Miniferie på Montra Hotel Sabro Kro nær Aarhus

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Montra Hotel Sabro Kro

Tag på kroferie nær Aarhus og besøg de mange attraktioner i området.

God beliggenhed tæt på Aarhus
Udsøgt mad i restauranten
Hyggeligt hotel med 4-stjernet komfort
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Massage mod gebyr
 • Gratis parkering

Hotellet

Montra Hotel Sabro Kro har en god og rolig beliggenhed i den lille østjyske by, Sabro, bare 15 km. fra Aarhus. Her har I en helt perfekt base for en hyggelig miniferie, en romantisk parferie eller en familieferie på et flot og stilrent 4-stjernet hotel, hvor der er stor vægt på hygge, komfort og den personlige service.


Hotellet tilbyder

Hotellet er elegant indrettet og præges af en moderne nostalgi, som bidrager til den hyggelige atmosfære. Den korte afstand til Aarhus giver jer alletiders udgangspunkt for, at kombinere opholdet med lidt storbyferie i smilets by, som bugner af muligheder. Oplev alt lige fra ARoS, Den Gamle By, Tivoli Friheden og Moesgaard Museum, og nyd en ferie med masser af shopping og sightseeing i Aarhus.

Hotellet har sit eget motionsrum, hvor I kan få pulsen op under opholdet. I forbindelse med motionsrummet findes der også et wellness-rum, hvor I har mulighed for at nyde en dejlig omgang massage (bookes og betales lokalt på hotellet).

Hotellet er i løbet af året værter for en række intimkoncerter og således har prominente navne som Sanne Solomonsen, Tørfisk m.fl. optrådt på hotellet. Der er løbende lejlighed til at opleve disse og andre store kunstnere ganske tæt på. I løbet af året venter et spændende program med en række øvrige kunstnere, som kan opleves direkte på hotellet. Af og til huser hotellet også foredrag.

I hotellets restaurant er der lagt op til nogle ganske unikke smagsoplevelser med udsøgte smagsoplevelser i elegante omgivelser. Restauranten er kendt for sine høje standarder og maden er altid tilberedt med lokale råvarer. Den hyggelige stemning gør restauranten til det perfekte spisested for en romantisk middag.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Hotellet har 69 flotte værelser, som alle tilbyder et lækkert 4-stjernet komfortniveau. Værelserne er alle indrettet med eget badeværelse og udstyret med sofa eller lænestol, skrivebord, TV med satellit- og filmkanaler, komfortable twin beds, fransk altan, telefon samt kaffe- og tefaciliteter. 

Værd at se

 • Aarhus (13.9 km)

  Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse rundt i hele landet. Aarhus har mange plusser og er også kendt som 'smilets by', og her finder I et hav af kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder og gastronomiske oplevelser. I Aarhus kan I bl.a. besøge det flotte kunstmuseum Aros, gå en tur ved Moesgaard museum, besøge Tivoli Friheden eller Den gamle by. Ja, mulighederne er mange for en begivenhedsrig dag. I kan også tage en dag fyldt med shopping i byens utallige butikker og nyde en forfriskning på et cafébesøg. Find jeres sommerferie, vinterferie eller efterårsferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Aarhus med hele familien.

  Aarhus
  Aarhus er kendt for sin charme og er også kendt som 'smilets by'.
 • ARoS Aarhus Kunstmuseum (13.5 km)

  Hvis I vil holde ferie i Danmark, kan I bestille hotel i Aarhus og besøge ARoS Aarhus Kunstmuseum, som ligger i Aarhus centrum og er blandt de største Nordeuropæiske kunstmuseer med sine 10 etager fyldt med indtryk, farver og former. Museet udstiller kunst fra den danske guldalder og modernisme samt international nutidskunst. Der afholdes desuden en række særudstillinger, mens der også bliver skiftet flittigt ud i museets egen samling af 8.000 værker. Der er også masser af aktiviteter til de unge mennesker, gå på opdagelse i ´Kunstkassen´og bliv ven med en ´isme´, men det er kun om søndagen. Tag turen op i den ikoniske regnbue, designet af Olafur Eliasson, og nyd den smukke udsigt over Aarhus by igennem de karakteristiske regnbuefarver. Nyd de mange kunstværker og brug endelig den tid, det tager at gå rundt og udforske de smukke samlinger.

