Miniferie på Revsnes Hotell

Dansk | DKK

Revsnes Hotell

Tag på ferie i Setesdalen kun en times kørsel fra Kristiansand.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Idyllisk beliggenhed ved Byglandsfjorden
 • Traditionelt hotel omgivet af smuk natur
 • Spændende aktivitetstilbud til både voksne og børn
772,-
3~5 dage fra
1.089,-

Inkl. halvpension

Smukke Norge

3 dage
Kun 1.089,- / spar op til 266,-
SPAR
4 dage
Kun 1.629,- / spar op til 519,-
SPAR
5 dage
Kun 2.169,- / spar op til 772,-
SPAR
* Pris pr. person i Økonomi værelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Lige ved søen Byglandsfjorden
Risskov Pakken

Revsnes Hotel ligger idyllisk ved Byglandsfjorden. Et hotel rigt på traditioner omgivet af flot natur samt mange spændende oplevelser og aktivitetstilbud for både store og små. Hotellet ligger langs den norske hovedvej Rv9, så det er også et praktisk stop på vejen for videre færd gennem Setesdalen. 

Hotellet tilbyder

Hotellets gæster kan nyde en god morgenmad, som serveres mellem klokken 07:30 og 10:00 fra mandag til fredag og mellem klokken 08:00 og 11:00 på lørdage og søndage.

Restauranten på hotellet ligger med skøn udsigt mod haven og Byglandfjorden. Her kan I nyde god mad og drikke i en hyggelig atmosfære. Indretningen er holdt i en traditionel, klassisk stil med billedkunst, som skildrer Setesdalens historie. Restauranten er åben hver dag mellem klokken 13:00 og klokken 21:00. Navnet på restauranten er Birgits Storstue, hvilket er en gestus til hotellets grundlægger. I tillæg til restauranten har hotellet et hyggeligt lobbyområde med sofaer og pejs, et lille bibliotek og en flot terrasse. Terrassen har varmelamper og tæpper, hvis det skulle blive koldt hen på aftenen. Hotellet har ved indgangen også en lille pub med billardbord.

Værelser

Alle værelserne på hotellet er røgfrie. Værelserne har eget badeværelse med enten badekar eller brusekabine og byder derudover på TV, elkedel og et lille udvalg af kaffe, te og kakao. Flere af værelserne har en flot udsigt over havnen og Byglandsfjorden.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

70 km fra
Kristianssand, Norge
200 km fra
Larvik, Norge
220 km fra
Stavanger, Norge
400 km fra
Bergen, Norge
500 km fra
Göteborg, Sverige
600 km fra
Øresundsbroen
625 km fra
Helsingborg, Sverige 

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Trollaktiv (5.5km)

Tim Davis startede Troll Mountain i 1993 efter 14 års erfaring i det britiske militær. Den militære karriere var baseret på idræt og friluftsliv med base både i de sydlige tyske Alper og i Norge. I firmaets spæde begyndelse drejede det sig om skiturisme og vinteraktiviteter, men i sommeren 1994 blev der investeret i en raftingflåde og 8 kanoer.

Deres rige aktivitetsudbud tæller blandt andet rafting, familierafting, SUP, pro-rafting, riverboard, bjergbestigning/rappelling, 10 meter høj klatrevæg, klatrepark, kajak på floden, bæver og elgsafari, battlefield live, øksekastning, pil og bue, kanotur, mountainbike samt en fiskeskole. De har åbent hver dag fra midten af april til slutningen af oktober.

Udsigten ved Landeskogen Bygland (8.5km)

Udsigten ved Landeskogen Bygland, som man kan gå til fra parkeringspladsen ved Årdal, åbnede i 1916. Stierne blev dengang lavet således patienterne fra Landeskogens Peace Center kunne nyde den flotte natur. Stien op til Udsigten er let tilgængelig med flot udsigt over Byglandsfjorden. Turens varighed er estimeret til at tage 2 timer i let skovterræn.

Landeskogen Peace Center (8.5km)

Tag på bilferie i Norge og oplev den smukke natur og de mange små men spændende seværdigheder. Det gælder dog ikke for Landeskogen Peace Center, som er pænt stort. Find børnevenlige hoteller i området og besøg Landeskogen som oprindeligt var beregnet til patienter med tuberkulose. I 1962 tog man stedet i brug som center for psykisk udviklingshæmmede, og i de senere år har man brugt det som et politisk fredscenter. Læg vejen forbi på kør-selv ferie i Norge og oplev den spændende bygning på nært hold. Der er flere familievenlige rejser til Norge at vælge imellem hos Risskov Bilferie, så start med at planlægge en billig sommerferie eller vinterferie med bilen og familien.

Mineralparken (14km)

I Mineralparken finder I en spektakulær stensamling. I disse grotter glitrer nogle af verdens flotteste sten, som hele oplevelsesparken tager udgangspunkt i. Alle børn får et skattekort, når de ankommer, som de kan bruge til at gå på skattejagt i tunnelen. Parkområdet uden for er også et herligt sted at opholde sig med blomster, træer og stenskulpturer.

Vraget af det britiske bombefly i Bygland (25.3km)

Den 8. september 1941 fløj et 4 B17c bombefly fra England for bombetogter mod tyske skibe i Oslo. Desværre blev et af flyene angrebet af to tyske jagerfly, og styrtede derfor ned i Songedalslia på vestsiden af Byglandsfjorden. Hele mandskabet omkom og er nu begravet på Bygland kirkegård. Man kan se vraget fra flyet omkring Mele kraftstasjo, en tur der tager ca. 2 til 4 timer. Turen går igennem et flot norsk terræn og ikke langt fra vraget, er der en flot udsigt fra fjeldsiden.

Bjoren Dampbåt (25.1km)

Find børnevenlige hoteller i Norge hos Risskov Bilferie og få en tur med dampskibet Bjoren som er et gammelt dampskib, som har forbundet byer ved Byglandsfjorden siden 1897. I dag bruges den populære familiebåd mest om sommeren af turister, som ønsker at nyde den dejlige, norske natur på tætteste hold. En tur med dampskibet tager ca. 2 timer. Tag på ferie i egen bil og oplev Norges naturlige skattekammer med Risskov Bilferie.

Dyreparken i Kristiansand (77.9km)

Dyreparken i Kristiansand er en af Norges største familieattraktioner med en komplet oplevelsespakke for hele familien. Parken har åbent hver dag hele året og byder også på steder man kan lege og lære. Årligt besøger over en million gæster parken hvert år. I finder mere end 150 dyrearter fra den vilde norske natur og resten af verden samt en række børneattraktioner baseret på Torbjørn Egners fortællinger såsom Dyrene i Hakkebakkeskoven og Folk og røvere i Kardemomme by.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Fårup Skovhus

Inkl. halvpension

Nordjylland

Minipris til Nordjylland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenkomplet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

306,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Ideelt til familieferie i Nordjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hankø Hotell & Spa

Inkl. halvpension

Oslofjorden

Spaophold i Oslofjorden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Adgang til fitness og wellness
 • Gratis internet

752,-
Fra kun
1.549,-

Vis kort

4-stjernet ophold ved Oslofjorden

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat