MONDI Hotel Bellevue Gastein

Dansk | DKK

MONDI Hotel Bellevue Gastein

Vandreruter på op til 600 kilometer i Gastein dalen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Oplev den uberørte natur i Hohe Tauern National Park
 • Centralt beliggende i Bad Gastein
 • Tæt på Mozarts by Salzburg
106,-
4~8 dage fra
2.419,-

Inkl. halvpension

Smukke Hohe Tauern

4 dage
Fra 2.419,- / spar op til 106,-
SPAR
5 dage
Fra 3.219,- / God pris!
SPAR
6 dage
Fra 3.949,- / God pris!
SPAR
7 dage
Fra 4.719,- / God pris!
SPAR
8 dage
Fra 5.449,- / spar op til 101,-
SPAR
* Pris pr. person i studio lejlighed

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet inkl. drikke
 • 2 x kaffe og kage
 • 1 x El-cykel i 4 timer
 • 1 x Jagt bueskydning med leje af udstyr
Risskov Pakken

MONDI Hotel Bellevue Gastein er en 4-stjernet hotelperle, beliggende midt i Østrigs kultur og natur. Hotellets velindrettede værelser byder på noget for enhver smag: Rummelige suiter og værelser med panoramabalkon, komfortable enkeltværelser og dobbeltværelser til par eller børnefamilier. Hotellet rummer desuden tre restauranter og en lang række wellness-tilbud og aktiviteter for par og familier med børn. 

Hotellet tilbyder

På jeres ophold på MONDI Hotel Bellevue Gastein er der masser af tid til at trække vejret. Nyd udsigten til Hohe Tauern-bjergene fra jeres værelse. Besøg hotellets tre restauranter, og benyt f.eks. vores pakkeløsninger med morgenmad, aftenbuffet, kaffe og kage. I kan også fornøje jer med hotellets mange tilbud til både børn og voksne: Pool med rutsjebane, legerum, sauna, fitness og bueskydning. Udenfor venter der en masse oplevelser: Hotellet ligger tæt på Bad Gastein-vandfaldet og de termiske bade. I kan også gå på opdagelse i Hohe Tauern nationalparks uberørte natur. Prøv svævebanen Stubnerkogelbahn, der i sig selv er en oplevelse. 

Værelser

De smagfulde værelser på MONDI Hotel Bellevue Gastein rummer alle et tekøkken, kabel-tv, værdiboks og badeværelse med hårtørrer. Vælg mellem enkeltværelser med dobbeltseng til par, eller større hotellejligheder til familier med dobbeltseng og sovesofa. Hotellet byder også på Deluxe suiter og enkeltværelser med en fantastisk panoramaudsigt på balkonen, med sovepladser til par, familier eller selskaber på op til 6 personer. 

Værelsestyper *

Studio lejlighed

1 / 3
Den mindste værelsestype, velegnet til par, der leder efter komfortable, private omgivelser. Sov godt i en stor dobbeltseng på 180 x 200 cm, i et soveområde på omkring 25-30 kvadratmeter. Benyt det praktiske tekøkken med spiseplads, med tilhørende badeværelse med bruser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Ferielejlighed

1 / 4
Til familier, venner og feriegæster, der foretrækker rummelige værelser, tilbyder vi velindrettede lejligheder med to soveværelser på mellem 43 og 55 kvadratmeter. Lejligheden har en stue, et soveværelse, et tekøkken med spiseplads, et badeværelse med badekar og et separat toilet. Værelsestypen er velegnet til 2-4 gæster, som kan sove komfortabelt på en dobbeltseng på 180 x 200 cm og en stor sovesofa i samme størrelse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1000 km fra
Rostock, Tyskland
1150 km fra
Puttgarden, Tyskland
1175 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gastein (0.1km)

Den berømte feriedestination Gastein består af de tre kommuner Dorfgastein, Bad Hofgastein og Bad Gastein. I tusinder af år er området blevet velsignet med krystalklart vand og frisk luft, hvilket gør at området i længe har været et berømt spaområde. På trods har de tre landsbyer virkelig været i stand til at bevare deres oprindelige charme og identitet. I Bad Gastein kan du se det imponerende vandfald, besøge spaen og få den berømte Heilstollen-terapi.

