Miniferie på Montra Hotel Sabro Kro nær Aarhus

Dansk | DKK

Montra Hotel Sabro Kro

Tag på kroferie nær Aarhus og besøg de mange attraktioner i området.

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.7 / 5

Highlights

 • God beliggenhed tæt på Aarhus
 • Udsøgt mad i restauranten
 • Hyggeligt hotel med 4-stjernet komfort
3.436,-
3~8 dage fra
819,-

Inkl. halvpension

Miniferie nær Aarhus

3 dage
Fra 819,- / spar op til 911,-
SPAR
4 dage
Fra 1.219,- / spar op til 1.376,-
SPAR
5 dage
Fra 1.549,- / spar op til 1.911,-
SPAR
6 dage
Fra 1.919,- / spar op til 2.406,-
SPAR
7 dage
Fra 2.249,- / spar op til 2.941,-
SPAR
8 dage
Fra 2.619,- / spar op til 3.436,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet og parkering
Wild Offer

Montra Hotel Sabro Kro har en god og rolig beliggenhed i den lille østjyske by, Sabro, bare 15 km. fra Aarhus. Her har I en helt perfekt base for en hyggelig miniferie, en romantisk parferie eller en familieferie på et flot og stilrent 4-stjernet hotel, hvor der er stor vægt på hygge, komfort og den personlige service.

Hotellet tilbyder

Hotellet er elegant indrettet og præges af en moderne nostalgi, som bidrager til den hyggelige atmosfære. Den korte afstand til Aarhus giver jer alletiders udgangspunkt for, at kombinere opholdet med lidt storbyferie i smilets by, som bugner af muligheder. Oplev alt lige fra ARoS, Den Gamle By, Tivoli Friheden og Moesgaard Museum, og nyd en ferie med masser af shopping og sightseeing i Aarhus.

Hotellet har sit eget motionsrum, hvor I kan få pulsen op under opholdet. I forbindelse med motionsrummet findes der også et wellness-rum. 

Hotellet er i løbet af året værter for en række intimkoncerter og således har prominente navne som Sanne Solomonsen, Mads Langer m.fl. optrådt på hotellet. Der er løbende lejlighed til at opleve disse og andre store kunstnere ganske tæt på. I løbet af året venter et spændende program med en række øvrige kunstnere, som kan opleves direkte på hotellet. Af og til huser hotellet også foredrag.

I hotellets restaurant er der lagt op til nogle ganske unikke smagsoplevelser med udsøgte smagsoplevelser i elegante omgivelser. Restauranten er kendt for sine høje standarder og maden er altid tilberedt med lækre og friske råvarer. Den hyggelige stemning gør restauranten til det perfekte spisested for en romantisk middag.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 88 flotte værelser, som alle tilbyder et lækkert 4-stjernet komfortniveau. Værelserne er alle indrettet med eget badeværelse og udstyret med sofa eller lænestol, skrivebord, TV med satellit- og filmkanaler, komfortable twin beds, fransk altan, telefon samt kaffe- og tefaciliteter. 

Værelsestyper *

Standard dobbeltværelse

1 / 3
Standardværelserne er med 2 enkeltsenge og er lækkert indrettet med ”mini” walk-in garderobe. Derudover er der på værelserne en sofa med mulighed for ekstra opredning. Alle værelserne har eget bad og toilet, TV, skrivebord, elkedel til kaffe og te, strygejern samt fransk altan. Der er enkelte værelser, som tillader hund mod gebyr.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 2
Junior suiterne er med en stor dobbeltseng er lækkert indrettet med walk-in garderobe. Alle værelserne er med sofa inkl. sofabord, TV, skrivebord, Nespresso kaffemaskine og te samt strygejern. Junior suiterne har desuden en stor altan eller egen terrasse med stole og bord. Badeværelserne er med toilet, samt bruser, spabad og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Executive dobbeltværelse

1 / 2
Executive dobbeltværelserne er med 2 enkeltsenge og er lækkert indrettet med ”mini” walk-in garderobe. Derudover er der på værelserne en sofa med mulighed for ekstra opredning. Alle væreserne har TV, skrivebord, Nespresso kaffemaskine og te, samt strygejern samt fransk altan. Badeværelserne er med toilet, bruser, karbad og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Aarhus (14km)

Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse rundt i hele landet. Aarhus har mange plusser og er også kendt som 'smilets by', og her finder I et hav af kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder og gastronomiske oplevelser.

I Aarhus kan I bl.a. besøge det flotte kunstmuseum Aros, gå en tur ved Moesgaard museum, besøge Tivoli Friheden eller Den gamle by. Ja, mulighederne er mange for en begivenhedsrig dag.

I kan også tage en dag fyldt med shopping i byens utallige butikker og nyde en forfriskning på et cafébesøg. Find jeres sommerferie, vinterferie eller efterårsferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Aarhus med hele familien.

ARoS Aarhus Kunstmuseum (13.7km)

Hvis I vil holde ferie i Danmark, kan I bestille hotel i Aarhus og besøge ARoS Aarhus Kunstmuseum, som ligger i Aarhus centrum og er blandt de største Nordeuropæiske kunstmuseer med sine 10 etager fyldt med indtryk, farver og former. Museet udstiller kunst fra den danske guldalder og modernisme samt international nutidskunst. Der afholdes desuden en række særudstillinger, mens der også bliver skiftet flittigt ud i museets egen samling af 8.000 værker. Der er også masser af aktiviteter til de unge mennesker, gå på opdagelse i ´Kunstkassen´og bliv ven med en ´isme´, men det er kun om søndagen. Tag turen op i den ikoniske regnbue, designet af Olafur Eliasson, og nyd den smukke udsigt over Aarhus by igennem de karakteristiske regnbuefarver. Nyd de mange kunstværker og brug endelig den tid, det tager at gå rundt og udforske de smukke samlinger.

Den Gamle By (12.7km)

Tag på en forrygende tidsrejse midt i Aarhus og besøg Den Gamle By, som er en helt unik oplevelse. Oplev mennesker, som de levede i slutningen af det 19. århundrede i det levende museum eller hvad med en tur i hestevognen? Besøg også den ældste del af Den Gamle By og nyd en ægte dansk minikøbstad med alt, hvad der hører til af boliger, butikker og værksteder. Bygningerne kommer fra byer i hele Danmark og er så blevet genopført på museet. På Festpladsen kan der spilles keglespil eller måske kunne en tur på stylter være et sjovt indslag. Prøv en tur i luftgyngerne eller i karrusellen.

Botanisk Have i Aarhus (13.2km)

Tag på bilferie i Danmark og besøg Botanisk Have i Aarhus med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller i nærheden og besøg den spændende 'have', som ligger umiddelbart op til 'Den gamle by' og dækker et areal på 21 hektar. Besøg de tropiske drivhuse, der indeholder planter fra fire forskellige klimazoner. Når det er tid til frokost eller kaffe, så aflæg et besøg Væksthusenes café i det tropiske hus. Så sørg for at nyde en dag i et botanisk paradis, midt i Århus. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på en kør-selv oplevelse til det spændende planterige, der også indeholder kødædende planter.

Årslev (11.9km)

Tag på bilferie i Danmark og besøg den lille men charmerende Årslev som har været betegnet som en landsby i mange år, men er nu en vestlig bydel til Århus. Bebyggelsen, menes ifølge lokalhistorikeren August F. Schmidt, grundlagt i det 4. eller 5. århundrede og blev i 1203 kaldet Arsløf. Årslev er i dag næsten sammenbygget med bydelen Brabrand. Indtil kommunalreformen 1. april 1970 tilhørte den Brabrand-Årslev Sognekommune. Centralt ligger Årslev Kirke, der i Folkekirkens terminologi betegnes Sønder Årslev Kirke for at undgå forveksling med Årslev ved Randers. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse i Aarhus.

Naturhistorisk Museum Aarhus (13.9km)

Der er fire store permanente udstillinger i museet samt skiftende særudstillinger, fyldt med oplevelser og spændende rejser rundt i naturens forunderlige verden. Kom tæt på dyrene på den afrikanske savanne, eller hvad med en tidsrejse igennem den danske natur, fra istiden og frem til i dag.

Besøg udstillingen ´AnimaliA´, der giver et indtryk af dyrenes overlevelse, et besøg der giver et anderledes syn på evolutionen. Gå endelig ikke glip af ´Den Globale Baghave´, som er en interessant udstilling om den biologiske mangfoldighed. Naturhistorisk Museum Aarhus er landets næststørste af sin art og rummer over 5.000 forskellige dyr. Få en spændende introduktion til videnskabens resultater i den naturhistoriske forskning, og bliv overvældet over detaljerne i den spændende rejse i vores allesammens forunderlige natur.

Moesgaard Museum (22.5km)

Oplev fortiden i skiftende tempi på Moesgaard Museum også kaldet MOMU. En attraktion af høj karat, hvilket gælder både udstillingerne, opsætningerne og den billedsmukke beliggenhed med udsigt til havet og skoven. Kom helt tæt på oldtiden og oplev på tæt hold de gigantiske gravhøje fra bronzealderen og våbenofringer fra jernalderen. Derefter kommer vikingetiden, hvor de besøgende kan følge en viking i datidens Aarhus. Besøg også Evolutionstrappen, som sender de nysgerrige gæster på en tur tilbage i tiden og muligheden for at møde deres forgængere med Lucy i spidsen, på ca. 3,2 mio. år, som den ældste. Der er endvidere løbende særudstillinger, som altid har en god fortælling på hjertet, og i det hele tage er MOMU en ganske enestående oplevelse, hvor det er svært ikke at blive forundret over evolutionens magi. Her er der noget at komme efter for hele familien, og slut eventuelt turen af med en skøn gåtur ned til vandet og nyd udsigten over Aarhus bugt.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

601,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere

Scandic Bygholm Park Horsens

Inkl. dagens hovedret

Østjylland

Romantisk ophold

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x Hovedret udvalgt af køkkenchefen
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis lån af cykler
 • Gratis internet og parkering

299,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Autentisk herregård

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

Montra Odder Parkhotel

Inkl. halvpension

Østjylland

Ferie nær stranden

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis parkering

601,-
Fra kun
819,-

Vis kort

I hjertet af Østjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat