Aktiv ferie ved Hardangerfjorden i Norge på Skånevik Fjordhotel

Dansk | DKK

Skånevik Fjordhotel

Dejlig mad og fantastiske naturoplevelser i Norge

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Beliggende ved fjorden, tæt på badeøen Peparen
 • Dejlig mad og god service som gør at I føler Jer hjemme
 • Gode muligheder for vandreture tæt på naturen hele året
617,-
3~4 dage fra
1.019,-

Inkl. halvpension

Skøn ferie ved Hardangerfjorden

3 dage
Kun 1.019,- / spar op til 406,-
SPAR
4 dage
Kun 1.519,- / spar op til 618,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Skånevik Fjordhotel har en skøn beliggenhed, lige ud mod Hardangerfjorden, i den charmerende lille by, Skånevik. Her venter et herligt ophold med dejlig mad, god service, afslapning og hygge, og et stort udvalg af udflugtsmuligheder og oplevelser blandt fjord og fjelde.

Hotellet tilbyder

Det familiedrevne hotel tilbyder venlig service i en varm og indbydende atmosfære. Bygningen er løbende blevet renoveret, dog altid med fokus på at bevare den oprindelige 60’er-stil. Hotellets reception fungerer også som turist information, og personalet assisterer jer meget gerne med tips til vandre- og cykelture. Nyd f.eks. en skøn cykeltur til Etne, som kan nås via en relativt utrafikeret vej, langs med kysten. Som overnattende gæster kan I gratis leje cykler under opholdet.

Der er også masser af dejlig natur at opleve i kort afstand af hotellet, hvor skovklædte bakker, smukke fjelde, frodige vildmarker og naturligvis fjorden præger landskaberne. I bor f.eks. ikke langt fra Folgefonna Nationalpark, og skulle I have lyst til at nyde en fantastisk udsigt fra den berømte ’Trolltunga’, så har I også den indenfor en overskuelig køretur.

Ude i fjorden, lige ud for hotellet, ligger den hyggelige lille ’bade-ø’, Peparen, hvortil der er adgang via en lille gangbro fra fastlandet, og her kan I nyde strandlivet om sommeren. Under opholdet kan I hygge jer med billard og bordtennis, nyde livet i loungen eller slappe af i pejsestuen. 

Hver dag serveres en dejlig morgenmad, som I kan nyde sammen med udsigten over fjorden fra restauranten. Restauranten er renoveret så sent som i 2019, og byder også på lækre aftenretter, tilberedt fra bunden af lokale råvarer. Hotellet har også en hyggelig strandcafé som bl.a. byder på italienske stenovnsbagte pizzaer.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet. For elbiler findes der en offentlig lader nogle få hundrede meter fra hotellet, som kan anvendes mod betaling.

Værelser

Skånevik Fjordhotel har 51 hyggelige værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, med mulighed for at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Hyggeligt dobbeltværelse til enkeltpersoner, med eget bad og toilet, twin-senge som kan sættes sammen, skrivebord og stol samt sengeborde.

Dobbeltværelse

1 / 1
Hyggeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, twin-senge som kan sættes sammen, skrivebord og stol samt sengeborde. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

130 km fra
Bergen, Norge
150 km fra
Stavanger, Norge
330 km fra
Larvik, Norge
370 km fra
Kristianssand, Norge
625 km fra
Göteborg, Sverige
850 km fra
Helsingborg, Sverige 
950 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Grindheim Kirke i Etne (23.1km)

Under en herlig ferie nær Etnesjøen har I mulighed for, at besøge nogle af regionens mest charmerende kirker. Grindheim Kirke er en smuk hvid trækirke, rejst tilbage i 1728, og ligger i den østlige udkant af landsbyen. Man antager at der har været kirkeaktivitet her endnu tidligere - helt tilbage i 1300-tallet - og faktisk menes det, at området huser den største førkristne gravplads i hele regionen, med mere end 200 gravhøje. En anden smuk trækirke i nærheden som også bestemt er et besøg værd, er langkirken Stødle Kirke, som ligger længere mod vest, tættere på centrum i Etnesjøen.

Sæbøtunet (27.5km)

Kig forbi det autentiske gårdmuseum, Sæbøtunet, i Etnesjøe, og få et spændende indblik i livet og byggetraditionerne i årene mellem 1700 og 1800. Sæbøtunet er det største autentiske gårdmuseum i hele Sunnhordland og tilbyder en enestående tidsrejse, hvor man både kan se gamle bygninger, møbler, tekstiler og meget andet fra denne periode. I forbindelse med en større renovering af gården i 2006, blev der bygget et lille amfiteater, som siden har været flittigt brugt af skoler, børnehaver og forskellige organisationer.

Langfoss (36.4km)

Besøg Vestnorges måske allerstørste seværdighed, Langfoss, under jeres ferie i nærheden af Etnesjøen! Det majestætiske vandfald er med sine mere end 600 meters fald landets femtehøjeste, og i 2006 høstede det prisen som Verdens smukkeste vandfald ved World Waterfall Database. Når I er på ferie i området er det derfor et absolut must, at tage turen ud og se det med egne øjne.

Folgefonna Nationalpark (76.9km)

På en halvø i Hardangerfjorden ligger Folgefonna Nationalpark. Her findes den tredje største gletsjer på det norske fastland. Gletsjeren har været en attraktion for turister siden 1833. I dag tilbydes forskellige guidede ture i nationalparken; tag med på vandretur i det smukke, dramatiske landskab over Folgefonna, ro i kajak og kom helt tæt på vandfaldene og meget mere.

Troldetungen (87.6km)

Trolltunga, på dansk kendt som Troldetungen, er en stenformation der hænger i luften ca. 1.000 meter over Ringedalsvatnet i Odda. Klippefremspringet minder om en trold der fortæller vittigheder til de forbipasserende og udsigten fra Trolltunga er helt unik.  Det smukke bjerglandskab spreder sig ud over horisonten, hvor mennesket boet i forenelighed med den fortryllende natur siden tidernes morgen.


Selv om turen op til Troldetungen er en krævende vandretur på 4-5 timer, så er det det hele værd og Troldetungen er flittigt besøgt af det eventyrlystne vandrefolk året rundt, men især i højsæsonen der strækker sig fra juni til september. I dag har det lille bjergplateau med den spektakulære panoramaudsigt mere end 100.000 besøgende turister om året. Som en naturlig følge af de mange besøgende og sikkerheden, er der blevet stationeret flere professionelle bjergguider langs den stejle stræking op til Troldetungen. Men sådan har det ikke altid været. Før i tiden var der næsten ingen som vovede sig op til klippefremspringet og med god grund. De norske love fra omkring det 11. århundrede stadfæstede nemlig at troldene i de norske bjerge skal have lov at være i fred!

Naturen er overdådig, men udfordrende og I bør tage jeres forholdsregler, hvis I bevæger jer ud på den smukke rute op til Troldetungen. Turen starter i Skjeggedal og følger en 4 km stejl og snoet vej til Mågelitopp, hvor der også er en parkeringsplads. Terrænet bliver lidt fladere og der er en skøn udsigt til Hardangervidda mod øst. Derefter fortsætter turen langs bjergsiden højt over Ringedalsvatnet. 

I kan også følge den gamle rute langs kabelbanen fra Skjeggedal til Mågelitopp. Der er færre der vælger denne rute med de 1.000 trappetrin der følger den stejle sti op mod Trolltunga.

Før I starter på den smukke udfordring, bør I tage alle de nødvendige og sikkerhedsmæssige forholdsregler. Husk også at tjekke vejrudsigten. Et par gode vandresko eller støvler samt ekstra beklædning, helst regntæt, samt godt med drikkevarer. Start tidligt om morgenen, turen frem og tilbage tager rundt regnet 8-10 timer, så det bliver en lang men fantastisk smuk dag.


Baroniet Rosendal (36.3km)

Find en billig sommerferie til Norge hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser i eget tempo. I Norge mistede adelen sine særlige rettigheder i 1821, årtier, før lignende demokratiske ideer brød igennem både i Danmark og Sverige, og går turen til Bergen, så ville det være en glimrende afstikker at besøge Baroniet Rosendal. Det var oprindelig en bryllupsgave til den rige Karen Mowat og en dansk adelsmand ved navn Ludvig Rosenkrantz, og ejendommen stod færdig i 1665. I 1927 blev den foræret til Oslo Universitet og er nu tilgængelig for besøgende. Det er stadig bevaret som et hjem og står som da de sidste ejere forlod det i 1927. I dag serveres der mad og i løbet af året afholdes der også mange koncerter og kulturelle arrangementer med kendte norske kunstnere. Find en kør-selv ferie og børnevenlige hoteller til turen og kom afsted til Norge med Risskov Bilferie.

Låtefossen (58.3km)

Låtefoss er et 165 m højt vandfald som ligger i Odda, i Hordaland fylke i Norge. Det er nok det mest kendte af alle vandfaldene i Oddadalen, og er ret specielt da det har to overløb fra Låtevatnet, som flyder sammen midt i vandfaldet. Find en familievenlig ferie hos Risskov Bilferie og nyd en sommerferie eller en efterårsferie i Norge med hele familien.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gaustablikk Fjellresort

Inkl. 3-retters menu

Vestfold og Telemark

Aktiv ferie i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering og internet

200,-
Fra kun
1.349,-

Vis kort

Uforglemmelig ferie i Telemark

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~15.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 16~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Myrkdalen Hotel

Ophold med morgenbuffet

Vestland

Aktiv ferie

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x Dagens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

302,-
Kun
1.169,-

Vis kort

Aktiv ferie i smukke Myrkdalen

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~6.99 år i ekstra opredning 231kr per nat
 • Barn 7~15.99 år i ekstra opredning 323.4kr per nat