Deal i Aalborg

Er I på jagt efter en god deal på en ferie med hotelophold i Aalborg, så er I landet det helt rigtige sted! Risskov Bilferie er altid klar med et godt tilbud, hvad enten I søger weekendophold, miniferie eller en længere ferie, hvor der er endnu bedre tid til oplevelser og udflugter. Få det maksimale ud af pengene og den fleksibilitet det giver, at tage på ferie i egen bil, og oplev den herlige nordjyske hovedstad, med en god handel hos Risskov Bilferie.


Aalborg er Danmarks fjerdestørste by, og er blandt andet kendt for sit levende kulturliv, sin smukke havnefront og sine charmerende historiske bydele. Som det helt store og ubestridte vartegn, står den arkitektoniske perle, Utzon Center, direkte ud til Limfjorden.

Byen er en yderst populær feriedestination for folk i alle aldre, på grund af sit brede udvalg af muligheder. Der er kulinariske oplevelser med street food i den gamle møbelfabrik, der er gode og varierede shoppingmuligheder, både i midtbyen og i City Syd, der er et rigt natteliv, hvor særligt Jomfru Ane Gade hører til blandt et af landets mest populære steder at tage på pub crawl, og der er historie og kunst ved Lindholm Høje Museet, Kunsten Museum of Modern Art, Kulturhuset Nordkraft og Musikkens Hus. Dertil kommer Aalborg Zoo, som er kåret som en af Europas bedste dyreparker, og som altid byder på sjove og spændende oplevelser for hele familien.


Her på siden kan I se hele udvalget af deals på ferier og ophold i Aalborg, og som I hurtigt vil opdage er der masser af fordele at finde i de forskellige hotelpakker. De fleste inkluderer f.eks. mad og gratis parkering, og nogle tilbyder også gratis adgang til wellness og fitness. En ting er helt sikkert og fælles for dem alle: Der er altid gode penge at spare, når I bestiller hotelophold hos Risskov Bilferie.

Læs mere ...
7
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.