakker langt fra Brovst ligger Alsbjerg Bakker er et smukt område sydvest for Brovst, og byder bl.a. på fortidsminder, flotte udsigter og masser af gode muligheder for vandre- og cykelture. I området finder I også hele Nordeuropas eneste trekamrede jættestue, Hvisselhøj. Faktisk findes der mange gravhøje i området, men Hvisselhøj er den eneste, der er blevet udgravet. Jættestuen blev renoveret i 1998, og det er muligt at kravle indenfor og se den enestående høj indefra! Hele det skønne område er fredet med offentlig adgang og bakkerne er adskilt af en kløft, og ligger med en skøn udsigt over Limfjorden og det flade landskab fra Aggersund til Aalborg. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en aktiv ferie med hele familien til Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj.

  Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj
  I Alsbjerg Bakker ligger der også en jættestue som er blevet renoveret.
 • Nibe (27.8 km)

  Find en billig ferie til Nibe hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på sommerferie i Danmark og besøg de mange spændende byer rundt omkring i landet. Der er mange små byer, der er værd at besøge, hvis turen går til Aalborg og omegn. En af dem er Nibe, som i gamle dage var en fiskeriby, der blomstrede under de store sildefangster og byens velstand kunne måles på mængden af solgte sild. Men i dag er Nibe især kendt for sin musikfestival, hvor der spilles musik i mange forskellige genre, dog mest pop og rock, men der afholdes over 100 koncerter i løbet af Nibe-festivalen fordelt på de fem festivalscener. Tag en tur ind i byen og nyd den afslappende atmosfære og den gode nordjyske humor. Find en sommerferie eller efterårsferie til Aalborg og omegn og kom afsted i eget tempo.

  Nibe
  Nyd en dag i den tidligere fiskeriby, eller tag en tur på Nibe Festivalen.
 • Vejlernes Naturcenter (30.0 km)

  Find en billig ferie til Vejlernes Naturcenter hos Rissov bilferie og kom afsted på et naturbesøg til Nordeuropas største ynglereservat for utrolig mange arter af fugle. Besøg Vejlernes Naturcenter midt på hovedvejsdæmningen A11, hvor I får et fint overblik over området og dets mangfoldige fugleliv. Ligeledes er der flere steder i Vejlerne opsat fugletårne og -skjul med kikkerter til de besøgende. Find et billigt weekendophold til Vejlernes Naturcenter og se de mange smukke fugle. Find en aktiv ferie fyldt med natur og dyreliv hos Risskov Bilferie.

  Vejlernes Naturcenter
  Se de mange smukke fugle ved Vejlernes Naturcenter.
Vis flere

Kort

Løgstør Parkhotel
Toftebjerg Allé 6 9670 Løgstør

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse med balkon
Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat