Kør-selv til Pension Zum Harzer Jodlermeister med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Zum Harzer Jodlermeister

I det naturskønne Harzen ligger Pension Zum Harzer Jodlermeister

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Der er live underholdning med musik
 • Skøn og hjemlig atmosfære, perfekt til afslapning
 • Dejligt roligt område midt i naturskønne omgivelser
1.823,-
3~8 dage fra
599,-

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Oplev naturen i Harzen

3 dage
Fra 599,- / spar op til 534,-
SPAR
4 dage
Fra 879,- / spar op til 801,-
SPAR
5 dage
Fra 1.119,- / spar op til 1.109,-
SPAR
6 dage
Fra 1.359,- / spar op til 1.416,-
SPAR
7 dage
Fra 1.499,- / spar op til 1.824,-
SPAR
8 dage
Fra 1.649,- / spar op til 1.771,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x massage (elektrisk massagebriks)
 • 1 velkomstdrink
Risskov Pakken
Pension Zum Harzer Jodlermeister har en skøn beliggenhed i Midttyskland i den lille by Altenbrak, ikke langt fra Thalen og ca 80 km sydvest for Magdeburg. Hotellets dejlige placering midt i den skønne natur i Harzen gør det til et eftertragtet sted at overnatte, især hvis der står aktiv- eller afslapningsferie på ønskelisten over mulige tidsfordriv på ferien.

Hotellet tilbyder

Pension Zum Harzer Jodlermeister er det perfekte sted at holde ferie og få slappet af samtidig. Her styrer I selv tiden, om det er at nyde freden på terrassen med en god bog, spille lidt bordtennis eller at tage på vandreture i det naturskønne område. Der er mere end rigeligt at tage sig til.
Start dagen med morgenbuffeten i restaurant Theodor Fontane og senere på dagen byder restaurant Cecile på gode traditionelle retter. I sommermånederne kan der grilles udenfor og der er også sørget for underholdning med hotellets ejer, Andreas Knopf, der både spiller og synger et repertoire af sange fra området.

Når I booker hotellet hos Risskov Bilferie, er der også inkluderet en massage, som afvikles på hotellets elektroniske massagebriks, og det kan være rart efter en lang tur på de smukke vandrestier. Der tilbydes også roomservice, og hvis I mangler råd og vejledning, kan receptionen hjælpe jer med muligheder og bud på aktiviteter. 

Der er ikke langt til charmerende byer som Thale og Quedlinburg som er på UNESCOS Verdensarvsliste og der er ingen tvivl om at børnene vil sætte pris på en tur til Pullman City Harz, en ægte Westernby med masser af drama midt i Harzen.

Værelser

Det hyggelige gasthof blev renoveret i 1999 og har i dag 25 værelser, der alle har eget badeværelse med hårtørrer. Der er også satellit-TV samt telefon på værelserne. I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, hvor sidstnævnte også kan udvides med en ekstra opredning.

Parkeringspladsen ligger 200 m fra hotellet.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelserne har satellit-tv og eget badeværelse med brusebad og håndklæder. Værelserne er ikke-ryger værelser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelset har eget badeværelse med brusebad og håndklæder, opholdsområde og satellit-tv. Værelserne er ikke-ryger værelser. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

420 km fra
Puttgarden, Tyskland
440 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
440 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Quedlinburg (26.1km)

Denne middelalderby har en spændende historie, der går helt tilbage til det første årtusindskifte. Byen er på UNESCO´s verdensarvsliste på grund af de helt fantastiske og velbevarede bindingsværkshuse, toppede brostensgader og gyder, der snor sig rundt i den gamle bydel, som også byder på arkitektonisk kræs i verdensklasse. Her er der mulighed for at se forskellige stilarter fra længst forsvundne epoker, og der fremvises byggeteknikker i et væk, som et visuelt tag-selv-bord. Midt i byen ligger den smukke romanske Skt. Servatius-kirke, som også fik betydning rent politisk, da det efter sigende var her Kong Heinrich I blev kronet – han blev begravet i år 936. Byen har omkring 26.000 indbyggere. Det årlige julemarked afholdes fra november og julemåneden ud og er flere gange blevet kåret som et af de smukkeste julemarkeder i Sachsen-Anhalt.

Schierke (28.9km)

Den lille landsby midt i Harzen rummer omkring 900 indbyggere og ligger ved den skønne Harzen nationalpark lige midt i det prægtige Tyskland. Schierke er placeret omkring 600 meter over havets overflade og leder direkte videre op til Bloksbjerg. Landsbyen ligger i dalen ved floden “Kalte Bode” og er et meget besøgt sted, både på grund af den smukke beliggenhed, men så bestemt også takket være de mange muligheder for friluftsliv, som de omkringliggende bjerge og parker tilbyder. Der er nemlig rig mulighed for vandre- og cykelture i den smukke natur. Parken dækker 24.700 hektar og det kan derfor være en god idé at have forberedt et par ture hjemmefra, da det er et stort område.

Ballenstedt (29.9km)

Tag på en bilferie til Ballenstedt, som også i 2010 blev udmærket med betegnelsen ”Statsligt anerkendt rekreationssted” ved blandt andet at have en fremragende beliggenhed med gode vejrforhold samt cykelruter, et lukket net af vandreveje samt gode tilbud om sports- og fritidsaktiviteter. Så der er også gode muligheder for at familien kan få sig en aktiv ferie. Den charmerende by har alt, hvad der forventes af en lille tysk by og der er muligheder for indkøb, små restauranter og udskænkningssteder, smukke terrasser og i midten af byen ligger “Generationernes plads”, som er et skønt fritids- og afslapningsområde, hvor hele familien kan hygge sig i de dejlige naturlige omgivelser.

Falkenstein Slot (41km)

Falkenstein Slot placeret på den smukke bakketop i Selketal. Hele området er et naturreservat med mulighed for flere gode vandreture. Borgen blev bygget mellem 1120 og 1150 og hører til en af de mest befæstede borge i Harzen. Dens strategiske placering på toppen af den 320 meter høje bakke gjorde borgen utrolig svær at indtage, og trods flere forsøg lykkedes det heller aldrig. I dag fungerer borgen som et museum, som er et yndet turistmål, da området er en del af den Romanske Vej, som er en smuk ottetalsrute med centrum i Magdeburg og som forbinder de betagende romanske monasterier, katedraler og slottet bygget mellem 950 og 1250 og som samtidig repræsenterer starten på kristendommen i denne del af Tyskland. Den 1.000 km lange rute byder på over 72 bygninger over 60 forskellige steder i ottetallet.

Badelandet Vitamar (49.4km)

Tag til badeland i Vitamar og prøv en billig kør-selv ferie i Tyskland. Vitamar tilbyder masser af sjov for børn og teenagere. Her finder I et stort svømmebassin med kunstige bølger og vandrutsjebanen "Black Hole" med imponerende lys-, video- og lydeffekter. Udover det tilbyder hallen også brændingsbølger som ved havet, en vandpark med vandkanal, boblebad, romersk dampbad, helårs-udvendig svømmebassin samt et vandfald til både store og små gæster. Vandtemperaturen ligger på 28-31°C, mens den ligger på 33 °C i børneparadiset og 35 °C i boblebadene. Hvis I har brug for at slappe lidt af efter den megen aktivitet i badelandet, kan I tage i saunalandskabet. Her er der både finske saunaer, en bio-sauna og meget mere. I badelandet Vitamar skal der betales entré.

Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, så se om der ikke skulle være et hotel tæt på badeland Vitamar, og nyd lidt kvalitetstid med hele familien.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Aparthotel Panoramic

All inclusive ophold

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • 2 x let frokost + kaffe og kage
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

194,-
Fra kun
1.569,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat