Påskeferie Rendsborg

Tag på kør-selv ferie til Rendsborg og nyd den spændende beliggenhed ved Kielerkanalen.

Den nordtyske by Rendsborg har en køn beliggenhed ved Kielerkanalen og floden Ejderen og lige ved den populære Fährstrasse, der er en 250 km lang rute, der viser et stort udvalg af muligheder for, hvordan man kan komme over vand. Skjulte maritime skatte og gamle havne, skibe, kraner og pakhuse fortæller en historie, som vil tryllebinde hele familien.

Rendsborgs vartegn er den imponerende jernbanebro, der er et must at besøge. Broen er mere end 100 år gammel og er et imponerende bygningsværk. Her kan I holde pause ved restauranten og nyde det imponerende syn af de store skibe, der passerer samt holde øje med togene på broen. Alt imens I er omgivet af en fin natur. Et par hundrede meter fra broen er der en interessant gangtunnel under floden.

Når I befinder jer i Rendsborg, så kan I bruge et par timer enten til fods eller på cykel til at nyde den fantastiske natur langs Kielerkanalen, hvor ruten også fører jer forbi herregårde, palæer og andre imponerende seværdigheder. Her kan I nyde ferien i eget tempo og tage jer tid til at suge til jer af omgivelserne. Snyd ikke jer selv for et stop på en af de mange hyggelige caféer eller restauranter, hvor I kan nyde udsigten over den mest travle kunstige vandvej i verden.

Hærvejen gik lige igennem middelalderlige Rendsborg, der lå på en ø i Ejderen. I dag er øen væk men historien kan stadigvæk mærkes i byen. Tag på en spændende opdagelse gennem den gamle bydel, hvor I stadigvæk kan se et hav af vidunderlige, gamle bygninger. Fra byens hyggelige torv, kan I følge byens blå linje, der er en turistrute, der fører jer forbi alle byens seværdigheder og mest interessante bygningsværker her i blandt byens ældste bygning Skt. Marien kirken samt det gamle rådhus. Besøg også Neuwerk, der er byens gamle fæstningsværk. Christian V byggede fæstningen i det 17. århundrede, da Rendsborg tilhørte Danmark og I kan stadigvæk se enkelte dele og lære mere om historien bag.

Centralt i byen finder I også byparken, hvor I kan holde pause fra sightseeing og bare nyde de grønne områder. Parken har et væld af sjove skulpturer, der er skabt af lokale kunstnere.

Snyd ikke jer selv for et besøg på Rendsborgs ugentlige markeder, der finder sted på onsdage og lørdage om formiddagen på den historiske Schiffbrückenplatz og på paradepladsen samt fredag eftermiddag i Nordmark Hall. Her kan I finde et stort udvalg af lokale produkter som f.eks. frugt, grøntsager og blomster. Læs mere om byens markeder på byens officielle hjemmeside.

Ferien kan også byde på flere spændende museumsbesøg. Bymuseet hører til byens seværdigheder og I må også kigge forbi det jødiske museum i det såkaldte Dr. Bamberghus i Prinsessegade. Det jødiske museum fortæller om jødernes historie i hertugdømmerne samt jødisk kunst og kulturhistorie.

Når I vælger at tage på bilferie, så kan I nyde den frihed, som der følger med en ferie i egen bil. Rendsborg ligger i Nordtyskland med kort køre afstand til mange spændende seværdigheder og idylliske byer. Her kan I kombinere de afslappende stunder ved Kielerkanalen med shopping i det populære outlet center i Neumünster, frokost i den gamle hansestad Lübeck eller måske et besøg i storbyen Hamborg. Kun fantasien sætter grænser. Så pak bilen og lad Risskov Bilferie tage dig med på den perfekte kør selv ferie.

Læs mere ...
3
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.