Kør-selv til Strandhotel Glücksburg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Strandhotel Glücksburg

Skønt luksushotel med vidunderlig udsigt udover Flensburg Fjord og stranden

Direkte ved stranden
Moderne, lyse værelser med hjemlig atmosfære
Restaurant med skøn udsigt, og mange udflugtsmuligheder
 • 30 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 190 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Nyd en luksuriøs miniferie på et dejligt strandhotel beliggende helt ned til sandstranden ved Flensborg Fjord. Hotellet byder jer velkommen til afslappende og behagelige omgivelser, hvor I bare skal lade jer forkæle. Besøg f.eks. hotellets store wellness lounge, hvor der bl.a. kan findes forskellige saunaer og dampbad.  

Hotellet tilbyder  

Strandhotel Glücksburg ligger midt i Glücksburg lige ned til sandstranden. Hotellet blev totalt nyrenoveret i 2008 med lyse lokaler, lette tekstiler og træ i harmonisk sammenspil. Fra hotellets solterrasse eller fra den fantastiske restaurant er der en dejlig udsigt over havet. Desuden er der en hyggelig bar, hvor man kan nyde en drink eller kaffe og kage ved pejsen. 

Spa & Wellness

Hotellets wellness lounge, hvor I har gratis adgang, byder på et fitnessrum, forskellige saunaer, dampbad og forskellige beauty- og wellnessbehandlinger med eksklusive, økologiske produkter. Wellness faciliteter er nudist-område og skal derfor benyttes uden beklædning. Det er tilladt at benytte et håndklæde. 

Værelser 

Alle værelserne er ikke-ryger værelser. De fremstår dejligt lyse og indeholder alle bad/toilet, fladskærms-Tv, radio, telefon, minibar, te/kaffe faciliteter samt badekåbe og badetøfler. Der er gratis internet på værelserne. På værelserne er der udsigt til hotellets have eller til parken. 

Standard værelserne er mellem 20 og 22 kvm. Vælger I Premium værelse får I et værelse på mellem 33 og 38 kvm med direkte udsigt over Østersøen. Det er kun muligt med ekstra opredning i Premium værelse.

Bemærk at

Wellness faciliteter er nudistområde og skal derfor benyttes uden beklædning. Det er tilladt at benytte et håndklæde.

Turistskat (person) pr. døgn 2,15 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen. I maj og oktober er turistskatten på 1 EUR. November-marts opkræves ikke turistskat.

Bemærk at børn kun har morgenmad inkluderet i opholdet. Ikke andre måltider og drikkevarer.

Det anbefales, at I bestiller tid til wellness behandlinger på forhånd direkte ved hotellet, da de ikke kan garantere, at det er muligt at booke, når man er der.

Vis flere

Værd at se

 • Flensburg (11.6 km)

  Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på. Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

  Flensburg
  Oplev havnebyen Flensburg
 • Nordermarkt (12.2 km)

  Nordermarkt er et dejligt område i Flensburg. Gå en tur i de hyggelige brostensbelagte gader, kig indenfor i de mange butikker eller nyd en drink på en af de dejlige caféer. Nordermarkt er det perfekte område for dem, der kan lide at shoppe i butikker, kigge på flot arkitektur eller bare nyde den dejlige atmosfære. 

  Nordermarkt
  Nordermarkt er et dejligt område i Flensburg
 • Sankelmark Sø (19.3 km)

  Den ca. 1,6 km. lange og 500 m. brede Sankelmark Sø ligger i det nordlige Sydslesvig. Den smukke indsø dannede i 1864 kulissen for et mindre slag mod østrigske tropper, som de danske soldater tabte stort. De danske tropper var på tilbagetog fra stillingerne i Dannevirke ca. 30 km. syd derfra, da de blev angrebet af østrigsk artilleri. Efter få timer havde 431 østrigske og 952 danske soldater mistet livet. I dag kan man finde mindesmærker for såvel danske, som prøjsiske og østrigske faldne, tæt ved Sankelmark Sø.

  Sankelmark Sø
  Udover den spændende historie byder området også på en skøn vandretur rundt om den smukke sø.
 • Kupfermühle (25.0 km)

  Kupfermühle er en lille historisk by med ca. 1600 indbyggere. Her grundlagde Christian 4. i 1600-tallet en kobbermølle, som voksede sig til en af de største virksomheder i området. Her blev der fremstillet kobberplader til store byggerier samt brugsgenstande i kobber. Kobbermøllen var i brug indtil 1962, og i dag kan man besøge Museum Kupfermühle, der vidner om industrien . Bemærk at museet har begrænsede åbningstider. Få mere frihed til at udforske på en kør-selv ferie. Der er også masser af gode muligheder for at afholde en aktiv ferie i området omkring Kupfermühle. Så husk at få vandrestøvlerne med. Tag på bilferie i Tyskland og nyd de mange muligheder som Nordtyskland har at byde på.

  Kupfermühle
  Kupfermühle, eller Kobbermøllen, var i brug indtil 1962.
 • Heimatmuseum (25.3 km)

  Lokalhistorisk museum, som huser historier og fortællinger om egnens udvikling fra 1800 tallet og frem. For de, som har interesse for historie, er dette en dejlig måde at tilbringe et weekendophold eller en billig kør-selv ferie i Nordtyskland.

  Heimatmuseum
  Lokalhistorisk museum - historier og fortællinger om egnens udvikling fra 1800 tallet og frem.
 • Frøslevlejren (32.7 km)

  Find en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og oplev historien som den udfoldede sig under 2. Verdenskrig. Besøg den nationale mindepark Frøslevlejren som er et historisk mindesmærke fra 2. Verdenskrig. Lejren består af barakker, der ligger i en flot natur, mens fangelejrens struktur og udseende forsat er meget autentisk. Lejren fungerede som en tysk interneringslejr i 1944 under den tyske besættelse, og fremstår i dag som en af de bedst bevarede tyske fangelejre i Europa. Under krigen sad der tusindvis af danske fanger i lejren, som så undgik at blive deporteret til koncentrationslejrene i Tyskland. Find en billig miniferie eller et weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted med familien på en kør-selv oplevelse i eget tempo.

  Frøslevlejren
  Frøslevlejren var en tysk interneringslejr som blev anvendt under den tyske besættelse.
 • Kruså (27.3 km)

  Tag på opdagelse i Syddanmark og besøg den historiske by Kruså. Det var her at de tyske tropper i 1940 rykkede over grænsen til Danmark, og i dag kan I køre over den historiske grænse og benytte jer af fordelagtig grænsehandel. Kruså var i mange år den eneste grænseovergang til Tyskland. Ved Møllesøen i Kruså, kan I betragte byens vandmølle udefra og gå en tur rundt om søen i den flotte Tunneldal, som blev skabt i istiden. Find en kroferie i området hos Risskov Bilferie eller nyd en familieferie med børnevenlige hoteller og alt der hører sig til, når familien kommer på besøg. tag på opdagelse i den danske historie og aflæg Kruså et besøg. 

  Kruså
  Besøg Kruså og mærke de historiske vindpust.
 • Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke (47.3 km)

  Gråsten Slot blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot. Gråsten Slotskirke er den eneste del af Gråsten Slot, som er åben for besøgende. Gråsten Slotshave er en engelsk inspireret landskabshave. Om sommeren kan besøgende nyde de store rosen- og staudebede, der stråler i et væld af farver, og der er en udendørs udstilling, der fortæller om slotshavens udvikling.

  Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke
  Besøg det smukke Gråsten Slot i Sønderjylland. Slotskirken er åben for besøgende.
 • Dannevirke (52.3 km)

  Dannevirke er Nordens største forsvarsværk og fortidsminde. Det består af volde og mure og blev skabt og udbygget mellem år 600 og 1200. Værket skulle sikre rigets grænse mod syd og rakte tværs over Jylland mellem fjorden Slien og floden Trenen. Senest i krigen 1864 (2. Slesvigske Krig) fungerede Dannevirke som forsvarsværk, og fortidsmindet har en nærmest mytisk rolle i Danmarks historie.

  Dannevirke
  Besøg det berømte Dannevirke, forsvarsværket brugt senest i krigen i 1864.
 • Dybbøl Mølle (52.6 km)

  Møllen var centrum for begge de slesvigske krige, hvor møllen blev ødelagt. Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed. Møllen er indrettet med udstillinger, der fortæller historien om krigene mellem Danmark og Tyskland.

  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed.
Vis flere

Kort

Strandhotel Glücksburg
Kirstenstrasse 6 24960 Glücksburg

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi - min familie og jeg er netop kommet hjem fra 3 super dejlige dage på jeres Strandhotel i Glücksburg. Jeg vil blot rose jer - det hele har fungeret super perfekt! Jeres beskrivelse af hotellet svarer til mere end 100% - og selve bestillingen samt kontakten med jer fungerer også perfekt! Jeg fik blot lyst til at ROSE JER - når vi har haft en så dejlig oplevelse - og det er ikke sidste gang vi rejser med jer..."
  Hanne fra Ålborg