  ARoS Aarhus Kunstmuseum
  ARoS Kunstmuseum i Aarhus trækker mange besøgende i ferien.
 • Den Gamle By (12.7 km)

  Tag på en forrygende tidsrejse midt i Aarhus og besøg Den Gamle By, som er en helt unik oplevelse. Oplev mennesker, som de levede i slutningen af det 19. århundrede i det levende museum eller hvad med en tur i hestevognen? Besøg også den ældste del af Den Gamle By og nyd en ægte dansk minikøbstad med alt, hvad der hører til af boliger, butikker og værksteder. Bygningerne kommer fra byer i hele Danmark og er så blevet genopført på museet. På Festpladsen kan der spilles keglespil eller måske kunne en tur på stylter være et sjovt indslag. Prøv en tur i luftgyngerne eller i karrusellen.

  Den Gamle By
  En tur i Den Gamle By i Aarhus er altid en oplevelse, både til fods og med hestevogn.
 • Botanisk Have i Aarhus (12.6 km)

  Tag på bilferie i Danmark og besøg Botanisk Have i Aarhus med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller i nærheden og besøg den spændende 'have', som ligger umiddelbart op til 'Den gamle by' og dækker et areal på 21 hektar. Besøg de tropiske drivhuse, der indeholder planter fra fire forskellige klimazoner. Når det er tid til frokost eller kaffe, så aflæg et besøg Væksthusenes café i det tropiske hus. Så sørg for at nyde en dag i et botanisk paradis, midt i Århus. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på en kør-selv oplevelse til det spændende planterige, der også indeholder kødædende planter.

  Botanisk Have i Aarhus
  Besøg Botanisk Have i Aarhus.
 • Årslev (11.2 km)

  Tag på bilferie i Danmark og besøg den lille men charmerende Årslev som har været betegnet som en landsby i mange år, men er nu en vestlig bydel til Århus. Bebyggelsen, menes ifølge lokalhistorikeren August F. Schmidt, grundlagt i det 4. eller 5. århundrede og blev i 1203 kaldet Arsløf. Årslev er i dag næsten sammenbygget med bydelen Brabrand. Indtil kommunalreformen 1. april 1970 tilhørte den Brabrand-Årslev Sognekommune. Centralt ligger Årslev Kirke, der i Folkekirkens terminologi betegnes Sønder Årslev Kirke for at undgå forveksling med Årslev ved Randers. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse i Aarhus.

  Årslev
  Årslev er nok bedst kendt for sin smukke kirke.
 • Naturhistorisk Museum Aarhus (14.2 km)

  Der er fire store permanente udstillinger i museet samt skiftende særudstillinger, fyldt med oplevelser og spændende rejser rundt i naturens forunderlige verden. Kom tæt på dyrene på den afrikanske savanne, eller hvad med en tidsrejse igennem den danske natur, fra istiden og frem til i dag. Besøg udstillingen ´AnimaliA´, der giver et indtryk af dyrenes overlevelse, et besøg der giver et anderledes syn på evolutionen. Gå endelig ikke glip af ´Den Globale Baghave´, som er en interessant udstilling om den biologiske mangfoldighed. Naturhistorisk Museum Aarhus er landets næststørste af sin art og rummer over 5.000 forskellige dyr. Få en spændende introduktion til videnskabens resultater i den naturhistoriske forskning, og bliv overvældet over detaljerne i den spændende rejse i vores allesammens forunderlige natur.

  Naturhistorisk Museum Aarhus
  Der er fire store permanente udstillinger i museet samt skiftende særudstillinger
 • Moesgaard Museum (27.9 km)

  Oplev fortiden i skiftende tempi på Moesgaard Museum også kaldet MOMU. En attraktion af høj karat, hvilket gælder både udstillingerne, opsætningerne og den billedsmukke beliggenhed med udsigt til havet og skoven. Kom helt tæt på oldtiden og oplev på tæt hold de gigantiske gravhøje fra bronzealderen og våbenofringer fra jernalderen. Derefter kommer vikingetiden, hvor de besøgende kan følge en viking i datidens Aarhus. Besøg også Evolutionstrappen, som sender de nysgerrige gæster på en tur tilbage i tiden og muligheden for at møde deres forgængere med Lucy i spidsen, på ca. 3,2 mio. år, som den ældste. Der er endvidere løbende særudstillinger, som altid har en god fortælling på hjertet, og i det hele tage er MOMU en ganske enestående oplevelse, hvor det er svært ikke at blive forundret over evolutionens magi. Her er der noget at komme efter for hele familien, og slut eventuelt turen af med en skøn gåtur ned til vandet og nyd udsigten over Aarhus bugt.

  Moesgaard Museum
  Moesgaard Museum tæt ved Aarhus
Vis flere

Kort

Montra Hotel Sabro Kro
Viborgvej 780 8471 Sabro

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat