Kør-selv ferie til Göteborg og bo på Quality Hotel 11

Dansk | DKK

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen

Bo i rare omgivelser med udsigt over vandet i Göteborgs havn

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggelige omgivelser tæt på vandrestien langs havnen
 • Skøn morgenbuffet inkluderet i opholdet
 • Wellnessafdeling med sauna, hot tub og skøn udsigt
263,-
3~4 dage fra
789,-

4 stjernet ophold i Gøteborg

Miniferie nær centrum

3 dage
Fra 789,- / spar op til 198,-
SPAR
4 dage
Fra 1.149,- / spar op til 264,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aftenens ret
 • Gratis internet
 • Adgang til motion og afslapningsområde
Risskov Pakken

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger direkte ved Eriksbergs gamle bådgård i Göteborg og har en fantastisk udsigt over vandet. Her bor I i rolige omgivelser med fine vandrestier langs kajen. På trods af de rolige omgivelser går det nemt og hurtigt at komme ind til byen og byfærgen ’Älvsnabben’ stopper lige ude foran hotellet. Her har I en god base både for en hyggelig weekendtur eller en familietur til Liseberg.

Hotellet tilbyder

Quality Hotel 11 er et moderne hotell indrettet i skandinavisk design, og er roligt beliggende ved Eriksbergs gamle bådgård i Göteborg. Der er gode offentlige transportforbindelser til og fra hotellet enten med bus eller med Älvsnabben; en båd som sejler jer fra hotellet og ind til byen.

Hver morgen serveres en stor og herlig morgenbuffet med mange forskellige muligheder og økologiske produkter. Hotellet tilbyder også gluten- og laktosefrie alternativer. Morgenmaden serveres på hverdage kl. 06.30 - 09.30 og i weekender kl. 07.30 - 11.00.

Hotellets restaurant, som hedder ’Kök & Bar 67’, tilbyder en god service og har en enestående udsigt over Göteborgs havn med gulv til loft vinduer. Restauranten er populær så det kan anbefales at reservere bord.

I hotellets lobby finder I også Lounge 24, som er døgnåben og tilbyder et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre fornødenheder.

Hotellet har en wellnessafdeling som ligger på 9. etage øverst i huset. Her finder I træningsudstyr og sauna. På terrassen finder I også en såkaldt hot tub, som er en stille pool med plads til op til otte personer. Herfra har I en skøn udsigt over vandet, byen og kranerne. Wellnessafdelingen er åben hver dag kl. 06.00 - 12.00 og kl. 15.00 - 22.00 med forbehold for ændringer. Det er også muligt at bestille massage mod betaling.

Hotellet er kontantfrit, hvilket betyder at der kun kan betales med kort.

Værelser

Hotellet har 259 værelser som alle er indrettet i skandinavisk design med parketgulv. Alle værelserne har eget bad og toilet, skrivebord, hårtørrer og TV.

Standard dobbeltværelserne har enten dobbeltsenge eller to separate enkeltsenge.

Kæledyr er velkomne på hotellet mod et gebyr, og skal helst meldes forud.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelserne er dekoreret i skandinavisk design med parket gulve. De er møbleret med en 160 cm seng til en person.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelserne er dekoreret i skandinavisk design med parket gulve. De er møbleret med en 160 cm seng. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

8 km fra
Göteborg, Sverige
230 km fra
Helsingborg, Sverige 
320 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ostindien-fareren Göteborg (0.4km)

Dette skib er verdens største aktive træskib. Skibet er en kopi af den ostindienfarer, som ved hjemkomsten fra Kina i 1745 sank lige udenfor indsejlingen til Göteborg. Selvom det er en kopi, har det været i Indien og på flere ekspeditioner rundt omkring i Europa.

I 2010 deltog skibet i festlighederne omkring kronprinsesse Viktorias bryllup.

Gøteborg (6.8km)

Tag en dag ud af kalenderen, besøg Gøteborg og nyd alt hvad denne Sveriges anden største by har at byde på. I kan slentre langs Avenyn, spise god mad, få en kop kaffe og kigge ind i de hyggelige butikker. I kan også tage en tur ud i skærgården med en af de mange passagerbåde eller besøge Nordens største forlystelsespark Liseberg. Tag familien med på en kør-selv storbyferie til Gøteborg og oplev de mange spændende attraktioner og seværdigheder som Sveriges vestkyst kan byde på.

Volvo Museum (6.4km)

I 1970'erne var Volvo faktisk Sveriges største eksportvare næst efter Abba.... Mamma mia !!

Har I bare en lille smule interesse i køretøjer på 4 hjul, så kig indenfor på museet, som er med til at fortælle historien om svenskerne og Sveriges samfundsudvikling fra 1927 og frem til i dag. I gavebutikken kan I sågar købe en lille bid af Volvo med hjem - legetøjsbiler, bøger og reklameartikler.

Der er naturligvis gratis parkering udenfor museet.

Saltholmen (7.4km)

Det perfekte udgangspunkt for at opleve Göteborgs underskønne skærgård, må siges at være Saltholmen. Der går mange både fra byens færgeterminal til denne ø. Båden sejler også ud til andre øer som Stjyrsjö, Vrangen og Brännö. Samtlige af øerne er bilfrie, så I kan opleve skærgårdens flotte landskab uden at tænke på trafik. I sommermånederne er der også gode badeforhold, f.eks. på Aspholmen, der er Saltholmens badestrand. I kan købe billetter til færgerne ved færgeterminalen.

Fiskemarkedet Feskekörka (8.1km)

Feskekörka blev indviet den 1. november 1874 og er designet af Göteborgs daværende byarkitekt, Victor von Gegerfelt. Bygningen kendes på sin karakteristiske, spidse tagkonstruktion, som da den blev bygget blev set som et særligt futuristisk byggeprojekt. I 1910 blev fiskeauktionen flyttet fra Feskekörka til den nye fiskerihavn. Siden har Feskekörka udviklet sig til et af Sverige førende steder for salg af frisk fisk og skaldyr og er i dag et af Göteborgs mest kendte varemærker og berømte attraktioner.

Gøteborgs Skærgård (8.1km)

Gå ikke glip af en tur ud til Gøteborgs Skærgård, hvis bilferien går til den svenske vestkyst. Den smukke natur, de maleriske gyder, dejlige strande, fantastiske naturreservater og de hyggelige vandreture er blot en del af de mange muligheder som Gøteborgs Skærgård byder på. Øgruppen består af omkring tyve øer og der er masse af oplevelser der ligger og venter. Tag bilfærgen fra Hjulvik til nogle af de nordlige øer som for eksempel Björkö, Hönö og Öckerö. Fra Saltholmen er det muligt at komme over til Styrsö, Brännö, Donsö og Vrångö, som er en del af skærgårdens mere sydlige øer. Både færger og busser er offentlig transport, hvilket gør det ment at krydse over til øerne og nyde den smukke natur på øerne.

Paddan-bådene (7.2km)

Find en billig ferie i Sverige hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser i Göteborg. En god måde at opleve byen på er ved at tage en guidet tur på Paddan-bådene og se Göteborg fra vandet. Paddan-bådene er hop-on-hop-off både, som tager jer rundt i kanalsystemet og havnen. Bådene er tilgængelige på de varme årstider, men der findes også særlige afgange omkring jul.

Den Botaniske Have i Göteborg (7.4km)

Den fremragende botaniske have i Göteborg er et paradis for haveelskere Haven allerede åbnet i 1923, og er en af de største af sin art. Der kan I nyde 175 hektar af planter, både i det fri og i de mange væksthuse. Tag et kig på havens samling af tropiske orkideer, kødædende planter og det sjældne Påskeø-træ, som uddødt i sit naturlige miljø. Gå en tur i klippehaven og nyd duften af urtehaven. Mere end en halv million mennesker besøger hvert år denne smukke park, så det er et af Sveriges mest populære besøgsmål.

http://www.botaniska.se/

Saltholmen (8.7km)

Saltholmen är en perfekt utgångspunkt för att uppleva Göteborgs vackra skärgård. Från färjeterminalen går otaliga skärgårdsfärjor mot mysiga öar som Styrsjö, Vrången och Brännö. Samtliga av skärgårdsöarna är bilfria och är perfekta utflyktsmål för att njuta av skärgårdens vackra natur. Under sommarmånaderna kan man även passa på att ta sig ett havsdopp vid Aspholmen som är Saltholmens badplats. Det går enkelt att ta sig hit med spårvagnslinje 11. Som biljett till skärgårdsbåtarna gäller västtrafik-kortet och det går också bra att köpa biljetter i färjeterminalen.

Liseberg Forlystelsespark (8.8km)

Find en billig ferie i Sverige og besøg den dejlige by Gøteborg på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie. Når man tænker på Gøteborg, kommer man straks til også at tænke på Liseberg. Det er Nordens størstes forlystelsespark, og her findes masser af oplevelser for hele familien. Om foråret kan I f.eks. nyde Vestsveriges største havemesse, Lisebergs Trädgårdsdagar. Gennem hele sommerperioden er der masser af forlystelser, attraktioner og underholdning samt de berømte og nuttede Liseberg kaniner. I kan også nyde et måltid på en af parkens mange restauranter eller caféer.

At opleve Liseberg er et must – uanset alder. Find børnevenige hoteller og planlæg en billig sommerferie til Gøteborg og omegn med Risskov Bilferie.

Operaen i Göteborg (6.3km)

Den moderne opera i Göteborg, som ligger på Lilla Bommen i havnen, blev indviet i 1994. Operaer, musicals og balletter afløser hinanden. Arkitekten bag den moderne skabelse er Jan Izikowitz, og bygningen er inspireret af operaverdenen, men bærer også et maritimt præg.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Clarion Collection Hotel Odin

Ophold i standard dobbeltværelse

Gøteborg

Miniferie i Göteborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

198,-
Kun
969,-

Vis kort

Overnat centralt i Göteborg med Risskov Bilferie

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 25% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Best Western Hotel Carlia

Inkl. dagens ret

Vestkysten

Centralt i Uddevalla

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Højryg burger
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

381,-
Kun
869,-

Vis kort

Nyd Bohusläns fantastiske natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 50% rabat