Miniferie på Ringhotel Aquarium

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ringhotel Aquarium

Historisk og stilfuldt hotel i midten af kanalbyen

Moderne og stilfuldt 4-stjernet hotel
Skøn beliggenhed i kanalbyen Friedrichstadt
Wellness, rummelige værelser og velrenomeret restaurant
 • 60 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 180 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Ringhotel Aquarium i historiske Friedrichstadt er et stilfuldt firestjernet hotel. Nyd hotellets behagelige atmosfære, professionelle service, restaurantens gode mad samt wellnessafdelingen, når I ikke er ude for at udforske byen og dens omgivelser. 

Hotellet tilbyder  

Hotellet, der har til huse i en gammel historisk bygning midt i byen, er drevet af den samme familie i de sidste mere end 20 år. Familien og hotellets personale efterstræber at drive hotellet efter det gamle tyske ordsprog ’kunden er konge’. Derfor er hotellet også kendt for sin gode service. 

Hotellet har en velrenomeret restaurant, der serverer retter baseret på regionale råvarer tilpasset sæsonen. Hotellets morgenmad, der er inkluderet i jeres ophold, er rigelig og indeholder alt, hvad I behøver for at få en god start på dagen. Hotellet har desuden en hyggelig kaminbar og ryger-lounge. I baren kan I nyde en lækker cocktail, øl eller sodavand efter en lang dag på farten i og omkring Friedrichstadt. 

Hotellet har en wellnessafdeling, der står til jeres frie afbenyttelse. Her finder I sauna, dampbad og swimmingpool og derudover tilbydes der forskellige kosmetiske behandlinger og massager mod et gebyr. Der er lagt op til et afslappende ophold.  

Værelser 

Hotellets standard værelser er cirka 20 m2 og er komfortabelt indrettede. Alle værelser har eget bad og toilet samt hårtørrer, TV, pengeskab og internetadgang. Værelserne er fordelt på 2 etager og der er ingen elevator på hotellet. Ønsker I opredning eller vil I gerne medbringe kæledyr på ferien, så skal I opgradere til et komfort værelse. Komfort værelserne er mellem 20 - 25 m2.

Bemærk at

Hotellet har 13 parkeringspladser, som koster €7.00 pr. døgn og kan reserveres ved direkte henvendelse til hotellet. Der er gratis offentlig parkering i området.

Det er kun muligt at medbringe hund på komfortværelser.

I sauna og dampbad er badetøj ikke tilladt. Badekåber forfindes på værelserne.

Såfremt I bestiller et ophold med 3 for 2 tilbud i hotellets spa, så får I den billigste behandling gratis. Alle behandlinger skal forudbestilles direkte ved hotellet på +49488193050 før ankomst.

SPA behandlinger er ikke tilgængelige i perioden 12/11-18/11 2018.

Vis flere

Værd at se

Vis flere

Kort

Ringhotel Aquarium
Am Mittelburgwall 4-8 25840 Friedrichstadt

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "Vom 6. bis 8. März 2017 waren meine Frau und ich Gast im Hotel "Aquarium", und wir haben uns dort von an Anfang an sehr wohlgefühlt.
  Alle Mitarbeiter waren sehr freundlich und zuvorkommend, ohne aufdringlich zu sein. Das Restaurant war eine Augenweide, und der Wellness-Bereich mit einem wunderbar warmen Pool verdient die Bezeichnung zu Recht. Besonders hervorheben möchten wir jedoch die ausgezeichnete Küche: hier sind Menschen mit Freude und Können bei der Arbeit. Die Einrichtung des gesamten Hotels macht einen gediegenen Eindruck und passt sehr gut nach Friedrichstadt; die vier Sterne sind überaus berechtigt.
  Ganz herzlichen Dank noch einmal an alle Mitarbeiter, die auch meinen Geburtstag nicht vergessen hatten.
  Meine Frau und ich kommen gerne wieder."
  Elke und Frank Wagner.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Komfort dobbeltværelse
Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 55% rabat
Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 42% rabat
Barn 16~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat