PDF Katalog

Med Danmarks bedste priser og mere end 700 hoteller i 13 lande er Risskov Bilferie i løbet af få år blevet danskernes fortrukne rejsepartner for kør-selv ferie. Fra Gråsten til København, fra Gardasøen i syd til de skandinaviske bjerge i nord, fra metropoler som Paris og Berlin til landsbyer I de østrigske Alper og tyske skove. Risskov Bilferie har noget for enhver smag.

Vores koncept er simpelt. Med vores mange loyale kunder er vi hotellernes garanti for at få deres værelser fyldt op, og i bytte kan vi forhandle prisen ned. Vi har et bredt udvalg af pakker på to overnatninger med morgen- og aftensmad fra 699,- per person, men vi har også forhandlet prisen ned på fire og fem-stjernede luksus- og wellnesshoteller. Derudover tilbyder vi også ferielejligheder, bed & breakfast og ophold fra én til 14 overnatninger. 

Bilferie er frihed, og det er let at bestille. Giv os et ring på 70 22 77 17 og så hjælper vi gerne med jeres booking eller her på vores hjemmeside. Her kan I også bestille, tilmelde jer vores nyhedsbrev og se en oversigt over alle vores ophold.

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.