Billig kør-selv ferie til Montra Hotel Hanstholm

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Montra Hotel Hanstholm

Beliggende i vidunderlige naturomgivelser ved Vesterhavet og Nationalpark Thy

Skøn natur tæt på Klitmøller og Nationalpark Thy
Et stenkast fra Vesterhavet
Indendørs opvarmet swimming pool
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna

Hotellet

Montra Hotel Hanstholm ligger på det yderste hjørne af Thy og hotellets dejlige beliggenhed i et fredet skovområde, med kort gåafstand til havet, indbyder til den perfekte miniferie. Bo i skønne omgivelser ved Vesterhavet og oplev Nationalpark Thy og den vilde natur, og dyrk friluftslivet i det naturskønne område, som ligger lige syd for Hanstholm.


Hotellet tilbyder

Montra Hotel Hanstholm tilbyder alletiders base for såvel familieferie som aktiv ferie ved Vesterhavet. Hotellet har et stort udvalg af muligheder og aktiviteter for alle aldersgrupper og den korte afstand til Thys smukke og vilde natur giver jer det perfekte udgangspunkt for herlige vandre- og cykelture i Vestjylland.

Under opholdet kan I bl.a. nyde en dukkert i hotellets flotte indendørs swimmingpool, hvor vandet er opvarmet til 27°. Bassinet går fra 70 centimeter og ned til 2 meters dybde og kan benyttes frit under opholdet.

I har også mulighed for, at forkæle jer selv med en omgang lækker wellness, som både omfatter sauna, solarium, massage og en række forskellige skønhedsbehandlinger. Derudover har I fri adgang til faciliteterne i Fitness Hanstholm, som ligger ca. 10 minutters gåtur fra hotellet.

Hotellet har sit eget minigolfanlæg og petanquebaner samt et billardbord, hvor I kan udfordre hinanden til et hyggeligt spil. Der er også en udendørs legeplads med klatretårn, rutsjebane og en stor sandkasse, hvor de små kan hygge sig og boltre sig.

Montra Hotel Hanstholm tilbyder en anerkendt restaurant, hvorfra I kan nyde den mest vidunderlige udsigt over det fredede naturreservat samt mod Hanstholm fyr.

Mod gebyr kan I benytte jer af hotellets egen udendørs minigolf og petanque baner.

Værelser

Hotellet råder over 76 værelser fordelt på 55 dobbeltværelser og 21 enkeltværelser. Heraf er 7 nyere mindre værelser placeret i et anneks lige bag hotellet. Alle værelser er udstyret med tv, radio, telefon, adgang til internettet og eget badeværelse. Superior værelserne er nyrenoverede, og fremstår stiligt og moderne. Vi kan varmt anbefale en opgradering til disse flotte værelser.

På størstedelen af værelserne kan der laves op til 2 opredninger på sovesofa. Det er muligt at bestille et værelse med balkon eller terrasse.

Ønsker I at medbringe hund/kat, får I tildelt et værelse i stueetagen og I kan derfor ikke tilvælge balkon.

Hotellet ligger i et fredet skovområde og der er ikke havudsigt fra hotellet. I kan dog komme til havet efter blot fem minutters gang igennem skoven.

Bemærk at

Hotellets restaurant lukker om søndagen efter morgenmaden. Bemærk at opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge eller skiftet håndklæder i løbet af opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen mod et gebyr på kr. 15. Ekstra rengøring kan tilkøbes for kr. 70 per gang. Begge dele aftales med receptionen.

Vis flere

Værd at se

 • Museumscenter Hanstholm (1.4 km)

  Tag på historisk bilferie i Danmark med Risskov Bilferie. Oplev den spændende Danmarkshistorie som gemmer sig rundt omkring. Museumscenter er en af mulighederne på en kør-selv ferie i Danmark. Det spændende krigsmuseum, er nok noget af det tætteste de besøgende kan komme på 2. Verdenskrigs historie. Museumcenter Hanstholm var en del af Atlantvolden og var en del af tyskernes nok stærkeste fæstning i Nordeuropa under 2. Verdenskrig. ´Hanstholmfæstningen´ var en meget stor bunker, der husede omkring 90 tyske soldater samt en 38 cm kanon. Find ud af hvordan de tyske soldater levede i bunkeren og besøg også de andre spændende udstillinger og bliv klogere på det tyske slagskib ´Bismarck´ og de frygtindgydende 38 cm kanoner, der var specielt bygget til det store slagskib. Tag en tur på ´ammunitionstoget´ og besøg også den moderne udstillingsbygning, ´Dokumentationscentret´, hvor der blandt andet vises en interessant udstilling om det arbejde, der foregik i bunkeren samt om de våben, der blev brugt. Museet ligger placeret i noget af den smukkeste natur i Danmark, helt ud til kanten af Vesterhavet og i Nationalpark Thy. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

  Museumscenter Hanstholm
  Besøg Museumscenter Hanstholm, som var en del af det tyske fæstningsværk.
 • Nationalpark Thy (27.5 km)

  Nationalpark Thy kaldes "Danmarks sidste vildmark". Nationalparken strækker sig fra fyret i Hanstholm og 12 km. langs vestkysten til Agger Tange. Nationalparken tilbyder nogle enestående naturomgivelser, der er karakteriseret af åbne vidder, uberørthed, stilhed og sjældne naturtyper. Desuden kan I opleve kyst, klitter, klitheder, store søer og klitplantager samt Danmarks største naturreservat, Hanstholm Vildtreservat. Kort sagt er der naturoplevelser for enhver smag.

  Nationalpark Thy
  Nationalpark Thy kaldes "Danmarks sidste vildmark"
 • Thisted (21.6 km)

  I Thys største by Thisted finder I en intim stemning i de små gader. I de kringlede kroge finder I en dejlig kombination af smukke, gamle bygninger krydret med nutidens fristelser i form af hyggelige caféer og gode restauranter samt flere spændende butikker. For enden af gågaden ligger Thisted Havn, hvor I altid finder et livligt miljø og hvor der er gode indkøbsmuligheder.

  Thisted
  Besøg den Thys hyggelige havneby Thisted, som har meget at byde på.
 • Bulbjerg (37.0 km)

  Find et billigt weekendophold for hele familien i Nordjylland med børnevenlige hoteller og tag på en fantastisk udflugt til Danmarks eneste fuglefjeld! Bulbjerg ligger ved kysten mellem Jammerbugten og Vigsø Bugt, og byder på en helt formidabel udsigt. Her yngler den elegante mågefugl, Riden, i store kolonier, som giver mindelser til de færørske fuglefjelde. Under den tyske besættelse af Danmark i 1940-45 var Bulbjerg et stort fæstningsanlæg som led i Atlantvolden fra Spanien til Norge. På toppen af kalkbjerget kan I besøge en af kanonstillingerne, som er indrettet med en plancheudstilling om områdets natur og historie. Find et hotel med børnerabat og nyd en kør-selv ferie i det nordlige Danmark.

  Bulbjerg
  Oplev Bulbjerg på ferie med Risskov Bilferie.
 • Mors (44.1 km)

  Tag på familieferie i Danmark med Risskov Bilferie og oplev de mange spændende steder der gemmer sig rundt omkring. Nykøbing Mors er en af de mange skønne danske byer, der sagtens kan aflægges et besøg. Mors, også kendt som Limfjordens perle, er en ø, som forbindes over Thy via Vilsundbroen og fra Salling over Sallingsundbroen. Den 151 km lange kystlinje har ligesom Fur også de karakteristiske skrænter, med forskellige historiske lag og både forstenede dyr og planter og måske lidt koprolit. Mors kan også tilbyde en enestående natur og så er der det smukke Dueholm Kloster samt Moler Museet og Dansk Støberimuseum, som bestemt også fortjener et besøg. Find et billigt hotel hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til Mors.

  Mors
  Der er smukt på Mors, og det er ganske vist!
 • Vikingeborgen Aggersborg (51.9 km)

  Vikingeborgen Aggersborg er den største ringborg i Danmark. Den blev bygget af Harald Blåtand i år 980. Borgen blev brugt til at overvåge sejladser mellem Danmark og Norge. Vikingeborgen lå i datidens handelscentrum, hvor handelsskibe mellem Hanherred og Vesthimmerland havde travlt med at transportere varer.

  Vikingeborgen Aggersborg
  Mærk historiens vingesus på Vikingeborgen Aggersborg
 • Jesperhus (52.8 km)

  Tag hele familien med på ferie og besøg ferieparken på Mors, hvor Jungledyret Hugo bor. I Jesperhus Blomsterpark er dyrene fritgående, således at I kan komme helt tæt på dem. Læs mere om ferieparken her: http://www.jesperhus.dk.

  Jesperhus
  Vandhunde i alle aldre vil elske Jesperhus Feriepark
 • JyllandsAkvariet (62.7 km)

  Tag børnene med på en familieferie og kør-selv på sommerferie, efterårsferie eller vinterferie med Risskov Bilferie. Tag krabben, før den tager dig! Tør du holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet eller stryge en rokke over ryggen? Tag på kør-selv ferie og besøg rørebassinerne i JyllandsAkvariet, hvor kan du prøve alle tre. Du kan også tage med på ravsafari, guidet havnetur eller sælsafari med båd eller traktorbus.

  JyllandsAkvariet
  Kom helt tæt på dyrene i JyllandsAkvariet.
 • Fårup Sommerland (84.8 km)

  Med over 500.000 gæster årligt er Fårup Sommerland i top 10 over Danmarks mest besøgte attraktioner. Med alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland er forlystelsesparken et must med børn. Læs mere om jeres besøg på Fårup Sommerlands hjemmeside: www.faarupsommerland.dk.

  Fårup Sommerland
  En sjov dag for hele familien venter i Fårup Sommerland.
 • Aalborg (97.1 km)

  Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must, når I besøger Aalborg. I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade. Aalborg byder på et hav af seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo, Utzon Centret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

  Aalborg
  Aalborg er en særdeles levende by med kulturoplevelser, shopping og gode restauranter.
 • Vejlernes Naturcenter (28.9 km)

  Find en billig ferie til Vejlernes Naturcenter hos Rissov bilferie og kom afsted på et naturbesøg til Nordeuropas største ynglereservat for utrolig mange arter af fugle. Besøg Vejlernes Naturcenter midt på hovedvejsdæmningen A11, hvor I får et fint overblik over området og dets mangfoldige fugleliv. Ligeledes er der flere steder i Vejlerne opsat fugletårne og -skjul med kikkerter til de besøgende. Find et billigt weekendophold til Vejlernes Naturcenter og se de mange smukke fugle. Find en aktiv ferie fyldt med natur og dyreliv hos Risskov Bilferie.

  Vejlernes Naturcenter
  Se de mange smukke fugle ved Vejlernes Naturcenter.
Vis flere

Kort

Montra Hotel Hanstholm
Chr. Hansens Vej 2 7730 Hanstholm

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat