Deal i København

Slå til på en af Risskov Bilferies mange gode deals på en storbyferie med hotel i København. Oplev alle hovedstadens seværdigheder, shop løs på Strøget og mærk den helt særlige cafélivstemning byen er så kendt for!


Den smukke danske hovedstad tilbyder et yderst varieret udvalg af muligheder og oplevelser, for folk i alle aldre. De mere traditionelle sightseeingture inkluderer ofte Tivoli-besøg, shopping på Strøget, kanalfart, vagtskiftet på Amalienborg og udsigten fra Rundetårn. Derudover kan man opleve alt fra opera og historiske slotte til museer og gallerier, grønne områder og gastronomiske bydistrikter. Nyhavn og Kødbyen er nogle af Københavns mest populære områder, og her kan man virkelig mærke den særlige bar,- restaurant- og cafékultur som byen er kendt for langt ud over landets grænser. I de senere år er Amager Strandpark også blevet et populært sted som base for Københavnerferien - ikke mindst om sommeren. Her har man godt nok lidt afstand ind til centrum, men til gengæld bor man i rolige omgivelser, og har mulighed for at bade så meget man lyster. Samtidig ligger Den Blå Planet også i kort afstand derfra.


For de fleste som er på jagt efter en billig byferie er det vigtigste som regel, at hotellet har en god beliggenhed, enten i gåafstand fra, eller med let og hurtig adgang ind til, centrum f.eks. med offentlig transport eller cykel. Man vil bare ud og opleve en masse, og tilbringer som regel ikke ret meget af tiden på hotellet. Til gengæld kan hotelpakker med gratis parkering eller mulighed for at leje cykler være en yderst attraktiv løsning. Det betyder også at hele budgettet helst ikke skal gå til selve hotellet, men snarere til alle oplevelserne, og det er Risskov Bilferie helt med på. Derfor finder I her på siden en herlig samling af gode tilbud på hotelophold i København, så I kan prioritere det I finder vigtigst.

Læs mere ...
11
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.