Miniferie i Hirtshals på Montra Skaga Hotel

Dansk | DKK

Montra Skaga Hotel

Ferie i Hirtshals med et væld af aktiviteter for hele familien

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.2 / 5

Highlights

 • Moderne 4-stjernet hotel
 • Havnestemning i Hirtshals
 • Skøn natur og mange oplevelser
1.413,-
3~7 dage fra
799,-

Inkl. halvpension

Storslået natur

3 dage
Fra 799,- / spar op til 435,-
SPAR
4 dage
Fra 1.189,- / spar op til 662,-
SPAR
5 dage
Fra 1.539,- / spar op til 929,-
SPAR
6 dage
Kun 1.919,- / spar op til 1.166,-
SPAR
7 dage
Kun 2.289,- / spar op til 1.413,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Wild Offer

Det 4-stjernede Montra Skaga Hotel ligger på toppen af Danmark i udkanten af den hyggelige havneby Hirtshals, bare 300 meter fra Vesterhavet og de hvide badestrande. Her har I et skønt udgangspunkt for en hyggelige miniferie med herlig natur, strandliv og masser af spændende muligheder indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder

Montra Skaga Hotel er et moderne hotel, som summer af liv og har en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Hotellets store foyer er indrettet med bar og behagelige sofagrupper, hvor I kan nyde hinandens selskab med en forfriskning. I forbindelse med baren finder I også et billardbord, hvor I kan udfordre hinanden til et spil. 

Under opholdet kan I tage en dukkert i hotellets indendørs swimmingpool, som er indrettet i et dejligt område med opvarmede lokaler.

Området hvor hotellet ligger giver jer kort afstand til den smukke nordjyske natur, som indbyder til vandre- og cykelture, og der findes også adskillige gode golfbaner lige i nærheden.

Hotellet ligger tæt på færgeterminalerne i Hirtshals, hvorfra der er færgeoverfart med Color Line, Smyril Line og Fjord Line til Norge.

Start dagen med en god dansk morgenmad, så I er klar til en dag fyldt med oplevelser. Fra hotellets panoramarestaurant kan I nyde en fantastisk udsigt over byens tage og havnen. Sæt jer til rette i restauranten, hvor I vil blive præsenteret for et dansk køkken baseret på årstidens råvarer.

Værelser

Hotellet råder over 108 rummelige og komfortable værelser, som alle er indrettet med eget badeværelse og udstyret med komfortable senge og TV. I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, terrasseværelser, familieværelser og businessværelser med dobbeltseng. Alle værelser er røgfri og det er muligt, at medbringe hund mod gebyr - husk dog altid at oplyse dette ved bestilling.


Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Standardværelserne er indrettet på hotellets 1. sal, og er ca. 25 m², indrettet med 2 enkeltsenge, sofabord, skrivebord/arbejdsplads, garderobe, TV, elkedel (kaffe/te) og store vinduer med dejligt lysindfald. Badeværelserne er med toilet, bruser og hårtørrer.

Dobbeltværelse

1 / 1
Standardværelserne er indrettet på hotellets 1. sal, og er ca. 25 m², indrettet med 2 enkeltsenge, mulighed for ekstra opredning på rullesenge, sofabord, skrivebord/arbejdsplads, garderobe, TV, elkedel (kaffe/te) og store vinduer med dejligt lysindfald. Badeværelserne er med toilet, bruser og hårtørrer.

Værelse med terrasse

1 / 3
Værelserne med terrasse er ca. 25 m² og ligger på stueplan. Alle værelserne er indrettet med 2 enkeltsenge, 2 lænestole sofabord, skrivebord/arbejdsplads, garderobe, TV, elkedel (kaffe/te) og terrassedør. Badeværelserne er med toilet, bruser og hårtørre. Mulighed for hunde. Tillæg opkræves.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Business dobbeltværelse

1 / 2
Business dobbeltværelserne er ca. 25 m², ligger på hotellets 1. sal, og er moderne indrettet med Continental dobbeltseng og usb stik ved sengebord, lænestol, sofa og sofabordbord, skrivebord/arbejdsplads, garderobe, TV, elkedel (kaffe/te) og store vinduer med dejligt lysindfald. Badeværelserne er med toilet, bruser og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Familieværelse

1 / 1
Familieværelserne på ca. 25 m² ligger alle i stueplan, og er indrettet med 2 enkeltsenge samt opredning på dobbelt sovesofa, 2 lænestole, sofabord, skrivebord/arbejdsplads, garderobe, TV, elkedel (kaffe/te) og terrassedør. Badeværelserne er med toilet, bruser og hårtørrer.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Nordsøen Oceanarium (0.7km)

Et besøg hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals byder på et spændende eventyr under havets overflade. 70 akvarier og mere end 6.500 fisk og andre havdyr, giver mulighed for, at bruge en hel dag i Nordeuropas største akvarium. Leg og læring er i fokus for alle aldre.

Hirtshals Fyr (2.7km)

På sommerferie eller familieferie i den nordlige ende af Danmark, bør man besøge Hirtshals Fyr, som er et imponerende bygningsværk. Fyret blev opført i 1862 og er 35 meter højt. Tag turen op ad de 144 trappetrin og nyd den storslåede udsigt over hav, kyst og land fra toppen af fyret.

Bunkermuseet Hirtshals (2.7km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder som gemmer sig i Hirtshals. Er I historisk interesserede, så er et besøg på Bunkermuseet helt oplagt. Museet er Danmarks eneste udgravede komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. verdenskrig, som er åbent for publikum. Tag på ferie i egen bil og oplev Bunkermuseet i eget tempo med hele familien. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

Tornby Gl Købmandsgård (7.1km)

Besøg Tornby Gammel Købmandsgår på en bilferie i Danmark. Kør-selv rundt i det ganske land og find oplevelser, børnevenlige hoteller og masser af seværdigheder hos Risskov Bilferie. En af dem er den 200 år gamle Købmandsgård er en spændende seværdighed for hele familien. I den gamle butik og landhandel bliver der handlet over disken fra 1860 og børn kan prøve gamle vægte, mens de voksne kan se på forskellige udstillinger. Tag på opdagelse i Nordjylland med Risskov Bilferie og kør-selv til Tornby Gl Købmandsgård.

Rubjerg Knude Fyr (26.6km)

Rubjerg Knude Fyr forventes at forsvinde ud i havet inden år 2020, så I skal skynde jer at opleve dette smukke fyr. Det er et unikt sted at opleve solnedgangen over havet på en klar aften.

Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit. (39.3km)

Milen er ca. 1000 meter på hver led, indeholder 3,5 millioner m3 sand, er op til 40 meter høj og dækker et areal på ca. 2 kvadratkilometer - og så vandrer klitten 15 meter årligt mod nord-øst.

Nyd en gåtur til toppen af milen, hvor en rigtig smuk udsigt venter.

Fårup Sommerland (49.1km)

Med over 500.000 gæster årligt er Fårup Sommerland i top 10 over Danmarks mest besøgte attraktioner. Med alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland er forlystelsesparken et must med børn.

Læs mere om jeres besøg på Fårup Sommerlands hjemmeside: www.faarupsommerland.dk.

Skagen (48.8km)

I Skagen, hvor to have mødes, er der oplevelser for alle hele året rundt. I Skagen finder I nogle af Danmarks skønneste og mest hvide sandstrande, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Himmerland

Limfjorden

Minipris til Aars

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

793,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Rebild Bakker

Inkl. halvpension

Nordjylland

Vintertilbud 2022

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

279,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Sport og Natur Oplevelse

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat

Løgstør Parkhotel

Inkl. halvpension

Limfjorden

Miniferie i Løgstør

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe og te
 • Gratis internet og parkering

459,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Wellness ved Limfjorden

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat