Romantisk ferie med wellness på Romantisches Hotel Menzhausen

Dansk | DKK

Romantisches Hotel Menzhausen

4-stjernet hotel med wellness, romantik og udsøgt mad

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Romantisk sted med stil
 • Restaurant med udsøgt mad
 • Wellnessområde for afslapning
1.589,-
3~6 dage fra
899,-

Inkl. 3-retters menu

Wellness i Niedersachsen

3 dage
Fra 899,- / spar op til 646,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.319,- / spar op til 957,-
NEDSAT
5 dage
Fra 1.749,- / spar op til 1.259,-
NEDSAT
6 dage
Fra 2.149,- / spar op til 1.590,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x kaffe og kage
 • Adgang til wellnessafdeling
Early Bird

Dette 4-stjernede hotel ligger centralt i Uslar, og er indrettet i en smuk gammel bindingsværksbygning som er blevet nænsomt renoveret. Her venter en elegant og sjælfuld base, som er helt perfekt for en romantisk parferie med wellness.

Hotellet tilbyder

Romantisches Hotel Menzhausen har en ganske særlig atmosfære som bringer varme og elegance til omgivelserne. Den sjælfulde stemning videreføres i haven hvor der er liggestole og strandkurve, og de høje omgivende træer sørger for en uforstyrret ro.

Ved siden af hovedbygningen er der opført et anneks, hvor hotellets indbydende wellnessafdeling, samt nogle af de mere moderne og rummelige værelser er indrettet. Under opholdet kan I frit benytte både den lækre indendørs swimmingpool, saunaen, Jacuzzien og dampbadet. Derudover har I mulighed for at nyde et udvalg af massage- og skønhedsbehandlinger mod et gebyr.

Der er også masser af muligheder hvis I ønsker at komme ud og opleve lidt forskelligt. Besøg f.eks. sommerfugleparken i Uslar, kør en tur til universitetsbyen Göttingen eller nyd de smukke landskaber i Naturpark Solling-Vogler.

I får en god start på dagen med morgenmad i hotellets stemningsfulde rammer. Senere på dagen er der kaffe og kage, og til aften serveres udsøgte retter i en af de elegante spisestuer.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har værelser i forskellige kategorier, og tilbyder alle et lækkert 4-stjernet komfortniveau.

En del af hotellet er holdt i sin gamle stil og har ikke elevator, og her findes hotellets klassiske værelser og Solling Style-værelserne, som er udført i en rustik-moderne stil, samt nogle af hotellets Junior suites. Anneksbygningen ved siden af hotellet (Mauerschlösschen) har elevator, og huser hotellets mere moderne og ekstra rummelige værelser samt de øvrige Junior suites. Her er der direkte elevatoradgang til wellnessområdet.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 2
De klassiske dobbeltværelser, beliggende i hovedbygningen, er 18 m² store og har eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, skrivebord, telefon, minibar, safe og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse

1 / 1
De klassiske enkeltværelser, beliggende i hovedbygningen, er 8-12 m² store,og har eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, skrivebord, telefon, minibar, safe og TV.

Dobbeltværelse i Sollingstil

1 / 4
De elegante og samtidig rustikke Solling Style dobbeltværelser, beliggende i hovedbygningen, er 22-25 m² store og har eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, skrivebord, Nespresso Station, telefon, minibar, safe og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 5
Hotellets Junior Suites, beliggende i hovedbygningen eller i anneksbygningen, er 23-30 m² store og har eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, skrivebord, Nespresso Station, telefon, minibar, safe og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse Mauerschlösschen

1 / 3
De moderne og rummelige dobbeltværelser, beliggende i anneksbygningen 'Mauerschlösschen', er 28-40 m² store og har eget rummelige badeværelse med badekar, bruser, toilet, hårtørrer og kosmetikspejl, skrivebord, telefon, safe, TV og minibar med kaffe- og testation. Fra disse værelser er der direkte elevatoradgang til wellnessområdet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse Mauerschlösschen

1 / 2
De moderne enkeltværelser, beliggende i anneksbygningen 'Mauerschlösschen', er 28-40 m² store og har eget badeværelse med badekar, bruser, toilet, hårtørrer og kosmetikspejl, skrivebord, telefon, safe, TV og minibar med kaffe- og testation. Fra disse værelser er der direkte elevatoradgang til wellnessområdet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

420 km fra
Puttgarden, Tyskland
430 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
460 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Göttingen (34.8km)

Universitetsbyen Göttingen med mere end 1000 års byhistorie er et besøg værd. Den smukke by er omgivet af voldgrave og der er imponerende kirker og smukke nyistandsatte bindingsværkshuse spredt over hele byen, som er med til at give byen en speciel atmosfære. Det gamle bycentrum præges af et livligt caféliv med masser af restauranter og der hersker næsten en sydlandsk atmosfære i byen.

Byens vartegn er Gänseliesel-brønden og Gänseliesel, som er en jugendstilfigur, der forestiller en fattig pige, der vogter sine gæs og som nok er den mest kyssende pige i hele Göttingen. Traditionen tro kysser nemlig alle de studerende, der har afsluttet deres eksamen, denne pigefigur, også selv om der blev oprettet et kysseforbud i 1926.

Hannoversch Münden (38.1km)

Hannoversch Münden eller bare Hann. Münden ligger omkring 30 km fra hotellet. Byen består næsten udelukkende af meget velholdte bindingsværkshuse og er smukt placeret netop hvor floderne Fulda og Werra møder Weser, så byen er næsten helt omgivet af vand og er et ideelt udflugtsmål, når man er på kør-selv ferie i området. Rundt om byen står der 12 historiske bytårne med fæstningsmure og broer fra middelalderen. Det er også ganske interessant at komme helt tæt på de smukke bindingsværkshuse og nyde de smukt udførte karnapper og de historiske portaler og velholdte døre. Det meget flotte Rådhus blev genopbygget i starten af det 17. århundrede og har en ganske usædvanlig flot renæssance facade, der vender ud mod torvet. Rådhusets har også et klokkespil, som er ganske underholdende, så gå ikke glip af sangen, når dukkerne underholder kl. 12:00, 15:00 og 17:00. Der er også meget vandkunst og vandspil på byens pladser, og de er blevet et yndet sted at lege for de mindste. Besøg de mange caféer og restauranter i centrum der ligger blandet sammen med små og meget charmerende butikker, der helt sikkert vil kunne varme lidt op for en omgang special-shopping, god jagt!

Nieheimer Kunstpfad (54km)

Ønsker I en vandretur af en helt særlig karakter, er Nieheimer Kunstpfad helt sikkert noget for Jer. Kunststien vil, gennem samspillet mellem natur, kunst, kultur og landskab, vække Jeres nysgerrighed for denne potentielle nye trend. De forskellige genstande og kunstværker I kommer forbi på Jeres vej, er udviklet af internationale kunstnere og med omhu placeret, så de går i harmoni med omgivelserne i naturen. Ruten, som starter i byen Nieheims centrum, er ikke nogen konventionel sti – tværtimod vil I undervejs flere gange forlade den normale skovsti, for at udforske kunstgenstandene.

Naturpark Teutoburger Wald/Eggegebirge (54.4km)

Naturpark Eggegebirge er et mere end 2700 km² stort rekreativt område, beliggende i det nordøstlige Nordrhein-Westfalen. Parken, som består af ca. 60% skov, blev grundlagt i 1965 og udvidet til sin nuværende størrelse i 2008, og er i dag områdets største og Tysklands sjette-største naturpark. Området er helt ideelt til vandreturs- og naturelskere, med smukke varierende landskaber og adskillige steder og monumenter at opdage. Det kan anbefales at gå et smut ind forbi Nieheim Tourismus- und Kulturamt, centrum af byen, hvor I vil finde information og kort om områdets mange vandrestier og muligheder.

Westfalen Culinarium (54.4km)

Westfalen Culinarium, som åbnede i april 2006, består af fire museer med westfalen’ske specialiteter. Fordelt over et område på 3000 m² kan I opleve ostemuseet, det westfalenske skinkemuseum, brødmuseet og øl- og spiritusmuseet. Museet omhandler både tyske, europæiske og globale ”basale fødevarer” og der findes også et smagsrum, hvor I kan få smagsprøver af regionens mange spændende specialiteter.

Bergpark Kassel-Wilhelmshöhe (55.2km)

Bergpark Wilhelmshöhe har siden 2013 været på UNESCO’s liste over Verdens kulturarv. Her kan I opleve et fantastisk slotsanlæg i barokstil med en 350 høj Herkules-statue som blev bygget tilbage i starten af 1700-tallet. Det unikke kulturlandskab byder desuden på historisk vandkunst, som sammen med den tårnhøje Hercules-figur og selve slottet udgør et helt specielt arkitektonisk mesterværk.

Kassel (54.5km)

Bilferie i Tyskland er altid et oplagt valg til enten en sommerferie eller vinterferie. Kassel, syd for Hannover, ligger midt i grønne omgivelser, mellem Habichtswald, Reinhardswald og Kaufunger Wald, og er hovedbyen på den tyske eventyrvej (Deutsche Märchenstraße), som strækker sig over mere end 600 kilometer og følger brødrene Grimms livsperioder. Hanau - brødrene Grimms fødeby med mindesmærke, Steinau - brødrene Grimm-huset, Schwalmstadt - Rødhætteland, Schauenburg - eventyrhuset ”Märchenwache“. Kassel - hovedvejen på Den Tyske Eventyrvej, Brødrene Grimm-museum, Hameln - rottefængerbyen, Hofgeismar - Torneroses slot Sababurg, Trendelburg - Rapunzel, Polle - Askepot og Bremen - Stadsmusikanterne. Langs vejen ligger stederne og landskaberne, hvor deres eventyr foregår, efter hinanden som perler på en snor og bliver til en fabelagtig rejsevej. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller, og kom afsted på oplevelser i eget tempo. 

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Sunotel Kreuzeck

All inclusive ophold

Harzen

Miniferie i Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x frokost (salatbuffet & suppe)
 • 3 x aftenbuffet
 • 3 x kaffe og kage
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)

178,-
Fra kun
949,-

Vis kort

En grøn oase midt i Harzen

Læs mere

Victor's Residenz Teistungenburg

Afslapning nær Harzen

Harzen

Velvære i Tyskland

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vand
 • Gratis internet og parkering

117,-
Kun
599,-

Vis kort

I Tysklands grønne hjerte

Læs mere

Hotel Njord

Naturskøn beliggenhed i Harzen

Harzen

Nær historiske Goslar

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 2-retters menu
 • Sauna, internet og parkering
 • Badekåbe udleveres i receptionen

969,-
Kun
1.169,-

Vis kort

Nyd wellness i Harzen

Læs mere

GHOTEL hotel & living Göttingen

Bestil inden 31.03

Niedersachsen

Miniferie i Göttingen

Early Bird - 2 dage inkl.
 • 1 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x frokostpakke (medbringes)
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness
 • Gratis internet

154,-
Fra kun
379,-

Vis kort

Besøg Göttingen

Læs mere

Relexa Hotel Bad Salzdetfurth

Inkl. halvpension

Niedersachsen

Kurophold i Bad Salzdetfurth

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 glas øl, vin el. vand
 • Adgang til wellnessafdeling

266,-
Fra kun
919,-

Vis kort

4-stjernet komforthotel nær Hildesheim

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.