Miniferie på Ringhotel Aquarium

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ringhotel Aquarium

Historisk og stilfuldt hotel i midten af kanalbyen

Moderne og stilfuldt 4-stjernet hotel
Skøn beliggenhed i kanalbyen Friedrichstadt
Wellness, rummelige værelser og velrenomeret restaurant
 • 60 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 180 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Ringhotel Aquarium i historiske Friedrichstadt er et stilfuldt firestjernet hotel. Nyd hotellets behagelige atmosfære, professionelle service, restaurantens gode mad samt wellnessafdelingen, når I ikke er ude for at udforske byen og dens omgivelser. 

Hotellet tilbyder  

Hotellet, der har til huse i en gammel historisk bygning midt i byen, er drevet af den samme familie i de sidste mere end 20 år. Familien og hotellets personale efterstræber at drive hotellet efter det gamle tyske ordsprog ’kunden er konge’. Derfor er hotellet også kendt for sin gode service. 

Hotellet har en velrenomeret restaurant, der serverer retter baseret på regionale råvarer tilpasset sæsonen. Hotellets morgenmad, der er inkluderet i jeres ophold, er rigelig og indeholder alt, hvad I behøver for at få en god start på dagen. I baren kan I nyde en lækker cocktail, øl eller sodavand efter en lang dag på farten i og omkring Friedrichstadt. 

Hotellet har en wellnessafdeling, der står til jeres frie afbenyttelse. Her finder I sauna, dampbad og swimmingpool og derudover tilbydes der forskellige kosmetiske behandlinger og massager mod et gebyr. Der er lagt op til et afslappende ophold.  

Værelser 

Hotellets standard værelser er cirka 20 m2 og er komfortabelt indrettede. Alle værelser har eget bad og toilet samt hårtørrer, TV, pengeskab og internetadgang. Værelserne er fordelt på 2 etager og der er ingen elevator på hotellet. Ønsker I opredning eller vil I gerne medbringe kæledyr på ferien, så skal I opgradere til et komfort værelse. Komfort værelserne er mellem 20 - 25 m2.

Bemærk at

Hotellet har 13 parkeringspladser, som koster €7.00 pr. døgn og kan reserveres ved direkte henvendelse til hotellet. Der er gratis offentlig parkering i området.

Det er kun muligt at medbringe hund på komfortværelser.

I sauna og dampbad er badetøj ikke tilladt. Badekåber forfindes på værelserne.

Spabehandlinger kan lade sig gøre fra kl. 9.30 - 18.00. På ankomstdagen kan der bookes spabehandlinger efter kl. 11.00 såfremt der er plads.

Hvis I bestiller et ophold med 3 for 2 tilbud i hotellets spa, så får I den billigste behandling gratis. Alle behandlinger skal forudbestilles direkte ved hotellet på +49488193050 før ankomst.

Bemærk venligst at i perioden 16-24.12.2019 er hotellets 3 for 2 spabehandlinger ikke tilgængelige. Behandlinger og massage kan ikke bookes i denne periode.

Det er ikke muligt at få massage på følgene datoer:
06.01.-12.01.2020
08.06.-14.06.2020
10.08.-23.08.2020
14.09.-20.09.2020

Vis flere

Værd at se

 • Schwabstedt (9.7 km)

  Den lille hyggelige landsby Schwabstedt ligger i idylliske grønne omgivelser, hvor floden Treene skærer igennem landskabet. Det er selvfølgelig naturen, der er den største seværdighed i området og lige ved hotellet, kan I finde utallige smukke vandrestier, hvor I også kan vælge at cykle rundt. Den lille flække tilbyder en idyllisk ro, hvor I bare skal nyde den friske luft og suge til jer af den omgivende natur. Byen i sig selv er hyggelig til en lille gåtur blandt de gamle stråtækt huse og de grønne områder. I området kan I desuden finde mange sjældne plantetyper og dyrearter, når I udforsker naturen. Og generelt er der utallige muligheder for den, der gerne vil nyde en aktiv ferie, hvor det ikke bare er vandre- og cykelture, der er mulige, men også bådture, svømning og fiskeri hører til blandt favoritaktiviteterne i området. Hvis I nyder en rolig gåtur i den lille by er det en idé at kigge forbi byens kirke, der ligger i fine omgivelser. Den lutheranske St. James kirke opstod tilbage omkring år 1160 og er bygget i romansk stil. Læg mærke til kirkens alter, der oprindeligt stod i Husum, men som kom til kirken i Schwabstedt omkring år 1834. Alteret blev erhvervet sammen med billeder af de tolv apostle samt billeder af scener fra Jesu korsfæstelse.

  Schwabstedt
  Området omkring Treene-floden er ideelt til naturskønne vandreture under en ferie nær Husum og Friedrichstadt
 • Tönning (16.2 km)

  Igennem hele sin historie har Tönning gang på gang vist sin opfindsomhed og dygtighed. Med Multimar Wattforum har de igen skabt noget unikt i Schleswig-Holstein - en perfekt kombination af natur, viden og underholdning. Den eksperimentelle udstilling illustrerer legende livet i Vadehavet og omgivelserne. Det er et trækplaster i hele landet og er også vigtigt for Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Vadehav.

  Tönning
  Med Multimar Wattforum har de igen skabt noget unikt i Schleswig-Holstein - en perfekt kombination af natur, viden og underholdning.
 • Multimar Wattforum (16.4 km)

  Multimar Wattforum er det officielle informationscenter for det UNESCO-listede slesvig-holstenske vadehavsområde. På en interaktiv måde lærer I her alt om naturen og dyrelivet i dette unikke landskab.

  Multimar Wattforum
  Multimar Wattforum
 • Husum (18.4 km)

  Nyd en billig miniferie eller måske bare et weekendophold i den lille havneby Husum i Nordtyskland, hvor I kan nyde en maritim stemning. Gå langs byens Kulturpfad, der fører jer forbi 32 af byens vigtigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer I bl.a. forbi det gamle rådhus, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård. Desuden kommer I forbi flere af byens museer. I den gamle fiskerbys stræder finder I flere gourmetrestauranter og havneknejper, hvor I kan nyde en hyggelig stund.

  Husum
  Billig miniferie i Nordtyskland: her finder I skønne gourmetrestauranter og hyggelige havneknejper.
 • Dannevirke (36.8 km)

  Dannevirke er Nordens største forsvarsværk og fortidsminde. Det består af volde og mure og blev skabt og udbygget mellem år 600 og 1200. Værket skulle sikre rigets grænse mod syd og rakte tværs over Jylland mellem fjorden Slien og floden Trenen. Senest i krigen 1864 (2. Slesvigske Krig) fungerede Dannevirke som forsvarsværk, og fortidsmindet har en nærmest mytisk rolle i Danmarks historie.

  Dannevirke
  Besøg det berømte Dannevirke, forsvarsværket brugt senest i krigen i 1864.
 • Büsum (48.8 km)

  Tag på badeferie til Büsum på en rigtig familieferie. Büsum er en meget besøgt by og talrige turister kommer år efter år til byen. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Büsum. Der er ikke mange, der ved, at byen blot for 400 år siden lå på en ø – midt i Vadehavet. Først mod slutningen af 1500-tallet blev Büsum landfast som følge af naturlig landindvinding. Fra den idylliske havn er der kun nogle få meter til ”Grünstrand” med dens mange strandkurve og hvilezoner. Det rød/hvid-stribede fyrtårn er kurbyen Büsums vartegn. Kurbyen er også kendt for rejer, gåture ved Vadehavet og en græsbevokset strand. Den romantiske havn er fuld af liv og her kan I nyde stemningen. Find en billig ferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en billig sommerferie sydpå.

  Büsum
  Nyd den romantiske stemning ved havnen i Büsum.
 • Gottorp Slot (43.5 km)

  Besøg Gottorp Slot med de flotte barokhaver og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkæologi. Slottet ligger i bunden af Slien, og har haft stor betydning i de mange krige mellem de danske konger og de gottorpske hertuger. Frederik d. 1 regerede desuden Danmark fra netop Gottorp Slot.

  Gottorp Slot
  Besøg det smukke barokslot Gottorp Slot på jeres ferie i Slesvig-Holsten
 • St. Peter-Ording (38.7 km)

  Gå på opdagelse i landsbyen St. Peter-Ording i Nordfriesland, hvor I bl.a. får hele 12 kilometer paradisagtig sandstrand, skovområder og store klitter. Området har været beboet siden vikingetiden og er et yderst populært udflugtssted.

  St. Peter-Ording
  St. Peter-Ording er et absolut must.
 • Heide (26.8 km)

  Heide er kendt for den største ubeboede markedsplads i Tyskland, hvor de har det populære Wochenmarkt hver lørdag morgen/formiddag. Tag på kør-selv ferie til Heide og nyd en hyggelig dag, hvor I endda også kan gå på marked og gøre jer nogle gode køb. I kan finde stort set alt og også traditionelle ting fra området. Det er også oplagt at gå en tur i Heide og kigge nærmere på nogle af byens fine bygninger. Gå forbi St. Jürgen kirken, der efter en brand blev genoprettet i 1560. Gå også forbi det gamle pastorat, der ligger lige overfor kirken og som blev bygget tilbage i 1739. Postelheim på Südermarkt er bygget i nyrenæssance-stil, mens Dreetörn-Hus, der stammer fra 1733, er bygget i barokstil. Dette er blot få af byens mange imponerende og spændende bygninger.

  Heide
  Oplev Heide med sine fine bygninger og det populære Wochenmarkt.
Vis flere

Kort

Ringhotel Aquarium
Am Mittelburgwall 4-8 25840 Friedrichstadt

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "Vom 6. bis 8. März 2017 waren meine Frau und ich Gast im Hotel "Aquarium", und wir haben uns dort von an Anfang an sehr wohlgefühlt.
  Alle Mitarbeiter waren sehr freundlich und zuvorkommend, ohne aufdringlich zu sein. Das Restaurant war eine Augenweide, und der Wellness-Bereich mit einem wunderbar warmen Pool verdient die Bezeichnung zu Recht. Besonders hervorheben möchten wir jedoch die ausgezeichnete Küche: hier sind Menschen mit Freude und Können bei der Arbeit. Die Einrichtung des gesamten Hotels macht einen gediegenen Eindruck und passt sehr gut nach Friedrichstadt; die vier Sterne sind überaus berechtigt.
  Ganz herzlichen Dank noch einmal an alle Mitarbeiter, die auch meinen Geburtstag nicht vergessen hatten.
  Meine Frau und ich kommen gerne wieder."
  Elke und Frank Wagner.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Komfort dobbeltværelse
Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 65% rabat
Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 16~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat