Påskeferie Sønderborg

Tag på kør-selv ferie til Sønderborg, en hyggelig købstad og den største by i Sønderjylland, med en spændende historie. 

Sønderborg blev i 1100-tallet anlagt på Als, men strækker sig i dag også over på den anden side af Alssund. Byen rummer meget historie og mange aktiviteter for alle aldre, I kan gå en tur igennem Sønderborg centrum der både byder på det seværdige gamle Sønderborg Slot, gode shopping muligheder og mange gastronomiske oplevelser.

Sønderborg er især kendt for ringridning og nordens største ringriderfest, med omkring 500 ryttere, foregår i Sønderborg. Hvert år hen over sommeren afholdes den faste tradition med ringriderfest, hvor rytterne om dagen konkurrerer mod hinanden og om aftenen fester sammen i ølteltet. Ringridning har rødder tilbage til middelalderen men er i dag, modsat dengang, en fredelig dyst og folkefest hvor modstanderen er skiftet ud med en ring der skal rammes.

Hvis I vil mærke historiens vingesus, kan I lige udenfor Sønderborg finde historiecenter Dybbøl Banke, hvor I kan blive en del af et af de mest spændende kapitler i danmarkshistorien. Gå med i krigen i 1864 og oplev kanonerne blive affyret med et øredøvende brag, I kan prøve at flytte en tonstung fæstningskanon, støbe geværkugler hos smeden, skrive breve med pen og blæk og ikke mindst hygge jer med at lave pandekager over bålet.

Nord for Sønderborg ligger oplevelsesparken Universe der byder på et stort udvalg af sjove lege for hele familien. Universe er Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark med videnskab i fokus. Her er der fokus på at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Parken er fyldt med en masse fantastiske oplevelser og attraktioner. I kan blandt andet forsøge at løfte en bil, bygge en vandraket, prøve forskellige VR-oplevelser, køre på segway og komme tæt på lyn og torden ved lyn generatoren. Her får både børn og voksne en spændende dag med eksperimenter og sjove naturfænomener.

Når I er på ferie i egen bil, kan I kombinere besøget I Sønderborg med et besøg i nogle af områdets andre spændende byer. Sønderborg kommune byder på mange idylliske byer, herunder blandt andet nationalæblets by – Gråsten. Gråsten er smukt beliggende, tæt ved vandet og omkranset af flotte skovområder. Byens hovedattraktion er Gråsten Slot og Slotshave, der hvert år bruges af kongefamilien som sommerresidens. Når kongefamilien er på besøg om sommeren kan I opleve parade og vagtskifte hvor der marcheres gennem byen med fløjter og trommer.

Hvis der er brug for vitaminer til hjernen, byder området også på en alsidig natur. I er aldrig langt fra kysten der byder på imponerende stejle skrænter, gode strande og I kan tage en vandretur i eget tempo i en af de mange skyggefulde skove. Hvis I har lyst til at se landskabet fra en helt ny vinkel, byder Als Segway og Sewaytur på Dybbøl Banke på en forfriskende ny måde at komme rundt i området på.

Sønderborg og Sønderborg kommune byder på et stort udvalg af fantastiske aktiviteter og en masse smuk natur. Så pak bilen og tag på oplevelse i Sønderjyllands største by. 

Læs mere ...
3
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.