Bad Gastein (0.5km)

Bad Gastein ligger midt i nationalparken Hohe Tauern og er det perfekte sted for en bilferie i Europa. Bad Gastein ligger gemt væk blandt bjergene og byens smukke bygninger i Jugendstil smelter godt sammen med de naturlige omgivelser. Om sommeren er det især de meget attraktive vandreruter, der tiltrækker entusiasterne. I den smukke nationalpark er der også anlagt cykel- og motorcykelruter ud over et netværk af helt fantastiske og naturskønne vandreruter. Derfor er det også godt besøgt af turister som søger en aktiv ferie. Besøg også det 341 meter høje vandfald midt i byen – ganske imponerende at betragte de mange kubikmeter vand styrte ned midt igennem byen. 

Find en billig sommerferie sydpå eller et juleophold i skønne omgivelser og besøg det smukke Bad Gastein. Tag hele familien med på ferie, og se efter hos Risskov Bilferie, om der skulle være weekendophold tilbud eller last minute rejser. Få den billigste ferie med Risskov Bilferie. God tur!

Felsentherme (3km)

Termisk bad med et fantastisk sceneri, som kombinerer sten, vand og arkitektur, så I stadig kan nyde bjergsiderne i Gastein.

Der tilbydes: Afslapningszone, indendørs adventurespa, hvor der er geysere, massagesenge, vandrutsjebaner og meget mere, udendørs sportspool, sauna område med forskellige saunaer og dampbade, infrarød Sauna samt fitness center.

Hængebroen ved Stubnerkogel (2.8km)

På Stubnerkogel ”hænger” den berygtede hængebro, 140 meter lang og med et fald på over 28 meter. Broen hænger 2400 meter over havets overflade og er dermed Europas højeste hængebro. Broen er gennemsigtig og kan tage pusten fra enhver og kan slet ikke anbefales, hvis der er højdeskræk iblandt familiemedlemmerne. Der er lidt mere fast grund under fødderne på udkigsplatformen Glocknerblick; nyd den friske bjergluft i lungerne og lad øjnene vandre over det rå og bjergfyldte landskab, men husk kameraet til at forevige den smukke udsigt.

Dorfgastein (15.8km)

I kan forvente jer mange herlige timer i den smukke natur i Gasteindalen. Vand, bjerge og enge i Salzburgerland lokker med romantisk charme. Dorfgastein, Salzburgerland, viser sig fra forår til efterår fra sin bedste side. Majestætiske bjerge, grønne enge og store skove omringer jer på alle jeres udflugter. Gasteindalen kaldes også "vandets dal". Det forfriskende vand med den lige så forfriskende bjergluft garanterer en afslappende ferie i Gastein.

Kombinationen af den flade, brede dal og de omgivende smukke bjerge vil forbløffe jer. Klimatet er skånsomt og mildt. Hvis I vandrer i Gastein, kan I opleve det enestående bjerglandskab. I nationalparken kan I bekvemt vandre fra en græsgang til den næste, eller klatre op på de høje toppe. Forandring garanteres af de 55 smukke græsmarker og 350 km. alpine vandrestier, som alle venter jer i Gastein. I kan også tage på udflugter på cykel eller mountainbike. Uanset om I foretrækker den flade dals cykelstier eller mountainbike-stier i bjergene, finder I fine muligheder i Gastein.

Raggaschlucht (30.7km)

Den Raggaschlucht i Flattach er en ren eventyrsverden for dem som holder af at vandre. Raggakløften er en af de absolut smukkeste kløfter i Alperne, omgivet af lodrette klippevægge og meget snævre slugter med lyden af det brusende vand i baggrunden. Der er vandfald og til tider kan det virke som om at man står midt i et stort dampbad. En absolut spændende oplevelse, der vidner om naturens kræfter.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

485,-
Kun
1.949,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Landhotel Postgut

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Wellness og natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

346,-
Kun
719,-

Vis kort

Afslappende wellness og smuk natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Pilger
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~9.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~17.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Landhotel Römerhof

Inkl. 4-retters menu

Salzburgerland

Wellnesshotel i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu
 • 3 x kagebuffet (15-17)
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellness og fitness

Fra kun
2.149,-

Vis kort

Familieejet hotel i Hohen Tauern

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~10.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 11~13.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat