Weekendophold i Nordjylland på Phønix Hotel Brønderslev

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Phønix Hotel Brønderslev

Bestil hotelophold i Brønderslev og oplev Nordjyllands mange seværdigheder

Meget inkluderet til helt uhørt lave priser
Beliggende midt i Brønderslev ved gågade og caféer
Tæt på de mange seværdigheder i Nordjylland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Tag til Brønderslev, hvor I har masser af muligheder for at komme ud i det blå, shoppe, udforske historien eller bare hygge jer og slappe af. Hotellet ligger centralt i Brønderslev, tæt på shopping, caféer og kirken, som er byens største kulturarv. Hotellet ligger kun 25 km. fra Aalborg, hvor I kan tage på café, restaurant eller shoppe i de mange specialforretninger og butikskæder. Området omkring Brønderslev byder på et utal af smukke og spændende oplevelser med alt fra natur og strande til seværdigheder og byer. 

Hotellet tilbyder

Hotel Phønix Brønderslev ligger centralt i Brønderslev og herfra kommer I nemt til de mange seværdigheder i Brønderslev og omegn. På hotellet finder I en restaurant og en bar. Hotellet er ikke egnet for gangbesværede.

Værelser

Værelserne er indrettet med eget bad/toilet, TV,  WIFI, føntørrer. Enkelte værelser har også skrivebord. Der er ikke værelser i stueetagen og alle værelser er ikke-ryger.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket søndag efter morgenmaden og der serveres ikke aftensmad denne dag. Som erstatning vil I få en flaske vin (pr. værelse) serveret på værelset.

Receptionen er lukket hele søndag og et nøglekort kan findes i en hvid kuvert ved receptionen.

Aftensmad serveres i tidsrummet 18:00-19:30.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Ønsker I at tjekke ud senere end kl. 11.00 er dette muligt ved aftale med hotellet og mod gebyr på 250 kr. pr. værelse.:

Vis flere

Værd at se

 • Rhododendronparken i Brønderslev (0.6 km)

  Brønderslev huser Nordeuropas største rhododendronpark med over 10.000 rhododendronplanter og når de blomstrer i maj og juni, er det et fantastisk syn krydret med den skønne duft af de mange smukke og forskellige typer. I den Runde Pavillon, som ligger i parken, afholdes der både koncerter, markeder og mange andre spændende begivenheder.

  Rhododendronparken i Brønderslev
  Brønderslev huser Nordeuropas største rhododendronpark
 • Vildmosemuseet (2.0 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder der gemmer sig rundt om i det ganske land. En af dem er Vildmosemuseet, som er et kulturhistorisk egnsmuseum, der fortæller om Store Vildmose og Brønderslevs historie; om mose- og landbrug og flynedstyrtningen i mosen under 2. verdenskrig samt om købstaden Brønderslevs udvikling. Find en billig sommerferie og familievenlige rejser hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på en kør-selv oplevelse i Nordjylland.

  Vildmosemuseet
  Spændende gamle redskaber på Vildmosemuseet.
 • Fårup Sommerland (19.7 km)

  Med over 500.000 gæster årligt er Fårup Sommerland i top 10 over Danmarks mest besøgte attraktioner. Med alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland er forlystelsesparken et must med børn. Læs mere om jeres besøg på Fårup Sommerlands hjemmeside: www.faarupsommerland.dk.

  Fårup Sommerland
  En sjov dag for hele familien venter i Fårup Sommerland.
 • Løkken (20.1 km)

  Tag på bilferie i Danmark med Risskov Bilferie og find billige og børnevenlige hoteller til turen. Kør-selv til Løkken i Vendsyssel på badeferie, hvor stranden er også er et populært sted for fiskeri, windsurfing og lange gåture langs vandet. Find en billig rejse til Løkken hos Risskov Bilferie og bestemt selv farten på ferien. 

  Løkken
  Tag surfbrættet med til Løkken.
 • Voergaard Slot (27.8 km)

  Se et af Danmarks bedst bevarede renæssanceslotte, Voergaard Slot, der er et smukt slot fra 1500-tallet med kostbare kunstskatte og en smuk park. På slottet findes en omfattende og enestående samling af europæisk kunst og indbo, heriblandt værker af Goya, Rubens, Raphael og El Greco, samt klenodier fra bl.a. Napoleon I, Louis XIV, Louis XVI og Marie-Antoinettes personlige indbo. Hør historien om den herskesyge slotsfrue Ingeborg Skeel fra 1580, der kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på både store og små. Se fangekælderen, mød spøgelserne og find blodpletten, der ikke kan vaskes af. 

  Voergaard Slot
  Bag den brede voldgrav og de tykke mure finder I Danmarks smukkeste renæssanceslot, Voergaard Slot
 • Rubjerg Knude Fyr (29.0 km)

  Rubjerg Knude Fyr forventes at forsvinde ud i havet inden år 2020, så I skal skynde jer at opleve dette smukke fyr. Det er et unikt sted at opleve solnedgangen over havet på en klar aften.

  Rubjerg Knude Fyr
  Rubjerg Knude Fyr, det er et unikt sted at opleve solnedgangen over havet på en klar aften.
 • Lindholm Høje Museet (29.8 km)

  Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom på en familieoplevelse rundt i det ganske land. Der er også kroophold samt weekendophold for hele familien, så tag et kig på kortet og se hvor kør-selv ferien skal afholdes. Går turen til Aalborg og omegn så er Lindholm Høje Museet bestemt et besøg værd. Det historiske museum ligger i Nørresundby, ved gravpladsen Lindholm Høje. Museet beskriver gravpladsen og de mange grave fra jernalderen og vikingetiden og indeholder arkæologiske fund fra området. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en aktiv ferie rundt i Danmark.

  Lindholm Høje Museet
  I Aalborg finder I et af Nordens fineste oldtidsminder, Lindholm Høje, der består af grav- og bopladser fra både jernalderen og fra vikingetiden.
 • Aalborg (31.7 km)

  Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must, når I besøger Aalborg. I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade. Aalborg byder på et hav af seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo, Utzon Centret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

  Aalborg
  Aalborg er en særdeles levende by med kulturoplevelser, shopping og gode restauranter.
Vis flere

Kort

Phønix Hotel Brønderslev
Bredgade 17-19 9700 Brønderslev

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi prøvede for første gang sidste år at bestille hos Risskov Bilferie og var oven ud tilfredsee .Så da ferie skulle bestemmes i år var vi ikke sent til igen at bruge risskov Bilferie og også denne gang overgik de vores forventninger. Vi fik en dejlig ferie, godt værelse og dejlig mad( hotel Phønix Bøndeslev) igen problemer selv da jeg måtte skrive til jer og jeg til at sende de forskellige papirer da vores printer døde ude ekstra omkostninger. I er altså bare søde, mange stjerner og smileyer fra os..."
  Sus og Gudmund Olesen fra Nørre Nissum

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Plus værelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat