Kør-selv til Hotel Søpark Maribo med Risskov bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Milling Hotel Søpark Maribo

Tag på bilferie i Danmark og oplev Lolland og bo på Milling Hotel Søpark Maribo

Skøn beliggenhed ved Søndersø
3-stjernet hotel tæt på offentlig transport
Dejlig restaurant med internationale og lokale retter
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Det dejlige Milling Hotel Søpark Maribo ligger mellem de to søer Nørresø og Søndersø på Lolland. Hotellet har en central beliggenhed i det charmerende Maribo, og alle de dejlige oplevelser som den hyggelige by byder på.

Hotellet tilbyder

Milling Hotel Søpark Maribo er et 3-stjernet hotel tæt på Maribo centrum. Hotellet ligger centralt i Maribo så det er også nemt og dejligt at opleve byen til fods.

Hotellets Restaurant Svanen byder på en virkelig smuk udsigt over vandet, og I kan her nyde den gode mad (i sommerperioden serveres der en stor og delikat aftenbuffet). Der lægges vægt på at holde en god kvalitet. Dagens mange oplevelser kan fordøjes i hotellets pejsestue eller i baren, hvor der serveres drinks, øl og vin. Milling Hotel Søpark Maribo har også tænkt på børnene og der er eftermiddags popcorn inkluderet i opholdet.

Hotellets gæster har også gratis adgang til fitnesscenteret og svømmehallen i Maribohallerne. Der er heller ikke langt til Knuthenborg Safaripark, som kun ligger omkring 10 minutters kørsel fra hotellet. Naturparken ved Maribosøerne er også en helt speciel oplevelse som hele familien Der tilbydes gratis parkering til hotellets gæster og der er selvfølgelig Wi-Fi på alle værelserne.

Risskov Bilferie har tilbud på enkelt og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en ekstra opredning samt aftensmad.

Værelserne på Hotel Søpark har eget badeværelse samt gratis internet via kabel eller gratis WiFi. 

Værelser

Hotellet har 109 lyse værelser, alle med eget badeværelse. Der er også et 32-tommers fladskærms-tv og enkelte af værelserne har tilmed en balkon med udsigt over Søndersø, Hotellet har enkelte kørestolsvenlige værelser. 

Bemærk at

Restauranten er lukket om søndagen.
Om sommeren serveres der stor aftenbuffet i restauranten.

Det er ikke muligt for os at bekræfte værelser med søudsigt på forhånd. Der kan forespørges på søudsigt ved ankomst til hotellet og dette er en opgradering, som skal betales lokalt på hotellet. Det koster 100 kr. per nat.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Maribo (1.0 km)

  Maribo ligger midt på Lolland og er en gammel købstad og kendt domkirkeby med ca. 5.700 indbyggere. Skønt placeret mellem Maribosøerne er der rig mulighed for både at udforske naturen og dyrelivet såvel som at bade, vandre, cykle, sejle og spille golf i smukke omgivelser. Kør selv på ferie i egen bil og oplev den smukke natur og det rige fugleliv omkring Maribosøerne. Området er helt perfekt at vandre og cykle i, og Naturpark Maribosøerne arrangerer året rundt en række offentlige guidede ture. Derudover kan I også komme ombord i Turbåden Anemonen, som sommeren igennem sejler non-stop rundture på Maribosøerne, samt ture til Borgø hvor I bl.a. kan opleve resterne af en gammel middelalderborg. Maribo er et besøg værd og derfor en oplagt destination for en billig bilferie i Danmark. 

  Maribo
  Maribo set fra oven
 • Maribo Domkirke (0.5 km)

  Tag på en billig bilferie i Danmark og besøg Maribo Domkirke, der oprindeligt var en birgitinsk klosterkirke, skænket til godset Grimstrup af Dronning Margrethe I. Kirken blev bygget i løbet af 1400-tallet, men blev faktisk først en domkirke i 1803. Inde i kirken kan I se Leonora Christines grav. Hun boede i det gamle munkekloster syd for kirken. 

  Maribo Domkirke
  Maribo Domkirke ligger lige, hvor Søndersø munder ud i Hunsåen.
 • Frilandsmuseet i Maribo (1.1 km)

  Tag en tur til Danmarks tredjeældste frilandsmuseum i Maribo. Museet består af 13 genopførte huse, som tidsmæssigt strækker sig fra slutningen af 1600-tallet og op til begyndelsen af 1900-tallet. Beliggende, omgivet af skov, i et yderst naturskønt område, er det en fornøjelse at gå rundt mellem de gamle huse som f.eks. smedjen og sprøjtehuset. I kan også se en gammel dampmaskine fra Nysted Savværk og en fascinerende lokomobil fra 1872, som har været anvendt til pløjning. Rundt omkring er der anlagt en række forskellige smukke haver som f.eks. en rosenhave og en medicinhave med lægeurter.

  Frilandsmuseet i Maribo
  Maribo Frilandsmuseum blev grundlagt i 1927 og er Danmarks tredjeældste.
 • Knuthenborg Safaripark (4.6 km)

  Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og oplev Nordeuropas største safari- og landskabspark med over 1.000 vilde dyr fra alle fire verdenshjørner. Kør på safari mellem næsehorn og andre farlige dyr og kom tættere på end nogensinde før. Oplev nogle af de mest interessante dyrefodringer I har set i en dyrepark og tag en tur med abebussen og kom helt tæt på de sjove aber. Som noget nyt, tilbyder parken nu også sjov og spænding i Limpoland med Europas stejleste vandrutsjebane og masser af spændende aktiviteter for både børn og voksne. Oplagt til bilferien og med børnevenlige hoteller i området, Knuthenborg Safaripark er en af de mange oplevelser der ligger og venter.

  Knuthenborg Safaripark
  Knuthenborg Safaripark er Nordeuropas største safari- og landskabspark.
 • Dodekalitten (21.9 km)

  På Lollands nordlige kyst ved Kragenæs, er et spændende kunsterisk projekt under opbygning. Billedhugger Thomas Kadziola og komponist Gunner Møller Pedersen vil skabe et storslået monument, bestående af 12 store stenfigurer af granit, som stående i en rundkreds, dagligt vil lade elektroakustisk musik og sang strømme ud. Dette gennem et skjult højtalersystem som bygges ind i de enorme stenfigurer. Når dette interessante monument står færdigt, vil man få en helt speciel oplevelse, når man stiller sig midt i cirklen. Arbejdet er stadig i gang, men nogle af figurerne er allerede sat op og tiltrækker allerede mange interesserede mennesker.

  Dodekalitten
  Alle Dodekalittens 12 stenstøtter forventes at stå færdige i 2024.
 • Guldborgsund Zoo og Botanisk Have (27.8 km)

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have gennemgik, i årene op til 2016, en stor forvandling, i form af nyrenovering og oprettelse af helt nye anlæg. Parken lægger stor vægt på dyrenes mulighed for, at udfolde deres naturlige adfærd, samtidig med at gæsterne skal kunne komme helt tæt på.

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have
  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have ligger i hjertet af Nykøbing Falster.
Vis flere

Kort

Milling Hotel Søpark Maribo
Vestergade 29 4930 Maribo

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat