Kroophold i Fyn

Oplev charmerende byer, smukke slotte og skøn natur på en kør-selv ferie til Fyn

Fyn, som ligger i hjertet af Danmark, byder på utallige dejlige og spændende oplevelser hele året rundt. På en ferie i egen bil kan I opleve øens uendelige charme med det bakkede landskab, de karakteristiske frugthaver, smukke slotte, herregårde og stråtækte bindingsværksgårde. Det er en oplagt destination til den perfekte kør-selv ferie.

Besøg de smukke kystlandskaber med kilometervis af skønne hvide sandstrande, som indbyder til hyggelige gåture i solnedgangen. Eller tag på en udflugt ud i det grønne og nyd en stille stund i naturen. Fyn byder på fantastiske naturoplevelser og et stort udvalg af udendørsaktiviteter for hele familien. Her kan I bl.a køre på mountain bike, ride på heste, sejle i kajak eller gå en lang tur i de flotte omgivelser.

Det smukke fynske landskab med flade strækninger tæt på kysten og bakkede landeveje egner sig også rigtig godt til en cykeltur, så tag endelig cyklen med. Der er rigtig mange cykelruter så det er nemt at komme ud og opleve en masse. I kan cykle rundt på øen i eget tempo, besøge de idylliske byer og opleve naturen tæt på. Eller hvad med en vandretur på en af de mange stier som bugter sig gennem de naturskønne områder? Fyn er er et fantastisk sted til en aktiv ferie i Danmark.

Men Fyn er meget mere end skøn natur. Her finder I også et stort udvalg af attraktioner, kulturelle oplevelser og hyggelige byer. På en kør-selv ferie til Fyn er det oplagt at lægge turen forbi det eventyrlige renæssanceslot Egeskov, som ligger smukt placeret i det sydfynske landskab. Slottet er åbent for gæster og byder på masser af sjove oplevelser for hele familien. Her er det muligt at opleve en af Danmarks smukkeste haver og se udstillingen med veteranbiler og dukkehuse. Husk også at kigge forbi den fantastiske legeplads, hvor børnene kan lege og have det sjovt.

Den charmerende by Odense er et andet oplagt udflugtsmål på en familieferie til Fyn. Byen har lidt af det hele – mange grønne parker, brostenbelagte gader, seværdigheder, gode spisesteder og shopping muligheder. Her kan I lægge turen forbi H.C. Andersens hjem, det flotte gule hus, og besøge museet som fortæller om digterens liv. Gå heller ikke glip af Odense Zoo, som byder på unikke dyreoplevelser for hele familien. Parken er meget børnevenlig, så børnene kan komme tæt på de mange forskellige dyr og endda lege dyrepasser for en dag – og fodre girafferne!

På Jeres ferie kan I også vælge at besøge en eller flere af de hyggelige byer Kerteminde, Middelfart, Fåborg og Svendborg. I Middelfart har I mulighed for at "bridgewalke" over Den Gamle Lillebæltsbro mens Fåborg byder på den lange Øhavssti, der bugter sig gennem meget smuk natur. I Svendborg kan I slentre omkring i de hyggelige gader og shoppe i de mange butikker eller I kan køre længere sydpå og opleve Langeland og Ærø, som begge helt sikkert er et besøg værd.

På en bilferie til Fyn kan I kombinere spændende kultur oplevelser med skønne natur aktiviteter. Så pak bilen og tag hele familien med på en uforglemmelig kør-selv ferie. Det er nemt at bestille hotel eller kro ophold til turen hos Risskov Bilferie.    

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.