Kør-selv ferie til Stadthotel Eckernförde

Dansk | DKK

Stadthotel Eckernförde

Tag på ferie ved Østersøen med direkte adgang til stranden og det blå hav

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Skønt 4-stjernet hotel tæt på stranden
 • Ideelt udgangspunkt for en badeferie
 • God mad, hygge og spændende besøgsmål
361,-
3~6 dage fra
999,-

Dejlige dage ved Østersøen

Ved Eckernförde Fjord

3 dage
Kun 999,- / spar op til 209,-
SPAR
4 dage
Kun 1.469,- / spar op til 256,-
SPAR
5 dage
Kun 1.949,- / spar op til 294,-
SPAR
6 dage
Kun 2.399,- / spar op til 361,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x Tærte eller pizza plus 1 drikkevare
 • 1 fl. vand på vær. til deling
Risskov Pakken

Dette klassiske og helt igennem moderne hotel har med sine fire stjerner meget at byde på. Hotellet har direkte adgang til stranden og det smukke hav, der bare ligger og venter. Østersøens naturlige kraft forenes mesterligt med Stadthotel Eckernfördes hyggelige interiør, der sammen med den professionelle betjening formår at give sine gæster følelsen af at være hjemme og være gæst på samme tid.

Hotellet tilbyder

Med en placering helt ned til stranden udmærker dette hotel sig med en altid frisk duft af hav og en enestående udsigt over Østersøen og de smukke omgivelser gør dette hotel til en sand perle på Eckernförde strandpromenade.  

Om morgenen serveres der en lækker morgenbuffet med alt, hvad hjertet begærer. Tyskerne serverer som bekendt et solidt morgenmåltid, og hotellets buffet er ingen undtagelse. Ingen undskyldning for at være sulten de næste mange timer. Der serveres kun morgenmad på hotellet, men i Eckernförde er der gode restauranter, der byder på frokost og aftensmad. Prøv eventuelt en af de gode fiskerestauranter i centrum.  

Hotellet har også sin egen sauna, som er tilgængelig for hotellets gæster og efter lidt muskelafslapning, er det vist tid til at besøge baren på hotellet og afprøve det frisk skænkede lokale øl eller slappe af med en Dry Martini.

Værelser

De lækkert indrettede værelser har alt, hvad der skal til for at gøre ethvert ophold mere end blot behageligt. Alle værelserne tilbyder eget bad og toilet med alle fornødenheder, og der er også både gratis WiFi, radio og kabel-tv med et bredt udvalg af underholding til både voksne og børn. Skal der sendes et par mails under opholdet, er der også plads til det, og skulle tørsten melde sig, er der også en minibar. Vær derfor klar til at forlænge opholdet, for der er meget, der skal både ses og opleves i Slesvig-Holsten.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De 20-22 m² enkeltværelser på land- / sydsiden er udstyret med en behagelig springfjederseng, skrivebord, telefon, tv, radio, suite-pad, køleskab, værdiboks og gratis WiFi. De rummelige badeværelser med lyse, elegante møbler inkluderer toilet, badekar / brusebad, hårtørrer og sminkespejl. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelserne på land / sydsiden har en størrelse på 20-22 m². Møblerne inkluderer en behagelig fjederseng samt et skrivebord, telefon, fjernsyn, radio, pude, køleskab, værdiboks og gratis WiFi. Det rummelige badeværelse med lyse, elegante møbler har badekar eller bruser, toilet, hårtørrer og make-up spejl. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 3
Juniorsuiterne med udsigt til havet er 30 m² store. De har et rummeligt opholds- og soveværelse og har bl.a. to tv-apparater. Nogle af juniorsuiterne har balkon eller terrasse. Det ekstra udstyr inkluderer en behagelig fjederseng samt et skrivebord, telefon, fjernsyn, radio, pude, køleskab, værdiboks og gratis WiFi. Det rummelige badeværelse med lyse, elegante møbler har badekar eller bruser, toilet, hårtørrer og make-up spejl.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

70 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
120 km fra
Puttgarden, Tyskland
240 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Golf & Landclub Uhlenhorst (23.9km)

Er I til golf, så besøg den nydelige bane hos Golf og Landclub Uhlenhorst, der ligger bare 12 km. nord for Kiel. Her kan I prøve kræfter på en velanlagt par 72 mesterskabsbane i de smukke slesvig-holstenske landskaber. Der findes også en 9-hulsbane hvor det korte spil kan justeres. Banerne er åbne året rundt.

War Cemetery Kiel (21.4km)

Kiel War Cemetery ligger som en del af Kiels største kirkegård, den 16 hektar store smukke Nordfriedhof fra 1878, beliggende nordvest for Kiel Altstadt. Krigskirkegården blev tilføjet i 1952 i overensstemmelse med Commonwealth War Graves Commisions byggebestemmelser (CWGC). Gravene omfatter mange forskellige soldater af forskellig rang og de højtrangerende flådeofficerers mindeplader understreger vigtigheden af Kiel som flådebase.

Botanischer Garten Kiel (24.7km)

Kiel i Nordtyskland er bestemt ikke en by der skal undervurderes.Fyldt med historie, en spændende havn og egner sig glimerende til en kør-selv ferie i det nordtyske. Tag på en familieferie til området og find et billigt og børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. Kiels store smukke botaniske have omgiver Christian Albrechts Universitet. Haven rummer hele syv væksthuse, med alverdens spændende og eksotiske planter, inddelt i klimatiske temaer. I visse perioder i løbet af året, kan man også være heldig at se sommerfugle. Find billige miniferier og børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og nyd en familieferie sammen i den spændende nordtyske by Kiel.

Slesvig (25.2km)

Slesvig ligger kun 40 km. syd for den danske grænse og byder på spændende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kalder sig selv Nordeuropas første by. En slentretur i centrum er anbefalelsesværdigt, hvor byens katedral troner og antyder lille Slesvigs mere farverige fortid. Vikinger bosatte sig langs fjorden Slien, hvorfor området i 200 år var et økonomisk knudepunkt. Senere gjorde hertugerne af Gottorp, Slesvig til deres magtbase fra det 16. til 18. århundrede. Denne historiske arv kan I lære mere om på byens mange museer.

Tiergehege Tannenberg (25.2km)

Tiergehege Tannenberg er et dejligt naturområde på omkring 40 hektar beliggende ved Østersøkanalen nord for Kiel. Det smukke område præges af store skove og enge og små idylliske vandløb og damme og huser et skønt vildt dyreliv med mange forskellige arter, såsom okser fra det skotske højland, vildsvin, væddere, rådyr og dådyr. De ufarlige dyr færdes frit i området, mens de farlige befinder sig på store indhegnede arealer.

Kiel Zoologiske Museum (28.1km)

Find en billige familieferie til Slesvig-Holstein, og besøg endelig Kiel. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og bestem selv farten sydpå. En af de 'små' perler som byen gemmer på er Kiel Zoologiske Museum. Det er ét af Tysklands ældste naturhistoriske museer og huser unikke samlinger af høj videnskabelig og kulturel værdi. Faktisk stammer det helt tilbage fra 1600-tallet, men det var i løbet af 1800-tallet det virkelig udviklede sig til, at være et af de væsentligste zoologiske forskningsinstitutter i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og start med Slesvig-Holstein, som egner sig glimerende til en kør-selv ferie fyldt med oplevelser og sæt kursen mod Kiel.

Dannevirke (26.1km)

Dannevirke er Nordens største forsvarsværk og fortidsminde. Det består af volde og mure og blev skabt og udbygget mellem år 600 og 1200. Værket skulle sikre rigets grænse mod syd og rakte tværs over Jylland mellem fjorden Slien og floden Trenen. Senest i krigen 1864 (2. Slesvigske Krig) fungerede Dannevirke som forsvarsværk, og fortidsmindet har en nærmest mytisk rolle i Danmarks historie.

Kiel (27.7km)

Kiel har masser at byde på hele året rundt. Om sommeren er der virkelig liv og stemning i byen og på havnen, og der er gode muligheder for at bade. Om vinteren huser byen et af Nordtysklands mest populære julemarkeder, hvor rådhuspladsen forvandles til en eventyrlig julelandsby. Og i årets øvrige perioder er byen oplagt til sightseeing med alt fra 2. Verdenskrigshistorie til den smukke botaniske have. Byen ligger ved Kielerfjorden og Tysklands største færgehavn ligger i Kiel, hvor maritim stemning og byliv forenes på skønneste vis. Kiel er desuden en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen med masser af spændende butikker. Gå en tur igennem den gamle bydel, hvor I kan se Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. 

St. Nikolaikirche Kiel (28.7km)

Den smukke evangeliske St. Nikolaikirke står på Alter Markt i Kiel og er byens hovedkirke og ældste overlevende bygning. Kirken er især kendt for sit utroligt smukke indre med det prangende fløjalter og enorme hovedorgel.

Den 22. Maj 1944 blev kirken stærkt beskadiget i forbindelse med et allieret luftangreb. I 1950 blev de beskadigede dele af kirken genopbygget med mere moderne former, strukturer og materialer som f.eks. betonsøjlerne og cementloftet står vidne om. I 1986 blev der foretaget yderligere renoveringer af kirkens indre.

Frørup Bjerge (54.2km)

Naturreservatet Frørup Bjerge blev etableret i 1936. Landskabet er kendt for sit store moseområde, som blev skabt under istiden. Store dele af området er fredet.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Landgasthof Tarp

Inkl. halvpension og kaffe

Østersøkysten

Kun 20 km fra grænsen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • 1 fl. vin pr. vær. ved afrejse
 • 1 spillerunde på keglebane

289,-
Kun
769,-

Vis kort

Vores mest solgte hotel i Tyskland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 33% rabat

Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Ferie nær Kiel

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Middag (1-ret)
 • 2 x Gratis parkering
 • Gratis internet

524,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Oplev Kiel og Østersøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse

Ostseehotel Midgard

Kæmpe pakke inkl. drikke til maden

Østersøkysten

Resort med vikingetema

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis internet og parkering
 • Gratis drikkevarer til hver middag
 • 50% Rabat på resort aktiviteter

416,-
Fra kun
1.069,-

Vis kort

Nyrenoveret hotelresort

Læs mere