Miniferie til Glasriket på Stora Hotellet Nybro

Dansk | DKK

Stora Hotellet Nybro

Billig miniferie i Glasriket på Stora Hotellet Nybro

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Bo midt i det kunsteriske Glasriket
 • Udforsk den smukke smålandske natur
 • Tæt på Kalmar og Öland
971,-
3~5 dage fra
789,-

Inkl. dagens ret

Miniferie til Nybro

3 dage
Kun 789,- / spar op til 446,-
SPAR
4 dage
Kun 1.149,- / spar op til 704,-
SPAR
5 dage
Kun 1.499,- / spar op til 972,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Stora Hotellet Nybro ligger i smålandske Nybro, midt i Glasriket som strækker sig fra Växjö til Kalmar. Her tilbydes I et komfortabelt ophold i naturskønne omgivelser, tæt på Kalmar og Öland.

Hotellet tilbyder

Det 3-stjernede Stora Hotellet Nybro er et familiedrevet hotel, indrettet i en bygning fra 1935, som er renoveret i 2020. Hotellet præges i dag af en kombination af Art Deco-stil og moderne indretning. Udover selve hotellet huser ejendommen også ’Stadhussalen’ med et fantastisk frescomaleri skabt af Gunnar Theander.

Nybro, som ligger ca. 5 km. vest for Kalmar, er en del af Glasriket og huser et af de mange glasværker som præger området. Under jeres ferie er det således oplagt at besøge Nybro Glasbruk (Nybro Crystal Sweden), såvel som nogle af de andre glasværker i Glasriket, såsom Kosta, Målerås, Orrefors, SEA eller glashytten i Boda.

Kombinér jeres ophold i Nybro med en tur over til Öland og udforsk strandene på den aflange ø, eller kør en tur til Kalmar, som er en af Sveriges ældste byer og nyd en guidet tur på Kalmar Slott.
Hotellet har to restauranter, ’Matsalen’ og ’Bistron’. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad og om aftenen kan I nyde en velsmagende middag.
Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Stora Hotellet Nybro har 31 værelser, fordelt på tre etager. Værelserne er mellem 12 og 25 m² store, indrettet i en klassisk Art Deco-stil med gennemgående smålandsk design og håndværk. I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, samt dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse indrettet i en klassisk Art Deco-stil med gennemgående smålandsk design og håndværk. Værelserne har eget bad og toilet, behagelige senge og Smart TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Rummeligt dobbeltværelse indrettet i en klassisk Art Deco-stil med gennemgående smålandsk design og håndværk. Værelserne har eget bad og toilet, behagelige senge og Smart TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

270 km fra
Helsingborg, Sverige 
310 km fra
Øresundsbroen
310 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Glasriget – Glasværk og støberier (1.5km)

Den del af Småland, som siden 1700-tallet har været kendt for sin glasindustri er kendt som ”Glasriget”. I dag er der omkring et dusin glasværker i Glasriget. Af de større glasværker kan f.eks. nævnes Kosta, Nybro Glasværk (Nybro Crystal Sweden), SEA glasværk, Glasværket i Boda, JFS – Johanfors Future Spirit, Mike Johans kunstglas og Pukeberg slasværker.

Skälby (30.8km)

Skälby er et af de mange grønne områder omkring Kalmar. I dette børnevenlige og idylliske gårdmiljø bor der både kaniner, grise, køer, høns, geder, får, heste og katte – og alle er velkomne! Aktiviteter tæller bl.a. en stor legeplads, ponyridning, grill og picnic samt hyggelige vandreture. I sommerhalvåret åbner caféen dørene og serverer kaffe, pølser, is og vafler. Besøg også den lille gårdbutik hvor I bl.a. kan købe frisklagte æg.

Kalmar (30.9km)

Oplev Kalmar på en kør-selv ferie til én af Sveriges ældste byer og Kalmar har masser at byde ind med. Det er en charmerende by som ligger i det smukke Kalmarsund ved den 6 km. lange Öland Bro. Her blandes det bedste fra fortiden med nutidens moderne byliv. Byens historie omfatter bl.a. Kalmarunionen, Gustav Vasa og Nils Dacke. Oplev byens charme med en hyggelig tur rundt i de små gader med butikker, restauranter og forskellige seværdigheder. Find familievenlige hoteller i området og tag på en billig kør-selv ferie til Sverige med Risskov Bilferie.

Kalmar Kunstmuseum (31.1km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Sverige og selvfølgelig Kalmar, som har meget at byde på. I centrum af Kalmar finder I et af Sveriges mest berømte kunstmuseer. Dette er et ekstremt moderne kunstmuseum med formålet, at stimulere diskussionen om spørgsmål der påvirker menneskehedens fremtid og de udfordringer regionen står overfor. 

Kalmar Slot (31.4km)

Find en billig bilferie og tag på en familieferie til Sverige. Besøg Kalmar Slot som er byens største attraktion og er et af Sveriges bedst bevarede renæssanceslotte. Hele året rundt kan der bookes guidede rundvisninger hvor I får et spændende indblik i slottets og Kalmars historie. På Jeres vej rundt vil I bl.a. stifte bekendtskab med slottets riddere, en imponerende våbensamling, fængselstårnet og kapellet. Efter rundvisningen kan I gå en dejlig tur i slotsparken. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en billig ferie i eget tempo.

Kalmar Domkirke (31.5km)

Tag på en billig kør-selv ferie til Sverige og oplev den charmerende by Kalmar. Find børnevenlige hoteller og tag hele familien med til denne smukke og historiske by. En af de store seværdigheder er så bestemt byens imponerende domkirke, der ligger centralt i Kalmar. Kalmar Domkirke er bygget tilbage i 1600-tallet og opført i italiensk barok stil. Domkirken vidner om Kalmars storhedstid og er en af de eneste bygninger fra den tid, der stadig pryder byen. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og få jer en aktiv ferie i og omkring Kalmar.

Stensö (31.5km)

Stensö finder I ca. 2,5 km. syd for Kalmar centrum og er et af byens mest populære rekreative områder. Stensö byder bl.a. på en 3-stjernet lejrplads, hytteudlejning, en café og restaurant, vandrestier, minigolf og skønne naturomgivelser. Gå en tur på stierne og nyd de varierende land- og skovprægede omgivelser og den overdådige fauna. Tag en svømmetur i Kalmarsund eller besøg stedet hvor Kong Gustav Vasa endte efter sit eksil i 1520.

Nybro (0.5km)

Nybro ligger mellem Kalmar, Öland og Växjö i Småland, og er en del af det kunsteriske ’Glasriket’. Udover at besøge Nybro glasbruk (Nybro Crystal Sweden) fungerer Nybro også som et godt udgangspunkt for at besøge glasværkerne i Kosta, Orrefors, Skruf, Gullaskruv og Transjö. Alle disse har en aktiv produktion hvor man kan opleve det ælde håndværk der ligger i at mestre glas. De naturskønne omgivelser omkring Nybro præges desuden af flere søer og badepladser, hvilket giver mulighed for at kombinere historiske steder og seværdigheder med aktiviteter og afslapning. Besøg ’Rismåla’ eller det fantastiske område ’Svartbäcksmåla’, hvor I kan vandre eller cykle langs med ’Dackeleden’. Om vinteren er der også gode muligheder for at stå på ski på de oplyste løjper.

Madesjö hembygdsförening (2.5km)

Tag vennerne eller familien med på et lærerigt og interessant besøg i Madesjö Hembygdsförening i Nybro. Her får I chancen får at udforske et af Sveriges største hembygdsmuseer, som er indrettet i de gamle kirkestalde i Madesjö. Kirkestaldene er i dag Sveriges næst længste træbygning og museet omfatter mere end 7.000 genstande, indrettet i forskellige miljøer. På museet kan I blandt andet besøge en gammel handelsbod, skole og fotoataliér samt lære mere om tidens arbejde omkring skovbrug, landbrug, vaskeri, begravelse, glas og tekstiler.

Öland (41.7km)

Tag en tur til smukke Øland, som er tilgængelig både med bil og bus samt med båd. Ølandbroen er 6 km. lang og tilbyder et pragtfuldt kystlandskab som kan nydes på vejen over. Øland har alt hvad man kan ønske sig – især om sommeren. Her er kalkstensområder med fredede orkideer, skove, vidunderlige cykelstier, hvide strande, dyrepark, ecopark, geopark, vikingegrave og naturreservater. Derudover finder I en række restauranter, caféer og natklubber.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Witt

Oplev Öland & Kalmar

Småland

Super tilbud i Kalmar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas vin
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet

303,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Kalmar er en af sveriges ældste byer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat

Ronneby Brunn Hotel

Luksuriøst spahotel i Sydsverige

Blekinge

Velvære i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Entré til spa
 • Gratis internet og parkering

355,-
Kun
1.179,-

Vis kort

Udnyt den lave svenske krone!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotell Högland

Inkl. dagens ret

Småland

I nærheden af Astrid Lindgrens verden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering

519,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Hold ferie i højlandet i Småland

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 85.2kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat