Kør-selv til Sunotel Kreuzeck med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sunotel Kreuzeck

Familieferie i skønne natursmukke omgivelser nær den gamle hansestad Goslar

All inclusive ophold ved Harzen
Sauna og indendørs swimmingpool
Middelalderbyer og skøn natur i området
 • 400 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 380 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 430 km fra Rostock, Tyskland
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Massage mod gebyr
 • Legerum
 • Legeplads

Hotellet

Sunotel Kreuzeck har en idyllisk beliggenhed ved foden af Bocksberg i Hahnenklee blot 5 minutters gang fra søen Oberer Grumbacher Teichved. Tæt på skøn natur og masser af oplevelser.

Hotellet tilbyder

Det dejlige Sunotel Kreuzeck ligger omgivet af en skøn og indbydende natur ved Bocksberg i Harzen. Området er kendt for sine mange udendørsaktiviteter både om sommeren og vinteren. Hotellet har en rigtig god placering, hvis I har planer om at blande kultur og sightseeing med en aktiv ferie på cykel eller vandretur i skovene. Efter en lang dag i den friske luft er det oplagt at  nyde en tur i saunaen og i den indendørs swimmingpool. Der kan også bestilles massage, som skal gøres på forhånd. Derudover er der også et solarium, og skulle I have lyst til at prøve kræfter med et slag bordtennis eller pool, så kan det også lade sig gøre. Om sommeren, mellem april og oktober, kan der spilles minigolf, og der er mulighed for at udfordre alle familiemedlemmerne i den ædle sport.
Hotellet serverer en dejlig morgenbuffet i restaurant Kreuzeck, hvor der også bydes på både internationale og regionale retter fra Harzen om aftenen. Ophold med Risskov Bilferie inkluderer all inclusive så der er tid til at nyde ferien uden at have pungen op af lommen hele tiden. Der er også en dejlig udendørs terrasse, som frit kan benyttes når vejret tillader det. Alt i mens kan de mindste lege i legerummet og der er også en børneklub, hvor der arrangeres oplevelser til børnene. 

Området er ideelt for vandre- eller cykelture både om sommeren og om vinteren. Bocksberg ligger ikke langt fra Sunotel Kreuzeck og byder på fem skipister på i alt 4 km og egner sig godt til familier med børn, der gerne vil lære at stå på ski. Om sommeren er det oplagt at prøve Sommerkælkebakken, også kendt som Bocksbergbob, og nyde en skøn tur ned ad Bocksberg for fuld fart. 

Der er mange muligheder omkring Bocksberg og i området omkring Hahnenklee. Den historiske by Goslar ligger ikke langt fra hotellet og Hildenheim, som er en af mange byer, som blev genopbygget igen efter 2. Verdenskrig, og i dag står, som det gjorde, før bomberne ødelage store dele af byen. Tæt på Goslar ligger Rammelsberg, som er et gammelt minefelt, hvor der er blevet udvundet malm i over 1.000 år. Rammelsberg er på UNESCOs Verdenarvsliste.

Der er gratis WiFi og der er også plads til at parkere bilen på hotellets område.


Værelser

De rummelige værelser på Sunotel Kreuzeck har alle kabel-TV samt eget badeværelse med bruser og toilet. Nogle af værelserne har også egen balkon.

Bemærk at

Frokost serveres kl. 12.00-13.00
Kaffe og kage serveres kl. 15.00-16.00
Aftensmad serveres kl. 18.00-20.00
Drikkevarer er inkluderet fra kl. 10.00-21.00 (husets vin, fadøl, softdrinks, kaffe og te)

Det er muligt at få opbevaret cykler i garagen mod et depositum på 10 euro, som betales tilbage.

Der er mulighed for parkering i parkeringskælder mod gebyr på 5 euro per dag.

Turistskat (person) pr. døgn 2,30 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Gustav-Adolf-Stavkirke (3.0 km)

  Gustav-Adolf-Stavkirke i Hahnenklee blev bygget i 1908 efter inspiration fra de nordiske stavkirker, og står i dag som byens vartegn. Foruden den enestående arkitektur, kan I inde i den smukke kirke også se et Goll-Orgel fra Luzern i Schweiz og et Carillon, et tårnklokkespil, som kirketjeneren kan spille på ved hjælp af både hænder og fødder. Kirken bliver blandt andet brugt til gospelkoncerter og klassisk musik. 

  Gustav-Adolf-Stavkirke
  Besøg Gustav-Adolf-Stavkirke i Hahnenklee
 • BocksBergBob (3.4 km)

  Tag på en skøn kør-selv ferie i Harzen med hele familien og læg vejen forbi Bocksberg. Den sjove sommerkælkebane som findes på skråningerne af Bocksberg ved Hahnenklee. Her kan I en til to personer drøne ned af skråningerne. I styrer selv hastigheden, så det ikke bliver vildere end ønsket. BocksBergBob banen befinder sig mellem 1 og 6 meter over jorden afhængigt af, hvor I er på banen. Efter turens afslutning bliver I trukket op til start igen, mens I sidder i slæden. I kan enten tage svævebanen op til banens start eller tage en rask vandretur derop. Så der er også lagt op til en aktiv ferie og selvfølgelig, ferie med børn.

  BocksBergBob
  BocksBergBob
 • Goslar (13.2 km)

  Goslar er Harzens største by, og er præget af bindingsværksbygninger og bygninger med skifferbelægninger i fantastiske mønstre. Disse blev bygget på baggrund af de minearbejdere i byen, som arbejdede med at udvinde sølv, bly og kobber. I Goslar kan I opleve Tysklands ældste verdslige bygning, Kaiserhaus, som blev opført i 1050. Denne blev anvendt som bolig for kejseren frem til år 1250.

  Goslar
  Charmerende Goslar med de små gader, det imponerende Kaiserhaus og Goslar er mindst lige så betagende i julen med dens julemarked.
 • Rammelsberg Minen (14.0 km)

  Harzen var før i tiden kendt for sine mange mineraler og metaller. Herunder sølv, guld, kobber, kul og jern. I området er der mange udtjente miner. Hvis I kunne tænke jer at udforske en mine er Rammelsberg Minen et besøg værd. Her kan I se, hvordan man arbejdede i miner i de gamle dage, og se hvordan man gør i moderne tid med sprængstoffer. I kan tage et lille bjergtog dybt ind i minen, hvor de små selv kan få hjelm med pandelygte på, og prøve sig som minearbejdere. Minen har desuden et museum og en restaurant.

  Rammelsberg Minen
  Udforsk Rammsberg Minen og se hvordan man udvandt metaller før i tiden.
 • Nationalpark Harz (23.4 km)

  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

  Nationalpark Harz
  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på
 • Badelandet Vitamar (40.8 km)

  Tag til badeland i Vitamar og prøv en billig kør-selv ferie i Tyskland. Vitamar tilbyder masser af sjov for børn og teenagere. Her finder I et stort svømmebassin med kunstige bølger og vandrutsjebanen "Black Hole" med imponerende lys-, video- og lydeffekter. Udover det tilbyder hallen også brændingsbølger som ved havet, en vandpark med vandkanal, boblebad, romersk dampbad, helårs-udvendig svømmebassin samt et vandfald til både store og små gæster. Vandtemperaturen ligger på 28-31°C, mens den ligger på 33 °C i børneparadiset og 35 °C i boblebadene. Hvis I har brug for at slappe lidt af efter den megen aktivitet i badelandet, kan I tage i saunalandskabet. Her er der både finske saunaer, en bio-sauna og meget mere. I badelandet Vitamar skal der betales entré.

  Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, så se om der ikke skulle være et hotel tæt på badeland Vitamar, og nyd lidt kvalitetstid med hele familien.

  Badelandet Vitamar
  Masser af oplevelser i Badelandet Vitamar.
 • Ski-Centrum Hohegeiß/Harz (43.8 km)

  Om vinterne kan I stå på ski i det lokale ski-område.

  Ski-Centrum Hohegeiß/Harz
  Ski-Centrum Hohegeiß/Harz er en oplagt destination for en skiferie i Tyskland, om vinteren
Vis flere

Kort

Sunotel Kreuzeck
Kreuzeck 1-3 38644 Goslar

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi bestilte på nettet tre overnatninger på Sunotel Kreuzeck, tre overnatninger på Hotel Friedrich Franz Palais og to overnatninger på Nordic Hotel Lübecker Hof i uge 32/33.
  Det var første gang vi prøvede det - men absolut ikke sidste gang! I skal vide, at vi var 100 % tilfredse. Vi fik det, vi var blevet lovet - og det vi havde betalt for. Flink og venligt personale og gode værelser alle tre steder..."
  Kristian Richardt Møller fra Thisted.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat